Адски ревнива съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Адски ревнива съм
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1478 пъти
С приятеля ми сме заедно от около година. Той е прекрасен във всяко едно отношение и смело казвам, че искам да имам сериозна връзка с него. Не ми е давал поводи за ревност.

Мисля, че съм голяма параноичка на моменти, усещам как се измъчвам за нереални неща... Постоянно проверявам профилите му, гледам какво е харесал, на кой какво е коментирал, прегледала съм всичките му приятели. Даже сега като чета какво пиша и се плаша от себе си. Нещо ми е сбъркано.

Като се замисля всички двойки, който познавам, от семейството ми, пък и тези който съм срещала през живота си по някое време са се разделили, а това е най-големия ми страх. Не искам да го изгубя, той е първия човек в който някога съм се влюбвала. Имала съм и други гаджета, но не е било така... просто се страхувам.

Гледам да се сдържам пред него, да не го показвам, обаче се разяждам отвътре.. грррр Един ден реших да поговорим на тази тема, но тактично разбира се, за да не разбере колко съм побъркана. Той се почувста поласкан, така да се каже "ревността показвала че го обичам и ме е грижа за него" и наистина е така. Но се побърквааааммм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: aac85c0d31
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Миличка не се побърквай щом е толкова добър за теб трябва да му вярваш сигурна съм, че е голям късметлия щом е с теб спри да проверяваш профила му и такива неща за една успешна връзка трябва много доверие и прошки

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2d58094500
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   To и жена ми ако ме ревнуваше, щеше да ми е много кеф, но не трябва да се прекалява. Нека си преглежда профили, да ми подслушва дори и телефона, но да не вдига скандали за нищо, защото това вече е кофти. Може да ми задава въпроси, но по нормалният за това начин, без излишни и породени от параноя скандали. :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 20a58d62ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм същата:) Това не мисля, че може да се промени. дразнещо е, най-вече за нас самите. Отделно на моменти побъркваме и другите около нас. Ама не мисля, че има оправия:)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b21cceecd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм същият. Като прочетох историята ти, все едно прочетох своята. Минал съм през същото. Аз и приятелката ми ходим от 2 години и няколко месеца. Аз също много я ревнувах, когато връзката ни беше на една година ~. Постоянно проверявах профилите и и изобщо всичко свързано с нея. Беше ме страх дали изобщо изпитва към мен това, което казва. С времето обаче забравих този занаят. Сигурен съм, че и ти ще се напаснеш с твоя приятел и всичко ще е окей. =] успех

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 33c87eb046
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   В началото на връзката ревността не изглежда толкова черна. Проблемите идват по-късно когато разбереш, че хората трябва да контактуват и с други хора, че и със семействата си дето са имали преди другият да се втурне в живота им. Тогава ревността лъсва с целия си неприятен и уродлив вид. Единият партньор е постоянно е преследван-ден и нощ до степен да не ходи никъде и да не говори с никого. Кавгите стават постоянни.
Обикновено на този етап връзката се разпада. Ревността е болест, и макар да е част от характера, това е характеропатия без лечение.
Тежко им на хората с такива партньори.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker