Поредната история за една съсипана любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поредната история за една съсипана любов
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1734 пъти
Беше една красива любов. Той правеше всичко за мен, караше ме да се чувствам желана, всичко за него, въпреки всички препятствия, които казваха, че не трябва да сме заедно. Постепенно започнахме да имаме повече задължения, които скъсяваха времето, което да прекарваме заедно. И въпреки всичко чувствата ми към него не се промениха, дори напротив-увеличиха се. За жалост при него нещата се стекоха по различен начин. Държанието му стана по хладно към мен, започнахме да се караме постоянно. Аз, защото имах нужда от любов, нежност, спокойствие, а той, защото прекарваме малко време заедно и заради нещата, които няма как да преживеем като екскурзии и да стоим до късно заедно заради родителите ми. Въпреки всичко аз така го обичам той ми е всичко пренебрегвам приятелите си дори повече-спирам да се интересувам от това в какви отношения съм с тях. Тези глупави чувства не ми дават да прекратя цялото това мъчение да се чувствам непотребна, обвинявана, съсипана, самотна. Нямам сили да продължа, но не мога и да се откажа от любовта си. Стигнах до там, че да нямам рамо на което да си излея мъката, за това и пиша тук. Чувствам се срината психически всяко следващо каране ме съсипва повече и повече, вечер се събуждам и почвам да плача без да мога да спирам с часове, започнах да получавам и сърцебиене за най-малкото нещо. Той ми каза, че не се правя красива за него, не правя рисковани неща, за да се видими най-големия удар за мен беше като ми каза, че сексът не върви за него. Всеки ден се питам защо е с мен, но не намирам адекватен отговор. Питала съм го дали не е, защото е свикнал с мен или защото ме съжалява, но отговаря, че е защото ме обича. Аз не усещам никакви чувства от негова страна и се измъчвам постоянно. Имах нужда просто да споделя. Благодаря ви, че отделихте време да го прочетете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: b303a1a634
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила..
Само като чета какво ти е, плача. Много ми стана болно за теб, но хей! Направи ми услуга. При следващата караница му кажи " Значи така? Добре. Съжалявам, че те обичам толкова много. Съжалявам, че се старая всичко да е перфектно, но не успявам. Съжалявам, че те накарах да спреш да ме обичаш. Съжалявам. Надявам се, сега всичко да бъде наред " обърни се и си тръгни. Ако не те последва, значи толкова и иска да те задържи.. Много е трудно да разбереш, че този, който обичаш, започва да си играе с чувствата ти и накрая съвсем се отказва от тях.. Пожелавам ти всичко да е наред и той да те последва.. Ако ли не според мен някой те пази за по - добър!
- Broken

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 18f40d3ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Все едно чета за себе си, с малката разлика, че моето момче ме заряза накрая. И аз бях единствена за него, неговото момиче, любовта на живота му и в един момент.... не иска да е с мен.
Сега се опитвам да оправя нещата, а той не полага и грам усилие и вече съм направо ИЗТОЩЕНА. Като се разплача, не мога да спра, имам сърцебиене, много съм разсеяна и нямам желание за нищо. Като се сетя колко нежен и мил беше, а какъв стана сега сърцето ми се къса. Само и само да се прави на железен и на МЪЖ. Да се вписва в компанията на приятелите ми, които знаят само да се подиграват с чувствата на хората.
Има една фраза, която му казвам много често:
" Силата на мъжа не е в това колко силно удря, а в това колко нежно докосва. "
И ние нямахме възможност да се виждаме често последния месец, но ме е яд, че той толкова лесно захвърли любовта ни. А аз с всички сили се опитвам да го накарам, да не се прави на такъв, какъвто не е - студен и груб.
Пожелавам ти успех и се надявам да се оправят нещата. А ако не стане, просто няма смисъл да си съсипваш нервите и да лееш сълзи по него, а той да си гледа живота.
Тогава просто зарежи, усмихни се и продължи напред. Аз вече се замислям, дали да не го направя.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: bb75ffd225
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Миличка и аз съм в твоето положение имам си приятел от година и нещо вече и преди всичко беше много по различно държеше се мноогоо по мило показваше ми, че ме обича, но вече от няколко месеца нищо не виждам от него а давам всичко за него и аз като теб съм си пренебрегнала приятелките и цялото ми внимание и време е за него, и аз като теб при всяка караница съм съсипана плача постоянно а на него не му пука изобщо макар, че има такива периоди в месеца в който може да бъде много мил, но са рядкост.... И всеки път си казвам когато отново ми каже не ме занимавай,не ме търси просто ще събера смелост и ще се обърна и ще си тръгна защото достойнството е пред всичко ама не е толкова лесно колкото звучи....
Успех ти желая и дано всичко се нареди ако не събери смелост и...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker