Да или не? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да или не?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1984 пъти
Здравейте. Сега ще ви споделя историята си, искам Вие, които ще я прочетете да ми кажете според вас тя обича ли ме или не?
Та с това момиче се занимаваме от 6 месеца, като махнем месец и малко, в който не си говорехме. В началото се виждахме рядко и замалко, защото просто обстоятелствата бяха такива, но винаги и личеше като напарвя нещо как и се насълзяваха очите и колко се радваше и ме гушкаше като и се усмихна. Впоследствие станаха нещата зле заради нейна приятелка и интригите й, и се разделихме. Мина се малко време осъзнахме някои неща, поговорихме си, видяхме се, но тя отказа да повярва на мен. Разрешихме го тоя проблем, следващата причина да откаже да се съберем беше, че щели да сме на разстояние. Е тогава дойде и моят момент, казах и, че този месец се местя в София, близо до нейния квартал. Тогава сякаш сърцето и падна в гащите, насълзиха и се очите, а беше казала : "Още имам чувства, но не каквито преди"! От тогава започна да се държи мило, вече не се крием излизаме спокойно по заведения. Постоянно си казваме, че се обичаме, постоянно си пращаме любовни снимки. Но какво може да я накара пак да си върне чувствата и въобще това може ли да се случи? Някак си това не ми дава мира, телефона и постоянно е изтрит от всякакъв вид хронологии, няма нищо. Постоянно ми казва : "Излишно се притесняваш, аз уважавам себе си и избора си (мен), за да направя каквато и да е глупост"! В действителност е много съвестно момиче и приятелите й винаги са ми казвали "Брат, от нея по свястна няма да намериш"! Все пак лошото и държание от преди, което не заслужавах, после като ми нямаше доверие за тия интриги, после изведнъж чувствата и се върнаха а като си пишехме се отнасяше с пълно безразличие. После пак я питах т'ва наистина ли го мислеше, че не чувстваш това дето преди? Тя вика : "Да, просто се бяхме отдалечили"! Другото нещо е, че е първородна дъщеря и техните я държат страшно изкъсо. Но тя винаги намира начин да излезем и да се видим, дори е казвала, че отива до магазина за 1 минута, само и само да се видим и целунем. Не знам защо, но някак си имам някакви съмнения. Моля Ви кажете си мнението! Аз я обичам много и просто не искам да бъда измамен или предаден! Помагайте, искрени благодарности!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: dff6ccf65c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Искаш съвет, имаш го от мъж. Да "Тома неверни" момичето те обича, иначе не би лъгала техните само и само да те зърне, па макар и за една целувка. И сега идва и критиката към теб, след като я обичаш и не ти е дала повод за ревност, защо и следиш телефона и цялата комуникация. Жена като иска да кръшне и господ не може да я спре, камо ли пък ти. Със своето недоверие ти я отблъскваш и няма да е далеч деня когато ще я гледаш с някой друг. Дръж се малко по-доверчиво с нея и ще спечелиш

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4d6632f8b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   От едно момиче.Консенсусен отговор - Де

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a6be2a9219
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Днес лъже родителите си, утре ще лъже мъжа си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b802a2a7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм жена. Това, че ги изтрива не е добър знак. По това, че си се преместил заради нея разбирам, че не сте на по-малко от 19. Пич, ами ако е женена или живее с мъж. И това с родителите, голямо момиче, а все още ги лъже и излиза скришната с гаджето. Престори се ти на най-тихия, кроткия и срамежливия пред тях и я накарай да те закара в тях на вечеря да се запознаеш с тях. Не знам, ама и да не ти изневерява крие нещо и то голямо. Има тук някой номер имай си на ум. Не се връзвай лесно на милите очи, дето ти и върти. Нещо не се връзва и това с приятелката. Има нещо гнило в цялата картинка.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: abfe3b3317
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От автора до коментар номер 4.
Прав си, лошо е, че трие всичко. Но майка и на всеки кръгъл час и проверява телефона. Как ше живее с мъж като живее с техните? Аз техните ги познавам, проблема е там, че се занимавах с бишвата и най-добра приятелка, от там и идват проблемите с майка и. Благодаря!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker