До къде стига мъжкото приятелство в група? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

До къде стига мъжкото приятелство в група?
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1895 пъти
Историята ми е често срещана или може би не съвсем...
Събрах се с първата си голяма любов от тинейджърските си години. Обичам го, той мен също, поне така твърди и не спира да ме обсибва с мили есемеси и внимание. Но причината да се разделим първия път бяха приятелите му.
Те са една голяма мъжка компания. Постоянно са заедно. Случвало ми се е като правим секс, да го търсят като че ли нарочно, само за да ни пречат. После станаха интриги. Някой от тези момчета пушат трева. Съмнявам се, че и по-тежки неща взимат, но не съм сигурна. Приятеля ми не ползва наркотици или поне аз не съм го виждала. Не ми прилича на такъв. Обича да си пийва като е с тях. Пред мен никога не се е напивал. Прави много неща за мен, усещам че ме обича. Но в същото време имам усещането, че крие нещо от мен. Постояно е с тях, ако не сме заедно. Казва ми че били семйството му... Но ми изглежда подозрително. Аз се притеснявам да съм постоянон в мъжка компания. Струва ми се, че някой от тях ме харесват. И откровенно зад гърбът му, са ми приказвали за него лоши неща. Взех да си мисля, че е гей, но неможе всички да са обратни в компанията им...
Много шикалкави за някой неща и се прави че не помни.
Те постоянно го търсят и показват, че го харесват и се интересуват от него, къде е какво прави... Повечето от тези момчета нямат гаджета. И как да имат, като се държат така помежду си? Та се чудя питам мъжете, какво ви кара да се събирате толкова често? Наркотици, алкогол или просто се обичате повече отколкото трябва??? А може би е чисто приятелство. Да се притеснявам ли или това е нормално...?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 32219777b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Май си влязла във филма. Чак пък и гей. Така и не прочетох за нещо конкретно като улика или доказателство. Всичко си е в сферата на твоята фантазия.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f25ad32c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Каза, че някои от тях са сами. Това е проблема. Дори и да са добри приятели и добронамерени, необвързаните завиждат на обвързаните. Личен опит.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 51c1d7004f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Приятелят ти излиза с приятелите си - само гей би направил това! Сигурен съм, че са луди един по друг, а него просто го е срам да сподели щуротиите, които си правят заедно! Така де, вие момичетата не се ли мажете с фъстъчено масло когато сте с приятелки? За разлика от вас, мъжете предпочитаме течен шоколад!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: dd65b1cd19
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Започни да излизаш с твоя женска компания с приятелки вечер на дискотека карай го някоя вечер да си изключва телефона гледайте някой романтичен филм и после прекарайте една страхотна нощ според мен и на него ще му хареса

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7ba261311a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Съмнява ме да получиш отговор. Когато бях с бившия ми приятел имаше един навлек, сам , без приятелка тогава, стоеше от сутрин до вечер в заведението му, звънеше му да го пита къде е и какво прави, като ме нямаше отиваше вечерта вав тях и стояха до късно, дори е спал на моето място. Когато приятелят ми сбъркаше, той беше първия човек, който му правеше забележка. Всички в компанията се съмняваха да не е гей, но никои неможеше да каже на 100 %. Това нещо продължи две години и накрая се разделихме. Интересното беше, че продължаваше да е до него сутрин и вечер, но още по интересното е, че дойде ден в който започна да ме сваля. Тогава си казах, ок значи не е обратен! Но какво е това нещо, което се случва никой до ден днешен не може да разбере. И той така казваше за бившия ми приятел, че му е като семейство, родителите му са надалеч и може би заради това. Идея нямам. Радвам се, че вече нямам нищо общо с тази история, но загадката остава. Ха ха. може пък да са просто приятели... Не се тормози излишно, ако има нещо с времето нещата ще излязат наяве. Успех!

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 47a85db314
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Хм, колко често е събират? И игнорира ли теб, заради срещи с тях?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 14e2bfd86d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мъжките компании и честите събирания са много странни. Пък като вземем в предвид,че приятелите му на твоя човек са необвързани...можеш да си представиш за какво си говорят по цял ден, нали...едва ли си говорят за това 'колко е хубаво време днес'. Внимавай само да не се окаже,че приятеля ти има и другия увлечения пред приятелите си. Не му давай да излиза повече с тях...да избира между теб и тях или поне да излиза по-нарядко с тях..

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: f1dcf0d9b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторке, моят съвет е да не му натякваш за това, че се събира с приятелите си постоянно, защото ще постигнеш обратния на желания ефект.
Ако приятелят ти е достатъчно зрял, сам ще осъзнае, че е безсмислено да безделничи по цял ден с тях (примерно пушенето на трева) и евентуално дори да реши да смени обкръжението си (например да ходи на някакъв спорт с други момчета, които имат някакви цели).
Когато си избираш партньор, трябва да обръщаш внимание на това в каква среда се движи, какво е семейството му също. Всеки един от нас е нещо средно между 5те човека, с които общува най-често. Несъмнено това оказва влияние върху нас и подсъзнателно ни кара да си мислим, че поведението на тези близки хора е най-правилно, и за съжаление рядко го поставяме под въпрос.
Така че стимулирай приятелят си да се развива и занимава с полезни неща. Може да го запознаеш с нова компания дори, компания, която ти харесваш. Ако положението не се оправя, имаш избор измежду всички останали мъже на тая земя.
Ж, 23

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 139848e30f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нормално е :) и аз съм с приятели 24/7 :-D

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker