Наболелия проблем мъже с/у жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18614)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Наболелия проблем мъже с/у жени
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2452 пъти
М34. Понеже вече доста теми видях, в които момичета се оплакват от неуспешни връзки, безкрупулни мъже, разочарования и тн. Както видях и много теми писани от момчета които се оплакват от същото, че жените са надути и не им обръщат внимание - реших сега да отворя една тема и да подискутираме малко в какво се състои, видиш ли проблема и има ли начин да го разрешим.


Проблема:
Нека първо да кажа на жените как се чувстват мъжете. Тези от вас, драги жени които са работили като фъндрайзери, т. е. раздавали листовки на улицата ще ме разберат. Колкото повече го правите -толкова повече се зареждате с жлъч от това че хората не ви обръщат внимание. В началото сте най-прекрасната и позитивно настроена личност. До момента в който след 3-4 час вече толкова негативизъм срещате от хората, че вече ви се реве. Накрая си казвате че никога повече няма да я работите тази работа. Намразвате хората дори. Казвате си че около вас има само олигофрени.
Е, ние мъжете сме същите след като сме пробвали да сваляме жените. Точно толкова се чувстваме изтощени.

МНОГО от нас са романтици. Още първия път се раздаваме на макс - 100%, звезди ви сваляме. Не спираме да мислим за вас. Влюбваме се. И после... нищо. Много от тези хора не пробват пак. Толкова много ги хваща страх, че винаги отбягват темата за жените. Познавам девствени момчета на 28години. Повечето от тези хора и до днес цъкат компютърни игри. Правят кариери и са супер богати и кадърни. Изчервяват се когато жена ги заговори.
Имам един колега на който дори ръцете му треперят, а е на 32години.

Знам, че много от вас се чувстват по абсолютно същия начин. Само че вие посягате към шоколада, пържените картофи, макдоналдс и сладоледа. Надебелявате и ставате още по-непривлекателна. Накрая се отчайвате, а колкото сте по отчаяна толкова по-зле става. После идвате тук и се оплаквате в постовете.

Нека обаче да поясня -в 90% от случаите ние започваме първи свалката. Няма как ние да сме виновни първоначално. След това става верижна реакция. Ние се разочароваме ставаме малко- по-малко безкрупулни и накрая ставаме женкари и бройкаджии и мачкаме. НИКОЙ бройкаджия не е станал такъв защото са го обичали. Няма и курва такава. Едни и същи сме.

Защо се получава всичко това. Жените са слабия пол защото по-трудно осъзнават момента "тук и сега". Когато мъж се заговори с жена той действа сега. Би могъл да се подготви психически даже и веднага секс да прави с нея. Жената обаче е човек който избира евентуалните партньори и има нужда от повече време да допусне човека до себе си. Има жени разбира се който са толкова "на дъното", че много много не избират и действат равнозначно на мъжа - веднага, стига да има кандидат. Колкото обаче е хубава една жена, толкова повече кандидати има, следователно толкова повече на нея й се налага да избира.
В началото е колебание - после е пристрастяване. Дефиницията "кифла" е точно за жени които са пристастени към вниманието на хората около тях. Те нямат нужда от човек до себе си, а от вниманието на обожателите си, които й хранят егото ако ще и с прости комплиментчета. Тези жени са "фатални", "черните дупки" на любовта. В тях нашето внимание потъва, изтощаваме се емоционално и теглим една майна на всичко. Някой стават изнасилвачи, други циклят компютърни игри.

Тук проблема си е в нас. Само че не защото харесваме кифлите, а защото НЕ бройкаме кифлите. И тук жени сте много прави да се разочаровате от нас, защото тези които си падат по кифли бройкат и нараняват нормалните момичета, за да се "издигнат до нивото" на кифлата. Тя е безкрупулна, женкарите също трябва да са, за да са си лика-прилика.

Все пак целия свят е един голям егоизъм - от стръкчето трева, през лъва в пустинята, до политиците в народното събрание.

Решенията според мен:

1. Мъже женкари - не се занимавайте с нормални момичета и не ги наранявайте. Гледайте си курвите там и капчица внимание не им обръщайте на другите.

2. Кифли, първо да поясня кои от вас влизат в тази категория. Ако се чудите защо мъжете искат само секс от вас - значи сте кифла. Та вие, да точно вие, чуйте това: Опитайте се да живеете "тук и сега". Престанете да се рекламирате като курва. Каквато рекламата - такава и таргет групата от потребители. Това ви навлича само комплексари и буклуци върху вас. И най-важното "дават ли ти яж, гонят ли те беж.. "
Когато някой ви сваля вижте го... не, не, хубаво го вижте. Не го отхвърляйте като ви покани на кафе. Само едно кафе, баси. Сигурен съм че ще се окаже страхотен събеседник. Зора е докато разчупите леда и излезете от зоната на изкуственото. Даже може и да се влюбите, нещо което сигурно никога не ви се е случвало.
Спрете да се притеснявате, че ако кажете нещо може да е голяма глупост, некултурно или нещо на което да ви се присмиват. Ако някой ви се присмива, значи самия той не си заслужава.

3. До нормалните момичета. За съжаление драги мои, вие най много страдате. Ама и вината си е ваша да харесвате безмозъчни мачовци, веднага щом ви замирише на тостестерон. Нормалните момчета също един ден могат да бъдат такива. Това което вие не разбирате, е че жената прави мъжа. Имайте търпение и след време той ще придобие самочувствие и ще е силен, но ще обича само вас. А вие нямате търпение и искате да хванете такъв на готово. Ами, няма как да стане. Истинския мъж не се интересува от такива като вас, защото е нараняван (често от жената която го е направила такъв), още си го носи и ще ви бройка. Опитайте се да му бъдете първо приятелка ПОНЕ, за известно време. Да може да му се проясни оред очите и да ви види като личност.

4. До нормалните момчета. Ко сте се разплули бре! Вие мъже ли сте или лукови глави! Ставайте от компютрите и почвайте да се запознавате с момичетата направо на улицата. Не виждате ли че и те страдат. Забравете за интернет, фейсбук и другите тъпотии. Само лице в лице. Един ден ще си умрете от чекии, само щото сте нямали смелост. Не е лесно да, ама по-добре идиот за 5 мин, отколкото идиот за цял живот.
Спрете порното и започнете да заглеждате дупетата на момичетата на улицата, тия дупета са истински, особено на пипане :) Стига сте си изграждали стереотипи за перфектна жена. Направете малко компромис за паласките й, акнето и възпълничкото дупе. Гарантирам ви, че тя ще компенсира с друго. Особено ако я направите щастлива веднъж. Спрете да се наливате с алкохол в дискотеката за смелост, тя никога няма да дойде така, а пиенето ще остане. Просто я поканете да танцувате. Най-важното - не се отчайвайте при отказ - следващата веднага. Преди да излезете на клуб/концерт/кръчма си изчистете главата от очаквания за вечерта, че ще си намерите приятелка. Отпуснете се и се забавлявайте. Собствените ви очаквания са тези, които ви убиват!
А и още нещо, има една хубава поговорка, която върви напоследък "По-добре поискай за извинение, отколкото за позволение".

* Целта на темата е да я развием и да видим кое е така, кое не. Моля ви без да се храните един друг и без обиди. Търсим решение тук - спора трябва да е градивен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 371466cb4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Много интересна тема, но аз не спадам в нито една категория - забравил си ЩАСТЛИВО и дълго обвързаните хора. Мисля, че е редно точно ние да раздаваме съветите, не хората, спадащи към горните категории и смятам, че ние сме точно нормата т.е. Нормалните и мнозинството, което създава семейство, деца и крепи обществото.
Т.н. "Нормални" спорен дефиницията на Автора да просто за мен нолайфери или други хора, неспособни за дълга връзка, за компромиси, а непрекъснато в търсене на партньор, който да им запълни дупките в живота и да ги направи щастливи.

Ще ви издам тайната - на всички вкарани в рамки от Автора хора - само, когато сами сте намерили щастието, смисълът на живота и сте готови да ДАДЕТЕ, само тогава сте готови за истинската Любов.
Който иска да взема - секс, внимание, пари, известност, любов, нежност и най- вече който чака другият да го направи щастлив, той винаги завършва сам и дори да успее да примами някого, то ще е временно.

Иначе няма значение, къде ще се запознаете с хората. Ако онлайн сте по-уверени, ОК. Важното е какво търсите и какво може да предложите.
Не вкарвайте хората в категории, особено негативни, защото не знаете кой какви проблеми има и какво избива, обаче Авторът много добре е описал характеристиките на хората, които същност не са готови за истинска сериозна връзка и няма какво да предложат дълготрайно...за какво са ми например хиляди стихоплетствия и рози, ако не можеш да се откъднеш от влиянието на майка си и трябва цял живот да живея със свекърва, за какво ми е красотата ти, когато си си легнала с половината град в търсене на щастието? За какво са ми парите ти, кариерата ти, когато един смислен разговор не можеш да проведе....
Ж30

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ddeafb0ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Автора съм.

№1 - Нека да поясня - не искам да категоризирам хората генерално, само тези които са попаднали в турболенцията на любовния егоизъм.Такива като теб, които си живеят щастливо с мъжа си са извън темата, както и много други хора.

Иначе 5 звезди от мен.Шапка ти свалям за поста :) За съжаление обаче малко по-младите "даването" не го разбират особено...те и да "взимат" не могат. Твърде много насадени комплекси (от родителите най-вече), твърде много предрасъдъци, твърде много концепции, твърде много амбиции...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 371466cb4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Авторе, без да искаш пак поставяш граници - по-младите били такива и онакива. Няма такова нещо! И възрастнице са били млади и са имали родители.... ти описваш човешки черти, характерни за всички поколения и дори култури - човешко поведение просто, универсални човешки проблеми.
Бъди малко по-свободен в мисленето си, откъсни се сам от предрасъдаците си и се опитай да погледнеш човеците като Личности. Понякога зад най-голямата кифла може да намериш едно страдащо, самотно сърце на момиченцето, което никога е нямало баща.... зад нормалната по твоите характеристики жена, която намираш за жертва на разни типове понякога пък се крие една истинска мъжемелачка, нанаситна и в леглото, и в претенциите и очакванията - просто всичко е фасада да не говорим за всякакви миксове от качества и проблеми и за това, че хората се променят и непрекъснато са в различна фаза от живота си.
Гледай себе си преди всичко и как да работиш, за да си ТИ по-приятна и достойна за любов личност. Какво ще правят другите с живота си си е тяхна работа.
Аз съм с един и същи партньор от 11 г. и ти гарантирам, че не да намериш партньор е трудно, а да го задържиш, да го убедиш, че си неговият човек, а ако само търсиш някой да ти дава щастие, да се съобразява с теб и да те правил щастлив.... това е най- голямата грешка на повечето хора - затова и се въртят в кръг, сменяйки партньорите - търсим грешките на другите, но не виждаме себе си и не осъзнаваме, че имаме власт само над себе си, над нашето поведение, щастие и т. н., а другите.... ами те живеят техен си живот. Често жените особено клоним към бърза смяна на партньора и сме инициатор на към 70% от разводите, защото сме възпитани в пасивност т.е. Вярваме, че мъжът ни прави щастливи и съответно негова е вината за нещастието ни- така има много жени, които в крайна сметка се разделят с пореден партньор и пак не намират щастието и любовта,...защото не се обичат и не са способни сами да са щастливи, камо ли да обичат и направят друг човек щастлив.
Мъжете пък сякаш непрекъснато са в търсене на тръпката, на ултимативното сексуално преживяване със специалната самка...нещата се повтарят, светът се върти и от теб зависи дали ще си част от въртележката или ще си създадеш сам пристанище, в което ще намериш своето си щастие....а другите - тях винаги ще ги има, те ще взимат винаги своите си решения и ще имат свои си път. Не ги съди, анализирай, опитвай да ги разбереш...всеки сам за себе си е Космос и всеки човек е ценна и неповторима Личност и понякога зад неочаквани фасади може би се крие най-топлото сърце.
Ж30

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c1554802da
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много добра тема, правилно поднесени истини. Бих добавил, че за моментното състояние на любовта и връзките не са виновни само мъжете или жените, а всички сме еднакво виновни. Мъжете наистина вече не сме толкова мъже, но и жените не са никакви жени. А тия които са истински никой не ги отразява, щото хората са свикнали на фалша. Жените правят абсолютно всичко да получат внимание, защото това им дава живот. Нали знаете приказката, че жената е създадена да бъде обичана. Е за това много голяма част от жените като видят, че някой мъж си пада по нея не го отрязват директно, а почват да си играят с него за да ги кара да се чувстват обичани. Но това не е правилно нито за нея, нито за мъжа.
За мъжете пък какво да кажа - и нашата не е никак лесна. Тия сексуални импулси, които носим жените изобщо не могат да си ги представят. Това е все едно да подтискаш нон стоп една вътрешна аграесия, която иска да излезе наяве. И освен това никой, ама абсолютно никой не ни обръща внимание и не ни зачита за нищо, освен семейството ни. А пък да ти обърне внимание жена - леле значи си ударил от тотото. Не че се оплаквам, напротив винаги бих предпочел да съм мъж пред жена.

Правилния подход за мен е когато се насочете към някой човек интимно, то първо да го приемете като човек, а чак на второ място като мъж и жена, защото колкото и да сме рзлични, всъщност толкова сме и еднакви. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 98f55a89fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Съгаласен съм с Ж30. Всичко е прекалено схематизирано в поста като компютърна програма. Ако си А, направи Б, за да се получи В с обект Д. Ако пък си Е, направи Ж, за да не стане З.

Живота не е алгоритъм, всичко е индивидуално. Психиката е сложно нещо, което дори професиналните психолози вкл. и Фройд не разбират напълно, та тук да открием топлата вода с 2 алгоритъма, няма как да стане.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0c3ede06e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Нали знаеш каквото търсиш, това намираш! Като си женкар и не смяташ жените са нищо повече от забавление за 1-2 вечери не се сърди, че попадаш само на кифли, който ги интересува само портфейла ти.
Същото важи и за жените. Като се държиш като кифла и върхът на щастието ти е да пръскаш пари в мола, не се сърди, че все попадаш на някакви, които гледат на теб само като на забавление за 1 нощ. Така, че преди да почнем да ревем как "всички мъже са използвачи! " или "всички жени са к... ви! " нека да погледнем първо себе си, а?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 71044858fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дотук има публикувани три мнения, чакат още 3. Опасявам се, че темата ще стане "олекотен" вариант на тези теми, за които споменава автора... Защото не се разбира/и от двете страни-мъжката и женската/, че без разбиране на проблема, толерантност и взаимни отстъпки, проблема се задълбочава, вместо да се разрешава.
Ето и моето мнение.
Срещу природата не може да се върви-мъжът иска секс, жената иска романтика/най-опростено казани основните ценности/. И ако той иска неговото веднага, без условия и някаква степен на обвързаност-шансовете му са чисто теоретични и клонят към нулата. Ако тя си мисли, че само ще се четат сонети на Шекспир, на брега на морето при залез слънце, и секс ще има само за деца-това не е ежедневие дори и при силно влюбени двойки. Това и става, както в живота, така и в посочените от автора теми-всеки се е запънал като магаре:те не пускат и затова са едикакви си, а пък отсреща-не сме длъжни да ни чукате. Когато той е по-търпелив и уважава присъщите на жената ценности, привички и приоритети и тя отвръща със същото, нещата се получават. Пак простичко казано с примера когато петела гони кокошката-негова работа е да гони, а пък тя да се обръща отвреме навреме докато бяга:абе дали не бягам много бързо? За да могат да се срещнат...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1280970096
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   А не е ли по-интересно и важно да се разбере кое точно доведе до такова разделение и до такива коренно различни типажи? Кое направи мъжете и жените такива?
Аз смятам, че хората не могат да се променят ей така изведнъж, не могат да променят нито себе си, нито характера си. Като си смотаняк не можеш да станеш "мачо". Като си курва не можеш да станеш нормално момиче.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4b51e02ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Аз мисля, че ненужно усложнявате нещо, което в основата си е съвсем просто. Не че и аз не съм допускал същата грешка много пъти.
Според мен се опитвате да измислите обяснение на някой "нелогични" моменти в отношенията мъж-жена. И без изключение подобен род разговори завършват с изводът, че "всички хора са различни и не можем да ги слагаме под общ знаменател"!
Според мен този подход е принципно грешен и не може да доведе до някакво по-дълбоко разбиране на проблема.
Правилния подход е да се разгледа този проблем, както всеки друг от нашето ежедневие! Започвайки от простите факти и елементарни истини, минавайки през причинно-следствените връзки и следвайки елементарната човешка логика! Просто трябва да търсим истината без значение къде ще ни отведе тя! Дори когато изводите не ни харесват, не трябва да се пускаме от истината.
... и тогава, може би ще разберем, че хората не са чак толкова сложно устроени! Че не ни трябва никакъв Фройд (ще ме прощавате но аз не го харесвам, както не харесвам и Дарвин, но това е друга тема).
И накрая може да се окаже че хората са точно като компютърни програми, и могат да бъдат описани с алгоритъм. Но това е тъжно, егото едва ли би ни позволило да стигнем чак дотам!
Колко по-хубаво е да си мислим че сме единствени и неповторими?

Поздрави:
Т. Н.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8b47726da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Интересна тема.
При мен така са се стекли обстоятелствата, че жената, която ме е създала не е положила особени грижи за мен, отраснал съм с други членове на семейството, които са се опитали да положат огромни грижи да съм добре, даже са попрекалили в това да ме предпазват. Не ми е липсвала никога увереност да говоря с момичета, освен в моментите, когато започна да си фантазирам някоя. Но съм се срамувал от това да съм и не съм искал да съм този, който си харесва Х или този, който иска само секс или пък "маминото синче", въпреки че в моя случай не би ставало на въпрос за майка ми. Не съм се наблюдавал от страни, но като 15-18 годишен най-вероятно съм имал поведението на такъв, който отчаяно се нуждае от гадже.
Заминах да уча на Запад в 95% мъжка специалност и в момента е такова положението, че съм на стаж в 90% мъжки колектив и на работа , в която не ми се налага да общувам с други хора. Отделно тук никой не се запознава с непознати на улицата и дори в ситуации, при които у нас се зараждат социални контакти, тук всеки гледа себе си. Като цяло всичко се случва в групи и е много рядко да ти се отдаде възможност да останеш насаме с някого. Няма да тръгна да се оплаквам, защото не обичам и защото навсякъде си има позитиви и негативи, а като прекараш известно време на едно място, свикваш с действителността, без значение каква е тя.
Най-важното, което научих от живеенето сам, е че не се нуждая от момиче, за да бъда щастлив, и че животът не е секс-маратон.
Но все пак не искам и цял живот да съм капсулиран в себе си, затова съм решил да попроменя утъпканата пътека, която съм си избрал.
Отказвали са ми преди и отделно не искам да бъда наранен, но според мен е било така, защото подходът ми не е бил правилен. За съжаление в момента не ми се удава често възможност да оставам насаме с момиче, но мисля, че в бъдеще ще имам повече възможности да упражнявам научените ми уроци.
Всъщност вече не знам и какво е да си влюбен, но предпочитам да съм с момиче заради нея, а не заради секса или заради това да не остана сам..

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 24e3deba18
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Жена съм на 23.

Не знам от кои две категории съм - кифла или нормално момиче, но бих желала да си кажа мнението по темата. Всяка от нас жените се мисли за cool, за много красива, много добра и интелигентна и скромна, но дали е така? Никоя от нас няма да каже - 'аз съм кифла' за да не обиди себе си на първо място. С непризнаването на това кой си дори пред себе си започват проблемите.

Всеки пол лъже другия, дали с цел, или несъзнателно, но това предизвиква много проблеми между половете. Романтици са лъгани от кифли, романтички са лъгани от мъже-женкари. И мъжете и жените се перчим все едно сме някакви божества, играем игрички и после обвиняваме другия пол, че ни е наранил и излъгал.

Според мен най-вече ние сме си виновни. Ние, че не сме си отваряли очите на четири, когато сме флиртували и опознавали мъжа/жената, който ни интересува. Веднъж, един мъж ме покани на среща. Донесе ми букет от 101 цветя ей-така без специален повод. Втора среща - пак подобен огромен букет. Дали това ме зарадва? Не много. Той естествено искаше да ме впечатли, искаше цялото ми внимание и. .. тялото ми. Добре, че бях чела и чела истории и знаех как действат подобни мъже, че не се влюбих. Но вече веднъж се бях парила от големи "романтици" с букети цветя от по 100 рози, от опит знаех по добре.

Подкрепям мнението на автора, че първо трябва мъжа да ни види като приятели и личности, ако искаме сериозна връзка с него. Но нека не забравяме да бъдем и истински жени - мили, позитивни, грижовни, нежни, поддържани и външно и като психика.


Приятен ден! :-)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 549ae7f3e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Добра темичка :)
Мисля, че трудно ще се оправим със сладките момичета , защото винаги има 2 групи момчета - използвачи и раздавачи.
При 1 група нараняват момичетата после - те спират да вярват, че съществува истинския мъж.
При 2 група всичко се променя, защото 1 вата група е променила мисленето на момичетата после - разбити мъжки сърца
Жалко, но всеки в днешно време иска да си свърши работата за 1 нощ и после - не може да се получи между нас.
Разбира се не само мъжете имат вина, защото има и жени, които искат пари и накрая ние мъжете почваме да си сменяме, колкото и когато си поискаме.
**Sunny Days**

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 491988788a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ж 31
Спрях да ти чета монолога на мястото, където категоризира че мъжете сте силния пол-доста може да се спори по въпроса, защото жените носят цялото бреме на гърба си в много отношения, така че ще ме извиняваш, ама голяма глупост си написал
Отделно-още една глупост-че жените сме дебелеели и сме били непривлекателни, добре-първо това е ДИСКРИМИНАЦИЯ-когато мъжете сте дебели не е проблем, нали? !?
Така че нека хората ти се връзват тука и ти се възхищават, но факта е че си просто поредния, който се опитва да расъждава без да го може

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e9bcac7e41
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Харесва ми темата. Хареса ми и коментар от автора, в който се казва за комплексите насадени от родителите. При мен точно такъв е проблемът. На мен не са ми виновни момичетата, а моите комплекси и това, че не съм възпитаван като мъж. На 23 съм. На 18-19 години имах единствената си приятелка. И тя като мен беше по-стеснителна и самотна. Една година бяхме заедно и се разделихме, просто не се разбирахме вече. Но поне любовта ни беше истинска и по детски чиста. Повече не съм бил с момиче, защото просто съм смотан и не мога да си намеря. Отбягват ме. Баща ми ми е говорил пълни глупости за момичетата, как трябвало да говоря с тях - типични неща, които един задръстеняк казва и никога не си намира момиче, как трябвало да ги гледам без да откъсвам поглед от тях като типичния девствен перверзник, който две думи не може да каже, как трябвало да ги заговарям само, ако те ме погледнат и ми се усмихнат. И ред други глупости. По някаква случайност се е оженил за майка ми, която е била млада и наивна и не е видяла за какъв комплексар се омъжва. Той не е и бил с други жени. И до ден днешен по улицата като види жена се върти на 180 градуса да я огледа. На светофар забравя да потегли, защото зяпа жените, дори и 14-15 годишни момичета. Когато вижда мъж с хубава жена направо умира от завист. Щяха да го уволнят, защото се опитал да сваля колежка. Бяхме на сватба на роднини, той се напи и отиде да сваля братовчедка си.... От страни пълен смях, но за нас срам и позор. За съжаление този човек непрекъснато се бъркаше в живота ми, комплексира и мен и така аз пропилях най-хубавите си години. Поне вече живея сам и си имам образование и работа. Но тепърва да се уча как да общувам с момичета (жени).... Не знам как ще стане. През студентството сдухан и комплексиран от тъпотиите на баща ми, момиче не успях да си намеря, та сега ли.... коя ли харесва смотани, сдухани и комплексирани мъже?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7e7921796e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Готина тема но факта е, че жените много трудно си харесват свестни момчета. И много често ако го харесат, то точно след 2-3 дена ще искат той да им се разкара от главата (говоря от лично проживяни случаи). А ти сам написа, че свестните момичета си харесват мачовци и бройкаджий => това как ги прави свястни? Единствения шанс като чели за свестните момчета (да такива има и въобще не ми спорете, че не е така) е да се правят на такива каквито не са за да спечелят свестно момиче... Бати простотията е всичко.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ee543aca33
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Номер 7, какви са тези клишета ( даже не са и клишета )-мъжът иска секс, жената иска романтика. Ако мъжете искахме само секс, изобщо нямаше да има подобни теми. Пълно е с проститутки, отиваш, плащаш си и получаваш. Нямаш главоболия, нито грижи. Секс искат както мъжете, така и жените, не това обаче е основното в една връзка. Проблемът по-скоро е, че светът става все по-материален и всичко това струва пари. И мъжете, и жените започнахме да мислим само за пари. Чувствата останаха на заден план. Еми, няма как да сме щастливи при това положение. Имам доста познати с много добро за България материално положение, хора които никога не са се лишавали от нищо. Въпреки всичко обаче, постоянно се оплакват, че парите им били малко. Да не говорим колко много връзки се градят на принципа на материалната изгода и на факта, че еди кой си или еди коя си, просто били свестни според общото разбиране. Например имам приятел, който си избра приятелка точно по този критерий. Наистина много добро момиче, но той не я обича и това е видно от километри, между тях няма никаква емоция.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker