Има ли бъдеще - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли бъдеще
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1542 пъти
Аз съм мъж на 40г. семеен съм от 14г. Съпругата ми е с 5 г. по- малка. Когато се запознахме имах съмнения че се хваща с мен заради мой приятел. Тя отричаше - така или иначе се оженихме преди моя приятел да създаде семейство. Лшото е че съжителствахме с мойте родители. През този период на нея не и вървеше особено, аз сменях една работа, две и тн. За мен винаги е било на първо място семейството(моето). Последната ми работа ми обвзе доста от времето, потрудих се направих промени там. Както и да е, родителите ми починаха и останахме двамата и нашето дете което е на 14г.. Винаги сме имали конфликти, единия си тръгва, другия го гони, направо незнам ка даже стигнахме дотук. Имаше голяма ревност от нейна страна понеже фирмата в която работя има доста жени. Постоянно и обяснявах че съм чист и така си беше. Имах колежка която явно си показваше някакво влечение към мен, но не съм се възползвал. Сега жена ми си смени работата и нещата станаха обратно. Аз ревнувам а тя постоянно ми натяква че неиска нищо от мен. Почна да мрази да я питам как е минал деня, да се интересувам от нея. На два пъти иска да ме напуска. Ок спрях да се интересувам. Сега пък я осещам че мнимо се дразни от това. Аз съм чувствителен човек и имам усещането че тя много умело се възползва. Немога да разбера дали наистина иска да си ходи или си го връща. Моментите на желание за напускане от нейна страна бяха породени от скандали. След известно време когато бяхме по-спокойни говорихме и директно я питах:Искаш ли да си ходиш или не. Отговорът и беше че била ядосана и заради това казала така. Но постоянно имам чувството че ме провокира за да ме изкара извън нерви и вината да е моя. Помгнете незнам какво да мисля.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9e164c84bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   По някаква причина тя се е затворила за теб, няма ти доверие, не иска да сте близки. Сигурно си мисли за развод, но най вероятно все още има чувства към теб.

Предложи и да отидете на брачен консултант.Или си изяснете всичко вкъщи. Говорете много, това ще ви помогне и на двамата.

Не ми прави впечатление на добра жена обаче, щом само заради това че някаква колежка те е харесала, тя така ревнува и заплашва. Това че тя те мрази заради това че се интересуваш от нея, ме порази. Извинявай, но рядко съм чувала за такава злобна жена.

Говори си с нея, пак да повторя. Кажи и тя да разбере какво иска най после и да спре да те тормози за глупости. Ако я обичаш, остани с нея, дори и да не се промени. Ако не я обичаш, ти си реши до кога искаш да останеш в този бпак. Но тази нейна параноя, безпричинна ревност ме притесняват. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1653f0fa3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   жената не иска да си ходи ..иска да си отвориш очите и да я погледнеш като жена ..дръж се с нея като личност..иска да и покажеш че държиш на нея ..да и покажеш че важна ..че не искаш да я загубиш..затова са тръгваниците..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker