Видях Я! Тя е смотана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Видях Я! Тя е смотана
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 8074 пъти
Аз не мога да повярвам, че пиша това, че пиша тук, въобще не мога да повярвам какво ми се случва.
От известно време, няколко месеца, мъжът ми (Имаме дете на 4 годинки и 6 годишен брак, с 5 годишна връзка преди това)
Той е на 37, а аз съм на 33.
Та от няколко месеца, той не е същия. После започнаха разни хора да ми подхвърлят коментари за една негова колежка. Не обръщах внимание до момента, в който като отидех нещо в работата му, той ми се сърдеше, че не съм му звъннала да излезе, а съм нахълтала в офиса им.
Просто усещах, че нещо има. И започнах да проверявам телефона му. Прочетох няколко смс-а от нея. Полудях и право в офиса им. Там една по-стара жена ми е позната и я питах "Коя е Наталия? ". Мъжът ми беше излязъл.
Очаквах да е някоя млада, слаба. С една дума очаквах да видя кифла, нахакана, нагласена.
А тя е мърла, смотана, мога да кажа, че дори е дебела. Не изглежда никак добре. Беше облечена с някакви смотани дрехи, личеше да са от втората употреба.
И като ме видя, не реагира по никакъв начин. Казах си, че не може да е вярно.
Аз изглеждам много, много по-добре. Въпреки раждането ми. Ходя на фитнес, всеки месец на фризжор, на козметик през седмица. Обличам се добре. Мъжете се обръщат по мен.
До вчера бях много спокойна, когато отидох нарочно в офиса му без да се обадя и ги видях прекалено близко. Но видях как я гледа, сякаш я съблича с поглед. Е познавам го тоя поглед. Полудях. И понеже не можех да вдигна скандал само я изгледах с отвращение и се изсмях. А тя мърлата (пак облечена много смотано) вместо да се притесни, или да се махне от очите ми, също се засмя. Един такъв весел смях.
Обърнах се и си тръгнах. Той тръгна по мен. Колегите му се подхилкват. Той. представете си ми вдигна скандал, че го излагам, какви са тия сцени.
Питах го директно дали тази Наталия му е любовница. Отрече.

Всичко това ми дойде толкова много, че не знам какво да мисля, какво да правя. Не знам кое е истина и кое лъжа.
Знам само, че ще полудея и затова търся съвета на странични хора.

Какво мислите за тази история? Тя любовница ли му е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 77

преди: 9 години, 8 месеца
hash: ed85d03ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами не знам дали „тая“ му е любовница, да не светим на мъжа ти, но ти си се изложила (го изложила) като на пазар и си ярък пример, че колкото и да е хубав човек физически, когато нямаш самочувствие, никой не може да ти помогне.
Мисля, че жената е реагирала адекватно - ами какво да направи? Ти как би реагирала, ако някоя ненормалница нахълта на работното ти място и почне да ти се хили?
Как била облечена и каква фигура имала твой проблем ли е?
Съвет - хвани и говори с мъжа си, но аз ако бях него, щях да ти отсвиря една, за да се осъзнаеш. Ти си тежест за един брак и дори да има любовница, аз напълно го разбирам
ж30

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a8b52ad820
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Точно, защото си всеки месец на фризиор и ходиш на фитнес хахаха миличка, може да си 40 кг., а той да харесва някоя 70! :) малко си ми жалка в случая, ама и аз съм любовница на един господин и знам какво мисли ''за жена си'' ххиихихихих стегнете се, че сами ги предизвиквате да ви изневеряват с поведението си!!! 1

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7633da594d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Аз не знам някой тук да е медиум и да знае дали тя му е любовница. Но е много вероятно да е. По-интересното е, че ти си мислиш, че за да има любовница, то тя трябва да е перфектна. Ами не, не е задължително. Даже си е сблъскала с варианта, в който тя е съвсем обикновена жена, дори явно на външен вид е по-непривлекателна от теб. (недей да показваш презрение към това, грозно е). Но също така е и явно, че нещо друго я е привлякло в него. Не го оправдавам в никакъв случай, даже ако е отрекъл и те лъже, а ти и сигурна, го напускай. Сериозно, аз така бих направила, не понасям лъжата. И понеже вече ще мислите, че съм някоя любовница ще ви кажа, че не съм, даже съм била точно в твоето положение, с разликата че моят бивш съпруг беше четен и откровен, което ме накара да запазя уважение към него, въпреки раздялата ни. В крайна сметка той не е моя собственост. Само, че, когато ние се разделяхме детето нямаше годинка и го прие спокойно. Първо не изпадай в истерии, приеми нещата спокойно и се опитай да запазите нормални отноения каквото и да тава. Той е баща на детето ти за цял живот!
А и е възможно да е само увлечение и малко разнообразие от ежедневието. Което пак казвам, не го одобрявам. Но първо седнете откровено и поговорете!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a5384ce2ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С тази злоба, която притежаваш, колкото и да си красива, всяка друга ще бъде по-красива от теб, независимо дебела или слаба, грозна или красива. Научи се че не си центъра на света, научи седа не си толкова злобна и всичко ще ти е наред

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 20746ee8e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Защо, когато става въпрос за връзка винаги обвиняваме "третия човек".Знаеш ли колко злоба и омраза има в думите ти "личеше си че са втора употреба, мърла" и т.н. Не си ли задаваш въпроса, с какво е спечелила мъжа ти и той е хлътнал по нея. Явно нещо му липсва.

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4104e7ae90
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   съгласна с горните мнения. дали мъжът ти е спал с нея или не, ние няма как да знаем. по-важно е обаче какво намира в нея и защо при всичката ти външна красота си е намерил непривлекателна забежка (не пиша любовница, защото все пак не е сигурно). явно в нея намира нещо, което ти нямаш и наистина помисли сериозно какво е то.
никак не оправдавам мъжа ти, но и от теб струи злоба (мърла, дебела, с дрехи втора употреба... ), която не ти прави чест. обективно погледнато, другата жена е само обстоятелство, истинският виновник е мъжът ти. той се е клел да ти бъде верен, а не тя и от него трябва да търсиш сметка. със сигурност обаче си могла да постъпиш доста по-деликатно и фино без да се излагаш и да правиш сцени пред хората.
Ж43

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 72101bea27
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   То по самите СМС-и веднага се разбира дали му е любовница или не... А иначе... привлекателността на една жена не се състои само в нейната визия. Един мъж много лесно може да бъде привлечен от не особено красива жена, ако тя знае как да се държи с него.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f964c3c3c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Чети внимателно и си води бележки.

Ами много е просто.

Докато си била заета с ходене на фитнес, фризьори, козметици и обсъждане кой колко е дебел и коя под ред употреба са му дрехите, мъжа ти е имал нужда просто от ЧОВЕК до себе си. Жена, която няма нужда да се изтъква колко е по-по-най в сравнение с другите, жена, чиято същност не се изчерпва с визията, жена, с която можеш да седнеш и да си кажеш две приказки като с човешко същество без злоба, изтъкване, жена, която е в хармония със себе си, няма комплекси и се приема такава, каквато е, пък била и дебела, и която няма нужда постоянно да доказва, че е най-великата.

Като мъж ти казвам, че предпочитам да съм с грозна, но земна жена, отколкото с комплексирана Мис Свят. И без това колкото и да си красива, красотата е преходна, а човещината остава.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 51c6e3d4ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Според мен или ти му изневеряваш или много ти се иска.
Съгласен съм с коментарите, че се излагаш.
Постъпи като голям човек - обсъди го първо с него вкъщи и виж за какво става дума, че тогава надувай гайдата!
Отишла в офиса, държала се предизвикателно.
Онази не била кой знае какво. Ами жената е на работа - на манекенка ли трябва да прилича?
Ми - смешна си! Имало СМС-и. Ами и аз си правя майтапи с колежките ми и понякого доста мръснишки, но знаем че е майтап и си поставяме границите като големи хора.
Пък позамисли се, че може и в теб да има проблем.
Колко натокани мадами има - в леглото са пълна скръб!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f86e010cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много адекватни са коментарите преди моя - от всеки може да извлечеш нещо, ако можеш, разбира се. Да, жената му е любовница. Или ако не е, е потенциална такава. Дали се е стигнало до секс или ще се стигне зависи само от тях двамата. Не от теб. И много често любовниците не са по-красиви от съпругата. Обаче очевидно предлагат други неща, от които мъжът, ако не е скачащ на всяка фуста, явно изпитва необходимост. Може да е секс, може да е разбиране, може да е любов или всичко това накуп. Щом забелязваш драстична промяна у него, нещата не опират само до единия секс. Отношението ти към това кое е важно в една връзка е сбъркано - не са дрехите и не са килограмите. Абсолютна изцепка е да му ровиш в телефона и да ходиш на работното му място. Ако бях аз, щях да те направя на нищо после вкъщи. Има си един много цивилизован начин за подобни случаи, да не говорим, че е единствения, от който има смисъл и той е да го обсъдите заедно с него. Причината за този триъгълник не е извън вас двамата.

ж 46

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f964c3c3c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Авторке, вместо да биеш на всеки по една звездичка, по-добре вникни в коментарите и не ги приемай като лична обида. Уверявам те, ще бъде по-полезно за теб. Айде сега да видим, една звездичка ли ще ми биеш или ще се самоосъзнаеш малко.

И не си помисляй да си пишеш сама коментари от името на друг, защото се разбира веднага.

От 5 км лъха на огромно его, още от първите 2 реда на темата ти.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1455c856b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако си искаш мъжа, говори директно с него - за смсите, за погледите, за неговотж отношение. Нито си злобна, нито някоя си там има право да ти разбива семейството и да проваля живота на едно дете. Не смятам, че си злобна, защото ако беше такава трябваше да я хванеш за косата...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ed85d03ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Авторке, не си пиши сама коментари и не намесвай деца-меца. Проблемът си е твой, а мъжът и с 10 колежки да спи си има очевадни причини, а и си е баща на детето си!
Мъжът ми е разведен и е чудесен баща и на децата си от първи брак, а по длучайност бившата му е някаква твоя реплика - фитнеси, фризьори по за 1000 лв. и молчета. Гледай и твоят скоро да не е сред разведените, защото детенце се гледа, ама с такава харпия, кой ще иска да е с теб?
Много си се изложила!
За смях си станала и с месеци ще срамиш мъжа си в офиса му, горкичкият

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 2dc29baa9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Външният вид не е най-важен.Една жена може да е дебела и с дрехи втора употреба,но да е привлекателна.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ec4b15440f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   абе какви ги говорите бе?Нямало значение външния вид!АЙДЕ БЕ!
Начи като жената се поддържа-що се поддържа ,като не се поддържа що не се поддържа?Абе няма угодия!
Авторке ,моят съвет е да продължаваш да си красива и със самочувствие, ако мъжът ти иска някоя комплексарка ,която да тъпче ще си я намери.Явно ти не му позволяваш,за което ти правя евала!
На горните коментари ще кажа-да ,важно е да си добър човек,но е важно и да имаш самочувствие ,а при тези ,които се занимават със извънбрачни връзки е ясно ,че нещо им липсва-Но вместо да търсят вината в половинката си,нека потърсят какво не им е наред в самите тях.НАЛИ всичко идва отвътре ,не отвън,къде е тръгнал тоя да се вижда с чужди жени АЙДЕЕЕ СИКТЪР

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7c9a75869e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Мъж съм, на 30 години... не за първи път пиша тук....
Хора, вие които казвате, че жената била отблъскваща и надута... какво искате Вие??? Да пее дитирамби на любовницата на мъжа си???? Да гледа безучастно, как семейството й постепенно се разпада или е всичко друго само не и семейство, а просто мимикрира такова???? Реакциите на авторката са напълно разбираеми и адекватни! Дори е била сдържана...
Съветът ми към жената, на която явно й изневерява съпругът й /това, че има изневяра авторке е вярно и е истината и просто не вярвай на лъжи / е просто да не се оставя да се срине... Много боли, много е гадно, когато има изневяра.... НЯМА НИКАКВО ОПРАВДАНИЕ ЗА ПОВЕДЕНИЕТО НА МЪЖЪТ Й!!! Пиша го като мъж... Когато нещо в един брак или дълга връзка не върви, когато има неща в партньора ти, които те дразнят или обиждат, тогава първата стъпка за да се реши проблемът е ДА СЕ ГОВОРИ ОТКРИТО И ЧЕСТНО ЗА НЕГО!!!! Тая жена му е родила дете, брак имат 6 години, а общо са заедно 11 години... Такава връзка не бива да се допуска да се прекъсне по тоя нелеп начин.... Съпругът на тази жена, опраднание няма за предателството си!!!! Това му поведение, е меко казано гадно. Напомня ми на често срещан динамичен стереотип при изневеряващи жени... Ако на, , господинът" не му харесва жена му, че се конти, че се поддържа - просто да й го каже... Да ГОВОРИ С НЕЯ И ДА постави нещата ребром... Не с недомлъвки, не с недоизречени думи... А зад гърба й да се чука с други... Стегнете си всички, които я критикувате... Не знам, мъже ли сте, жени ли сте, какви сте... Ако се приеме такава линия на поведение / която се прилага от поне 80% от семейните двойки днес в България /, то всички семейства трябва да се разпаднат... Не е случайно, че 50% от браковете днес, завършват с развод...

В настоящият случай, авторката ни дава информацията пестеливо... не знам детайли... Но, като мъж казвам, че основна причина един семеен или обвързан мъж да изневери и да си намери постоянна любовница, която при това не е по-красива или по-добра от съпругата му е че се чувства ПРЕНЕБРЕГНАТ, НЕДООЦЕНЕН, НЕЖЕЛАН И ПРЕДАДЕН!!! Това са причините, поради които един мъж с иначе добра и хубава жена, ще тръгне по чуждо...
Един директен въпрос към Авторката:
Авторе, а ти вярна ли беше на съпругът си за всичките тези 6 години брак????
Ако си кръшнала и мъжът ти случайно е разбрал, напълно реално е да търси отмъщение по някакъв начин.. Има доста мъже, които уж приемат изневярата на съпругата си, затаяват болката, не си го изкарват веднага, а действат подмолно и впоследствие и те изневеряват....
Във всеки случай ще кажа: МЪЖЪТ НА ТАЗИ ЖЕНА, НЯМА НИКАКВО ОПРАВДАНИЕ ЗА ТОВА, ЧЕ ПОДДЪРЖА ИЗВЪНБРАЧНА ВРЪЗКА!!!! Това с СМС-те и гузното поведение на съпругът в случая, говори именно за паралелна връзка... Авторката няма какво да се заблуждава... Мъжът й и изневерява..
Въпросът ми е в това кой е започнал това в семейството??? Дали самата жена няма изневяра в миналото?
Във всеки случай, без никакви илюзии следва да се каже, че това семейство вече няма да бъде същото... Съчувствам на жената, защото от тук нататък тя няма да има доверие на мъжа си... Каквото и да стори той, ве връзката не е същата.. болката ще остане... Времето не лекува.... Може да поотшуми, но няма да се забрави... Прошката е вече друго нещо...

Съвети към авторката:

1. Момиче, още си млада и кандидати за връзка и любовник ще намериш, но не те съветвам да вървиш по тая линия на отмъщение или, , отворен брак"... Ако си сигурна, че не можеш да простиш на предателят, просто се разведи... Знам че е трудно и сложно после, но няма смисъл да си тровиш нервите и здравето.... със сигурност ще намериш мъж, който да те цени и обича, да те ухажва и да ти показва, че си желана... по-сложно е дали ще приеме детето ти...
2. Поговори със съпругът ти... Дай ми шанс... но нека ОТЧЕТЛИВО ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ НЯМА ДА ТОЛЕРИРАШ ПОДОБНИ ГАВРИ С ТЕБ! Да е наясно, че не си му сигурна...
3. Да изневериш и ти за наказание на прелюбодееца... Това също е вариант, при това доста привлекателен за теб самата, защото в момента Авторке теб те боли... Ако си решила да отмъщаваш, първо, мола помисли за детето... и рисковете то да страда... Помисли си дали имаш силата, за да простиш.... И най-вече помисли си дали си заслужава...
На мен ми изневери жената, която исках да стане моя съпруга и от която да имам деца.... Имахме дом, имахме уют... но тя все нещо търсеше ли търсеше... Не знам, може би се дължи на факта, че бяхме първа, ученическа любов, която се разпростря почти 7 години... Но тя изневери... Първият път го преглътнах, въпреки че беше в тежък за мен момента... Резултатът от това, че простих, беше че ТЯ стана по-предпазлива, по-хитра... нито ме заобича повече, нито оцени моята жертва... дори не искаше да си даде сметка, какво ми причини... Болката, унижението и т. н...
Съчувствам на авторката, защото наистина е много трудно... много.... Много е болезнено, гадно, когато разбереш, че човекът, на който си се врекъл във вярност и любов, ти е изневерил и те е предал.. Не е опитал дори да поговори за проблема, а е потърсил, , решение" извън семейството... Това е най-лесният, но и най-пагубен вариант, при това е само бягство...

И още нещо за онези, които казват че жената сама била виновна мъжът й да и изневери....
НЕ ДРАГИ!!! НЕ!!! Виновен е този, който изневерява... той действува съзнателно и целенасочено, разбирайки, че с това предава доверието на съпругата/съпругът си...
След като не може да си верен, просто не сключвай брак... не наранявай човекът до теб и децата си... това е егоистично и жестоко....

Авторке, помисли си много хубаво, мъжът ти заслужава ли прошка??? Пак ти казвам, помисли..
Помисли си също й ти беше ли вярна??? Ако не си била, убедена ли си, че мъжът ти не е разбрал отнякъде???
Може да го прави за отмъщение.... Ако е така / моля се да не е/, то бракът Ви е свършен....
Пак казвам, прецени си трезво ситуацията, в която се намираш, прецени себе си, прецени как детето ви ще реагира на раздяла и чак тогава действай....
Във всеки случай говори с мъжа си... Говори открито... Дано осъзнае, какво ти е причинил с поведението си...

Желая ти най-искрено да си запазиш семейството!!!
поздрави!
Ненавиждам изневярата... било то мъжка или женска и затова съчувствам на авторката..

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3fe51cbf74
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   абе що нападнахте жената бе??
аз ако видя жена ми да се натиска с някой дебелак, ще му скъсам главата!
тя може да не е реагирала правилно, но това не значи че трябва да я напдате така. поставете се на нейно място, вие имате ли си представа какво е да изпитваш такива емоции? май не.
много добре разбирам чувствата и, и това че е бясна заради някаква мърла. не се правете на перфектни, и не си мислете, че това че се ядосва я прави слабохарактерна и тн. всеки има право да се ядоса, когат му навлязат в територията.
хората които биха останали спокойни са жертви, имат психически проблем или не им пука за човека с който са!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: dcf016ffc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Изложила си се като кифладжийка, каквато си си и всъщност...

Нали се сещаш, че въпросната "смотла" Наталия, ако освен 100-пъти по-готин човек от тебе, беше и по-красива - сега ти щеше да продаваш банички до тоалетната на гарата?

На нея само дрехите са й втора употреба, а на теб - самият вътък!

На мен жена ми ако се държеше като тебе, независимо дали има основание или не, ни дете щеше да й помогне да не изхвръкне с шут през вратата, ни дявол!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: fc8514be7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Авторката първо да каже какви точно са били смс-ите, защото от нейното обяснение оставам с впечатлението, че не са били 100%-ов компромат, а че при определено тълкувание биха могли да минат за нещо такова, което доста променя цялостната картинка.
Освен това аз като мъж мога да кажа, че изобщо не е нужно да изневеряваш на жена си с някоя по-красива от нея, а просто може да го правиш с някоя по-добра. Дали ще е по-добра в секса, дали ще е по-добра компания и спътник в живота, дали ще е по-добра опора и подкрепа - може да има различни ситуации. Така или иначе, жената е нападната донякъде с право, защото тя напада другата жена почти изцяло на база външен вид, а не си задава въобще въпроса "къде сбърках аз", и в общи линии човек остава с впечатлението, че за нея ако си хубава на външен вид е изключено човек да ти изневери. Е, разбрала е от личен опит, че това изобщо не е вярно, но да й е за урок за напред в живота.
И между другото - идеята със смеха в офиса е наистина малоумна, с пълно право те е обвинил, че го излагаш на работното му място! Това е въпрос, който така или иначе нямате изгода да става публично достояние, а да си го решите само двамата насаме. Сега, благодарение на цирка ти, нищо чудно целия офис вече да знае и коментира семейните ви проблеми, които като гледам щом са те уведомили други хора за любовницата, значи явно вече се коментират.
Не знам дали ще съумееш да запазиш семейството си, не знам и дали си струва, и дали го искаш. Във всеки случай, ако не попиташ мъжа си в откровен разговор какво точно му липсва, а си мислиш, че само с един външен вид ти е в кърпа вързан, то тогава по-добре и за двама ви е да се разделите навреме, докато още и детето не се е привързало много към вас.
Аз още отсега мога да ти кажа какво му липсва на мъжа ти - липсва му любов, липсва му разбирателство, липсва му опора и подкрепа в живота, може би му липсва дори и страст. Ако сметнеш, че може да му осигуриш всичко това (ако не изтъкне друг проблем в откровения разговор) направи усилие да си задържиш семейството. Ако обаче продължаваш да задълбаваш само във външния вид, тогава по-добре се разделете по живо, по здраво. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d990cba128
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Какво и наскочихте на жената все едно е извършила престъпление? Да, изказа и е злобен и е постъпила нетактично, но всеки би се почувствал зле, когато разбере, че му изневеряват с някаква си. При това когато става въпрос за брак и деца, положението става още по-сложно.

Авторке, мъжа ти е един лицемерник и егоист, който се притеснява повече, че се е изложил пред колежките, отколкото, че си го хванала в изневяра. Това не е мъжко поведение. Помисли над това защото не колежката му, а той се е клел във вярност към теб. Не оправдавам и нея, тъй като не е морално да се занимаваш с женен мъж, но кой ли обръща внимание на ценности в днешно време... всяко гледа да се ръга в нещо.
Най-добре поговорете и вижте дали можете да решите проблемите си цивилизовано. Ако продължава да ти се прави на интересен и "много изложен" помисли за раздяла. Укпех!

М24

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3c705ed7fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Еееее, ама значи, не мога да ви разбера. Имам чувството, че няколко души тук, в този форум, само чакат да прочетат за нечия болка, за да започнат да злорадстват, да обиждат и да плюят по въпросния споделящ. Хора, ако това е смисъла на живота ви, сериозно се замислете за себе си, не за авторите на споделените истории.
И малко за угодията. Е, угодия няма.
Напълнях и мъжът ми ми изневери" - "Ми то е щото не се поддържаш"!
"Поддържам се, но мъжът ми ми изневери" - "Ми то е щото много се поддържаш"!
Не знам, чувате ли се/виждате ли се от страни какви ги пишете?
Жената си казва в прав текст - видях предполагаемата любовница на съпруга си, тя е смотана, мърлява, дебела и неподдържана. Ако се разпознавате в този образ, нормално е да заставате на въпреки, но иначе... Защо? Какво ви грее вас това описание? Жената е откровена, така я е видяла, така я описва. Пак питам, на вас това какво ви пречи?
И още нещо, някой от "компетентните" коментиращи по-горе изпадал ли е в ситуация, в която го срещат хора, добри и не чак толкова добри познати, които му обясняват с коя/кой човек е половинката му? Е, аз не съм, но притежавайки способността да се поставям на мястото на другите, направо се ужасявам от подобна перспектива. Помислете малко, как бихте се чувствали вие в тази ситуация. И стига с това "Седнете, поговорете"!!Какво да си кажат, той я лъже зад гърба и, на всичкото отгоре е нагъл да и държи сметка защо е дошла в офиса му, защо е влязла, а не го е чакала долу!! Ми да "сядат да говорят", ама при положение че 99% има вероятност путьото да почне да лъже и да маже, защо пък жената да не му прегледа телефона или да го понаблююдава малко, за да има доказателства, които да му навре в лъжливата мутра? Айде, кажете де?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: dcf016ffc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   15, да ти имам и кифленската логика! Не че външният вид няма никакво значение, но неговото значение е около 5%, схващаш ли? По него посрещат, но по мно-о-ого други неща изпращат...

А това, което ти наричаш "самочувствие" си е чиста проба селения, простотия и кифлебска наглост! Човекът с истинско самочувствие не ходи да прави скандали по месторабота и после да злобее по форумите за това че, видите ли, конкуренцията била пълна смотла и нещастница, пък тя била спортна красавица... той (човекът с истинско самочувствие) просто казва с усмивка: "Сбогом, и благодаря за рибата!", след което си вдига чукалата от въпросния изневерител...

"Поддържай се" (само външно) и очаквай това да ти донесе 100%-ов успех в живота... Подобно на малоумниците, които ходят та блъскат анаболи. Ще има да почакаш, и най-вероятно ще свършиш като авторката!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f86e010cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   №22, с тези съвети дето ги даваш къде виждаш разликата между двамата - той лъже, тя ме проверява телефоните. И до какъв полезен изход води това поведение? Айде ти, кажи? Или си на възраст 20 , или ако не си - много зле за теб. За да се случи всичко това, причината е и у двамата. Забежката на мъжа е следствие. Е, как биха могли да стигнат до причините, ако не разговарят? Разговорът е задължителен, дори и ако не донесе желания резултат.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7c9a75869e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   16 съм, мъж съм и Ви казвам НЕ КРИТИКУВАЙТЕ АВТОРКАТА! Изобщо / явно / и не подозирате, какво изпитва тя в момента... Реакцията й е напълно нормална... Само едно ми направи впечатление... когато я попитах, а ТЯ изневерила ли е на мъжа си до момента, просто не отговори... Защото ако е изневерила, има вариант мъжът й да е разбрал и сега да отмъщава...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3c705ed7fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   А ти номер 24, как би постъпил, ако подозираш половинката си? При положение, че опиташ с разговор, той/тя отрече или ти отговори с "Бе я не ме занимавай с глупости! ", както може би по-голямата част от хората биха реагирали? А междувременно си в положение да търпиш подмятания на близки и не дотам близки познати? В какъв идеален свят живеете вие?
"Здравей, мъжо, изневеряваш ли ми? "
"Да, мила, изневерявам ти. "
"Добре, нека седнем да поговорим за това, с разговор всичко се постига, скъпи. "
"Добре скъпа, нека поговорим"
Ехххх, идилия... Ама на кой ли му се случва?
Не знаете ли какво казват хората. "Отричай! Даже и на калъп да те хванат, викай "Не е вътре! ".
Нито един човек не е длъжен да търпи такова унижение, да запази присъствие на духа, и да седне да проведе смислен разговор по темата, който разговор да бъде продуктивен и за двете/трите страни, като междувременно не пропусне да възхвали детайлно преимуществата на съперника/съперницата си в някой форум, с цел задоволяване капризите на всички непривлекателни четящи.
Аре, със здраве от 22.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3721f8cec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Извинявам се, че се отклонявам от темата, но прочетох някои от коментарите и установих следното: ако една жена не се поддържа(фризьор, фитнес, козметик и т. н) мъжа и си намира любовница, която го прави. Ако обаче тази същата жена изглежда добре и се поддържа, значи не е прекалено земна и мъжът и пак си намира любовница, която да е по-човечна. До кога ще защитавате мъжете? Осъзнайте се малко.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 00f02ebb6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Държала си се меко казано просташки и много глупаво. От думите ти личи, че си злобна и примитивна жена. Няма значение с какво е облечена другата жена. За мъжа има значение излъчването й, характера й, начина й на мислене, поведението й. Вярно е, че мъжете се захласват първо по външния вид, но при такава съпруга като теб, с характер на змия и поведение на селянка дори и жена с дрехи втора употреба ще е по-желана. Проблемите в брака не идват от другата жена, а са вътре в брака. Проблемите са между теб и съпруга ти, другата жена е само резултат от проблемите. Брака започва да гние отвътре и ако съпрузите не говорят за проблемите си, не се опитват да ги решават се появява друг мъж или друга жена, но те не са причините за провалящ се брак. Ти може да си много красива, да ходиш на фитнес, на фризьор, но мъжа ти е отвратен от теб и то явно е от поведението ти в брака, от характера ти. Освен всичко това ти не си сигурна дали имат връзка или просто е само колегиално отношение. От думите ти личи, че си много ревнива, като си ги видяла в работата. Това означава че не си уверена в себе си жена, че притежаваш мъж, който не заслужаваш и виждаш заплаха в другата, която е негова колежка - не се знае дали е любовница. При мисълта че може да спят заедно ти си изпаднала в дива ярост, паднала си много ниско като поведение. Това само ще отблъсне съпруга ти още повече от теб, но не и от другите жени. Защо си толкова страхлива и неуверена? Нима знаеш какво представляваш наистина? Голяма грешка си направила с това си поведение към другата. Семейство не се съхранява така. В случая губещата, слабата и простачката си ти, паднала си ниско. Седнете, поговорете със съпруга ти, ако той има желание. Заминете някъде само двамата за няколко дни, бъди нежна, грижовна и разбираща съпруга, не злобна, комплексирана и проста селянка. Дръж се на ниво в работата му. Не знам дали изобщо ги умееш тези неща, като чета историята ти.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 00f02ebb6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Авторке, смятам, че ти кръшкаш на мъжа ти и то не веднъж и сега те е страх някоя да не ти го вземе. Но не защото го обичаш безумно а защото ще ти се наруши спокойствието в кръшкането и същевременно може да останеш без никой до себе си. Уплашена си, изпълнена със злоба и агресия.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a09c998413
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Като си видяла каква мърла е е трябвало да го зарежеш на мига, той ти бута нивото като харесва такива, по - некачествени от теб... Не си виновна ти, а той, че е мухльо.. Извинявай, ама...

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a09c998413
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   И какво захапахте авторката, защо вменявате думи на хора, които не са ги казали.... авторката никъде не казва, че е 40 кг., просто изглежда по - добре от нея, това е важното в случая...

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7633da594d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   "Разговорът е задължителен, дори и ако не донесе желания резултат. "

Жалко, че няма иконка "Харева ми"

№3

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ed85d03ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Смях ме хваща за цирка, който е направила Авторката и какво разнообразние е създала в скучната офис атмосфера. Правилно се е захилила „любовницата“- браво!
Имах приятелка, която беше любовница на шефа си в офиса и жена му и тя такива циркове. Накрая приятелката ми го заряза, напусна и се омъжи за нормално момче, но този преспа пък с всички кокошки в кокошарника и сега жена му дори не знае към коя да се обърне
Като се запознах с мъжа си, той също беше женен за една кукла - само фитнеси в главата, дрешки и фризьори, но сега е разведена кукла :), така че внимавайте, защото в началото явно привличате окото, но после ставате досадни и накрая бивши досадници. Проблемът е, че досадни ли сте за един мъж, вторият и третият също бързо се уморяват от вас.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3246d6c83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Добре, де, какво толкова селско и недостойно намирате в поведението на авторката, може ли да обясните? Тук не става въпрос само за ревност без повод, на нея са и казвали в очите, че мъжът и си има любовница. Тя не си въобразява, чула го е. Защо да няма право да провери какво става не мога да разбера?
ж24

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ed85d03ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   34, когато порастнеш ще разбереш, че не можеш като зряла жена да ходиш на работното място на мъжа си и да правиш циркове. Ако имаш проблем с мъжа си, сядате и го разрешавате, имаш някакво елементарно ниво като жена, достойство. Като Авторката постъпват ученичките най-много, другото е за смях направо

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: dcf016ffc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   32, има, има! Петте звездички отгоре над мнението!
(5 звездички - много ми харесва; 1 звездичка - никак не ми харесва)
Стига с тоя скапан фейс!

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 00f02ebb6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   34, никога не вярвай на клюки - първо правило. Хората са лоши, интриги се въртят навсякъде, не можеш да вярваш на някой си че ти е казал че мъжа ти си има любовница. В много случаи хората си мислят че еди кой е любовник на еди коя си, но нещата не са точно така. Никога не вярвайте на клюки. Второ правило- ако си се уверила със сигурност че мъжа ти има любовница никога не тръгвай фронтално срещу него и нея. Така само ще загубиш. Ще отвратиш мъжа си от себе си и дори да няма нищо с някоя жена ще направиш така, че да я пожелае. Агресията не е добър избор.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 2312679308
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Аз си пазарувам от секънд хенд. Всъщност там се намират страхотни неща. Не разбирам единствено нападките на авторката по тази линия. Болката, озлоблението, тревогата и ревността - мога да приема. Но авторке не ти прави чест, че изтъкваш като преимущиство пред нея от гледва точка на финансовото си състояние. И то сэстояние, което явно не е твое. Според мен не работиш щом по средата на делничен ден намираш начин да правиш изненади в офиса им. Разполагаш с пари и дрехи заради мъжа си. Ясно е, че предполагаемата любов ница няма да ти хареса. Но всъщност имаш мания. Толкова голяма, че дори си задала критерии каква трябва да бъде съперницата ти. Това е болест мжмиче. Я се стегни малко. А ако не е болест си е чиста доза меркантилност.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: eae106b97d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   27,

"aко една жена не се поддържа(фризьор, фитнес, козметик и т. н) мъжа и си намира любовница, която го прави. Ако обаче тази същата жена изглежда добре и се поддържа, значи не е прекалено земна и мъжът и пак си намира любовница, която да е по-човечна. "

Има нещо, на което му викат баланс. Ако си се занемарила отвсякъде, няма как да те харесват, но и ако поддържанбето ти е самоцел в живота, а и няма какво друго да покажеш кат достойнство, как мислиш - ще те харесват ли?

Ако дойде някой супер поддържан мъж, но адски злобен, комплексиран, груб селяк, според който света се върти около него и единствения смисъл на живота е козметика и фитнес, ще ти допадне ли? И обратно - ако дойде някой възпитан, добър, земен мъж, но е адски непподдържан, мърляв, смърдящ, некъпан, непран и небръснат?

Мисли малко, преди да задаваш такива въпроси. Трябва и от двете по малко, но не и едното да се превръща в мания за сметка всичко останало.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 82b60b7d65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Някои от коментиращите са много зле... Мъжете не си търсят любовница, защото е по-човечна, интелигентна и тем подобни глупости... мъжете ги интересува тялото на една жена. До голяма степен порното е оказало голямо влияние в негативен аспект върху интимния живот на един мъж. Защото той е свикнал и се е нагледал на много жени... и може да има всяка една в сексуалните си фантазии, докато в реалността може да го прави само със съпругата си. Идва един момент, в който мъжът не може да издържи, защото е свикнал да си го представя с различни, и започва да търси друга жена, с различна физика. С годините любовниците започват да се учвеличават... а някои мъже си хващат и по 2-3 любовници, или ходят при различна проститутка всеки ден, защото не са свикнали да го правят с една. За огромно съжаление до там се стига, защото порното е оказало голямо влияние и зависимост. Всички мъже и жени, които искат да запазят връзката си за по-дълго, по-добре да спрат да гледат порно, защото вреди на психиката ви и се превръща в огромен проблем между двама души.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3c705ed7fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   А и още нещо, пак от номер 34. Добре, според вас жената не е стока. Ама какво се прехласвате по тая любовница? Ми ако тя наистина му е любовница, значи изобщо не е готин човек. Нима само на красивите любовници викате "кучки", "крадли на мъже", "курви" и т. н. Значи грозните любовници са страхотни хора, 100 пъти по-готини от законната половинка, така ли? А само красивите са кучки? Значи авторката е нарекла една жена мърла и вие веднага всички скочихте да защитавате въпросната мърла. Да ви питам, вие на любовниците на вашите мъже как им викате?
Веднага се оказа, че красивата, поддържана, и добре де, не много умна може би, но все пак обичаща жена е кофти човек, а недотам добре изглеждащата, нахална на всичкото отгоре любовница (пише есемеси, не отговаря на есемеси, а сама ги пише, т. е. сама се тика) е страхотен човек. Бахти двойния аршин, с който мерите!!!
Може да съм малка, според вас, но знам, че има грозни външно хора, които отвътре също са си грозни. И конкретно в случая не знам как може да защитавате въпросната особа и то така ревностно. Някой по-горе, не помня под кой номер, ви беше попитал "Разпознавате ли се в нея? " Е, и аз ви питам същото.
ж24

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ed85d03ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   До ж 24
„Да ви питам, вие на любовниците на вашите мъже как им викате? “
Ами на първо място изобщо не им викаме! За мен е примитивно да ходиш и да гониш мъжа си по офисите, с коя „мърла“ бил спал.
Самият факт, че тръгваш да гониш някого, е достатачен и говори за твоята самооценка, а и истинска стойност.
Имам мъж от 11 г. и НИКОГА не съм му човъркала телефоните, не съм го следяла по какъвто и да е начин. Тялото си е негово, аз не мога да му огранича движението в пространството, а като над 18 годишен, той легално може да има секс с всеки и навсякъде. Когато съм се омъжвала, аз не съм си купувала домашно животно или собственост някаква.
Мъжът ми с две думи както всеки мъж си има глава на раменете да си решава и не съм го вързала за себе си, обожавам го и го обичам достатачно силно, за да не го излагам в обществото и да му се доверявам, вместо да го гоня по улиците като избягал пес :)
Смешни са ми и мъже, и жени, които преследват половинките си. Абе хора, вие толкова ли малко значите за партньорите си? Толква ли сте несигурни в себе си, че се правите на маймуни по такъв глупав начин?
Дори партньорите ви да решат да спят с други хора, сякаш можете с гонене и преследване да ги хванете? И какво като ги хванете - развеждате ли се?
Не, просто усилвате гонението и тормоза над партньора, с което на първо време и без това сте го отблъснали и сте го накарали да си потърси щастието с други хора?
...аз на своя си мъж имам доверие, защото съм дала всичко от себе си да ГО направя щастлив, вместо да го тормозя и да търся той да ме прави щастлива. Ако моите усилия и любов не му стигат, ще се разделим, но никога няма да тръгна и да го преследвам като бясна кучка куче..., в крайна сметка има навън и други мъже - той ми се доверява, аз на него и всичко друго е болест

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8372ec4cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   40, дали? Защо злобните и тъпи гарги-клюкарки си нямат любовници, ами само готините, свежите и жизнерадостните, пък били те и "дебелани" и "мърли"...?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 00f02ebb6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Браво на №24 за изказването! Чудесно написано! Браво!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3c705ed7fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   43, познавам няколко злобни и тъпи гарги-клюкарки, и те си имат любовници, и мъже и обожатели.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3c705ed7fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   Браво, 42, похвали ни се, сега по-спокойна и възвишена ли се чувстваш??

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ed85d03ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Ами, номер 46 - няма с какво да се хваля, защото нормалните хора са същност като мен - т. е. повечето хора си имаме други неща за вършене и не преследваме партньорите си и най-вече им вярваме.
Ако всички бяха като Авторката, то изобщо нямаше да е цирк да отидеш в работата на мъжа ти и да правиш сцени, но самият факт, че не е нормално значи, че нормални са хората като мен, които тихо и спокойно си гледаме семействата без да правим драми разни и без да преследваме.
То имаше и такава мъдрост - ако искаш едно птиче да е твое, не го затваряй в клетка, а го освободи - то само ще се върне при теб или никога не е било твое.
Така е и с хората. Никой жив човек, дори собствените ни деца не ни принадлежат и който си въобразява, че пък пълнолетният им партньор им принадлежи.... много се лъже.
Детето пораства, научава се да се храни само и да ходи само на тоалетна и все по-малко има нужда от нас и все по-малко имаме власт над него, какво остава за отгледания и порастнал мъж, който нито има нужда от нас да го нахраним, нито ни чака да му избършем задника, а секс може да има легално на всеки ъгъл практически.
Освободете се от тази илюзия и спрете да преследвате хората, а си помислете как да направите така, че те сами да желаят да живеят с вас, да са щастливи с вас и сами да изберат клетката пред свободата, но за да дойде едно птиче и само да ви кацне на работо, трябват усилия, грижи и любов, не преследване с мрежи!

Номер 42

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1e73981e54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   №40,това е много тъпо - порното навлезе в последните 15 години с тая бясна сила. Изневеряващи мъже е имало и преди това. Причините за изневяра специално при мъжете са здрави комплекси, говоря за тези, които скачат на всичко, което ходи и с пола. За другия тип мъже определено твърдя, че изневеряват не единствено , тръгвайки и свършвайки с тялото на една жена. Там причините включват и нещата, които липсват в една връзка.

№24

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1e73981e54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   № 42/47, адмирации за начина на мислене. Няма да те разберат голямата част от пишещите тук по различни причини. То не е и задължително. Но ако повече хора мислят като теб и мен, със сигурност светът щеше де е по-щастливо място. Браво!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 00f02ebb6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Искам да изкажа положителното си мнение към №42. Много добре разсъждаваш и много умно. Това е изказване на уверена в себе си и умна жена. Тук във форума има злобни и комплексирани жени - №46 например. Не им обръщай внимание, в живота е същото, просто ги подминавай. Може би №46 се отъждествява с авторката...? !

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 6574f63906
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   A колко точно пъти написа думата "смотана/и" Явно ти си смотана, че даже и омотана. Ти си кифла на 33 и си очаквала да се срещнеш с кифла на 23.. тогава можеше и да има скубане на екстеншъни и чупене на маникюри. Обаче изненада - видяла си нормална жена, с дрехи втора употреба (което освен, че не е срамно, а дори е похвално да носиш - ти едва ли обаче знаеш за какво говоря) може би тиха, скромна "смотана", но цяло просто човек.
В никакъв случай не съм на страната на предполагаемата любовница. Все пак ти си се доверила на човека и си му родила дете. Обаче.. не те познавам, но по стила на писане и по това което си написала имам чувството, че не те обижда факта, че видиш ли той ти е изневерил евентуално, а че е точно с такава невзрачна жена. Може би си прекалено рязка, прекалено критична и когато сте били навън със съпруга си ти си казвала - гледай я тая мърла.. как може да изглежда така, злобна с една дума. А тази колежка може да е някоя хрисима, добра женичка от тия който и на мравките път правят и ето ти изневярата.
Извод: всеки търси това което няма.. ако ще да е дебела, "смотана" жена пред поддържана, секси мацка.
Ако пък нямаш нищо общо с това което описах, значи мъжа ти е точно от типа - колко е скучно да имаш богиня до себе си, искам нещо по-така..

 
  ...

1-50 от 77
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker