Магия за Любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Магия за Любов
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 3903 пъти
Първо искам да помоля с цялото си сърце да ми публикувате историята моля ви много, ужасно важно е за мене! Та Така.... Имах връзка с 1 момче 2 години ужасно много се обичахме... мога да кажа че още се обичаме обедена съм че още ме обича, но заради моята тъпа ревност го загубих той вече неме понася... Моля ви ако знаете някоя магия с която да си го върна моля ви кажете ми, или някой ходжа който прави успешни магии! Моля ви на колене помогнете ми искам да спася връзката си, ние щяхме да се женим и да си имаме дете зимата знам че още има много силни чуства към мене ама не иска да сме заедно заради ревноста ми! Знам че много хора ще ме опрекнете заради магията но само това е спасението да си го върна друг начин няма всичко пробвах, няма друга нито аз, плаче и страда за мене (каза ми го сестра му и майка му) но той е голям голям инат моля ви помогнете ми!
Кажете ми някоя магия да си го върна или най добрия Ходжа в тази област! Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0bd38afa47
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Магия за любов няма!
Израстнала съм сред помаци и с техните магии и ходжи ми са надували главата цял живот и при никоя не сработи, защото ти не можеш с ходжа-моджа да пречупиш воляата на един човек да не говорим, че въпросните ходжи добри парички изкараха, а покрай тях и сума ти циганки - сигурното си е сигурно.
Няма начин просто и да не говорим, че е голям грях изобщо да искаш да ползваш такива идиотии.
Хвани и работи над себе си, хвани и му се извини и се промени, защото не само този човек ще загубиш, но и всеки следващ. Ако те е обичал, може би ще ти даде друг шанс, но не става с ходжи и глупости - не че лошо има, поне ще си харчиш парите и ще захраниш банковата сметка на някой тарикат - за икономиката не е лошо. Възхищавам се на такива тарикати, които печелят за сметка на будали като теб, но и редовно гледам Господарите и хем ми се смее, хем ми се плаче.
Поздравявам те с мантрата за Работа и пари („работа ...пари-пари, работа...пари-пари)
Правя магии всякакви :)
Иначе идея за фирма - какво ти трябва - един касов апарат, една торба със слама и няколко други идиотиики и будалите сами ще ти пълнят джобчето.
Ей, живот!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 030a96396d
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Внимавай много! Сега ти го искаш, а той тебе не.. ако направиш магия, много лоша случка, ще ти се случи.
Всичко ще се преобърне и няма да имаш отърване от него.. ще сажеляваш цял живот! А, да не говорим за това, че е голяма грехота.. всичко ще ти се върне.. ще си преобъркаш живота. И в този живот нищо не е вечно, всеки идва и си отива.. вярвай, че той е бил в живота ти за да научих нещо важно например като това да не ревнуваш толкова.. и сега си отива за да отвориш нова врата към път в които ще ти е много по добре.. остави го.. гледай си живота, а ако ти е писано или ще намериш нещо по-добро ил и щебъдете двамата отново!
Момиче на 17.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a8161f6780
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не се занимавай с такива глупости! Не мога да разбера защо не оставиш 4овека намира? Щом си стигнала и до магии тежко и горко на мом4ето от такива като тебе с 200 трябва да се бяга..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 6ad9475198
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Казвам ти - стегни се и си реши вътрешните проблеми!
След това си търси половинката.
Повечето хора нямат нужда да решават чужди проблеми!
Била ревнива! ОК. Защо си ревнива? Замисли се - има ли причина?
Седнете, поговорете - може пък да намерите решение.
То това да не е с магическа причица да си го върнеш!
Иска се малко и здрав разум!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 2cdeef4b94
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   300 грама език от свиня-майка, скилидка чесън, нокти от петел, вода от реката, забъркваш всичкото, пръдиш два пъти за газировка му даваш да пие без да разбере.

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 50029e6d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вари се страх от самота
в дълбоко сърце
до полунощ
на цвят,
до отчаяние
на вкус,
до сгъстяване
на нетърпение.
Прецежда се
през паяжина
от сребристи мечтания,
тъкана в душа
по новолуние.
Болка се гори
до пепел,
да горчи.
Натрошава се
с обещания
до брашно
от невидимост
и сетне се изсипва
във врящия страх.
Черупка орехова
пристрастяване
разрежда се със старо вино,
застройва се
до безрасъдство
с къртича слепота
и се намазва
кристална чаша
на високо столче.
В нея се поднася отварата.
Корен изкушение,
сушен до червено
зиме край камина,
дето са горели
грешни души,
настъргва се
до любопитство
да люти
и се посолва върху питието.
Цветчета сънна нереалност
се стриват с пръсти
най- отгоре-
да ухае
до неустоимост
на кокичена нежност
и снежинчена ранимост
до марихуанена необходимост.
По изгрев
слънчев лъч
(да бъде първият! )
изтегля се
през дупка в младо листо
и се намотава на кълбо.
От него се отрязват
първите 9 секунди
и се размиват
в готовата отвара
като небесен мед,
за да стане тъй сладка
и хубава на глед,
че никой да не я подмине,
че всекиму да се прииска
да отпие.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ed110601c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Никога не се занимавай с магии. Начертаваш си лош живот и не само на себе си а на децата ти и техните деца. Независимо дали я правиш за добро или лошо съдбата ще те накаже. Никога не си играй с тези неща и не прави, не прибягвай и до услугите друг да прави магии каквито ти кажеш. Чул съм че хора които се занимават с такива неща съдбата ги наказва много лошо и не само тях. Живей си живота и остави на течението обстоятелствата. Колкото можеш променяй нещата но не с магии.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9e7b93332c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Не можеш да очакваш да промениш някой друг, по-добре промени себе си. :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5688cef0d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   колко удобно - прецакваш нещата, отиваш при ходжата, плащаш си и той оправя всичко :-) ако нещата ставаха така, не мислиш ли, че нямаше да има раздели, разводи и проблеми? ходжите щяха да оправят всичко. а ако бившият ти приятел реши да потърси антимагия, къде ще му излезе краят?
не пишеш на колко години си, но разсъждавай като възрастна, вземи си поука и друг път гледай да не допускаш такива грешки. за съжаление не става с тропане с крак и викане "искам пък". научи се, че действията ни имат последствия, че не можеш да накараш хората да правят каквото ти искаш, че не е лошо от време на време да се поставяш на мястото и на другите, а да не разсъждаваш само от своята камбанария.
и с времето ще се научиш, че за съвместен живот и семейство не е достатъчно хората да се обичат, трябват доста повече неща като общи цели, близки интереси, възпитание, образование, общи разбирания за живота, уважение към другия и т. н.
Ж43

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 82614edf59
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

11.   Еххх, да имаше и магия за ограмотяване!
Сигурна съм, че няма да ти хареса това, което ще кажа, но.. какво пък ;)
Така или иначе силно се съмнявам някой здраво мислещ човек от тук да ти даде координати на ходжа и да те посъветва каква магия да направиш. Ще се опитам да оставя настрана сарказма и ще коментирам зряло. Изключвам факта, че съм доста скептично настроена към окултното и всичките "практикуващи" измамници, които само чакат с нетърпение такива отчаяни хора като теб, които ще дадат и последната си стотинка, само и само да им кажат от отсрещната страна, че "всичко е готово". За жалост, предполагам, че ще направиш каквото искаш и едва ли ще се вслушаш в написаното, но те МОЛЯ да спреш за секунда и да се замислиш какво правиш! ДОРИ магиите да съществуват, ДОРИ да има вещи хора, които да ги практикуват и да могат да въздействат на емоции, мисли, чувства, съдби и прочие, какво от това? ! Това ли е начинът, по който искаш да си върнеш любимия човек, или по-точно, да направиш жалък опит за това? Не усещаш ли колко изкривена е цялата ти представа за някакви отношения ( не искам да те обидя)? Готова си да похарчиш толкова средства и да разчиташ на нещо нереално и несигурно, вместо да направиш това, което се иска от теб, да постъпиш като голям човек. Вместо да търсиш ходжи и любовни магии, потърси начин да се промениш, без магии :) Ако наистина искаш да си с този човек и да изградиш някакъв съвместен живот и семейство с него, се осъзнай. Той те е напуснал не заради магия, а заради реална причина, и само ти можеш да поправиш това. ДОКАЖИ му, че си нов човек, че ще правиш компромиси и ще заслужиш доверието и уважението му отново, недей да изпадаш в такива отчаяни състояния, от които нищо хубаво няма да излезе. Всички сме били наранени, захвърлени и потънали на дъното от любовни разочарования, почти неизбежно е. Раздялата ви трябва да те научи на нещо, да те накара да се вгледаш в себе си и да се бориш за този човек, а не да се опитваш да си го върнеш чрез някаква измислена външна намеса.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 46a925caa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   Магия...за любов...
Моето момиче, недей да се занимаваш с такива неща. Колкото и тежко да ти е сега,имай в предвид,че всичко се случва с причина. А ако той не е най-добрият за теб?
Защо искаш да си го върнеш? Всеки човек има право да избира с кого да бъде- имаше една мисъл,че ако дадеш свободата на някого и той не се върне,значи никога не е бил твой! Защо трябва да се измъчваш за човек,който явно не те заслужава? А ако наистина е твоят човек-ще обърне света и ще те намери,ще се промени и ще направи така,че да се съберете.
Знаеш ли,мъжете са странно нещо,когато искат да направят нещо-способни са на чудеса,но когато не желаят- няма как да ги принудиш.

-Sun

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: efaebaf80d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Благодаря ти номер 13 ще помня думите ти цял живот!
От Авторката!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9c91ae2c49
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Искам да ти кажа от личен опит, не съм ходила при ходжа, но на астролози, гледачки на кафе, карти и восък. Не съм правила магии, а и не искам, защото ако наистина има някаква сила, това ще е против волята на човека на които е направена и ако за определен период ще се почувстваш добре, след това ще платиш прескъпо. Аз ходих само да ми предскажат до някаква степен бъдещето с конкретния човек. Никой не познава и не помага, напротив така се оплиташ, че цял живот ще съжаляваш, че са те оплели, а на всичкото отгоре ще си и без пари. Единствените пари и усилия вложи в себе си. Вече има много добри психолози, които ще ти помогнат, а и таксите са доста по ниски от така наречени ясновидки. След като не те иска, значи не те заслужава. А и страхливци не ти трябват.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker