Защо - никой не може да отговори на тези въпроси!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо - никой не може да отговори на тези въпроси!!
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 2024 пъти
Два въпроса:
1. Защо по телевизията, в клиповете на песните, в интернет и в новините постоянно има голи жени, а никъде няма голи мъже? В женските форуми не се пускат снимки на голи мъже, но пък защо влизам в сайт да чета новини и от 10 новини 7 са с голи жени?

2. Защо всички не псуват пред деца, не причиняват лошо на деца, пазят ги, а като пораснат тези деца и станат възрастни им забиват нож в гърба първо в работата, второ в отношението към тях? За какво тогава е било всичкото това пазене??

На тези два въпроса не откриват логичен отговор напоследък, защото сами по себе си действията на хората спрямо казусите са нелогични и безсмислени..

Някой мислил ли е за това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: eb2bb7bc1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какъв "логичен" отговор искаш да чуеш?

Има си много просто обяснение - борави се така с женското тяло, защото има публика, на която и харесва. Дърти и перверзни мъже, тинейджъри, разгонени лигльовци - всякакви.
Жените не се интересуват толкова от голо мъжко тяло, колкото мъжете от женско. Камо ли остава за мъжете, на тях да им пука да гледат мъжки тела. Показва се, защото:

ИМА

ХОРА

КОИТО

ГО

ХАРЕСВАТ

Това е, нямаше да го показват ако нямаше публика. затова се и толерира. Голи мъже бая по-малко се харесват на мнозинството, т.е. не се търпят.
Относно другото, не знам на какви дечица сладки точно си попаднал, престани обаче да изопачаваш всяка една случка, сякаш е нещо напълно естествено.

Виждал съм пред деца неведнъж да се псува, да не се "пазят" и пак излизат читави. "Всички" е доста силна дума.
Не, не са всички. Не знам в каква среда живееш, но да не повярваш, има още доста нормални хора по този свят. Искаш обаче логичен отговор:

докато има различни хора по този свят, ще има различни интереси, ще има недоразбирания, ще има конфликт. Така е било, така и ще бъде, нищо ново. НО, добри новини - светът е още тук.

Но предполагам, че искаш да чуеш мрънкане и песимизъм, да чуеш как "новото поколение не струва, няма вече ценности" и тез идиотщини. Ми...сори, не е така.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e461f2c624
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Защото в света жените са за това. Да носят радост на мъжете и да раждат деца. В всичко друго мъжете са по-добри. Най-добрите готвачи са мъже.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 251339bb74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Отговора на първия въпрос е елементарен... СЕКСЪТ ПРОДАВА! И тъй като има повече ч*киджии, които са готови да си плащат за това има повече голи жени отколкото мъже. Просто статистика нищо сложно.
Втория ти въпрос не ти го разбирам много точно. Примерно понеже 2 години съм работил с деца ще ти кажа, че родители може да не псуват и да изглежда, че ги пазят, но за сметка на това ги тъпчат с всякакви боклуци децата са с наднормено тегло, разболяват се от диабети и тн. Освен това не им обръщат никакво внимание. Детето иска внимание, а те седнали отстрани и си четат списание и му казва махай ми се от главата. Аз лично не виждам никакво пазене, а точно обратното. Поради ниския морал и интелект на родителите отглеждат увредени деца и поколенията с всяка година стават все по зле!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 6a5f8beac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз съм мъж и мога да ти отговоря на първия въпрос само. Защото гол мъж не е приятна гледка, а гола жена е секси. Аз не бих гледал клип с голи мъже в него. Пфф. Само като си помисля и ми призлява.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d04374af35
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   опираш до мъжката и женската психология, разликата в мисленето на половете
- пазиш детето, защото е дете
а като порасне - вече не те слуша за нищо - затова са тези аномалии

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: aec3dcae30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   На тези така наречени"сложни въпроси"еднозначен отговор няма, но аз мога да ти кажа това-онова по тях от моя гледна точка. Напълно си права и за двата въпроса. Първият е свързан с най-омразната ми тема. Ако една жена не се снима гола, снимката просто няма от къде да дойде или поне няма да е толкова щастлива на снимката. Но тези снимки са повече от мъжките, защото хората се интересуват повече от женските тела, дори самите жени се интересуват и радват повече на големи ц**и отколкото на голям к*р. Мога да ти дам пример с тези клипчета, които бяха нашумели преди близо година, в които момичета се опипват и какво ли още не правят, но клипа е сниман от момче. Общо взето това е до самия човек, ако той реши да се излага това си е за него.
Относно втория въпрос. Ами това е нещото наречено ЖИВОТ. Според теб кой ни пази? Нашите родители и близки естествено. Но ако цял живот бъдем пазени от някой друг как ще се научим ние да пазим. Защото някой ден ще станем родители и ще трябва да пазим децата си. И не само да ги пазим, но и да ги научим сами да се пазят. Защото каквото и да прави човек все някога остава сам. Раждаш се без да познаваш никого и умираш разделяйки се с всички.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b276e1c0ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не си питал - не си получил отговор. :D

1. Защото все още властта е в ръцете на мъжете, а повечето от тях не са съгласни да поощтряват заглеждането на жените към други, по-привлекателни мъже.

2. Не е вярно. Бил съм многократно свидетел, как възрастни псуват пред деца, даже някои от родителите ги учат да псуват. За последно, преди около седмица, на улицата чух едно под 10 годишно момченце изпсува съвсем цинично един велосипедист, без да му е дал никакъв повод. Също така има и тормоз и малтретиране към деца от някои възрастни. А ти пазиш ли децата и защо? Отношението се променя защото се предполага, че големите не са вече толкова безпомощни и нуждаещи се от закрила, в комбинация от влошаване на външния вид. :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ccad052e7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това да не ти е домашното по психология? :D

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3e2a7afa91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Колко дълбоко!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 765ddfcc9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами не е вярно това с голите мъже - има ги в доста от рекламите.
Колкото до втория ти въпрос, отговорът е много прост - предполага се, че децата са по-уязвими и чувствителни. Ако бъдат наранени в тази крехка възраст (което се случва доста често, въпреки че повечето родители уж се опитват да ги предпазват), е напълно възможно въобще да не стигнат до порастване, съзряване и тн. Самоубийствата при тинейджърите, че и при по-малките деца изобщо не са рядко явление. Така че спокойно и на децата не им е лесно - предателството, лицемерието, бездушието не им е чуждо и на тях - сблъскват се с него може би дори още в детската градина. Така и самите те лесно придобиват тези "качества", за да могат в по-зряла възраст да ги доразвият подобаващо.
Това с т. нар. дискриминация и деление м/у мъжете и жените е нищо в сравнение с други болезнени казуси и проблеми. Поне през моя поглед на 21 годишно момиче има и доста по-нелогични и меко казано несправедливи неща в живота.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 175178b19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   1. Странно е, и аз съм се замислял и не мога да си отговоря. Решен съм от тука нататъка да се боря за да разбера този отговор.

2. Прав си, като бях дете никой пред мен не псуваше не говореше за пари, и само ме пазиха ти така ти онака, не вдигай тежко, не се претоварвай, не пуши, не пии, не прави това онова. А като пораснах правя всичко от което са ме пазили.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7e0ed4df49
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Сългасен съм с Ном.3 и това за готвачите е доказано.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 456a8a0d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Жените , правилно страдат , това е заради греха на Ева .

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 34adf44319
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   За първия въпрос мисля, че трябва жените по-скоро да се изказват за него, защото те най добре ще кажат дали ги привлича гол мъж или не.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker