По дяволите, не разбирам... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

По дяволите, не разбирам...
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 4186 пъти
Ще започна така: Реших да напиша тази история, с риск, да обидя някои жени.....но вътрешно всички знаят, че съм права:)

Пиша историята, заедно с една голяяма купа сладолед.Малка лична победа, сладоледът замести алкохола....А от къде дойде алкохолът нали?

Обичах го....безкрайно много, толкова много, че дори с думи не мога да го опиша.Кълнеше се, че ще ми е верен, кълнеше се, че никога няма да ме предаде....Кълнеше се, но го направи....Прати всичко по дяволите заради 6 големи водки...

Алкохолът не прощава на никого, кофти неща се случват.Градът ми е малък, общо взето всички се познават.Но има някои хора, които са по-познати от други...И аз, и той бяхме такива....

Една вечер поиска да излезе само с приятелите си, съгласих се, не виждах какъвто и да било проблем.Но явно е трябвало да го видя....Почерпили се повече,к*рваляк навсякъде...Намерил една след 6-та водка, сторило му се, че "що-годе бива" (по неговите думи)...И просто ей така ми изневерил с лека ръка, а аз седях вкъщи и простоси гледах "Сексът и градът" за 5-ти път...И си мислих, какъв късмет имам с него....

Въпросното момиче познава и него и мен, знаеше, че не сме заедно от 3-4 месеца, знаеше как стоят нещата и въпреки това е паднала толкова ниско, без да е под влиянието на каквито и да е било вещества и алкохоли.....

Не разбирам как може една жена да се унижи толкова и не разбирам що за морал е това, да знаеш, че един човек е обвързан и въпреки това да го направиш.Не оправдавам него, ако го оправдавах още щяхме да сме заедно...

Що за жени са това?Изобщо жени ли са?Без грам солидарност,без грам чувство за вина...Ами ако и на теб ти се случи после?Как ще се чувстваш?Не ги разбирам...Не разбирам и тези, които започват връзки с женени....и обвързани като цяло...Подло е, разберете го.Просто не правете това, което не искате да сторят на вас...

Аз приех нещата с достоинство, но болката си остана, при това не е никак малка.Прати ме към дъното, не можех и не исках да бъда без него, но за мен изневярата е непростима....никога, по никакви причини...

И нещо като апел към всички....Преди да зиневерите на човека, който ви вярва безрезервно, просто помислите какво му причинявате и как ще се чувства след това той....Вечни тайни няма!!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: 9e3f2daec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Леле-леле... типичното провинциално мислене! Хора, много сте зле, много сте затънали в материалното! Какви са тези патоси, тези "изневери", тези "морали", "клетви", "солидарности", "чувство за вина" и т.н.!?

Алкохолът (или сладоледът) пък какво ви е виновен? Мислите ли, че той може да направи нещо вместо вас? Или пък ви отървава от отговорността за постъпките ви?

Ами я си представи, че съвсем случайно човекът НЕ е твоя частна собственост, и съвсем случайно може и има право да прави каквото си иска - включително утре да те забрави, а вдругиден да умре?

РАЗБЕРИ - никого и по никакъв начин не можеш да вържеш към себе си НА СИЛА! Нито с клетви, нито с "морал", нито използвайки обществените предразсъдъци, норми и догми! Двама (или повече) души могат да бъдат заедно само по ВЗАИМНО СЪГЛАИСЕ - по начин, който не тежи на никого от двамата, не налага ограничения, не спъва развитието на личността, дава й достатъчно свобода да прави грешки и да ги анализира и т.н.! Нито брак, нито клетви, нито магии могат да "спасят" нещата, ако те са тръгнали "да си ходят".

И никакъв алкохол или к*воляци не са ви виновни, ако тръгне да става това.
По-добре, драга моме, си помисли много добре, и много честно какво У ТЕБ е отблъснало партньора ти? Само ще ти подскажа, че личността и душата не търпят никакво НАСИЛИЕ - нито да се искат от нея (него) КЛЕТВИ, нито да се изисква да се спазват обществени норми и "благоприличие" - нищо такова.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 24444218f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абсолютно съм солидарен с теб, за мнозина това би било просто секс, а не изневяра, но това са си животни. И алкохолът изобщо не е оправдание, той обикновено удря в слабото място - едни в главите, други в краката.
Древните правилно са казали, че истината е във виното - пияния ще го видиш в най-истинската му светлина.

Преди години приятелката ми се изчука с един от компанията, който си имаше приятелка от същата тази компания. И ми каза, че това било моментно увлечение, просто секс, без чувства. Аз от своя страна "просто" я натирих, градът ни не е много голям и и тръгна слава на леснодостъпна, така и си остана мома, макар и с курвенски привкус.

Щастливият и тъпкач остана без приятелка, но и без авторитет и се запиля нанякъде. Та от този "просто" секс никой нищо не спечели, аз поне навреме рабрах с какъв боклук съм се събрал, само ми е любопитно за тези, за които сексът не е изневяра, то какво е тогава изневярата?

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 6e31152e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   ''..Въпросното момиче познава и него и мен, знаеше, че не сме заедно от 3-4 месеца, знаеше как стоят нещата и въпреки това е паднала толкова ниско, ... '' извини ме, но последно заедно ли сте били когато го е направил или не?!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 9ddb657a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1,:) Какво като си от София?
Да не си нещо повече от един човек, който е от провинцията? Не си ! А дори си по-прост ! ''Типичното провинциално мислене'' - точно този начин на мислене е просташки :). Комплексите си ги избивай другаде. Аз също подкрепям авторката, защото изневярата не е простима в тяхния случай :)

Успех на авторката, а до номер едно - дано и дойде някога акъла в главата :)

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 9a4157bfb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   :) Здравей и от мен!

Много съжалявам за безславния край на връзката ти. Аз лично мисля, че той дори ти е направил услуга. Разбирам болката ти, разбирам как е да се чувстваш толкова лесно заменима, пък, дори и за "уан-найт стенд". Не разбирам, обаче, защо виниш момичето и отправяш апела си към всички жени? Ако не се лъжа, той е бил обвързаният, нали? Той е извършил "предателството" в твои очи. Ако не е искал, едва ли мацката е щяла да го изнасили.

"5-6 водки" за мен не представляват оправдание. Явно, нещата при вас - поне за него, са били към своя край. Ще се съглася с коментиралия под номер 1, НО елементарният морален кодекс изисква уточнение на взаимоотношенията между двама души, било то във връзка, било то в брак. След това - да! Всеки е свободен да прави каквото си иска.

Мегън

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 72638ecc46
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Мила авторке,

к*рви на тоя свят, без морал - колкото щеш. За съжаление,разбиват семейства без да им мигне окото. Тъпите мъже обичат да изневеряват точно с такива отрепки и долнопробни мастии.
Сблъскала съм се с това, но по-лошото е, че съм семейна и точно такава отрепка разби живота ми - нагла, постоянно му звънеше вкъщи на моя номер - дори нарочно искаше да ни раздели, но като има прости мъже като моя - така ще е!
Използва го, а тя не си разваля семейството - е, това какво е?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 456d256e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разбирам, че ти е тежко. Обаче, алкохолът не е причина за изневяра - той да не се е напил до безпаметност и тя да го е изнасилила. Просто са му паднали задръжките и му е дошла смелостта.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 4cd3a022f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Браво, момиче!

Бях решил, че честните и искрени жени са на измиране! Хубаво е, че имаш морални ценности, не като номер 1, той и с буклукчийска кофа би го направил, само не знае как, градският цървул!
Надявам се да срещнеш добър и честен морален човек! Напоследък боклукът е много!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: a7debe0a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До номер 3...Aвторката искаше да каже,че момчето е знаело, че не ходят от малко време и как стоят нещата между тях ;). А колкото до самата авторка...просто с всяка нова история, която прочета се уверявам, че доверие човек може да има най-много на себе си. Просто, колкото и време да си с някой, колкото да ти се кълне, обещава и т.н., ВИНАГИ АМА ВИНАГИ МОЖЕ ДА СТЪПИ МАЛКО НА КРИВО!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 0a0bc065b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е, мила авторке, добре дошла в отбора! Болката от изневярата е толкова силна, че не ти позволява да дишаш, да мислиш, да работиш дори... Някои няма да повярват, че има и такива жени -верни и обичащи до гроб, съзнателно подлагайки се на всичко това. И не искам мъжете да пишат, че това е "просто ей така, помежду другото, че това им е природата". Чисти глупости са за мен. Не намирам никакво оправдание в алкохола или случайното ровене в сайтовете и търсене на бройки. Постепенно се превръща в система, която за жалост убива само наранения. Темата е сложна и болезнена. Лично аз съжалявам, че не съм силна като теб, обичам и прощавам...

 
  ...

...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 1a67ada3df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Браво на номер 1. Също и на Мегън. Всички останали коментари са очаквани. Време е да започнете да търсите вина в себе си.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 0a0bc065b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мегън, да философстваш от страни би било много просто! Попадни в подобна ситуация и тогава давай толкова обобщаващи коментари и съвети.
№11, "всички останали коментари са очаквани". А какви да са ??? И мислиш ли, че всеки е склонен да вини само другия? Но дори и самообвиненията не помагат ,когато си наранен...Тука хората искат и подкрепа, а не акъл как да си търсят кусурите във връзката.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 9a4157bfb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 12,
колко "необщ" и "необобщителен" може да бъде един коментар относно история в сайт? И как, ако не отстрани, бих могла да "философствам"? Не познавам авторката, за да може коментарът ми да бъде по-личен, нито пък, да пием по кафе и да и окажа подкрепа. А и тя едва ли има нужда да бъде потупана по рамото в знак на утеха. Но пък, четейки твоя коментар, не виждам нищо от написаното, което би могло да е в "подкрепа" на авторката ( за полза да не говорим ).
Та, пиши си коментарите, остоявай мнението си и остави и другите потребители да имат свое такова.
Бон шанс,
Мегън

 
  ...
преди: 14 години, 28 дни
hash: 1ef935d365
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Има хора за всичко.
Аз заради ей такива момчета, в момента ме е страх да се влюбя или да изляза с някое момче и поради тая причина съм и самотна ....изневярата е тежка, но животът е така устроен

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9925f628c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Филип Т.

"Леле-леле... типичното провинциално мислене! "
Това пък какво значи? Ти нещо да не се имаш за специална, по умна, просветлена като не си от провинцията? Както каза номер 4 намери се друго място да си избиваш шибаните комплекси, как ги мразя ей такива като тебе който си позволят да хулят и омаловажат хора от провинцията, а вие сами не си давате сметка, че сте под нивото на много от тези хора. И на интелектуално ниво и на морално. Аз също съм от София, мъж на 22, а защо така на мен не ми се е искало да обиждам хората на "селяни" и прочие? Може би защото нямам комплекси да избивам. Виждал съм хора във София и извън нея ето заключенията ми: Интелигентни хора със морал има навсякъде, обаче има и такива който нямат нито едното нито другото. Такива хора има навсякъде, работата е там, че между хората и животните има разлика в морала и в действията.

По коментара ти си личеше в коя категория спадаш, как така човека не е задължен от никакви социални норми, догми или "предразсъдъци" ти знаеш ли въобще какво е предразсъдък? "Хора, много сте зле, много сте затънали в материалното! " Ако имаш в предвид че хората (някой) се отнасят с половинките се както със материалните си неща, все едно че са само бездушни вещи е така... Само че не можем да сравняваме човек със материална придобивка, или поне не помня случай телефона да ми е изневерил със друг собственик (имаше една такава американска реклама с вибриращо дилдо)

И да всички знаем че човека "НЕ е твоя частна собственост" и има свободна воля, обаче няма право да прави каквото си иска, точно там е работата. Който има акъл в главата ще вземе правилните решения, сам със собствената си свободна воля и разум, него ще го уважават. Който няма, той ще си носи последствията и него няма да уважават.
И пак ще попитам как така нямаме право да съдим ако най близкия ни изневери? Значи ти нямаш нищо против ако мъжа ти преспи с друга? И нямаме право да го съдим, защото вече морала не е модерен? Аз съм виждал с очите си как евтина и подла к*рва разбива чуждо семейство без въобще да и дреме и със пълното съзнание че човека е женен и и със пълното съзнание какво извършва. Същата тази в последствие се разболя, защото има някой който вижда и наказва. Той, че и ония не е светец не е ама няма оправдание КОГАТО ЗНАЕШ че човека който искаш е взет. Без значение кой си, какъв си. Още преди хиляди години във Библията е написано "не пожелавай жената на ближния си" - а това със същата логика се отнася и за противоположния пол, ама няма кой да чете, днес сме модерни и гледаме порно, друсаме се и се убиваме... Много спадна морала на младите хора а това много ме отвращава.
Освен това не ми хареса че обвиняваш жертвата защо неудачника е решил да и изневери. Като не вървят нещата с една връзка се разделяш и тогава прави каквото си искаш. Нямаш право и оправдание да изневеряваш. Мъжете и жените който изневеряват са само егоистични и неморални животни, който са достатъчно нагли да си го позволят. Те имат каквото имат ама искат да опитат от чуждия плод в чуждата градина, ей така. Не са гладни просто искат да видят какво е.
Единственото нещо вярно което каза е за алкохола. Вярно е че той не е оправдание и просто човек като е трезвен може да поиска нещо, но няма да го направи. Когато е пиян спадат всички задръжки и ако е имал скрити лоши желания те често се превръщат във действия. Но в крайна сметка дори когато си пиян имаш свободна воля и пак сам си взимаш решенията.
На авторката бих и казал гледай напред и въобще не го мисли това животно. Не му прощавай и не го взимай обратно, доказано е че хора който изневеряват, пак ще го направят колкото и да ти се извиняват, кълнът във вярност и да обещават, че няма да го направят. Те пак си го позволяват, по скоро гледай следващия да не е такова животно.
Последното нещо което ще кажа: човек който изневерява и/или кара някой обвързан обект на негови чувства да изневерява, няма уважение нито към него, нито към себе си. Ще се научите да се контролирате, затова сме хора а не животни.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 5b76084ce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Съчувствам на авторката, защото е наранена и предадена от човека, който обича, при това под малоумния претекст, че алкохолът му бил виновен.
Но съм съгласна и с Мегън - да се лепят етикети на необвързани момичета, които се забавляват и не са виновни за това, че даден мъж не може да си го държи в гащите, въпреки че има отношения с друга жена.... Айде това вече е тъпо и остаряло мислене. Като гледам има много хора, разсъждаващи в тоя дух - ох, колко са лоши тия гадни жени, прелъстяващи невинните мъже, които само са стояли и са чакали да им свалят гащите хахахах. Стегнете се, има и лесни мъже, като описания в историята, да не кажа, че преобладват!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 6150d80f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Само 1 въпрос ми прави най-силно впечатление: иначе мисля, че авторката е достатъчно интелигентна, може би повече и от мен, за да преживее по-бързо тази гадост.
Питам следното: когато ни запознаха с бившия елемент, той се водеше разделен с приятелката си. Не съм познавала нито един от двамата, когато са се разделили словом, а сексуален контакт сме имали 5 месеца след последния техен. Та... от различни градове, свободен според сватовниците.... аз от кои съм бе...
Питам, защото някакви хора пируват, че едва ли не е възтържествувала справедливостта след като сме се разделили. Къде бяха първите месеци и седмици от връзката ни да ни кажат, мн интересно. Но години след това си пъчат четините и се наричат моралисти, защото то било ми се връщало и ликуват. Искам да се измия от тази гадост вече. И да си бъда същото чисто момиче.
Иначе да, Филип Т. Аз също мисля като теб. И да, аз също искам да се чувствам така чиста, както бях преди. Но питам: къде е границата, къде е гаранцията, че емоционално двете страни са приключили, за да не се чувствам зле аз след това. Искам да съм пак чиста!!! И да ми е красиво пред очите, бяло, чисто, свежо и усмихнато отвътре..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker