Боли ме.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Боли ме..
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 5561 пъти
Искам да споделя нещо. Мъчно ми е. Е, знам, че ще ми мине, но в момента е така.

Оказа се, че съм влюбена в един глупак, на когото отделих две години от времето си, но той така си и остана глупак.
Мисля, че настъпи моментът да сложа край на тази връзка, но не знам защо изпитвам такава силна болка.

Той нито ме уважава, нито ме обича, нито ме цени достатъчно... Почти през цялото време умишлено зяпа след другите жени, флиртува с приятелките ми, разправя ми какви жени харесвал и че не би трябвало да аз го ревнувам, тъй като нямаме брак... Всичко това се прави съвсем нарочно и по такъв начин, че да ме уязвява и наранява.

Боли ме, обичам го, но в крайна сметка не съм мазохистка и след като виждам, че този мъж не ме уважава и не ме цени достатъчно, най-добре е да се оттегля.
Дано обаче да намеря сили да го направя...

Между другото се е случвало и друг път да съм била на път да го оставя и си нямате на представа как е треперил и преглъщал и се е извинявал, когато връзката е била сериозно застрашена, но тъй като аз много бързо му прощавам всичко и не натяквам след това, не след дълго старата песен продължава на нов глас.

Не искам да го загубя, за това правя тези компромиси със себе си, но в същото време си задавам въпроса: За какво ми е всичко това? Та тази връзка ми носи повече болка, отколкото радост. Знам, че трябва да се оттегля, но не знам ще намеря ли сили да го направя?

Едва ли някой може да ми даде съвет. Пиша това по-скоро за да излея болката си навън и да не я задържам в себе си.
Няма лекарство за тази болест. Трябва да си я преболедувам... :(
Дано да стане по-бързо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: 17f9e2233a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При компромис едната страна е винаги ощетена, при теб лошото е, че ти си винаги тази страна. А на оправяне не се надявай, по-добре го разкарай, колкото и да боли, защото дотук имате две години болезнена връзка, а как го виждаш за цял живот?

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: a89e6de9c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре е, че все пак си решителна, самоуважаваш се. Така и трябва!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 8f6c03bb64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   А къде точно ще си "излееш" болката, върху другите хора ли, които четат? Много сте ми чудни всички, които казвате: Да си излея болката някъде. А къде е това някъде...
За историята...тук някой беше казал: който прави компромиси със себе си, губи. Много ми хареса това...и аз не бях се замисляла, но като се замислих, точно така става на практика.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 6498434796
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не можах да зацепя къде ти е проблема? Имаш дървар, имаш проблем, нямаш дървар, нямаш проблем. Сама си каза, че си загубила две години с един глупак.
Ами стой си с него щом те боли да се разделиш. Ама ако не го отсвириш сега, болката ти ще расте, да знаеш.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: f8147ddd70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз съм в същата ситуация.Все отлагам раздялата, но в крайна сметка разбрах, че е неизбежна.Колко още ще отлагаш? Колко още ще търпиш, колко и в името на какво? Поне да имаше любов от негова страна...При мен е малко по-различно, твърди, че ме обича и не иска да ме губи...Само празни думи. Отърви се от това отровно влияние, няма смисъл щом ти носи само тъга.

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: a7bf90b9a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма смисъл да си пилееш времето и нервите. Сигурен съм, че заслужаваш нещо много по - добро. Не си вързана към него, просто си "свикнала" с него. Не губи и нито ден повече ами действай. После, като се обърнеш назад ще си кажеш "добре, че постъпих така". Не се самоунищожавай, а бъди щастлива.
FerNando

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 54ea2a6f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте!
Обръщам се към вас за помощ, защото незнам вече към кого! Имам си приятел, когото обичам страшно много, както и той мен. Може да ми се изсмеете като ви кажа, че съм на 16г. почти, а съм влюбена, но е така. Наистина открих истинската си любов и съм сигурна в това. Много искаме да сме заедно, но имаме прблем... майка ми е в чужбина и седя при баба си и дядо си...знаете, че старите хора са с други мисли, расъждения...майка ми няма нищо против да сме заедно с него, но баба ми от тук не ми дава да излизам с него, да се виждам..и всеки път като се обади майка ми и тя и говори, че ще пропадна с него, че не е за мен. Изглеждал странно (и аз и той сме пънкари) и усещам, че и майка ми вече няма да ми дава да съм с него...

Днес има рожден ден и навършва 18..купи 1 кола, 1 бира и 1 кутия бонбони, за да почерпя наш'те, защото нали не искат да го виждат..донесох ги в къщи и баба ми веднага: "Не искам това мога и сама да си го купя-работя все още, ще си му го върнеш утре...", а аз и обясних че това е от уважение.Общо казано, вече е убедила майка ми да не съм с него.

Какво да правя, как да ги убедя, че искам да съм с него...? Според баба ми юе ме излъже, за да спи с мен,...според мен, ако е искал това да-го е направил до сега, а ние сме вече половин година заедно..МОЛЯ ВИ ЗА ПОМОЩ! ОТЧАЯНА СЪМ ВЕЧЕ! ;( ;( ;(

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 8b67e63196
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Как така не искаш да го загубиш? ЯВНО ТИ харесва да бъдеш унижавана...

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 28088bfb6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторката: Той нито ме уважава, нито ме обича, нито ме цени достатъчно...
-------------
До тук четох, извинявай. В случая шматката си ти, да загубиш две години с тоя. А е пълно с мъже, които биха те уважавали, обичали, ценили. Едва ли ще получиш по- различен коментар - разкарвай го.

Ale

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 28088bfb6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 7, спокойно, още доста пъти ще се влюбваш :)

Ale

 
  ...

...
преди: 14 години, 28 дни
hash: b9911a0e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   До авторката и до номер 7
Знаете ли, преди две години имах една връзка и бях се влюбила до уши. Мислех, че това е моят човек докато не заживях с него. Е тогава ела да видиш какво става... Аз съм цял ден в къщи-чистя, пера, готвя. Нашият по чуждо! ....След два месеца почна да ме обижда ....майка ми ми каза, че не е за мен, че тази връзка не е за мен и си зададох въпроса.....ЦЯЛ ЖИВОТ ЛИ ЩЕ Е ТАКА?

И знаех, че не мога без него, знаех, че ще боли, но го зарязах. Е, минаха две години и в момента съм лудо влюбена и съм щастлива, докато той все още ходи по жени, пропил се е и т.н.

Така че до авторката не позволявай никога да те унижават, ама никога, а до номер 7-още си много малка за любов, по-точно за обич, защото между любовта и обичта има огромна разлика. Слушай възрастните, не бъди наивна. Ти ако знаеш аз сигурно около 15 16 пъти съм се влюбвала, а съм имала само 2 кратки връзки. Споко, ще срещнеш човека за теб.

 
  ...
преди: 14 години, 27 дни
hash: c7fd578bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До №3
Ами никой не те е задължил да четеш. Това е сайт за споделяне на мисли, чувства и проблеми. Като не ти харесва и не искаш да се товариш с проблемите на хората - не чети!
Защо изобщо си дошла в този сайт?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 27 дни
hash: c7fd578bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Към №8
Не питай как така, за да не получиш отговора на собствен гръб.
Понякога се случват такива неща. Обичаш някого - той те наранява и теб те боли ужасно, че той постъпва така, но въпреки всичко продължаваш да го обичаш. Чувствата са прекалено силни и надделяват над разума. Ето така става!
Изобщо не е чудно!

 
  ...
преди: 14 години, 26 дни
hash: b9911a0e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Към номер 13 знам го защото съм го изпитвала била съм унижавана и съм се чудела добре де какаво му обичам но пък ......сега е друго нещата се променят

 
  ...
преди: 14 години, 23 дни
hash: e41ab9e25b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Миличка, от две години и аз се занимавам с почти същата история. От година и половина сме разделени, но не спираме да се виждаме. Понякога мисля, че още го обичам, но не съм убедена. Изневерявам на всичките момчета, с които тръгвам с него, лъжа заради него, а той от своя страна ми говори постоянно за другите си момичета, като видим хубаво момиче не спира да ми натяква колко е уникална и т.н. Освен това просто е ясно, че този човек не го е грижа за мен, както и очевидно твоя човек за теб. Затова да смятам, че е крайно време да си хващаме малкото останало достойнство под мишница и да си намерим някой, който ще вижда в нас нещо повече от останалите. Независимо дали е само секс или нещо повече. Една връзка без уважение е постоянно унижение. Нека не го позволяваме. Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 2d2835869b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Сладурче, само ще ти кажа, че напоследък изчетох доста неща, на тема отношениятам между мъжа и жената и се убедих, че не се ли уважаваш сама, другият няма как да те уважава! Играе си с теб, защото ти си му го позволила, защото си се показала като зависима, накарала си го да се чувства незаменим и че едва ли не ще прощаваш всяка негова грешка ... А някъде стои и те чака човекът, заради когото няма да е нужно да ставаш "изтривалка" и освен, че ще те обича, уважава и харесва, ще те подкрепя във всичко и ти сама ще започнеш да чувстваш и да откриваш, че това си заслужавала :) Дай си шанс, всяко начало е трудно, но знай, че имаш избор!!! Не отлагай и не прави компромиси със себе си!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker