Нахална съседка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нахална съседка!
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 3228 пъти
Здравейте на всички!

Аз съм мъж на 38 години, женен от 12 години и имам два прекрасни сина, съпругата ми е прекрасна жена, хубава, умна и се грижи перфектно за семейството и домашния уют.
Проблема, е че имам една съседка на 22 години, която непрекъснато търси моята компания под един или друг предлог, в същото време стана приятелка и на жена ми. Когато останем насаме с нея, винаги ме докосва, хваща ме за ръката, на няколко пъти ме изненадва и ме хваща отзад през кръста, хвърля ми закачливи погледи дори в присъствието на други хора. Ако 2-3 дена не ми види, ми казва че и липсвам. В същото време тя си има приятел, който я обича страшно много. Не искам под никакъв предлог да си развалям семейството заради една забежка. Но колкото повече я избягвам, толкова по настоятелна е тя. Просто не знам какво да правя. Дайте ми съвет....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: bb2cb6c852
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом искаш да си честен и да не разваляш семейството си, твърдиш, че обичаш жена си и не искаш нищо от тази твоя съседка, кажи и в прав текст, даже пред жена си, кажи и на жена си ако искаш. Според мен това е единствения начин.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 9683d453b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз също съм се сблъсквал с подобни лекета. Напълно те разбирам. Много досадна работа. Най-лошото е, че такива персони не се усещат. А най-най-лошото е, че колкото повече ги отбягваш или се опитваш да се дистанцираш, толкова повече стават те досадни.

В никакъв случай не показвай отрицателно отношение към нея или рязко не я отрязвай, за да не се озлоби! Но се дръж сдържано, сериозно и не й се усмихвай.

По принцип цялото това нещо е можело да се предотврати, ако си поддържал кратки и лаконични разговори от самото начало. Е, да човек не винаги може да прецени нещата отдалеч.

Но и сега не е късно и ти постепенно ще я дистанцираш.
Няма да я гледаш в очите. "Когато останем насаме с нея, " взимаш телефона и казваш, "трябва да говоря по телефона. "

"винаги ме докосва, хваща ме за ръката", казваш "настинал съм. Стой надалеч да не те заразя. " Ако иска да се ръкува, казваш "току-що кихнах" или "мръсна ми е ръката" или нещо такова. "ме хваща отзад през кръста, " казваш "такива работи не са ми приятни! "

Тя е станала "приятелка" на жена ти, заради тебе. Ти на жена си разказа ли тези неща? Трябва да й разкажеш. Би трябвало да те разбере.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 742073d0be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   ами поставия на място с една дума . Ти така като любезничиш и даваш грешни сигнали и тя нещо се филмира . Пък и другото , което е ти ако държиш на семейството си и не те интересуват другите жени не би направил нищо за да откликнеш на мераците и . От теб зависи... ама май ти е слаб ангела и се предаваш

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e847ab51a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оправи я 3-4 пъти и ще й мине!
Ако не - предложи я на приятелите си.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b1d6876aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Твоя съсед е сбъркал много с тая... Човешко е да искаш да и го набиеш в задника, но много рискуваш.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 540c56edb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пробвал ли си да говориш с жена ти за това и заедно да намерите решение?
Лола

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e6c72fda46
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Подрежи и крилцата директно.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f860bc15c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Наистина много зле. Единствения начин е да кажеш на жена си. Нали знаеш че два мозъка работят по добре от един:). Можеш да кажеш на приятеля ?. Все пак той я познава много по добре от теб. Лошото в случката е че ако жена ти ви види става много лошо.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: deb856db10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Това ми прилича на един, които беше писал друга история, ако не е фалшива - Почвай да се кефиш с новата, а после ? кажи, че си зает.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: fca9e755cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 4, ти тъп ли си? Не можеш ли да четеш? Да ти купя очила ако искаш? Не виждаш ли, че той е написал че държи на семейството си. Има жена и деца. Най-мразя такива лайна като теб. Не мисля че дори мога да те нарека мъж, потресена съм от такива боклуци.

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 9e17deff25
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Със сигурност кажи на жена си всичко, което се е случвало. Като я отблъскваш оная в един момент може да се озлоби и да разкаже тя първа на жена ти в обратния вариант - че ти си я натискал. Много гадни хора има.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 64ddc3de6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Бравос на номер 10. И дваж повече браво на модераторката!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: db0ec50c04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 10 не са пали може просто да тролва за да размбуни духовете ии да не е жене нили пък ако е жене да не обича жена си и навярно да прави такива номера което е ужасно. Съвета ми е да е наистина да споделиш всичко с жена си да не се сближава с това момиче защото ще отглежда с пазвите си истинска змия. Но наиситна не трябва да има викове скандали това също и го кажаи защото кой я знае е какво е момичето може до нещо да прибегне в изблик на ярост. ПРосто дръжте се цивилизовано с нея възпитано позвравяйте я и до там отбягвайте я намирайте някакъв претекст и ще и мине мерака ще се появи някой друг мъж към който да си принесе явлечението или пък ако и двамата с жена ти го правите това тя ще се усети че може би жена ти знае за нейните номерца и да престане. В най-лошия случай може да продържи да те сваля и така да се получи че жена ти да види това и тогава жена ти да не може повече да се държи цивилизовано и да я направи на две стотинки и от това да и мине мерака. Но наистина говори с жена си защото лисицата му с лисица не и е истинска приятелка мразя ги такива хора наистина. Надявам се това което каза че дъжиш на семейството си че обичиаш жена си наистина да е вярно а не само да го казваш в дадент момент да се подадеш чи после и да ти харесва и да си въртиш някаква тайна афера има ги и такива мъже. Естествено има варианта момичето да няма такива мисли ти да си стигнал до такива изводи има си такива лигави хора което се държат ота фриволно но не рискувай наиситна.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e183f74591
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Що пък да си тъп/както се съмнява някоя с изказване тук под кръгло число/, ако помогнеш на съществото, което си мисли, че всичко му е позволено. Ако ти си настоятелен при някоя, която е женена и държи на семейството си, ще те злепостави по всякакъв начин, пред семейството ти и пред много хора и що приказки за насилие и незачитане на права ще има... Изчукай я, направи твоя и нейния кеф, и-всеки в къщи. Хора сме, трябва да си помагаме-щом е чак на такъв зор. На такова лайно-такава лопата...

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 206c39962d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Говори с жена ти - бъди откровен! Жените са хитри, тя ще измисли нещо.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 86b8ba765c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Абе тая съседка малко измислена ми се вижда или е много грозна или поне дебела, за да е истина. Кажи на жена си, за да няма проблем, но не пречи да я причакаш и да я обараш, щом я кефи.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: d5ab5d1f48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Просто я отрежи кратко, ясно и точно. "Не желае да имам нищо общо с теб, не ми досаждай, не знам какво искаш от мен, но си се объркала, обичам жена си". Да видиш как ще подвие опашка. И не мога да разбера защо й позволяваш да те докосва. Махай и ръката!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker