Любов на 48 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов на 48
преди: 14 години, 29 дни, прочетена 3281 пъти
Не зная дали някой е преживял подобно нещо. Аз мислех, че съм застрахована от влюбвания и други подобни чувства на тази възраст. Имам съвсем други "проблеми" - децата, те са големи и техните проблеми са важни за мен, съпруг - в нормални отношения, родители- които имат нужда от грижи и лекари и т.н.
Затова си мислех, че в живота ми съм приключила с този "род" чувства.
Но, какво ми се случи...

Един мъж/успешно семеен/, с когото отдавна се познаваме и имаме допирни точки в работата /а и от минали служ.отношения/, започна доста често да се появява на работното ми място, по разни поводи /винаги е имало някакъв повод/. Аз не разпознавах, някакво "по-особено" отношение към мен. Мислех си: " Познаваме се отдавна и ме чувства близка. Но всеки ден по малко, разбирах, че нещата ще имат развитие. Почнаха по- ясни сигнали и на мен ми "светна лампата", че този човек не е безразличен към мен.

От своя страна, всичко това предизвика в мен същата реакция - неочаквано, не можех да повярвам.
След това последваха 2-3 месеца, непрекъснати разговори, споделяния за всичко /служебно и лично/, тел.разговори- по 5-6 пъти а ден .Главата ми се "въртеше лудо", както и неговата - това се усеща. И дотук - добре ли, зле ли - незнам.

Искам да ви кажа, че съм избягвала всякаква интимност, освен неволни докосвания по ръце, макар че сме пътували само двамата в командировка и двамата сме остоявали и не се е говорило за това. В един момент ... неизбежно се стигна до ... интимност. И незная дали това не е края на хубавата приказка?

На следващия ден се обади, но за ...работа, за която трябваше да ми даде данни. Не се уговорихме, а и не усетих същото желание и копнеж да се видим - а той сияеше като ме чуваше и виждаше.

Малко ми е неудобно да ви кажа, но щом искам честни мнения, ето малко факти - слабичка съм, но тялото ми е сбръчкано от стрии, виснало коремче от секцио, а и в леглото, бях притеснена.

Не знам това ли го отдръпна и стресна /това си мисля аз - като зряла жена/?
Кажете ми /ако може и мъжки мнения/ :
Какво да мисля?
Как да се държа?
И още отговори и мисли, които мислите, че ще ми бъдат полезни!

Помогнете на една нормална жена да изживее или преживее, тази кратка и хубава история, може би такава- последна в живота!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 29 дни
hash: 770160ec45
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В този раздел има един интересен пост "Статистика на изневерите", там би могла да видиш и твоята история. Иначе какво да ти кажа, тялото ти не го е отдръпнало, едва ли е очаквал модел, просто е търсил разнообразие и си е намерил. Пишеш, че в твоето семейство всичко е нормално - в неговото явно не е, или е к**варин по природа. Постъпила си глупаво, от мен да знаеш, че е много лесно да завъртиш главата на жена, проблемите започват оттам нататък. Едва ли да успееш да прикриеш изневярата, познава се по много признаци, само не знам как ще го възприемат децата и съпругът ти, как ще им обясниш защо си го направила - ти поне наясно ли си защо? Как виждаш развитието на вашите / с любовника / отношения занапред? И, повярвай ми, възрастта ти е последният проблем, любов може да има и на 88, но защо да е за чужда сметка?
М 48

 
  ...
преди: 14 години, 29 дни
hash: 639cb3f64b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм жена, малко по-малка съм от теб. Мисля си, че нямаш нужда от помощ. Ти просто вече си изживяла тази
история. Не търси отговори, не мисли защо и как. Всичко
вече се е случило. Не пишеш той колко е голям, но моето
мнение е че не външността ти е причината за отдръпването.
Според мен той се е уплашил. На тези години е много опасно да се втурнеш в такава луда емоция. И двамата имате семейства устояли на време и преминали през много.
Децата са големи. И двамата имате много да губите.
Как да се държиш? Както до сега. Това е човека, които те
накара да се почувстваш ЖЕНА. Това е човека, дал ти
усещания които не си изпитвала от кога? Не искай и не чакай нищо от него. И според мен спри до тук.
С цялата симпатия която предизвика в мен: желая ти щастие и вътрешен мир!

 
  ...
преди: 14 години, 29 дни
hash: 770160ec45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Наборе, никога не е късно да се влюбиш, както и да станеш за резил. Като ти светна оная лампа, че човекът не е безразличен , не ти ли светна и другата - че ще има секс? На какво разчиташ, щом той е "успешно семеен"? Може би да се криете като петокласници и да чакате да ви хванат или разчиташ той да си напусне семейството? И какво? По-голям ли му беше или с повече брадавици? Да не те разочаровам, но наистина това е краят на хубавата приказка.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 29 дни
hash: a2cddcca45
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам колко е уместно аз да давам мнение (на 23:) но все пак...
Не виждам защо трябва да е последно... от друга страна, някой може да те критикува, че си имаш мъж, но предполагам, че не сте от онзи ден заедно (децата), та е позволено малко 'кривене от пътя' ;)
От мъжка гледна точка, ще го кажа за пореден път - мъжете са праволинейни същества, и секса за нас е много важен. Това е начин за отпускане, релаксиране, забавление, сближаване, показване на чувства и тн. Първият път винаги е малко особен, защото от него малко или много зависи развитието на връзката като цяло. Ако сексът е супер, други недостатъци ще отпаднат на заден план (но ще излезнат с времето) и обратното.
Що се касае физиката..., не мисля, че трябва да се притесняваш за това. Красотата се променя с възрастта и е напълно нормално.
Като цяло - радвай се за случката, не много жени в твоята ситуация могат да се похвалят с такъв флирт:). Ако мъжът се отдръпне, голяма работа, ако не-забавлявайте се :)

 
  ...
преди: 14 години, 29 дни
hash: 508e39e1ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не си внушавай, че си влюбена!!!
Просто ти се иска да намериш малко светлина в тунела... С твоето ежедневие, грижи, погълната от задължения, проблеми, просто имаш нужда от малко разнообразие. Нищо лошо не си направила, като си отговорила на зова на ловеца. Уви, той е това. Като повечето мъже-така се доказват, че "стават" още. Имало е и ще има и други като теб. Но важното е да не страдаш, а да приемеш случилото се като глътка свеж въздух и..продължиш...

 
  ...


...
преди: 14 години, 29 дни
hash: 7015124f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мисля си, че ако този мъж изпитва силни чувства към теб, не би трябвало да се впечатли от малките недостатъци на тялото ти. Те са маловажни в случая. Би проявил разбиране и за твоята непохватност при първия път - възрастен човек е, не хлапе без опит. Но ако сексът (физическото привличане) е бил водещ като мотив при тази връзка, нормално е да се получи разрива, ако мога така да го нарека.

Знаеш ли, аз съм жена на 44, разбирам те. Но се чудя как ще се чувстваш, когато тази “любов” свърши (ако вече не е). Дори съпругът ти нищо да не разбере и да няма скандали, в теб ще остане болката, празнината и с тях ти трябва да се прибереш у дома, ще трябва да продължиш да живееш с тях и дори мъжът ти ще е потърпевш, защото ти ще си променена и може би ще искаш да промениш и живота си, защото ще знаеш, че можеш. В крайна сметка – тази авантюра заслужава ли си цената, която може би ще платиш?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 29 дни
hash: 770160ec45
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Любопитно ми е, дали тези, които одобряват и се възхищават на постъпката ти са преживявали подобно нещо? Дали ако се случи на тях или на половинките им ще бъдат толкова възторжени? Ти ще прецениш дали да кажеш на съпруга си, или да се криеш и да се молиш да не разбере, но с този любовник ти бъдеще нямаш, още по-глупаво ще бъде да продължите играта. В подобни ситуации от приятелки най-често ще чуеш "Зарежи го" /съпруга/, но това е докато ти гледат сеира, после всяка коза за свой крак. Не е моя работа да те съдя или оправдавам, само ми е интересно с какви очи и с какво спокойствие се прибираш при съпруга си - доколкото чета с нищо не те е обидил или наранил. Приказките за тръпката и изживяването не ги разбирам, посягането на чуждо си е най-елементарна кражба.

 
  ...
преди: 14 години, 28 дни
hash: 82d3db4a3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мисълта убива действието.
Пускай се по течението. Бъдете дискретни и изживейте момента, без да наранявате другите.
Външния вид и размера не е отзначение когато има чувства!

 
  ...
преди: 14 години, 27 дни
hash: 6466858146
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   История ти е близка до моята. Уж имаше привличане и от двете страни, а всичко завърши със секса. Много ми е мъчно и тежко. Не знам дали да съжалявам за случилото се или да го приема като нормален завършек. Дълго време се държахме на разстояние. Прекарвахме доста време заедно , дори без да се докоснем. Ама случи се и беше повод за раздяла. Големи сериозни хора увлекли се в приключение. Трета година ближа рани от подобна история. Напълно те разбирам.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 21 дни
hash: fd1c1c1a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   История на една жена, която има нужда да се чувства жена. Как да се държиш- като хубава и желана жена. Тук в България жените на 40 и........ спираме да се чувстваме жени. Деца, грижи, ежедневие и т.н. Бъди окрилена, бъди още по желана. Поглези тялото и духа си с масажи, може би малко упражнения, фитнес например. Дано не звуча глупаво, но това което ти се е случило би трябвало да те зареди много. Той е объркан, харесва те, На 40 и кусур години, когато пожелаеш някого, то е силно, повярвай ми. Ти напълно си даваш сметка за човека отсреща, преценил си го, и когато си го пожелал- това е сериозно. Вие можете да бъдете любовници и цял живот от тук нататък, но ти ще трябва да да му дадеш спокойствие, защото мъжете са доста по- глупави в тези ситуации. Каквото и да се случи между вас, ти си хубава жена, която трябва да се поддържа, а не се знае още колко любов може да срещне. Не обръщай внимание на глупавите и злобни коментари, за разбити семейства, наранени хора и дрън дрън глупости. Бъди себе си, не робувай на хорското мнение, изживей всяко хубаво нещо, което ти поднася съдбата и се опитвай да го задържиш, ако е важно за доброто състояние на тяло и дух.....

 
  ...

...
преди: 14 години, 20 дни
hash: aa8898ec04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Благодаря на всички, от 1 до 10, които ми писаха и дадохте искренното си мнение.Вдигнахте ми самочувствието. Връзката ми продължава. Телефон, кафе и понякога малко от другите неща.Държи ми ръцете, гали ми косата...Ох, май много съм влюбена! А нормалните взаимоотношения в къщи, не са така, защо...?

 
  ...
преди: 14 години, 20 дни
hash: 64e02f68e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "А нормалните взаимоотношения в къщи, не са така, защо...?"

Сега не са така, но в началото са били, нали? Ежедневието, грижите и проблемите малко по малко ги скапват и ако не направите нещо, за да ги съживите, ще са обречени (и тогава ще се появи някой колега, на бял кон :)). Да, ще е реанимация, и никога няма да е както преди. Уви...

Казват за любовта, че е сляпа. Пожелавам ти по-малко болезнено проглеждане, когато тя свърши.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker