Женен мъж се влюби в мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Женен мъж се влюби в мен
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 7471 пъти
Здравейте:)
Какво да ви кажа баналната история, женен мъж е обсебен от мен... Като наркотик съм му, не спи само за да ми пише, дори когато жена му е близо до него не спира да ми пише, казва ми че тя е до него а той пак за мене си мислел. личи си че е влюбен, снощи правихме секс не знам дали беше секс или любов за него защото през цялото време ми казваше, че ме обича и че не може да живее без мен. Колеги сме, дори прави всичко възможно смените ни на работа да са еднакви само и само за да ме види поне за секунда...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 2343fabfcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Иииии.. въпросът ти е? ! Не разбрах да питаш нещо :D Говориш за неговите чувства към теб, ами твоите? Той ти повтарял, че те обича, а ти какво изпитваш? И ако нямаш чувства към него, защо изобщо се занимаваш с женен мъж, който е и твой колега, на всичкото отгоре? Че не е морално, няма спор, причините, поради които това, което вършиш не е редно са безброй, няма да те поучавам. Но помисли за себе си. За какво ти е да се забъркваш в такава история? Дори наистина да е влюбен в теб, ако ти не си, просто не си заслужава. А и да се влюбиш.. едва ли ще остави жена си заради теб, просто историята познава много малко такива случаи. И колкото повече се задълбочават отношенията ви, толкова по-неловка ще става ситуацията, защото все пак и работите заедно. Ако не искаш излишни главоболия, съветвам те да прекратиш връзката. Късмет :)

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: be8194fa06
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Любовта идва на всяка възраст, не се чуди. Въпросът е как ти приемаш нещата. Както разбирам за теб е само секс, но внимавай да не се влюбиш и ти. Женен и колега, как ще се оправяш не знам.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 5f83de0e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Лъже те.Нарочно ти казва,че ти пише докато жена му е с него,за да си помислиш,че си по-важна.Най-вероятно си една кукла за секс.Няма какво да правиш с такъв мъж,по-добре си намери момче за теб и си създай твоя си връзка :)
м28

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: ec9ee13c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не го обичам , поне не засега ... Много го харесвам наистина много ,но знам ,че съм голямата пречка в живота му ... чувствам се зле ..... Не искам заради мен да си развали семейството ,излязох с него,защото знам,че и преди е изневерявал на жена си ,просто ме изплаши когато ми се обясни в любов и съм сигурна,че не ме лъже ,та той просто не може да се сдържи когато ме види трябва да е колкото се може по близо.Бяхме на дискотека ,но всеки си беше с различна компания,той дори беше с племенника си дори това не го спря ,когато видя,че на масата сме само две момичета и мъжете започнаха да ни закачат веднага седна при нас ,каза ,че достатъчно е стоял отдалечен от мен и повече не може да ме гледа отстрани. Каза на негов приятел за нас само и само да може някой да ни прикрива и да ни помага .

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: cd9494cdde
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не мога да ти дам конкретен психологически съвет, но да не се отрази това на работата ти.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: be3106ae4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами ти каква ти е работата с жененият мъж. Някой жени не си знаят мястото. Пожелавам ти с цялото си сърце, да ти се върне един ден, заради това че ходиш с женени.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 07f28d5fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Айде го питай дали ще се разведе заради тебе и тогава ще разбереш колко те обича, веднага ще си бие камшика

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: de76741936
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Няма страшно, когато жена му разбере, много бързо ще му мине!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 574f774c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   12, то докато дойде времето "да ? се връща", както е тръгнало дотогава изобщо няма да има женени, бъди спокойна... Най-много на някой омъжен да попадне...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 0c55d4f356
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ти си мислиш, че като не може да се стърпи да не ти се нахвърли пред хората, вкл. и пред жена си и племенника си, и вече умира за теб и много те обича. А според мен просто е толкова разгонен, че не може да си държи онази работа в гащите. Ако нещата с жена му не вървят, нищи чудно и тя ад не му пуска, та затова. Не го приемай толкова първосигнално това.

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 95d6503a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Голяма е вероятността да те манипулира, така ми изглежда, а ти от своя страна си налапала кукичката... Нищо, ще го разбереш, ама по трудния начин, а той човекът се забавлява, лошо няма, щом като е безкрупулен и не го интересуват нито преки, нито косвени жертви, има и такива хора и за жалост на тях често им се получават нещата, както всъщност му се е получило и с теб. Просто ти желая мъдрост, защото ти липсва, бъди жива и здрава.
М, 36

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b77a954c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   На тебе какъв ти е проблема сега? Съвестта не те мъчи, тъй като гледам, липсата на себеуважение също не ти е проблем, нито някаква толерантност към съпругата му ти е главата. Поласкана си от факта, че някой е влюбен в теб и веднага си отваряш краката. Досега друг мъж не те ли е ухажвал, но свободен?
Съветвам те да не си лягаш с някой, само зщото той те харесвал. Напълно се съгласявам, че нито ти пише, когато жена му е до него (ти как може да вярваш в подобна тъпотия? ), нито ще е толкова влюбен в теб, когато тази жена го надуши. Подобни мухльовци са много силни на приказки, но да видиш как един ден ще тича със сълзи и сополи след жена си. То на дискотека всеки обича да се "проявява като истински мъж". Само дето има доста по-смислени мъжки постъпки от това да посвещава приятели в любовта си, че да го прикривали. Ама ти как изобщо може да си толкова заблудена да си въобразяваш, че си "нещо специално"? Сама казваш, че той вече и изневерявал (макар да не разбирам от къде може да си убедена). Или са на не повече от 20 год. или си...
И да - замисли се, че един ден подобен лигльо ще те "грабне" и може да станеш негова съпруга... и после той ще се влюбва та влюбва в колежки и ще им пише в твое присъствие (примерно)..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 7acc7ba2f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Самият факт, че се чувстваш зле не ти ли е достатъчен за да осъзнаеш, че вършиш нещо нередно? А това, че този мъж и преди това е изневерявал на жена си освобождава ли те от отговорност? Напротив, трябва да ти помогне да осъзнаеш с що за човек си готова да се забъркаш. Не прави подобна глупост, извънбрачните връзки, особено на работното място на никого не са донесли нещо добро. Убедена съм, че не може и да става дума за любов от негова страна, просто човекът иска нова тръпка и ново завоевание. А когато мъжете искат това, лъжат... повярвай ми, много лъжат.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 62ae4e23ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Ти сега хвалиш ли се, оплакваш ли се...

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1cf19e53c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Дано един ден си на мястото на съпругата му. Не се ли чувстваш виновна, да крадеш от чуждото щастие на жена му и на децата му. Искала съм да извърша хиляди глупости заради мъжа ми, но разумът ми наделя и за това сега може би не съм в затвора, хиляди пъти ми се е искало да пребия някоя кучка, но поне за сега се въздържам. След всичко което изтърпях заради боклуци като теб съм една развалина жена без самочвуствие и на път да откачи съвсем

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 7e30d10f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   28, не е заради авторката, заради мъжа си си на тоя хал, не можеш ли да го проумееш?

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 640468b376
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   28, за чий ти е тоя боклук, дето се влачи след всяка фуста и няма грам уважение към теб и децата ви? Или го изнасилват брутално всеки път, а той се дърпа и вика "не искам! , не искам! "?

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: a33bb75c47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   28, не можеш да пребиеш всички "кучки" на света, да не говорим, че това понятие е доста разтегливо. лошото е, че не виждаш източника на проблема си, а той е мъжът ти. той ти е давал обещание да ти е верен, а не другите жени. те може и да са боклуци, но със сигурност мъжът ти не е по-добър, щом се занимава с тях.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 05976d06e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   И аз не мога да се въздържа да отговоря и аз на номер 28. Как не го проумяхте бе хора? ! Къде си тръгнала да скубеш и биеш някоя си там. Псъзнаваш ли как изглеждсш отстрани? Ти като се жени с кой си обещавахте вярност? С тази дето си скубала или с мъжа си? Какво е виновна " крдлата", че на мъжа ти саму слаби ангелите.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: a653a60a45
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

35.   Завиждам ти благородно!

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 7acc7ba2f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Недейте така напада №28, жената просто страда и изплаква болката си. Не че не сте прави, че най-големия боклук в случая е собствения и мъж. Но я се замислете-една жена, която разбере, че този който я сваля има жена, деца семейство, ако е читава ще се бута ли там? Едва ли... Повярвайте, има жени за които е хоби да изпробват чара си точно върху женени мъже. За малко ли такива сте прочели в този форум?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 1f1436e8e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Наистина - НЕ СЕ ЛИ ЧУВСТВАШ ВИНОВНА?

Той, че е мишка - мишка е, държи се жалко!

Ти с такъв мъж ли искаш да си?
Който се крие, за да изневерява и предава семейството си, за едното чукане...

Ако те обича да прекрати брака си и да се отдаде на "истинската любов".

Свалял ме е женен мъж - не ми беше приятно, ама изобщо! И да ти кажа мъжът беше готин, заможен, забавен - но женен, айде не, мерси!
Имай достойнство!!!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: be3106ae4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Един ден ще ти се върне, неизбежно е!!! Никой няма правото да разваля чужд живот. Господ вижда всичко. За мен това да ходиш с женени, не говоря специално за авторката, е да не казвам какво държание. Толкова ли пък няма необвързани. Нямаш право да разваляш щастието на друг човек за сметка на себе си. Не харесвам такива жени, като хора.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a96b2b002e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Егати, колко лесно било. Значи казваш на някаква, че си "влюбен в нея" и секса започва.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 529974ce18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   до 39 ти горе долу си прав - колкото повече порастваш говорим до 30 годинки макс толкова повечко каки ще ти се въртят и колкото повече висиш на фитнес естествено и не забравяй да събираш парички, за да изведеш каката на кафе или примерно ако се охарчиш за ресторант и след две седмици надявам се ще ти казва мило и бам връзката ви е готова. Само че трябва да й споменеш в началото че си необвързан. Защото иначе вероятно тя ще се изхитри и ще праща смс-и на жена ти(или приятелката ти)ей тъй от злоба и ще те зареже преди нищо да не е станало. Така че дръж се джентълменски докато на жената й писне и сама ти скочи ;) а и не се дръж като темерут, който се хвали с бившите си, защото каката ще ти каже като се имаш с бившите си стой си с тях или по зле ще ти зачеркне именцето от списъчето си за кафенца и ще си останеш сам. Ама да пробвай с това мисля че съм влюбен - гаранция че ще й спечелиш вниманието и тя ще те помисли за симпатичен и ще можете да излизате.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 4d57b4203c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Всички заставате срещу нея, само защото вашите мъже не ви обичат и не ви уважават така както на вас ви се иска. Горе главата момиче, той наистина може да те обича, а тези които коментират са лелки наближаващи 40-те и те мразят, защото си по=добра от тях

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e85f41d12d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Ти сама казваш, че не го обичаш. А той може би е всичко на жената до него.
В момента разрушаваш семейство, съсипваш връзка.
Наистина ми се иска хора като теб да не съществуваха.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b77a954c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Номер 41, аз нямам мъж и нямам деца и ми е далеч още до 40, но ми се повръща от подобни незадоволени интригантки. Да е по-добра от мен?? Не! Аз не се трогвам, когато някакъв разгонен лицемер иска да ме опъне, а авторката отчаяно се нуждае някой да е влюбен в нея, очевидно са и липсвали такива изживявания и се хванала за тоя нещастник като за последен шанс за повдигане на самочуствието и.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 25e93fe794
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   никой не може да разруши "връзка", която е вече разрушена

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0ef11f6d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Нещо не мога да разбера какво се нахвърляте на авторката. Нито е писала, че й трябва (един) мъж, нито нищо. Важното е, както отбелязаха някои, да не се влюбва и тя, че тогава ще стане много трудно. Докато не й пука може само да се кефи на макс от такава връзка. В момента, в който и тя поиска семейство и деца от този мъж, е тогава вече ще стане много сложно и ще трябва да се взимат тежки решения.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 25e93fe794
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   е тогава ще се стигне до развод или до нещо друго

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e184dc384e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Тук са писали повече жени. Личи си.
Оплюхте и авторката и този мъж.
Аз съм женен мъж на 40 и изпитах подобно увлечение към друга жена. Мисля, че тя ме предизвика. Но така или иначе изпитах любов.
Жени, лощо нещо ли е любовта? Това иска да попита авторката според мен.
Не, не е лощо, най-хубавото е.
Мъжът, бил мишок, не казвал на жена си. А какво да направи - да се хвърли в нова връзка. Може би не би могъл да живее с авторката, дори тя да пожелае някой ден.
От мен едно - браво авторке, добре е, че си се съгласила на секс, при мен не се стигна дотам.
Сега вече, можеш да намериш начина да му кажеш, че не изпитваш чувства. Дръж се на ниво и не го излагай пред съпругата му. Той ако няма нищо там и е способен на истинска любов както твърдиш - няма да стои при нея. Щом стои - значи държи на семейството.
Това е моята версия, но може и да не съм прав.
Добре си направила, че си легнала с него, спасила си го от страданието, че не те е завоювал. Сега вече, ако не го обичаш = кажи му и край.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9a210c7ec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   ... а тисе дърпаше докато той се влюбваше и викаше "недей бе, аз съм обикновенна к."

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 25e93fe794
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   що пък трябва да се дърпа, да не би отчаяната съпруга да вика аз съм грозна отчаяна съпруга

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e9de429b96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   Страхотна логика!

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 131ae8ef26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

55.   Щом ти не си влюбена в него всичко е наред

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 25e93fe794
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

56.   отчяната съпруга рекла - като се разведа, ще стана к., ама кой ще ме вземе, като съм проста, грозна, мързелива и фригидна...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker