Вече незнам.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вече незнам....
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 2609 пъти
Здравейте,
На 25 години съм. Не съм имал сериозна приятелка. Отчаян съм от живота...от хората... от отношението. Затънал съм в дупка и от години се опитвам да излезна от нея. Чувствам се все по самотен и нямам сили да продължа напред.

Пука ми хората независимо дали ги познавам или не. Пука ми за отношението им към мен. Не взимам наркотици, рядко пия и ме е страх да не дойде денят ,в който ще стане обратното. Искам само едно... момиче, което да обичам, да ценя и да знам че ще ми отговори със същото. Проблемът е, че вече нямам сили и за това. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: a304af9940
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не може да нямаш сили при положение, че до сега не си имал сериозна връзка.Трябва да опиташ, ще намериш такова момиче.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 2a0d98a316
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма място за съжаление в това, че не си имал сериозна приятелка! Банално, но за всичко си има време, място и хора. Щом досега не е станало, значи не е трябвало! Лично аз съм с повече горчиви спомени именно от дългогодишната си връзка, която приключи по доста кофти начин, така, че както се казва ''медала има винаги две страни''.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 4e8136c455
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Почакай и потрай.. бъди щастлив, защото любовта се появява изведнъж .. може и да е утре знае ли човек :) .. представи си колко невероятни неща ти предстоят в бъдеще има ли нещо по-приятно от това ?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 421c02f77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж сега. В България в момента, ако не се друсаш, ако не се напиваш като свиня и не слушаш дива чалга много хора ще те сметнат за чалнат. Повярвай ми, не си.
Казваш, че си изпаднал в дупка. Когато един човек е така, винаги му личи. Не трябва да ти пука толкова много какво мислят другите за тебе. Просто трябва да промениш начина си на мислене. Като те погледне някой да не вижда човек изпаднал в дупка, а да вижда човек със самочувствие, самоуверен. Всичко е в главата ти, огледай се, не си в дупка, просто така си си внушил.

Ale

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 009d472907
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Виж, за да имаш нещо, което никога си нямал, прави нещо, което никога не си правил .....
Свето е пълен със самотни хора и страхливци .....от какво те е изтрах?- че ще бъдеш щастлив ли, че няма да си самотен ли? Какви са тези мисли? Каквото си мислиш това става.....
Знаеш ли, аз бях на дъното. 3 години плаках страдах, но един ден реших да следвам в университет, казах си и да не успея, поне съм пробвала, нали?
Е, вече завършвам даже, но въпреки това сега нямам приятели, нямам гадже, но пък съм влюбена. Е, да може и да си намеря гадже, а може би не. Може би ще съм самотна още, а може би не .....
Та мисълта ми е използвай самотата и се промени примерно намери си хоби (чети книги фитнес ) намери си някакъв интерес ....излизай на вън в парка ако няма с кой сам ....аз така правя и страха че няма да успея изчезва .....успех и не си месле за най лошото

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 9dad78a094
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Искам да ти дам съвет пич , но какъв съвет може да ти даде човек със сериозна приятелка. Да но сега се влюбих в друга Жена с 15 години по голяма от мен , доста проблеми и в един момент исках да ударя стреса с дрога , защото алкохол непия. Почна се джоинт , след което си в такава компания вече Амфетамини , ЛСД , Кока , Пико и дори неискам да говоря колко и какви са. Само едно мой човек ще ти кажа те неоправят нещата , само заблуждават мозъка че е така , докато не дойде момента когато са част от живота ти! И сега като знам че ще дойде момента когато приятелката ми и хората които ме обичат ще целуват букви вместно устни и ще прегръщат кръста вместо мен , ме боли , но тази болка , тази песен съм си я избрал аз и ще си я търпа и ще слушам! Давай си надежда неспирай да опитваш и за миг непоглеждай назад , дори за миг. Защото когато видиш безмислието което аз виждам оставаш с празна душа студено сърце и много наранени хора които държат на теб! Бори се и търси ще намериш момиче и като го намериш негледай настрани , не ходи зад нея или пред нея стой до нея рамо до рамо и живейте щастливо аз май неуспях! Късмет пич!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker