Приключи още преди да е започнало - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приключи още преди да е започнало
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 2895 пъти
Здравейте. Малко съм отчаяна и пиша тук да ми олекне.. Преди 2 месеца започнах да си пиша с едно момче във фейсбук, по принцип рядко отговарям на непознати, но след като ми писа няколко пъти реших да му отговоря и се записахме. Чата в началото беше въз основата само на шеги, много се забавлявахме и си пишехме постоянно, аз го режех тактично, защото не го познавах, а той с времето стана доста настоятелен. Започнахме да си пишем все по-сериозно и по-сериозни неща. След 1 месец постоянно писане се разбрахме да се видим. Видяхме се, всичко беше точно. Видяхме се втори път, трети. Нещата вървяха добре. След няколко срещи ме покани у тях, което много ме притесняваше, за да не иска да правим нещо, но отидох. Е... правихме някакви неща, но не се стигна до секс. След това пак си се виждахме, но по-рядко, защото започна работа и беше трудно. Чата ни си продължаваше, но започнахме да се дразниме за някакви глупости и преди да се видим се дразнехме, но не така значително. Скарвахме се от време на време, после се оправяхме. Казваше ми, че ме иска за него, ревнуваше, но напоследък нещо започна много да се дразни, от всичко. Имам чувството, че нещо се отдръпна, но ако се опитам да говориме се дразни още повече. Не предлага да се видим, пише пак, но вече някак си по "сухо". Аз се опитвам да не се впечатлявам и да се правя, че не е станало нищо, за да избегна скарване, обаче понякога не мога да си мълча като някоя безхарактерна овца. Не знам дали причината е трудното и рядко виждане или съм му омръзнала или се е появила друга, или е от момчетата, които мислят "Спечелих я, вече не я искам", въпреки че аз не съм му показала прекалено привързване, държа се на ниво. Но явно не мисли да минаваме в по-сериозни отношения и мисли да ги приключим, щом лека по лека се отдръпва а аз исках да се получи, но мисля, че трябва да спра да го търся, явно няма да се получи, само си съсипвам нервите. Преди, когато се дърпах беше много настоятелен, сега вече се промениха нещата. Какво да направя според вас, да зарежа ли всичко?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: aa0da70cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Вариант 1: Ако той винаги е инициатора нещата да се случват, винаги той пише пръв, винаги той иска да се видите, винаги той показва желанието си да те има... Да възможно е човека да се е отдръпне, от страх, че може да ти е досадил, и просто да чака твоите действия и намерения спрямо връзката.

Вариант 2: Възможно е да е от типа хора, които като получат нещо, вече да не го искат така силно, тръпката им отминава бързо.

Вариант 3: Може да е срещнал друга, която за момента да му е привлякла вниманието... Но не ми се вярва защото, ти като жена/момиче трябва да си го усетила.

Вариант 4: Човека може просто да е затрупан от работа, или пък в период на някаква умора ли де да знам :Д

Решението: За всякакви проблеми, или неща който не ти допадат, говори С него, а не ЗА него. (няма как да гадаем какво в момента му се върти в главата)

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3c88d54d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не си писала на колко си години, предполагам около 19. Мисля, че си избързала с "правенето на разни неща". Очевидно той е изгубил интерес. А и подобен тип неизснени отношения на мен не са ми по вкуса. Какви сте в момента - чат събедедници, приятели или приятели за секс? За връзка и дума не може да става.
Мисля, че момчето е доста неоринтирано, съвета ми е да се отдръпнеш, не му пиши, виж му реакциите - ще пише ли или бързо ще се откаже.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 196573731c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Веднъж не си му дала аванс на момчето и не си отстъпила...

Правиш се на много силна и властна над ситуациите, а реално не е така.

Отказала си го от теб. Това е станало. Няма вече интерес. С теб няма нищо. Няма секс, няма интимна близост.

Преди да си нахвърлиш хлапашките детски нападки ще ти кажа, че по секса се познава една връзка колко е връзка (големите жени ще ме разберат). Сори, но 2 месеца да си разменяте само плюнки и да карате на приказки не е работа. Вместо да се жалваш тука отивай и променяй нещо между вас. Ако въобще е останало нещо де...

Поздрави, Узунов

Последно.. не каза на колко години си :).

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1fb023b71b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм така, харесвам по-безхарактерни момичета. Просто трябва да му обръщаш повече внимание и да споделяш с него повече, за да го оставиш с впечатлението, че си само за него и да го направиш щастлива. Даже мога да се хвана на бас, че е зодия лъв.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: da35900ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Съгласен съм 1, може дори да има и още възможни варианти, за които ой не се сеща. Няма как да знаем, трябва да говориш с него очи в очи и искрено.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 938e6b9832
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Но защо си пишете,ако искате де сте заедно.Не може ли да се виждате?По принцип не съм разбирала хората,които се свалят по чатове.Макар че и аз преди три-четири години го направих веднъж,и мисля,че всичко се обърка.Не знам,ако вече сте двойка и той/ти е/си в чужбина или нещо от сорта...да си пишете.Пък и не съм по чатовете.Аз много не разбирам от тези неща и за това правя всичко по хлапашки.Например,ако искам да тръгна с някого мисля,че бих му го казала веднага.Или как да кажа...веднага ще му кажа /ако видя че и той има интерес де../,че го харесвам.Това е глупаво,знам.Но е по-добре,защото единият може да се влюби,а другият-не.Или по-скоро да си сигурен,че и другият те харесва.Това по принцип как изглежда?Че си като лепка ли и досаждаш ли,че искаш да "задушиш човека"? /да попитам и аз/.Иначе...връзка не знам как би могла да се гради по интернет...това е странно.Извинете за отклонението от темата/за въпросите,които зададох/.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: d435142c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Той ти се извинява, защото не знаеше че си обвързана! Желае ти много късмет и позитивни емоции

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 92db61f2b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз съм на 18, той на 20. Прекалено горделив се оказа и голям инат. Скарахме се веднъж за някаква дреболия и не се търсихме 2 дни, след което реших аз да го потърся, за да оправим нещата. Писахме си и всичко беше наред. Предстоеше му един свободен ден, в който реших да предложа да се видим, защото явно той нямаше намерение да го направи. Казах му го рано, но явно се оказа, че е късно... вече имал други планове, въпреки че на предния ден му намекнах за виждане. Този път не успях да си замълча, защото ми стана обидно. Когато един човек иска да те види, би трябвало като има свободен ден, което е рядкост, пръв да се сети да предложи да се видите. И така... издразних му се нещо, казах му, че ако аз не предложа, той няма да се сети. Естествено той пак се ядоса от най-малкото и започна да се заяжда, при което ме попита какво искам от него, че само съм го ядосвала и аз му казах, че искам да разбера той какво иска. Отговорът му беше нищо не искам и от тогава не сме се търсили повече. Не знам какво се случи изведнъж, както всичко си вървеше добре. Опитах по всякакъв начин да се разбера с него, но уви не се получи. Докато имах някаква надежда, бях готова да направя всичко, но сега, когато вече ясно ми е показал, че не иска нищо се отказвам и толкова... надявам се да ми мине по-бързо! Иска ми се да го потърся, но не виждам смисъл да се унижавам, така че просто ще продължа напред.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 70bee19489
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не разбирам коментира на номер 7?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 938e6b9832
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Преди да напусна окончателно сайта... номер 9 авторката ли е? Номер 7, само да попитам, към кой номер се обръщаш?

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 4069b1b817
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Така и не разбрахме №9 авторката ли е? Какво стана после потърсихте ли се или ти се отказа? Дръж ни в течение с развръзката!
И още нещо №7 така и не стана ясно ти към кого се обръщаш - към авторката или си объркал историята?

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 4069b1b817
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз искам само да попитам авторката, понеже ситуацията ми е много позната и годините на момчето 20 съвпадат. От София ли е момчето?
Да не се окаже един и същ човек накрая.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 9b7e848bf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Да от София.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: d3d30d0f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 8 и номер 9 съм аз- авторката. Към номер 12- не, две различни истории са, но явно сходни. :) Иначе все още не сме се търсили. Ех тази болна гордост.... дори да не му пука можеше поне да поговорим, да обясни, но не.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: d275c321c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Изчакай, потърси ли те продължи, не те ли потърси забрави го, колкото и да е трудно.. :) Не разбрахме коментара на номер 7 наистина към кого се обръщаш в крайна сметка?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker