Липсва ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Липсва ми
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 2131 пъти
Здравейте. Малко съм отчаяна и пиша тук да ми олекне.. преди 2 години пратих покана на доведения брат на сестра ми и брат ми не се познавахме лично не бях се виждала с тях от 11 години започнахме да си пишем и да си говорим по skype и бяхме виртоално заедно но 1 година по късно той си дойде в българия и полвина година се виждашме за по една седмица в месеца след това заживяхме заедно той дойде в нас да живее с мен и родителите ми майка ми неможеше да го гледа се пак е син на бившия й съпруг но се пак нещата вървяха добре макар че той е мамино синче не може да работи и не знае как да изкара и един лев но мен парите неме валнуват но един ден след полвин година нещо стана и той просто извика майка си да го прибере и си тръгна като ме излъга че бащта му е направил катастрофа.. след това почнаха лъжите и не отговараше на обажданията ми на смс-те в прадължение на 2 седмици при което аз разбрах че съм бременна а той е първия мъж в живота.. казах му но той помисли че го лъжа за да се върна отидох в неговия град за да му докажа и той уж щеше да тръгне с мене но ме остави на сред центара и аз не знаех как да се пребера и след това казах на родителите му за детето а майка му ми каза че да направа аборт и след това ако искам да умирам аз не знаех какво да права неможех да кажа и на родите ли те ми :( после той всеки ден ме лъжеше че ще си дойде и аз го чаках на гарата но той така и не идваше после разбрах че ми е изневерявал и то не само с една когато му казах че съм направила спонтанен защото кратвта ми беше натровена той пак неме потърси и не отговараше на обажданията ми в продължение на 2 седмици а сега пак тварди че ме обича и че иска да сме заедно но прадължава да ме лъже пак всеки ден си идва но се нещо уж се обърква. А аз много обичам макар че ми причини един куп гадости за минимално малко време немога да се откаажа от него Аз се опитвам да не се впечатлявам и да се правя, че не е станало нищо, за да избегна скарване, обаче понякога не мога да си мълча като някоя безхарактерна овца. Не знам дали причината е трудното и рядко виждане или съм му омръзнала... Преди, когато се дърпах беше много настоятелен, сега вече се промениха нещата. Какво да направя според вас, да зарежа ли всичко?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: c69fe9d3f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   "доведения брат на сестра ми и брат ми"

Това никак не го схванах. Може ли да обясниш?

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 2f920a7587
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Твърде много филми гледаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker