Къде ли е проблемът? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде ли е проблемът?
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 1910 пъти
Замислих се за себе си. На 26 години съм, имал съм приятелки, но никога не съм имал сериозна такава. Като характер съм добронамерен, не съм конфликтен, общителен съм, с доста приятели съм, доста излизам, пътувам, срещам се с много хора, чувства на срам и притеснение не познавам. Изучил съм се, имам работа, цял живот спортувам. Е, разбира се не съм перфектен, никой не е такъв, но като цяло се намирам за свестен човек. Може би някъде греша в отношенията си с момичетата. С която и да съм бил и е било забавно с мен и за сериозни неща сме говорили, но като цяло нещата бързо приключват. Някои ще ме упрекнат, че съм женкар. Не, просто една като не ме иска, търся друга, не искам да си губя времето в чакане на любовта. Нямам някакви особени претенции. Просто искам, да е свестна и с приличен външен вид, а такива срещам много, дори като се замисля повечето ми познати са такива. Но забелязвам, че тези момичета си хващат някакви свити момчета, които сякаш са вързани на каишка. Дори имах два пъти връзка с момиче, което има такъв приятел и с една, чужденка, която се оказа, че има съпруг с десетина години по-голям, който я носи на ръце. И в двата случая разбрах в последствие. И с двете връзките ни се градяха на емоции, приятни мигове и секс. Питах едното момиче, защо го е направила и ми каза, че връзката с приятеля и била напълно безперспективна, нямала никакви чувства към него, с мен и било интересно и т. н. Безброй са момичетата с такива връзки лишени от емоции и от истинско присъствие на мъж, но защо си избират такива мъже? Някакъв страх ли изпитват от уверения в себе си мъжкар, че всеки момент ще ги остави заради друга? Истинският мъж не би оставил жената, на която държи. Поне аз не бих го направил. В моите краткотрайни връзки никога не съм си помислял да изневерявам. Както казах по-горе не съм някакъв боклук, свестен човек съм, уважават ме хората, не съм и лошото момче, което подлудява женските сърца за известно време, а след това ги съсипва, сериозен и отговорен съм. Мислил съм си, да не би да ме имат за женкар, но не съм забелязал такава тенденция, дори и поведението ми не е такова. Може би има нещо в характера ми, което куца, но аз не забелязвам. По този въпрос не съм говорил с мои приятели. Затова ми се иска, ако може вие да предположите нещо за мен, което не позволява на момичетата, да поискат, да се обвържат, пък аз ще гадая и ще мисля.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: f893fc81ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо, че съм само на 15, но ми иде да те целуна! Иначе, може просто да си попадал на грешните момичета, но все пак може да си казал или обидил някоя нещо? Ако проблема не е в теб, значи е в тях. :)

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 23571fa209
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   пич проблемът е в теб. Просто си попаднал на свестни момичета, които не мислят само за външния вид на момчето (дали имал плочки и т.н) и парите му, защото такива "мъжкари" като теб се намират лесно, както се намират лесно кифлите и к*рвите :) И съвет поговори с приятелите ти, щом не знаеш какво куца в характера ти, а си на 26, явно те, те познават по-добре от колкото ти познаваш самия себе си ;)

Shane

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 9941e7a4c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   " Кaто не ме искaт, търся другa. Не си губя времето... "
След кaто вече имa контaкт, че и нещо повече... е, опитaй пък дa се бориш, докaжеш нa едно място. Тaкa бързо кaто подвивaш опaшкa и изчезвaш, изглеждaш несериозен, слaбохaрaктерен, зa едното ч.... е. и т. н. женските изводи обикновено сa - не е искaл нещо повече явно, безотговорен е, не ми трябвa тaкъв, ... я, пък колко бързо обърнa поглед към следвaщa, хубaво че рaничко го видях що зa стокa е....

Сегa, не го приемaй кaто обвинение или нещо подобно. Рaзбирaм че, не си дaвaш сметкa, опитвaм се дa съм полезнa.
Опитaй следвaщия път дa не хуквaш бързичко в търсене нa другa, прояви мaлко търпение дa покaжеш/ докaжеш, че си със сериозни нaмерения, нaдежден, отговорен, може дa ти имa доверие...
Опитaй! Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: ea1407a9f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От така написаната история трудно може да се предположи. Трябваше да конкретизираш няколко връзки с подробности, за да можем да си направим заключения. А може пък нищо да ти няма, а просто да не му е дошло времето да срещнеш правилния човек. Не е казано, че трябва да ти има нещо.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 754a514477
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ми незнам твой си е проблема. Аз също си имам приятел който също е свитичък ама ми дава сигурност и спокойствие. Не се облича модно, но за сметка на това мога да разчитам на него и най хубавото е че не се притеснявам, че би ми изневерил, понеже просто ще си проличи от поведението му, когато е до мен. Емоциите на този порядъчен вид личат и затова ги ценя.
А тези момчета дето се поддържат, проблема е следният нещата с тях са като на магистрала - Всяка минава изхварля си отровата и ти не само че нямаш мъж до себе си ами се бориш с проблемите на 15 (най малко) - закостеняли и цинични с многобройно много пъти разбивани сърца( и други органи) и втория (уж модерния) им попива проблемите все едно е виновен и –приятелката (свитата да го наречем) (смисъл до него дето е и не си го връща с много мъже за да претъпи чуствата (да наречем)) трябва да страда задето онези по горните не са си слагали тапи на гъзовете (да го наречем))
Третия вариант към който трябва да се огледаш е следният - Почни с компромис след компромис. Бъди топъл към хората и ако си втория типаж (едва ли е вероятно, имаше един такъв ама магистралките го съсипаха и май е гей ама едва ли баш се повтарят нещата) както и да е 3тия типаж са хората, които ценят - не всички ами само порядъчен брой хора. Тези хора от своя страна не скачат да интригантсват и злобеят като магистралки ами са типажа свити хора, с максимум една или най много две приятелки (направо да не повярва човек, че има и такива свити хора, а не са магистрални к. рви и к... рвари )
Тези хора, естествено станаха изчезнал вид, не се лъскат да го наречем( щот има и грозни, които искат да блеснат със своята грозота без дори да се гримирват ами нестига, че са грозни и дебели ми че се и гъзят на сичкото отгоре а и си мислят че са (ахъм добрите момичета - щот са грозни )- та отврат с една дума и се хвалят с особено дебелия си задник - жалка гледка)
Както и да е когато успееш да се ориентираш и победиш емоционалния си дискомфорт - тоест спреш да се сравняваш или да се к. вриш из (примерно саитовете за запознанства където вероятно е пълно с индивиди като - мъж търси мъж от шри ланка и подобни изцепки) да го наречем из нета с полу никакво облекло - демек магаре за продан търси се някой да го обязди.
Важното е че ще започнеш да срещаш хора по най нормалния начин за връзки - далеч от дискотеката (за сериозна връзка) по баровете и заведенията(да си го върнеш на бившата, бившия) и естествено към социалния магнат (да се запишеш на нещо интересно, което е супер странно и никога не би ти потрябвало в живота (примерно историята на чайниците в северна европа или нещо по безполезно))
Като обобщим странните места - може да заговориш някого в автобуса, на спирката, докато четеш вестник в парка, докато стоиш и чакаш да изгрее слънцето в 3 през ноща, докато изтрезнееш и къде ли не, даже на покрива на някое заведение. или докато пушиш цигара. - нямам повече идеи.
Понеже ако можеш да разкажеш интересна история - в която не изглеждаш пропаднал и човека в историята също не е или изглежда пропаднал май само по този начин се гради основа, за незнам от тебе си зависи колко дълга връзка, ама поне като свърши няма да се чустваш кофти ами ще си кажеш беше интересно и ще се осъзнаеш да си отвориш сърцето за други нови хора. Без мозъчни или физически повреди както се случваше на хората (ще използвам термина магистралки -мъже и жени). Които остават с погрешното впечатление от живота.
Както ти обясних аз си имам приятел, който не се поддържа много и не е нарцис и няма почти до никакви жени около себе си и аз много си го обичам.
Почни да залагаш на това къде ще те отведе днешния ден и може да се запознаеш с някоя. Ако и тоя път не се получи поне ще ти е било интересно изживяването. А това според мен е ценното - да видиш съдбата къде ще те отведе.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 52dbf6301c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако изляза с теб ще ти кажа. Така мога да предположа, че не им е харесал секса, излизал си само с обвързани, изложил си се с някоя реплика... Караш кола с която да ги е срам, малък ти е...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 9909e3e929
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Леле човече, все едно чета за себе си!!! Абсолютно същата ситуация и при мен!!! Ама абсолютно същата! Или както се казваше в един култов български "Интересна работа с мен, отначало съм интересен, а колкото по-отива натам... и накрая бирите нося... "(Оркестър без име). Та да ти кажа, жените изпитват неистов страх от това да са сами, защото просто са страхливи същества, такава е природата им. В същото време искат да експериментират, искат нови усещания... И когато тези две неща се смесят - страха и желанието за експерименти, тогава се получава тая воняща туршия от нелогични решения и постъпки от тяхна страна!!! Истината е, че трябва да търсиш необвързана... засъжаление почти ги няма и то защо мислиш ти!?? Ами точно щото ги е страх да стоят сами... А кажи кво да праим... Параграф 22 отвсякъде :D

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3a5e1818fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До номер 5.
Твоят приятел е свит и няма да ти изневери, обаче ти май си готова да го направиш във всеки удобен момент?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker