Обичам ли я? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам ли я?
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 2081 пъти
В момента съм с едно момиче, което е на 15. В началото бяхме само приятели. След това станахме най-добри приятели. Слушах много за нейните сексуални връзки, които винаги приключваха след няколко е*анета... как се била влюбила в някой си, как искала той да я чака да порасне, как не можела без него. Аз и обяснявах кое е редно и кое не е. Въпреки че съм с 6 години по-голям от нея тя не ме слушаше особено. Последната и пак такава връзка мина тежко за нея. Пак приказките, че много го обича няма втори като него. След много малко време започнахме да се целуваме идваше ми на гости, разходки и т. н. Естествено разбрах, че през това време се на*бала с един друг и се целувала с някой друг. Лудници... накрая тръгнах с нея, за да не прави тия работи. Два пъти се стигна до секс, но на мен така и не ми стана. Стана и тъпо, на мен ми стана тъпо... казва, че бил съм гей :D. Просто няма нито тръпка, нито страст, нито емоция. Не искам да спя с нея, не искам и да съм обвързан с нея. Да бяхме си останали само приятели. Много съжалявам, че не го направих. До преди няколко месеца имах връзка с едно момиче, което беше по-голямо от мен и си ни беше добре, но тя реши да се разделим заради годините. Както и да е все още се виждам с нея, чуваме се, но не е както преди. Сега пак се свалям с едно момиче, което е пак по-голямо от мен и така. Свикнал съм да съм с по-големи и умни момичета. Иска ми се малката да я вкарам в пътя, защото това което прави не и отива на годините. Казва, че ме обича и явно пак ще страда и пак ще се отдаде на някакви безразборни връзки... Изпитвам трудност явно не съм толкова корав за колкото се мисля. Не искам да я нараня какво да правя хора!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 277820acd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ти изглежда си объркан колкото нея щом си решил ,че ще решиш проблемите и като започнеш връзка с нея ,което е голяма грешка според мен.
След като вече сте двойка и ти казваш ,че нямаш чувства и дори не може да ти стане значи ще последва голямо разочарование от нейна страна ,защото ще дойде момента в който чувствата (които нямаш) ще си проличат и тя ще бъде наранена. Ще започне отново да прави секс с различни момчета и пак влиза в омагьосания кръг.
Съвета ми е да и станеш ПРИЯТЕЛ ,а не ГАДЖЕ!
Бъди и истински приятел щом си толкова загрижен за това какви ги върши ,разказвай и случки от житейският си опит,споделяй с нея,давай и съвети и бъди търпелив и настоятелен , не и позволявай да си съсипе живота с безразборен секс та тя е само на 15 и вече има няколко бройки......И под не и позволявай нямам предвид да и забраняваш и да се правиш на лошия батко ,а бъди приятел.

Не мога да дам конкретен съвет,защото не знам нищо особено за характера на момичето ,но мога да те насоча към по-подходящ подход. П

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 0065475bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   То бива човек да експериментира, ама това вашето минава всякакви граници. Какво си мислите че правите - градите връзки ли по този начин? С един ходи, с друг се целува, с трети... отврат! Все едно да разговаряш с трима души, да се храниш и да свириш на пиано едновременно.
Освен това, какво очакваш от една 15-годишна пикла, при това "с множество сексуални връзки" зад гърба си? Това момиче се е развалило преди изобщо да е станало нещо, преди да е укрепнала детската му психика, дето се вика. Гей бил... много знае тя какво е гей. А и на тебе - язък ти за годините, след като се занимаваш с подобни екземпляри. Я се отдръпни малко от ролята си на неин благодетел и я остави да се пържи в соса на собствената си глупост! И приятел не ти трябва да бъдеш с нея даже. Ако я видиш на 20-25 какво ще представлява, тутакси ще ти се обърнат червата и ще избягаш със скимтене...

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 110c7ce1ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Човек личи си че си много объркан, но най-добре ще е да зарежеш тия дивотии. На далече от такива индивиди като това момиченце, но и на тебе ти се чудя как може да си легнеш с петнадесет годишна, та тя си мирише на районно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 50fcc967be
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тя баща няма ли си, че трябва ти да я вкарваш в правия път?

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 6cbcbe5398
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   За твое добро-Бягай!!! Бягай и не поглеждай назад!!!
За нейно добро-бъди до нея, бъди й приятел, брат, баща, човек, който я обича.
Сега остава да поставиш твоето собствено благоденствие на преден план, или нейното и то трябва да избереш бързо, защото през времето, през което се лъкатуши между нея и себе си, тя пада много по-бързо от обикновено, защото си мисли, че те има до нея, а теб очевидно те няма...
Изглеждаш страхотен човек, искаш да й помогнеш, но рискуваш да навредиш на себе си, знам го от опит, била съм там, където си сега! Аз си мислих, че той ще рухне ако го изоставя, че ще се самоубие, че ще се продруса(с това ме заплашваше), но какво стана, преди вече 5 години го оставих, а той и в момента се намира на точно същото място, на което го намерих като се запознахме, нито по-добре, нито по-зле... а и аз като теб тръгнах с него от съжаление... година и половина го понесох, съсипа ми нервната система, отне ми месеци да се възстановя! Има хора паразити и хора приемници! Не ставай нейн приемник, много, много тежи!!! После всяко нейно действие ще тежи на теб, ако останеш до нея, а това тежи ужасно много, както вече си разбрал! :-)
Сам казваш, че не я обичаш, че не я искаш, дори не ти става от нея, що за връзка може да бъде това!? ! Ами утре, когато тя поиска от теб да бъдеш до нея, да я защитаваш и обичаш? !? Тя има нужда от пълното внимание и цялата любов на някой, явно е много сама, явно има нужда от човешко същество до себе си, но не трябва да загърбваш своето щастие и нормален живот заради, който и да било друг! ... Разбирам дилемата, пред която се намираш, но трябва да решиш!
Успех!
Nevia

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker