Помогнете ми да си имам семейство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помогнете ми да си имам семейство
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1646 пъти
Искам да Ви споделя моята история и да получа от Вас съвети. На 37г. съм с малко дете на 4г и 8м. , чувствам се самотна въпреки, че имам дете. Нямам приятели. Усещам как в живота ни липсва мъжко присъствие. Късмета не е на моя страна при избора на мъж. Кажете ми какво и как да направя, за да имаме късмет - нямам компания да излизам, нямам приятели, по сайтовете нищо не се получава, по вестника също. Наистина имам проблем, не се чувствам добре от всичко това. Ходих и за магия да пия светена вода, в църквата ходих... НИЩО.... Някои ще ми каже не е дошло времето, но колко още да чакам, активно чакам и търся от 22г възраст. Предварително ви благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: e47d3c6356
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, това че ходиш на църква и вярваш в магии се самоизключва - християните вярваме в свободната воля на човека, това е основополагащо като идея - така че е изключено да си християнин и да вярваш в магии, защото дори Господ не може да подчини свободната воля на човека - Ева е изяла ябълката навремето и сега отговорността е в наши ръце! Магии няма, гарантирам ти! Да не мислиш, че Господ ще жертва сина си за нашите грехове, ще ни подари свободната воля, за да може някои с пет косъма и заклинание да ни ги отнеме?
И все пак намирам за добра крачка ако ходиш в църква. Аз като студентка имах труден период и всяка неделя наминавах в съседната църква, защото ме успокояваше да слушам песнопенията и проповедта след служба. Така месеци ходих редовно и забелязах, че има доста приятни хора там. Така един път след служба се представих на църковните настоятели (обикновенно това са четецът и хористите-хористите са повечето жени), които ми станаха добри приятели и дори за малко да се вземем с едно момче там (четецът!). Все повече млади и активни хора се ангажират в подобни организации и е много приятно, защото са настроени автоматично след службата да те приемат и да ти дадат едно рамо.


Нали знаеш - който търси, намира.
Според мен ти не търсиш достатачно или имаш нереалистични критерии и желания.
Лошото в твоята възраст е, че качествените мъже точно на 35-40 г. си гледат семейството и децата и никой няма да тръгне да създава с теб семейство, а и ти вече семейство имаш - детето си.
Ако искаш обаче връзка с мъж, защо не потърсиш сред господата на 48-55 години?
Те все още са в много активна възраст, здрави и прави, но вече са си изпълнили дълга към деца и семейство и повечето са или разведени, или търсят алтернатива и повод да го направят. За мъжете-ергени на твоята възраст и до 45 г. не си атраквивна, защото си дават сметка, че трябва да гледат и чуждото дете, а на 37 г. можеш и да не си в състояние да им родиш тяхно, а и да нямате финансови възможности за две деца. Тези ергени са и много капризни и налитат на младите момичета - не се занимавай, ще останеш излъгана и само с голият....!
За 48 мъжете пък си все още млада, атраквивна, а дори детето е предимство, защото може би страдат от синдрома на празното гнездо - изгледали са своите деца, които не им се обаждат и по празниците и се чувстват стари и непотребни (а не са! ). За тези мъже ще е чест да бъдат с такава млада жена, да се правят на баща на малкото ти дете и да се почувстват млади и необходими. Гарантирам ти и, че в леглото и във всяко друго отношение няма да останеш разочарована с такъв мъж. Аз съм по-млада от теб, а съпругът ми е на тази възраст. Моята най-добра приятелка е самотна майка на 7 г. дете и има приятел на 50 години и двете сме много доволни и щастливи с избора си, защото тези мъже просто са намерили себе си, знаят какво искат от една жена и от живота, не трябва тепърва да се занимаваш с тях, да ги възпитаваш и да се грижиш за тях, а и предимството е, че често свекървата е или починала или доста изнемощяла, за да ти създава проблеми, a и тези мъже в повечето случаи имат вече порастнали деца и няма да те натиска на всяка цена да раждаш - на 37-40 г. иначе можеш да си родиш, но няма да ги разочароваш, ако все пак не искаш или не се получава. Човекът на приятелката ми дори кара и взима детето ? от училище и какво ли още не
Говоря ти честно - като самотна майка на малко дете плашиш. Мъжете се страхуват, че ще трябва да издържат теб детето ти, но и много се страхуват, че ще бъдат употребени като материален донор или няма да им обърнеш нужното внимание заради детето.

Друг проблем може би при теб е, че онлайн може би се отпускаш и споделяш проблемите си със заинтересуваните и забравяш, че всеки търси сам своето щастие, не да страда заедно с друг - в бъдещите си контакти се стреми съзнателно да бъдеш позитивен, усмихнат човек, да споделяш своето щастие, включително с детето си и да се представиш от добрата си, позитивна страна - да разказваш за живота си като за щастлив, уравновесен, вместо да се концентрираш върху неудачите си.
Представи си, че си правиш реклама - с какво можеш да се направиш ти самата по-атрактивна в очите на търсещите мъже. Какво можеш ти да дадеш на този мъж, с какво можеш ТИ да го направиш щастлив?

Жокер - мъжът търси връзка с жена не за да има проблеми и да решава нейните, а за да получава редовен и хубав секс, да има партньорка за разни преживявания (ХУБАВИ), да има уютен дом и дори вкусна вечеря и изпрано пране и чист дом - елементарните неща от живота с две думи БЕЗ излишни драми, усложнения и проблеми. Особено им е важен секса, но не това е всичко - повечето мъже се развеждат не заради лош секс, а заради липса на спокойствие у дома, на уют и на разбираща, обичаща и топла, СПОКОЙНА партньорка - и в леглото, и извън него. Създай им илюзията, че ти си такава жена и няма да можеш да се оттървеш от внимание. Защо да е илюзия иначе? Нещата са толкова простички!
Когато още в самото начало ти го посрещнеш с негативните, неприятните неща от живота си, той просто ще се умори и ще потърси друга компания.
Не важи това само за мъжете - като цяло важи това за хората. Може някой от учтивост да ти изслуша тирадата, но вярвай ми - всеки носи своя си кръст и просто като се виждаш с приятели, искаш да разпуснеш, не да поемеш чуждия - запази проблемите и негативните си мнения за себе си, говори изключително позитивно.
Затова те съветвам ти да се представиш като добър слушател, да се стремиш да дадеш на мъжа чувството, че се справяш сама с живота си, че сама си щастлива с живота си и си в състояние НЕГО да направиш щастлив! Това те прави атрактивна в очите на всеки мъж - не мрънкането за проблемите, защото той си ги има вече, иска по-малко проблеми, не повече!
Дори детето не ти е недостатак, а предимство! Моят мъж много се радва на малките ни деца, а приятелят на приятелката ми пък обожава нейното дете и обожава да се прави на баща, да се чувства по-млад и необходим с нейното дете, защото неговите му се обаждат само за да питат за нов таблет или телефон :), порастнали хора вече - нямат необходимст от „стария“.
Ти на 37 г. не си атраквивна за съвсем младите мъже, но мисля, че си имала и достатачно опит с тях и щом си самотна майка - едва ли е положителен. Смени категорията, няма да съжаляваш, а и детето ти ще спечели от компанията на един намерил себе си, истински мъж! Единственият недостатък на тази категория мъже е, че сами са се напатили и вече знаят какво искат - почнеш ли с проблеми и с номера, ще го загубиш. Ти обаче звучиш като интелигентна, действително самотна жена, която би оценила такъв мъж и неговата компания и не виждам да имаш проблеми, ако поне в началото успееш да преодолееш нуждата си да споделяш негативни, проблематични неща от живота и за живота си.
Успех

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 976e1f6cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз те се съветвам да не ти е като фикс идея. Ако се пренавиеш прекалено много, нищо не се получава. Живей си живота, радвай се на детенцето си, на работата си - намирай си любими занимания - извън задълженията, намери това, което те прави щастива. Наслаждавай се на себе си - тогава, когато не се нуждаеш от никой и си си напълно достатъчна - ще дойде този, който ти трябва. А иначе не пропускай да си сред хора - да общуваш - по всевъзможни поводи - просто така, без очаквания, просто заради самото общуване. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d619d2eea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разлика в годините от порядъка на повече от 5 години между жената и мъжа считам, че е провокирано от потребността на жената да е обгрижена от мъж, както баща й се е грижил за нея.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 758ce5516c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Точно това "активно чакам" обяснява всичко.

Живей живота си пълноценно, намери си хоби, което да изпълва времето ти, което да ти е интересно. Запиши се примерно на някакъв курс (по каквото и да било) и с това ще дойдат и новите контакти и приятелства.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker