Лошо ли е да искам богат мъж? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лошо ли е да искам богат мъж?
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 3081 пъти
Здравейте, лошо ли е да търся връзка с богат мъж?
Но любовната ни история да е като на филм. Да ме оцени, да ми даде възможност да реализирам себе си. Да има романтика и красиви спомени. Да съм дамата в неговото имение и разбитото му сърце!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 942fccef87
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не е лошо, стига да не е заради парите, а да харесваш и обичаш съответната личност и да не е женен, разбира се.
Иначе, явно не общуваш с богати и успели хора, щом си въобразяваш, че такъв мъж ще тръгне да та ти подарява розички и да брои с теб звездите - романтиката забрави, освен ако не е някое богато синче, но истинският мъж, който е постигнал нещо в живота няма време за такива лиготии.
Моят мъж е богат и успял бизнесмен и дълго мислих дали изобщо да се занимавам с него, защото е меко казано Задник - свикнал е да командва, да казва всичко в очите на хората, няма време за нищо и непрекъснато очаква да се съобразяваш с него. Преследва ме доста време и ме убеждава двойно повече за да му обърна изобщо внимание и отчасти съжалявам, защото ако беше нормален човек, щяхме поне да имаме време един за друг и за семейството си. Аз нямах например големи амбиции да „печатам пари“, но сега трябва да го правя, защото толкова нови идеи му идват, че няма кой да му управлява старите фирми. Голям е и натискът към децата от такива бракове. Той има голям и порастнал син от предишна връзка, който е малко по-нежна натура, по-отстъпчив, отвлечен и меланхоличен и момчето не може да каже и „гък“ в присъствие на баща си, а се очаква от него един ден да работи във фирмите и да ръководи хора - забрави.
Има за мен много повече минуси от плюсове да си с богат мъж да не говорим, че повечето пари на такива мъже са затворени в 1000 начинания, непрекъснато трепериш какво ще се случи и реално дори и с много пари в кеш не разполагаш. Като жена на такъв дори трябва да си пестелива, да си правиш сметката и да го спираш, за да не затъне още в 100000 проекта допълнително. Аз например имам заделени тайно от него пари, за да не ги вкара пак в нещо, защото ако загуби всичко да имаме поне за началото някакви пари. Общо взето - НИКАКВА РОМАНТИКА, а децата си ги гледаш сама като кукувица, защото той няма време да дойде и да си вземе дори детето от болницата и за съжаление, ако поне малко имаш някакви качества те вкарва в неговите въртележки ....

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d8f958fca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи, повечето богати мъже са такива неслучайно. Те много добре знаят, че почти всичките им обожателки са около тях главно заради парите им. Както в професионален, така и в любовен план те винаги гледат да сключат изгодна сделка. Богатите мъже имат много бистър и пъргав ум, и веднага усещат коя сделка е изгодна за тях, и коя жена милее само за парите му. Когато един богат мъж тръгва да си търси постоянна партньорка, той никога не парадира със имуществото си. По този начин той много успешно отсява златотърсачките, и избира тази, която би искала да е с него заради личността му, а не заради парите му.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0adafbe588
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Е хубава мечта е - богат романтик! Дай, Боже, всекиму! Все пак трябва да вярваш, че има и други варианти, в които ти се реализираш! Не разчитай само на това да намериш такъв човек, а инвестирай в себе си. Хубави и романтични моменти можеш да изпиташ с много хора.
Номер 3, ти май си доказателство на поговорката "Зад всеки успял мъж стои една силна жена. " Изобщо авторката може да се поучи от теб, че един човек трябва добре да си огледа положението и да си тежи на мястото заради себе си и децата си, а не да разчита на друг. А много ми е интересно как синът на мъжа ти е нежен и меланхоличен - мислех, че всички наследници малко или много са по-така...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3b72f4f043
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Лошо е да си заблудена (да не кажа и по-силна дума), а като ти чета "изповедта" ми се струва, че си влязла яко във филма.
Излез час по-скоро от измисления и започни да живееш в реалния живот, че иначе нищо добро не те чака в живота.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f6c75aa0ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не, че е лошо, ама много далеч от реалността си ги представяш нещата.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7c341e9d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   До авторката.

Богатите мъже не са толкова много, но желаещи като теб определено не са дифицитна стока. Ще трябва сериозно да поработиш върху това, защо да изберат теб. Или по-добре реализирай себе си и забрави за мързеливите желания.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6caa0f7f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   То "лошо" няма, но в една връзка нещата трябва да са развностойни, иначе в един момент се разпада...
Той на тебе какво да ти оцени - прическата ли? Или "поддръжката" (епилираните краченца)?
И много внимавай имението му да не се превърне за тебе в затвор - в златен кафез.

Според мен, ако живееш без подобни мисли, ще успееш много повече в живота и в любовта. Иначе рискуваш да си останеш само с въздишките и с наивно-глупавите фантазии. А може и да курвясаш.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d92af9093f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не, не е лошо - даже е похвално. Но ще е прекрасно и ще избиеш рибата, ако е и чужденец! Еххх, какъв живот ще пада тогава... Ще пукнат от яд всичките пърдящи ганьовци в България, които са ти досаждали толкова време с недодяланите си ухажвания и миризмата на лук, чесън, шкембе чорба и ракия. Хвани си някой скандинавец, който според пишещи в този сайт ще те носи на ръце! Е, разбира се, най - добре е някой савойски принц, или пък пред фамилията му да има "фон", или "дьо". Ами ако е лорд, ама не като някой български ватман, ами истински - от Англия? Каква принцеса ще си само, а!? Тогава ще ти остане само да обясниш как всички тези мераци се вързват с най - светлия идеал на българката/пардон, европейката/ за чиста, свята и безкористна ЛЮБОВ...

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 50376c21b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Поредната златотърсачка. Такива, като теб, като се позахабят и замязат на парцали, богатите мъже ги изхвърлят на бунището, но преди това си взимат повечето дрънкулки.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 382d3fd16e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Или си някаква златотърсачка или, което е по вероятно, си 13 годишна, която е прекалила с гледането на сапунки и романтични комедии. И в двата случая да си знаеш, че ще си останеш само с мечтите.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0122be9cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   10, я по-полека с иронията!

Ж40

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 8e35fcb944
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Е вие все търсите богат мъж, пък на края си оставате стари моми или се хващате с някакъв мизерник.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 523ff73892
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Абе не че е лошо, ама по-важно е той какво иска.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3118cb3013
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Аз като плащам искам адски много!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7d3298b620
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Авторке лошо е !! Търси си мъж от твоята черга !

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 350fdc4c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   cool story bro

Да си богата? Красива? Умна? Фурия в кревата? Неповторима? Ако поне 3 от тези неща ги нямаш, мне, няма и да те погледне. И дам, ясно е, че ги нямаш.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d8a1ac81e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Според мен това е възможно :) ето ме мен на пример от 5 години живея в Швеция. Срещнах мъжът на живота си и след 2 години ухажвания и лигавщини сега сме сгодени. Влюбих се в него от пръв поглед, толкова мил, забавен и безнадежден романтик. Всеки ден ми носи закуска в леглото и ме обсипва с подаръци, но това е просто бонус за мен той е изключителна личност. Очаровах се и от семейството му, та те са аристократи, но не аа консервативни даже са супер широко скроени хора. Така, че напълно е възможно... Аз си намерих моят принц, който ме гледа като кралица защо вие да не можете ? :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d92af9093f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   21, твоята история е друга. Ти си била там по други причини, а не за да го търсиш. И след три години съдбата ти е направила подарък - от пръв поглед, а не упорито търсене и преценяване на качества. Докато нашата авторка, и доста други кандидатки за европейски принцеси, не искат да чакат съдбата. За тях е цел. А това нещо да е цел, не е от най моралните неща, особено в Европа. Само че те не могат и не искат да го разберат, затова разсъждават като изказалата се под номер 13 тук.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5d94a27b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   По-добре си търси човек с който ще се разбирате, ще се обичате и ще имате общи интереси. Все може да постигнете нещо заедно, да речем над средния стандарт. За да живееш добре не ти трябват кой знае колко много пари. Прави са горе хората дето казват, че богатите мъже не са богати случайно. Имам един роднина, който забогатя доста. Ако го видят повечето жени ще изпопадат - млад, красив, с много пари. Но.... те не го познават по характер - а характера му е рязък, груб, изобщо не се интересува от чувствата на другите, камо ли на някоя жена. На жена си като роди дори един букет не и купи, понеже няма време за лиготии. Работи нон стоп, като се прибере от работа пак работи. Ако нещо не му изнася, ще те отсвири без дори да му мигне окото, пък камо ли да ти се обяснява или да мисли ти как се чувстваш. Е аз лично винаги съм казвала, че с такъв с характер като неговия не мога да живея, натоварва ме даже през рядкото време в което се виждаме. Ако е в настоение ок, ама ако не е ще те обсипе с хиляди критики как нищо не правиш, как нищо не разбираш и тем подобни. Не мерси. Така че повечето жени да не си мислят, че само пари да има и всичко ще е тип топ. Може да ходиш по най-скъпите курорти и да търпиш тирания и да ти се следи всяка стотинка къде отива, ако ти дава пари. Няма да има иху аху в мола да си купуваш каквото ти падне. Всичко през него минава и ако си накупила 1 куп глупости няма да ти се размине скандала и орязването на финансите. Така че драги жени много добре си помислете дали можете да платите тази цена за пари, които не са ваши и зависят от милостта на някой друг да ви ги даде.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 2e799d8b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   23, прекрасен коментар! Едва ли ще те разберат повечето...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker