Все още обичам бившия си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Все още обичам бившия си
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 2339 пъти
Здравейте!
Аз съм на 20 години, живота ми е ужасен. По цял ден съм вкъщти и нямам никакви контакти. Преди година и нещо се разделих с бившия си приятел с когото бях 2 години. Първата година всичко беше добре, но след извесно време всичко се промени. Започнаха скандалите, ревноста от моя страна з акоято той реши да ме остави. Ужасно много го ревнувах от неговите приятели понеже той правише всичко за тях а не го заслужаваха. В един момент ми каза че иска да остане сам, осъзнах че го задушавам промених се наистина, но беше късно. Реших че вече на 18 годин аз трябва сама да си искарвам пари и реших д азамина за морето а и малко да си починем един от друг и да си помисли какво иска. Но стана по зле заминах и когато с еприбрах от морето той вече си иамше приятелка з акоято знаех от преди че го харесва. Преди това се бях запознала с едно момче от морето с което впоследствие станахме близки. И така всеки си имаше някой, но всъщност аз исках само него единсвения когото наистина съм обичала. Знам че все още съм малка но аз наистина обичам това момче, а в момента съм с човек който прави всичко з амен само и смао да го обикна поне малко. А аз се залъгвам че имам чувства към него. Незнам какво да правя пробвах доста пъти да се събера с бившия ми но не става. А сега едвали след като си има и приятелка с която е щастлив.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: c0a8827322
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само ще те посъветвам да не си играеш с момчето. В същата позиция бях и му обясних, че няма как да сме заедно, защото просто не го обичам по този начин. А до колкото бившия, скъскай всякакви контакти с него, гледам от наша позиция- ти нима би могла да се влюбиш в сегашния си приятел? Просто забрави и двамата и продължавай напред!
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d17582e734
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм на мнение ,че не трябва човек да започва връзка,когато обича друг както правиш ти.
Отстрани изглежда грозно и може би и мислиш така, имам предвид това как той иска да го заобичаш и се държи добре с теб,а ти мислиш за бившия и така залъгваш и следователно нараняваш. По -добре говори с него и му кажи как стоят нещата ,разделете се ,остани сама колкото време ти е нужно ,за да преодолееш бившия и чак тогава започни връзка на която ще можеш да се отдадеш.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6d62f16a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз смятам, че на първо време за теб ще е най-добре да останеш сама за известно време. Да имаш време да се осъзнаеш.
Щом настоящият ти приятел не те прави щастлива и си готова по всяко време да го оставиш заради бившия си мисля, че е редно да го освободиш и да не му губиш времето. Той ако дълго време не е успял да спечели обичта ти е много вероятно, че и в бъдеще това няма да се случи. Явно просто нямаш силни чувства, ами си заедно с него за да не си сама. Мисля, че е редно да си честна с него и да не го използваш като някакъв вид утеха.
След това мисля, че трябва да положиш усилия да преживееш бившия. Ако вече си направила няколко опита да се съберете и не се е получило, най-вероятно няма да се получи и в бъдеще. Особено ако той е щастлив с новата си приятелка няма как да стане. Опитай се да приемеш, че не сте подходящи един за друг. И без друго си все още доста млада и имаш много време да срещаш мъже, докато намериш най-подходящия за теб.

М30

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 381529ef82
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имам чувства със момчето което съм в момента,просто не е толкова силна.И съм се опитвала да му обесня че все още немога да забравия бившия,и той това го приема.Той ме обича много на моменти даже се плаша че е обсебен от мен много.Просто ми се иска да го забравя бившия си наистина немога така много неща ми напомнят на него а се мина доста време.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker