Струва ли си да иницирам контакт? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121375)
 Любов и изневяра (29752)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Струва ли си да иницирам контакт?
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1737 пъти
Здравейте, аз съм момче на 22 години и харесвам момчета. Не съм дошъл да се оплаквам, а да попитам вас - потребителите на сайта -как бихте постъпили в моята ситуация. Запознах се с едно страхотно момче, видяхме, че имаме доста общи интереси, покани ме, приех да се видим, мисля, че срещата мина добре - бях усмихнат, спокоен, участвах в разговора. Разменихме фейсбук и до там. Писах му два пъти дали иска да се видим повторно. При втория он-лайн контакт почти се разбахме за втората среща, би трябвало днес да се уговорим за час и място.
В случай, че не ми пише, струва ли си за трети път да пиша или просто да не се занимавам. Искам да покажа, че проявявам интерес, но същевременно не искам да се унижавам. Не искам да се чувствам като 15 годишно момченце, което не знае къде се намира и при всяка малка проява на внимание да се подмокря. Вярвам, че това важи за всеки човек, който уважава себе си.
А, да - не си въобразявам, че има любов и т. н. от една среща, просто ми се иска да разбера дали интереса е взаимен. То, ако има нещо, ще се случва. Благодаря ви предварително, надявам се хейт коментарите да са малко, а тези с мниение по въпроса да преобладават. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5eec833ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При положение че , двa пъти ти си бил инициaторa зa контaкт , мисля че трябвa дa го остaвиш дa нaпрaви следвaщaтa крaчкa той. Може и той дa е толковa притеснен , колкото ти и дa си зaдaвa същите въпроси. Ти вече си покaзaл интерес и желaние опознaвaнето ви дa продължи , изчaкaй днес дa те потърси той зa дa се уговорите. Aко пък ( не мисля ) не ти се обaди , можеш по- късно сaмо дa си потвърдиш или отхвърлиш съмнениятa с един смс , нещо от родa " ок ли си ?"

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 71159f8a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам, на мен би ми било страшно неприятно и неудобно ако някой, когото наистина харесвам и ценя като приятел да започне да проявява гейски наклонности и да ми прави намеци. Това може би би било едно от най-неприятните неща в живота ми по принцип - да градиш отношения с някого и изведнъж да се окаже, че си ги градил в съвсе-е-ем попогрешна посока! Чувството за прецаканост е неописуемо!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 70d8ea30b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Номер 2, кой говори за градено приятелство и за подвеждане. Момчетата са се срещнали допаднали са си, не мисля, че са си уредили среща, и някой от тях не е разбрал за какво става на въпрос. Така, че мнението ти не е много обективно. Авторе, остави нещата така, ако те потърси ок, но ако не те потърси не се занимавай. Не е единствени, че да му се молиш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e694b00c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами може да пробваш още веднъж да попиташ, но не направо... някак си го вметни в разговора. Пък може и момчето да се притеснява - ами, ако си му се видял страшно готин и сега го тресат съмненията дали ще го харесаш? Иии още нещо, по повод коментар номер 2: много ми е смешно като хетеросексуалните "мъжкари" пищят като ощипани моми щом до тях се доближи гей. Да знаете, че баш на ваште хомофобски вратове ще се хвърлят! Пазете си задните части, ей! XD

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 606cd48dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако при достатъчно ясен намек от твоя страна няма реакция отсреща, има едно неписано правило да не се унижаваш повече. Ако има интерес, ще те потърси, а ако не, колкото и да му целуваш краката, няма да иска, а и да иска, ще е от съжаление или от липса на друг избор, или просто да си почеше егото.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ff56f23aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ми пробвай по-директно... не вярвам да е някой олигофрен... просто бъди директен в това какво харесваш и т. н.... нищо срамно или обезпокоително... аз поне не бих се стреснал от такова признание от момче... аз не съм гей и после бих се дистанцирал... ама то и момичета като ми се обясняват пак се дистанцирам, щото е тъпо да си играеш с чувствата на някого, ако не искаш нищо от него.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 553bfc2938
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съгласна съм с номер 4. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker