Една лятна история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Една лятна история
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1642 пъти
Здравейте, бих искала да споделя с вас моята история и ако някой от вас може да ми даде съвет ще съм му много благодарна :) Това лято се запознах с едно момче което е 2 години по-голямо от мен. Един ден то ме покани на гости у тях. (до този ден чувствата ми бяха просто приятелски) Такаа отидох на гости у тях родителите му ги нямаше и бяхме само двамата. Прекарахме си страхотно, имах чувството че има химия между нас някакво привличане може би... Докато гледахме филм той ме прегърна. Целувахме се натискахме се. Започнах леко по леко да се влюбвам в него. Трябваше да остана за цялата нощ но на следващия ден трябваше да замина за провинцията за седмица. През това време си пишехме но някак си той се промени. Разбрахме се все пак да се видим отново у тях като се прибера. Нямах търпение този ден да дойде, но когато дойде нещо се обърка. Историята се повтори като първия път, но накрая той каза че нямал никакви чувства и му било все едно. Разказа ми за предишната си връзка как момичето го зарязало и от тогава се бил зарекъл да не повтаря същата грешка. Опитах се да го разбера. Известно време само си пишехме не се виждахме нито излизахме. С една обща компания трябваше да ходим на екскурзия която така и не се осъществи. Тогава той ми писа да се видим отново. Аз заблудена от факта че сме само приятели отидох. Тогава той ме целуна и аз отново тотално се обърках, на следващия ден излязохме пак му гостувах у тях пак същите истории :DDD но интересното при нас е че се виждаме доста на рядко и не можем все още да се уточним в какви отношения сме. Последната ни среща беше на 29 октомври. Оттогава не сме се виждали. Пишем си но някак си той се промени рязко... Започна да се държи някак си по грубо, не се сеща да ми пише винаги аз започвам разговор, не ми обръща внимание. Смея да твърдя че имам чувства към въпросното момче. Иска ми се някак си нещата да са както преди. Моля ви ако някой реши да сподели съвет как а си го върна ще съм му много много много благодарна! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 4205091e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зарязвай го тоя и аз преди няколко седмици си блъсках главата с подобен. Цялата истина незрял е, не е мъж на място да знае какво иска и да му стиска да си каже. Вярвай ми и твоя е от същия тип. Не се увличай повече ще стане по-лошо. Накрая ще се чувстваш унизена.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 35f9e333ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ... Мъж съм и за съжаление съм съгласен с номер 1. И тои ме знае акво иска. Прехвърли му топката да реши ще го бъде ли или просто като му скимне да те вина за едното натискане. Не е пичовско от негова страна

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker