Жената, която отряза крилете ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жената, която отряза крилете ми
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 1585 пъти
Мъж на четиридесет съм, с две деца, хубава съпруга, добра професия, модерни технологии. Живеем нормално и има интрига, не е скука, с децата се забавляваме, правим екскурзии, жена ми помага за възпитанието, умее да готви вкусно, основно тя се грижи за домашните задължения. НЕ мога да се сетя за нещо, което да не ни достига. Има мечти и то съвместни. Едно младежко семейство макар и да минаха повече от 15 годинки. Чувстваме се като тогава. Затова си мисля, че в моята история не е намесено семейството. Намесен съм само аз лично. Какво стана всъщност. / Преди вече близо 6 години срещнах една жена, приятелка на жена ми. Откъде се познават и аз незнам дори до този момент, но тогава работеха в една и съща фирма. Знаете, хората като преминат 35 години и често се слува да тестват обстановката, да видят дали са на верен път с избрания партньор, нещо като кризички на средната възраст. Та въпросната дама май нещо подобно я тресеше, защото по време на разговора един път така се втренчи в мене, че направо предизвика някаква смес от учудване, ерекция и отвращение. Но - за жалост - и интерес. Тъй като бях добил предварително впечатление, че е добра и умна жена, реших да се държа приятелски и не отклоних погледа си. В резултат на това обаче - настъпиха някакви психологически промени у мен. Явно целенасочения зомбиращ поглед си е казал думата. Вече шеста година не мога да се отърва от това влияние напълно. Почти съм успял, но искам да се убедя в окончателния край на тази история. Какво стана? Оказа се, че схванах тези смесени чувства като любов, като намирането на единствената, сродната душа или от сорта. Не съм могъл явно да преценя достатъчно добре смесените чувства. Голяма грешка - ако са смесени лайна с мед - не пробвайте да си оближете пръстите - твърде вероятно е концентрацията на лайна да е по-голяма около ръката ви точно. Това стана с мен - започнах да търся контакт с нея, отначало вътре в себе си - водех си мислени разговори, някои твърдят, че тези неща се предават и ние хората сме антени. Мога да го потвърдя от мой опит. За жалост - нямах никаква реакция отсреща. Но - още по-лошо - сметнах го като добър знак - значи е още по-трудно да се докопаш до тази жена, значи е нещо специално, нещо отредено само за мен -само аз мога да я разбера, само за посветени е. С две думи - отплеснах се, ама яко. Изградих цели теории, изчетох де що видях религиозна литература, леко паранормални истории, имах теории колкото щеш с обяснения. И всичкото това за една най-обикновена жена, за разлика от жена ми не е дори от горните 20% по красота, а по-скоро по средата някъде. Но както и да е - в тези отношения физическата красота не е най-важното, по-скоро ако има нещо общо което да свършат двама души, естествено освен дивия секс, това е водещото, поне за мен де. Както и да е - какво стана накрая. Ами накрая, потърсих по-открит контакт с дамата, какво мислите, че се случи - изтропа ме на съпругата ми без да й мигне окото.
И така от възвишените чувства и отношения - отидохме в един единствен миг - на прозаични тъпанарски битовизми и схематично възприемане на отношенията мъже-жени. Оказа се, че няма нищо да излезе, че всичко е било в моята фантазия и тази жена е била само стимулатор на определени дялове от мозъка. С каква цел? Незная точно, но всичко говори, че с користна - с цел контрол, управление на тъпаците, които има за по-долни от нея. Не мисля, че е щастлива, но вече си мисля, че и аз не бих могъл да я направя щастлива, тъй като е наистина абсолютно безчувствена. Споделил съм историята с една единствена моя приятелка и още помня думите й, когато и показах снимка на жена ми - много, много по-добър избор на съпруга си направил. А тази - тя е фригидна. Казано от жена ме впечатли, защото винаги съм мислел, че фригидни жени няма, има лоши любовници. Сега след 6 години мисля да сложа окончателен кръст на тази история, защото на някои хора не може да се помогне, време е да го осъзная. Време е да помагам на по-леки случаи. Тази история почти щеше да ме изравни със земята.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: a576b877df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо не разбрах...

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 52c31dd042
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лоша работа, приятел, много лоша. Тази, въпросната жена е енергиен вампир. Има ги и такива хора. Нали знаеш, бабите казват "да не те хващат уроки". Е, точно тая те е урочасала много сериозно. Завидяла ти е за нещо и ти е променила по някакъв начин енергията. Ходи да ти четат в църква, куршум да ти леят и т. н. Иначе от такива оправия няма.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e8fbb7f725
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Aвторе, прости нaивносттa ми, но кaк точно си искaл дa и помогнеш? Дa и нaместиш ореолa или кaкво точно...?
Хубaво е че, имaш приятелкa съветник, въпреки че, спорно е тaковa " приятелство ", където покaзвaш женa си нa снимкa.
Нa подобнa възрaст сме с теб и aко не сме от рaзлични плaнети... не нaмирaм обяснение зa толковa простотия ( товa по земните стaндaрти).

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 50545b0e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Наркотиците са много кофти нещо....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker