Да не му досаждам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да не му досаждам?
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 2084 пъти
Здравейте!
Преди два месеца бях на почивка в Турция за седмица. С едно от момичета си допаднахме, като характери. Разбрах ме се след, като се върнем в България да излезем да пием кафе. Така и не се осъществи(може би, защото има малко дете на няколко месеца, отделно с годеника и имат магазини за дрехи). Мисля, че доста наивно мисля? Ако имаше желание досега да сме излязли. Просто не иска момичето и това си е. Както и да е не пиша за това. Има приятел, който ми е симпатичен. Пратих му покана за приятелство в фейсбук, приеме веднага. След няколко дена му писах, но общо взето ме отсвири(писа, че ще спи). Снощи видях, че е на линия, отново му писах, отговора му беше, че всички сме му пишели и не го оставяме да спи. Почувствах се гадно се едно му досаждам, а не мисля така. Едва втори път му пиша. Не знам, къде бъркам? Или му пиша в неподходящо време или не желае да се запознаем.
Благодаря за отделеното Ви време и приятно посрещане на празниците! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: be2b0aa8a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно досаждаш...
А и какво има да си говориш с приятеля на момичето, с което сте се запознали в Турция, ама тя ти е отказала да се видите в България.
Въобще, неразбрана история, като цяло...
Но е ясно, че поведението ти е някак натрапчиво. Не знам, дали по принцип, но със сигурност, спрямо тях.
Остави ги на мира.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 16a6335db7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не разбирам къде се натискаш да се месиш в семейство с дете? Ако изобщо на тази екскурзия сте имали нещо, то очевидно си бил просто забивката, която си е позволило момичето, когато е била далеч от годеника си. Това не е чак толкова странно, ако хората са на по 25- години, защото след това вече се замислят повечко преди да се вкарат в някоя подобна авантюра.
На твое място бих насочил усилията си на друго място, но ако чак толкова ще се измъчваш с въпроси от типа на "какво щеше да стане, ако", то тогава и кажи, че не ти е безразлична и ти се е искало да има развитие в отношенията ви, но ще уважиш правото й на избор, независимо дали те устройва или не.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 70a6781dd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Била съм в подобнас ситуация, пишех с едно момче винати аз първа започвах разговора във фасебоок, и вярвай ми щом си измисля какви ли не причини, изобщо не се интересува от теб, ако имаше поне малко интерес щеше да ти пише.... :(, но такъв е живота неможе да се харесваме на всички. Горе главата ще намериш друг красавец! Весели празници. А. З 20г.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9227175e89
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз абсолютно нищо не разбрах от тази история. Дори не разбрах пола ти. Искал/а си да се видиш с нея (така и не разбрах като приятелки или любовно), па после с някакъв неин приятел. Па после.. абе няма значение.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7083b86ae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не ме разбрахте! Не се занимавам с обвързани мъже! Просто покрай нейния профил открих това момче, стори ми се симпатичен и затова реших да му пратя поканата с идеята да се запозная с него. Не знам, защо така постъпва, явно не желае да общува с непознати, но защо тогава ме е приел? А относно момичето, както казах, запознах ме се на почивката и реших ме да излезем да пием кафе, писах и няколко пъти един от пъти ти ми поиска номера. Каза, че за другия ден ще излезем, но така и не го направи. Първият момент си помислих, че е заета се пак си има и малко бебче, но явно не иска. Определено имам голям проблем с общуването, трудно ми е да се сприятелявам. Много ми е тежко, че нямам приятели, седя си вкъщи и изтъпявам пред този лаптоп. Дори няма къде да празнувам нова година.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7083b86ae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Най-правилно ме разбра №3 ,чувствам се страшно подтисната,че нямам приятели,тежко ми е много.Не се чувствам щастлива!Не ме интересуват,кой колко пари има,апартамент,къща или кола.Просто искам да имам приятели и да се чувствам жива.Това е,което искам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker