Границата на едно приятелство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Границата на едно приятелство
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 2059 пъти
Момиче на 20 години съм живея в голям град, но не е важно кой. Искам само да изясня че това което ще споделя е с цел някой да ми даде съвет не да ме псува и казва че съм к*рва. Осъзнавам какво правя просто знам че не съм единствената виновна в случая. И така...
Преди 2 години започнах работа в един ресторант в които преди това ходех с приятели и познавах повечето посетители, след като започнах работа там започнах да разговарям с повечето от тях и съответно се появи един мъж кои грабна вниманието ми на 100%.
Строен, красив и с чувство за хумор и за мое съжаление женен... до там заклех се че няма да си позволя да се случи нещо, до момента в които той си изгради едно доверие започнах ме да си говорим по често да си споделяме да си пием по кафе нищо повече. След не много време започна да ми споделя за жена си а аз знаех от други хора че тяхната разлика е около 9 години бяха много дълго време заедно не са имали деца, но вече имат две. Той сам пожела да ми разкаже че всичко отива надолу с времето нещата стават по зле тя си прави каквото пожелае държи се като жена без деца оставя ги сами не ги храни и се наложило той да ги остави при родителите си. Първо си помислих че това е поредния тъп номер да ми втълпи че с жена си не е щастлив и търси някоя глупачка на моите години да му направи кеф за една вечер. Но така в продължение на месеци се виждах ме по често държеше се добре с мен, закачки и леки флиртове но до там аз успявах да се измъкна до онзи ден вечерта трябваше да остана да работя и нощна смяна заради колежка и той се появи от някъде попита дали има нужда да дойде по късно два пъти имах проблеми с пияни клиенти нощем, просто да ме изпрати и аз ДА защо пък не... Да но това беше края на доброто поведение и сигурно края на приятелството ни... позволих си да прекарам ноща с него...
Сега няколко дни по късно не смея да го погледна в очите знам че не трябваше да се случи но се поддадох на желанието да съм с него.

И сега не съм разказала това за да ме критикувате просто исках да си излея душата някъде това е благодаря ви че прочетох те :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: f367a72fba
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Какво ще кажа - „Човешко, много човешко“
Историята ти е стара, колкото е стар света. Хубаво е, че си се притеснила и засрамила, което значи, че си момиче със съвест и не мислиш само за себе си, но те моля да ме послушаш - спри да се самообвиняваш, не си сторила нищо лошо!
Първо - ТИ не си обвързана, ВТОРО - той е инициаторът на запознанството ви. Няма за какво да се срамуваш - ТОЙ е взел решението да изневери, ти си била просто с мъж, който ти е харесал.
Искаш съвет - ами ще те посъветвам да спреш да се самообвиняваш и да се успокоиш. Изчакай да видиш ТОЙ какво ще направи и как ще постъпи - може също да се оплаши и да спре да те търси и ще си останеш с хубавия спомен. Може обаче да реши, че иска да бъде с теб. Във втория случай те съветвам да си безкомпромисна и да искаш да си изясни отношенията в семейството си, преди да бъдеш отново с него.
Не едно момиче е попадало в капана и е станало любовница на мъж, който цели само да те използва за кошче за душевни отпадъци и секс, за да си подпълва дефицитите в брака. Ако попаднеш в тази роля, просто ти няма да видиш бял ден - ще се криеш по ъглите и ще си живееш сама като куче, докато човекът си гледа семейството, а и ще загубиш възможност за нормална връзка с нормален мъж.
Затова още в началото, докато нещата не са отишли твърде далеч си кажи цената - той да се разведе. Ако не иска или не му стиска, ти си гледай работата и го помоли да те остави на мира, а ако продължава да те преследва - пълен игнор, колкото и да ти е трудно. Бъди силна и не си проваляй живота заради проваления живот и заради грешните избори на някой друг!
ТИ нищо лошо не си сторила, животът е пред теб - не си го пропилявай заради пропиляния живот и малодушието на един мъж да се разведе, за да бъде с теб. Изобщо не е рано да искаш такива неща - ако те иска, ще се разведе, ако ли не - нямаш какво да губиш и по-добре така от с години да си губиш времето с него.
Умната

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b9512c165c
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   СТРАШНО много благодаря за коментара ви! Няма те на идея колко по-добре се почувствах. Очаквах много критика и обиди да прав/а сте че се обвинявам аз се чувствам толкова виновна колко може би за убиство. А относно това да бъдем пак заедно не мисля преди да си каже какво иска и аз осъзнавам варианта да е било чукане за отдих и до там. В много от нашите разговори той говори за жена си като за сатаната с омраза с грубост и много много грозни думи... Но аз няма да се подгъна :)
Още не съм го потърсила и няма да го направя да видим той какво ще направи.

Ще се радвам да чуя и още мнения, това е моя начин да се разтоваря иначе съм сигурна че ако някой от моте познати разбере ще ме линчува.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 075a9a530d
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Голяма работа станало.... какви лоши работи стават, тя за единия секс го мисли...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f367a72fba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, стига се притеснява! Ти действително много по-сериозно си взела нещата, отколкото си помислих!
Иначе, не смятам, че му е било за едното чукане, защото човек не си губи времето цял месец заради такива работи - за 100 лв. има чукане от перфектни госпожици без глъвоблъсканици.
Мисля, че по-скоро и той самия трябва да си даде сметка какво се е случило. Възможно е и той серийно да изневерява, т. е. да търпи брака си с помощта на паралелни връзки. Вярвам, че В НЕГОВИТЕ ОЧИ (чисто субективно и от чисто негова гледна точка), жена му е Сатаната, която ти е описал, но дали е така - те си знаят.
Само ме послушай да не търпиш да си втора цигулка. Другото той ще реши, а иначе няма какво да се самолинчуваш - нищо противозаконно не си извършила. Светът е шарен и има много мъка навън, но не смятам, че е честно ти да проваляш живота си заради грешните избори на някои хора.
Аз иначе познавам доста жени в подобна на твоята ситуация, моята най-добра приятелка е любовница на доста по-възрастен от нея мъж, който прекара вече 2 инфаркта и не иска да се развежда, защото не мислил, че ще живее достатачно, за да има семейство с приятелката ми - и така се мъкнат вече 10 годинки, хубавото е, че тя си има вече детенце, самотна майка е, но ти пък? Ти си твърде млада и невинна, за да излезнеш суха от подобна връзка и е много вероятно да ти провали живота този човек, ако отстъпиш и му станеш любовница.
Сега ТИ трябва да си гледаш своя интерес, а той не е да запълваш празнотите в кухите бракове на хората. Колкото и да ти е симпатичен този мъж, остани по-добре със спомена, но ако той няма смелост да се разведе със „Сатаната“, ти няма как да му помогнеш. Какви са пък действителните им отношения, ти само можеш да гадаеш - не се занимавай с две думи, освен ако ТОЙ не се раздели и не иска да почне на чисто с теб.
Гузна съвест не бива да имаш - не си първата, с която изневерява, но можеш да си последната - кой знае, той е на ход!
н1

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b9512c165c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ооо съжалявам N 3 че ви отегчих със съвестта си поне не съм без капка съвест като тези на моите години които разбиват семействата без дори да го помислят.
Които НЯМА какво да каже по въпроса по-добре да не казва нищо искам да чета само коментарите на хора, които ме разбират

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b9512c165c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ехх N1 от цялата тази работа ти най-добре разбираш какво ми е дори и аз не мога да си го призная на себе си... толкова месеци въртене не знам дали е било само за това чукане можеше много по-рано да си го по иска. Другото е че аз няма да си позволя да съм втора цигулка както ти се изрази... просто ми остава да чакам да видим до кога... И БЛАГОДАРЯ!
Точно от това имах нужда от човек които да ми каже истината, която сама не искам да си призная.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: fbfc45541c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това може да е началото на една прекрасна връзка, може би на съвместният ви и и щастлив живот заедно! Защо бързаш да се отричаш от всичко и да го захвърлиш в графата "трагедии", "фалове" и т.н.?
Животът не е черно и бяло, не е "да" и "не". Когато човек губи нещо не знае какво печели и обратното.

"това е поредния тъп номер да ми втълпи че с жена си не е щастлив и търси някоя глупачка на моите години да му направи кеф за една вечер." - това звучи толкова пошло, толкова отвратително, че можеш да ужасиш и отвратиш човека от себе си само ако му споделиш, че си си го помислила за него!

Черногледството и недоверието се наказват! Най-често с нещастие и с неосъществени прекрасни възможности.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b9512c165c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Благодаря ви N7 замислих се и върху вашите думи и искам само да отбележа че аз не съм го захвърлила при гафовете си а просто се чудя дали въобще след случилото се ще желае да разговаря с мен като преди дали ще мога пак да споделям с него и той със мен разбира се! Аз го приемам повече като приятел много много скъп приятел. Никога не съм си и помисля да се възползвам от това че говори лошо за жена си и да му се предлагам.
Само времето ще покаже какво ще се случи, само се моля да не стане по лошо и да не ме погледне повече

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f367a72fba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ха, Авторке, слушай номер 7, защото може да се окаже добър пророк. Моята връзка, прерастнала в брак и семейство, започна преди много години по подобен начин, дори 2 г. по-малка от теб бях, затова те разбирам толкова добре, но съм и реалист да не ти давам надежда, защото познавам и достатачно други случаи. Не се притеснявай и за децата и „доброжелателите“, ако това те тормози в момента - всичко се решава много по-лесно, отколкото мислиш, а децата се приспособяват към нови ситуации изключително бързо. След 10-15 годинки дори ще си спомняш с умиление за вашата обща нощ, която те е довела до такива терзания, но просто в този момент нищо не зависи от теб. ПРАВИЛНО си взела решение да НЕ ГО търсиш. Нека той те потърси, ако иска ПОВЕЧЕ от приятелство. Иначе ти с идеята за „само приятелство“ можеш да приключиш, защото все ще се стига и до повече, а той ще те използва реално (дори да не го мисли), но по-скоро ще се въртите в един ужас без край, вместо да има сега бърз и безболезнен ужасен край. Реално дори би могла да си причината той да си продължава с брака, защото благодарение на теб ще си има отдушниче и човек, при който да се зарежда. Затова дори ако искал само твоето приятелство, не се съгласявай - имаш си по-важна работа от това да си кошче за емоционални отпадъци със секс чат-пат, когато не издържите.
Моя приятелка пък посъветвах така да приключи с женения мъж и сега е щастлива съпруга на мъж, който я носи на ръце. Просто всеки случай си е различен, но най-гадното за третия ъгъл в любовния триъгълник е, че няма право да взима решения. Остави го (ги) да си гледат брака или да се развеждат, но в никакъв случай не се съгласявай на паралелна връзка, било то и приятелска, защото ще излезнеш като парцал от тази история, а ти това не го заслужаваш, а ти си само на 20 г. и животът е пред теб.
Аз навремето направих много грешки от младост и глупост (наивност) и не съжалявам, но ако сега бях на моя си акъл, щях да постъпя както ти казвам и да си спестя много ужасни неща, години на терзания и загуба на енергия и желание за живот. Ранната ми младост мина в тъга и самота, защото избрах средния вариант, но аз съм силна и упорита, а това са малкото, повечето жени се пречупват, има и доста самоубили се и така нататък, защото вече вкусваш горчилката на подобна връзка, но би ли живяла така с години? Колко би издържала? Затова още сега постави ултиматум и по-добре всичко да приключи, отколкото ти да платиш цялата цена за неща, за които ти не си отговорна - оженили се някога едни хора, направили деца и решили, че не са щастливи заедно - къде е твоята вина в цялата тази работа?
В момента може да си в началото на нещо чудесно, но може и нищо да не се получи. Не се съгласявай на среден вариант, освен ако не си много силна и дисциплинирана личност, с много здрава психика. (н1)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b9512c165c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Точно че аз нямам тази желязна психика, но и не мога да си позволя средния вариант аз да съм отдушник той да си има живота колкото и да е тежък с жена му той е пак там а аз да стоя сама и да се чудя утре ще ми говори ли ще ми се обади ли... Но не съм и безхарактерна при първия удобен момент ще му поставя въпроса до къде мисли че ще стигнем... ако съм само поредна слагам точка

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f367a72fba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторке, мисля, че това е правилното решение и.... единственото възможно, което е в твоите ръце все пак. Иначе ролята ти е много пасивна и ограничена - той може да се разведе, тя може да го зареже, а ти какво можеш?
Поне можеш да поставиш граници, така че да защитиш своето пространство, живот, интимност и интереси, докато не е станало прекалено късно

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b9512c165c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   N11 аз какво мога ли аз мога да пазя своите интереси... както правех до сега ако до сега бях искала да съм си лягала всеки ден с него но имам принципи и първо чакам да видя какво ще реши той

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 2b711d94b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Абе момиче! Пожелавам ти да бъдеш много щастлива :) Само мисълта, че си сгрешила те прави добър човек! Аз също имам връска с женен мъж вече 2 години и какво? Обичаме се! Вярвай му, щом ти е казал за децата си и за ''жена си'', която не обича, какво ви пречи да сте заедно? Бъди щастлива, целувам те :)
Ж17

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b9512c165c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   БЛАГОДАРЯ ви N13 , аз му вярвам от самото начало знам че не ме лъже аз познавам цялото му семейство дечицата му , жена му . Бъдете щастлива и вие !

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6faa236c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   имай си едно наум, че както в момента ти говори негативно за жена си и я представя като Сатана, в един по-късен момент може да застанеш от другата страна и ти да станеш омразната жена...
Да не казвам голяма дума, но аз лично не бих предпочел да имам сериозна връзка с момиче, което ще ми мрънка и ще говори против хората..

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b9512c165c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Знам че мина повече от месец, след като споделих историята и сега искам да споделя нейния край...
След това което разказах, той ме потърси и се видях ме отново беше на техен семеен празник но той дойде както се бях ме уговорили, прекарах поредната си хубава вечер.
Точно тази вечер като че ли по уплашен за себе си той ми каза "БЕЗ ЧУВСТВА" това бяха думи които аз от началото на тази история си бях казала сама на себе си и до момента ги спазвах много стриктно.
Но това което той ми каза прозвуча все едно и себе си предопреждава. След това излизане се видях ме още веднъж имах ме леко сдърпване, но после пак си говорех ме и се виждах ме. По течение на обстоятелствата аз вече не работя там и почти него виждам ако не съм в онзи район.
Само искам да кажа че нашата история започна толкова неочаквано и хубаво че не беше истина и точно така завърши неочаквано и не толкова хубаво :)
Ще запазя хубавите спомени :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker