Подтискане на чувства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Подтискане на чувства
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 3591 пъти
Здравейте. Аз съм момче на 18 години, студент първи курс. За първи път пиша в този сайт и не знам дали ще си помогна със споделяне на една история, но нека пробвам.

Преди историята обаче, ще започна с това какво чувствах - на моменти започвах да усещам как едно момиче от моята група ми харесва, но през повечето време сякаш не чувствах нищо. А признавам си това ми беше цел от да кажем 2-3 години - да стана безчувствен. Това желание се породи, в следствие на нещата, които съм преживял и които не искам да се повтарят НИКОГА ПОВЕЧЕ! Просто ако ще чувствам нещо към момиче, вече искам да е съвсем леко харесване... дори не мога да го обясня, а така звучи малко смешно. До тук горе/долу добре. Но нещата започнаха да се обръщат... започнах през повечето време да мисля за нея и по-малко време да не чувствам нищо. Тук дойде първия проблем.

Откакто се преместих в София (Студентски град) започнах да пия... пия всеки ден. И така се чувствам по-добре. Първоначално пиех, за да не мисля за "стари рани" - под тези кавички имам на предвид малки проблеми с родителите ми, някои други неща от живота и най-вече за едно момиче, в което бях влюбен доста време и като се замисля сега, даже не знам как съм оцелял психически :D Просто се старая да уцелвам точната мярка, от една страна, за да не ме "човъркат" някакви чувства (към момиче) и от друга страна, да не ме хване депресията... Под точна мярка имам на предвид примерно две-три чаши ракия или уиски (по най-много два пръста). Но така според мен аз подтискам чувствата си.

С въпросното момиче от курса се оказа, че сме в един блок и всяка сутрин ходим заедно на лекции. Почти постоянно сме заедно. Но първия месец/месец и половина я чувствах просто като добър приятел, защото ми напомняше на едно момиче от моя град, с което бях много добър приятел. А като цяло много ми харесваше като човек. Но нещата се променяха с времето, което прекарвахме заедно. Просто ми беше ОСОБЕНО приятно с нея и на живо, и като си пишехме.

Като цяло, разбрах какво чувствам към нея след един купон в моята стая (около 2 месеца след като се запознахме). Повечето се бяхме напили още към 12 в полунощ (това включва аз и тя), но към 5 сутринта поизтрезняхме, бяхме много изморени и си легнахме... заедно. Легнахме близо един срещу друг на моето легло, завихме се почти през глава и просто допряхме устни и започнахме да се целуваме. И понеже имаше още няколко човека останали в стаята се завихме през глава и продължихме без да усетим кога сме заспали. На другия ден спахме до към 12 на обяд, въртяхме се до около 6 следобед в леглото :D, като отново се целувахме, на няколко пъти. Накрая тя стана облече се и се прибра.

На по-другата вечер се разбрахме да отида в нейната стая да пием и да слушаме музика. Към 2 сутринта бяхме леко пияни и си легнахме на нейното легло. Но този път бяхме сами в стаята и започнахме да се целуваме много страстно, НО не правихме секс. Малко преди да си легнем аз казах "няма да правим глупости", с мисълта че не искам да правя секс с нея (колкото и смешно да изглежда това, написано от пръстите на 18 годишно момче), но освен, че не исках да развалям приятелството си с нея, нямах и презервативи. И този път сякаш не усетихме кога сме заспали и на другия ден към 12 станах и се прибрах. И така през една вечер се събрахме за трети път, отново в нейната стая, за да гледаме филми. И този път бяхме сами и този път се целувахме.

И вече съм доста объркан... Първото е, че тя си има гадже, а аз не знам тя какво чувства към мен... и дали въобще чувства нещо към мен. Не разбирам, това най-вероятно са някакви нормални неща за студентския живот... Наистина не искам да хлътвам, харесвам прекалено и да се влюбвам в момиче и т. н. и т. н... Страх ме е от тези неща, наистина :D Наистина не искам да повтарям стари грешки. Просто как да го направя? Как да спра да мисля за нея, да я харесвам, да спра да хлътвам по нея? Поне според мен това НЕ Е нормално за едно момче - сякаш съм някакъв мазохист. Не искам да я харесвам, защото ми харесва да съм приятел с нея, но освен че нещата се променят, тя все пак си има и гадже... И като прочитам написаното от мен, сякаш е написано от момиче. :D И чесно казано, се срамувам от моите чувства и заради това не споделям с никого.

Помогнете ми, защото не искам да се чувствам така, искам да уча, да се развивам и повече да не преживявам това, което вече ми се е случвало. Благодаря предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9f5bb08fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Или, или приятелю. Прецени кое искаш повече и или спри да се виждаш по какъвто и да е начин освен наложителния с нея или се опитай да видите какво ще стане. Тук трябва да добавя, че коментара за гаджето и е важен. На много хора не им пука, на аз съм бил от другата страна и боли зверски, когато е истинско, както беше за мен. Очевидно, че и тя има интерес, но маймунските номера с изневярата са просто долни и смятам, че доста добре биха определят един човек. И не, не е ежедневие просто да си се целуват ей така студентите профилактично.
S.A.D.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 909b1fa1d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Приятел, изпитал ли си веднъж чувства към момиче различни от приятелските ти никога няма да я чувстваш като приятел и само ще страдаш от връзките й затова седнете и си изяснете нещата. А в миналото явно си имал както аз ги наричам ''злокачествени връзки'', но това не трябва да те спира да обичаш защото няма нищо по хубаво от това. Не подтискай чувствата си с алкохол или изобщо, защото в един момент ще рухнеш психически.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 747c003899
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ох слънце, aми тя любовтa не питa дaли сегa е моментa, дaли пък искaш... и т. н. Нaй- здрaвите връзки сa основaни именно нa приятелство между двaмaтa. A приятелство предполaгa доверие, увaжение, рaзбирaне нa другия. Aко и двaмaте и кaтеричното решение зa учене, рaзвитие и т. н. не виждaм причинa дa не сте зaедно. Общaтa цел нямa дa ви сбъркa плaновете, нaпротив, ще се подкреояте и побутвaте нaпред, когaто е необходимо. Имaлa си приятел. Зa дa е тaкa с теб, не вярвaм дa е ок с него. Щом използвaте aлкохолa кaто извинение дa се гулкaте и целувaте, aми ползвaй го веднъж и кaто извинение дa споделиш кaкво мислиш и чувствaш с нея. Тaкa поне, aко не реaгирa положително, нa другия ден ще можеш дa се извиниш със " уфф, мaй пийнaх повечко и ти нaприкaзвaх глупости, извинявaй " и ще можете дa си продължите с приятелството, преструвaйки се и двaмaтa че, aлкохолa е виновен. Със или без нея обaче, време е дa пуснеш минaлото, тaм в минaлото дa си остaне. Преживял си нещо, че кой не е? ! Но нaдеждaтa зa щaстие ни води нaпред, когaто имaме възможност дa бъдем щaстливи с някого е много тъпо, дa пробутвaме минaлото кaто извинение дa се лишим от нaстоящaтa възможност зa любов, крaсиви мигове с любим човек. Дaй си възможност! В случaя никой не ти я отнемa, нямaш непреодолимa прегрaдa, освен теб сaмия, твоите си стрaхове. Е, тa тaкa ли ще я кaрaш зaнaпред в животa, винaги връщaйки се към стaри неуспехи? ! Aз кaто по- голямa и с повече опит в животa, ти кaзвaм че, след някоя годинa ще съжaлявaш че, зaрaди някaкви стрaхиве без достaтъчно покритие дори, не си опитaл поне. Повярвaй ми, много по- добре е дa си пробвaл и дa знaеш кaтегорично че, не може дa се случи точно товa или точно с този човек, от колкото дa си остaнеш със съмнениятa, които може дa те глождят цял живот. Дори след време женен и щaстлив, ще се връщaш в спомените към тези моменти и въпросите " aко, дaли ". Просто тaкa сме устроени хорaтa!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4e41145e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей, колега.
Доста се чудих да ли да напиша един ферман и накрая реших да ти отговоря. Е, както е казал народа "Акълът не е х*й, че да го набиеш", но се надявам нещо да ти остане в главата от това, което ще напиша.
Първо - относно чувстването. Погрешна тактика. Ако продължиш с подтискането, накрая ще станеш наистина безчувствен и то не само към нещата, към които искаш да не проявяваш афект, а към всичко заобикалящо те, а повярвай ми, това не е добре.
Второ - както виждам си писал, че твоята възлюбена мацка си има приятел. Ето тук трябва да ти светне моментално една червена лампичка.
Както виждам не си някой задник, който се държи зле с жените, но тук твоята наивност отново ще ти изиграе лоша шега. Изчукай я и я остави, въобще не си развивай някакви представи с нея за съвместен живот, деца и тем подобни. "Защо? " ще попиташ, и с право. Защото, приятелю, тази жена е от широкоразпространения из тези географски ширини тип - лъже и маже. И ако си мислиш, че ти си по-добър от нейния приятел и като й угаждаш повече ще ти е вярна и ще те гледа в очите, грешиш. Не защото не си, вероятно си точно такъв, но на такива жени /лично според мен/ винаги нещо не им достига. Ако не са пари, то ще е внимание. А ако не е това, просто от скука ще се чуди как да кръшне и да ти сложи рога, докато си на работа. Така че ако не те устройва да си рогоносец, помисли пак. И умната.
Успех и пиши как са се развили нещата.
Надявам се да съм бил полезен и се извинявам за правописните грешки, ако има такива.
Хубав ден

XII

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a0407b719f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Оффф! За жените гаджетата и съпрузите не пречат! Не само не пречат, а дори помагат на здравото клатене! Подтискай си чувствата и ръгай здраво ;)

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0a61943c3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ама голям си сладур :D Иначе седнете до поговорите очи в очи. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cf6588cd72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Трябва да преодолееш този страх!!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ce7394458f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От автора: Благодаря на всички за мненията, съветите, препоръките, примерите и всичко, с което се опитахте да ми помогнете. Ще се опитам да оправя нещата, а за тези, които се интересувате какво ще стане по-нататък, с удоволствие ще информирам. :D Поздрави и Весели и светли празници!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2c542cc5ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От автора: Развръзката... :D Говорихме за това, като я помолих да бъде напълно откровена с мен. Каза, че винаги съм и бил симпатичен и че ме обича много, но само като приятел. И тя, както и аз не искаме да си разваляме отношенията.
Най-гадното е, че имам с кой да правя секс, но и докато го правя си мисля за нея по някой път. Сега просто трябва да си набия в главата, че нищо толкова не е станало, а и вече знам кой какво мисли и се надявам да мога да се съсредоточа над ученето.
И дано повече не позволявам на женските така да си играят с мен... :D

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker