Само като приятелка ли ме харесва според вас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Само като приятелка ли ме харесва според вас?
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2670 пъти
С него учим в един университет и около общите ни познати сме си говорили разни неща, но винаги общи приказки.
Снощи излизахме с него и други колеги от университета. Аз, той и едно от момичетата си тръгнахме по-рано. Той ми направи знак да го хвана под ръка. Колежката се оплака, че й е студено, и той каза и тя да го хване. Така тръгнахме тримата и той каза, че му било много приятно да е в това положение.
Аз бях с пола - къса, но все пак не прекалено. Вечерта няколко пъти го забелязах как ме гледаше някак продължително, но не обърнах внимание. Стигнахме до такситата и спряхме да си побъбрим. Той ми дръпна полата и каза, че е много хубава.
Първо другото момиче си взе такси. Той я прегърна, както прави с всичките си приятели, независимо дали са момичета, или момчета. В следващото такси се качих аз. Преди да отворя вратата, той ми каза:, , Много хубаво си се облякла''. И мен прегърна за довиждане, но ми се стори, че прегръдката продължи малко по-дълго от обичайното. Качих се в таксито. Затворих вратата и докато обяснявах на шофьора къде да ме остави, момчето потропа по стъклото и ми махна.
Как мислите? Дали ме приема само като приятелка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3fdf31721b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А според теб какво още трябва да направи, за да вденеш, че те харесва? Освен да те беше метнал на капака на таксито и да те беше обладал?

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c8062590cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Харесва те!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 618b454c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако си хубава няма такова нещо за мъжа от " харесвам те като приятелка само". Има " харесвам те за секс", "не те харесвам".

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5bd271bf90
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Няма как да ти кажем това, все пак не знаем какъв е по характер. Може и моментната му нагласа да е играела роля, и аз някои дни флиртувам повече, търся физически контакт с другия пол без конкретни намерения.
Той ако е някой женкар, нищо чудно да прави това, което 99 % от тях правят: няма интерес конкретно към някоя, а флиртува с няколко, които му допадат на външен вид, и която първа прояви интерес, се опитва нея да свали.
Но ако момчето си струва и ти го харесваш, трябва да действаш. Истинските мъже нямат нищо против, когато жената поеме инициативата във флирта. Ето сега идва Нова Година, нищо чудно той да е целувката ти в полунощ, ако си изиграеш картите правилно.
Жена, 25 г.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 487d4d1132
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мисля, че по-важният въпрос е ти как го приемаш и дали го харесваш като повече от приятел. Изясниш ли това, по това което разказваш, съм сигурна, че той ще те приеме с отворени обятия.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 90364fd6df
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря за коментарите. На другия ден се бяхме уговорили с едни колеги за кафе. Той каза, че може да закъснее. Писах му СМС къде сме. Но след малко си тръгнахме. Звънях да му кажа да не идва. Той не вдигаше, но после се обади, Казах му, че другите са си тръгнали, а аз съм наблизо и го питах той къде е. Каза ми, че и той е наблизо, но мисли да се прибира. Разочаровах се, че не иска да излезем на кафе. Казах ок. Той ми отговори: "извинявай много". На свой ред казах, че няма проблем. Той каза "чао" и аз вече затварях телефона, когато чух, че продължава някакво изречение, но вече беше късно да го чуя.. И така, разочарвах се, че не иска да излезе с мен. А той вероятно ми е сърдит, че му затворих.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: bc2bf5f164
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Пак съм аз, авторката. На Коледа си беше написал на профила пожелание за празника към всички. Аз го харесах и след това той ми написа в чата: "Честита Коледа". аз благодарих и пожелах и на него весела Коледа и с това се изчерпа чата. как мислите? каква ли е причината да не остане на кафе само с мен?

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b6d029c54c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ами от личен опит мога да ти кажа, че нещата се получават тогава когато няма натиск и прекалено анализиране на ситуациите т. е. случват се успешно, когато е непринудено и естествено. Не с уговаряния, обмисляне на смси и прочие. Имаш склонност да му мислиш много, и дори да търсиш грешки в себе си (така ми се струва от написаното ). Не прави това. Вярваш ли, че имаш качествата да се харесаш на някого, защото ти самата се харесваш или вярваш, че отчаяно търсиш любовта? Ако е първото, имаш по-голям успех да се харесаш и да намериш любовта. Но когато човек се вкопчи в нещо, за съжаление не го получава, защото в очите на другия изглежда отчаян(а). Също така в процес на опознаване между двама души, мненията се оформят бързо и също така бързо се изменят в зависимост от това какво се случва. Така че ако мислиш, че това момче си струва, покажи му че и ти си струваш и нека той да ти покаже своя интерес с нещо повече от едно пожелание за коледа, което само по себе си нищо не значи. Описанието на това, което ти е показал досега е обикновен флирт, но без да познавам човека, няма как да кажа дали е флирт на обикновен женкар, защото е възможно наистина да те е харесал точно теб и да има по-сериозни намерения. Недей да приемаш толкова навътре отношенията с мъжете, много е лесно когато си уверена, тогава избираш партньор по-съвестно. Като цяло, много въпросителни, но това, което исках да кажа, се отнася за теб - промени нагласата си и се цени повече, ти си една млада дама, оцени се, за да те оценят!
Ж, 23

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c74fecc2b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   (опитвам се да помогна, не се засягай :Д, дано възприемеш критиката като градивна) Мале какви изводи си вадиш от това, че не е дошъл за да излезете само двамата на кафе. Ми представи си, че си е имал работа пича, мъжете не са по обясненията, няма да започне да ти обяснява какво ще прави в тях я, представи си подаръци е искал да опакова :Д :Д... Още по малко като е усетил от теб разсърдения тон "ОКЕЙЙ" извинил ти се е, искал да ти каже нещо ти пък си затворила, е какво очакваш да дойде серенада под терасата ли да ти прави... А следващия коментар, там направо ме заби в земята... ТОЙ ти честитил коледата, ти си му била отговорила и айдее изчерпал се бил с това чата, еми пиши му тогава на момента, продължи по някакъв начин чата, опознай го още по-добре, не да ни питаш дали те харесва... можеше след като ти е честитил а ти си отвърнала, да му кажеш просто едно извинявай, че онзи ден(или там еди кога си :Д) затворих телефона така... Таа съвета ми е следния, 100% те харесва просто като прави някакви намеци, или когато показва интереса си, възнаграждавай го по някакъв начин и ти, да знае че действията му се възприемат от другата страна положително, да знае че действията не са му напразни, че има някакъв напредък. Недей да седиш като пукъл и да го съдиш само...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8cdcbe6005
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз съм авторката. Благодаря на всички за коментарите! Пиша, тъй като има известно развитие, ако мога така да се изразя. Обади ми се два пъти по телефона да ме пита имаме ли упражнения и лекции. И се чудя дали се обади, понеже знае, че ходя редовно, или това е просто повод да ми звънне. И ме помоли да му обясня подробно на лични за едно контролно и после ме пита какво правя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker