Истина ли е това или много добре обмислена лъжа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Истина ли е това или много добре обмислена лъжа?
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2137 пъти
Аз съм момиче на 25 и уча в друга държава. Сама съм тук. Преди да замина приятелят ми обеща че ще дойде за Коледа и Нова Година,
на гости да ме види. Той постоянно ми казва колко ме обича. Държи се мило. Чуваме се често в скайп. Проблема е че той има здравословен проблем. И точно няколко дена преди заминаването му се обостри. Така ми казва поне. Лежал на легло и не можел да ходи защото го болят краката. И това точно 2 дена става преди датата за път която беше определил. Казва ми че си е купил неща за път даже и билет. Но ние по често говорим по малко се виждаме на камера. Тези няколко дена не съм го виждала на камера и нз
какво става. От една страна си мисля че е лош късмет това от друг а започнах да си мисля, че има някаква друга причина да отлага пътуването, а не иска да ми каже. Каза ми че като се оправи ще дойде... Но, кога ще стане това не знам. Загубила съм доверие в мъжете заради стар лош опит.. Според вас възможно ли е да се прави на болен. Човек би ли лъгал за такова сериозно нещо-като здравето? Заложила съм страшно много на тоя човек и се страхувам да не бъда излъгана? Той много добре знае, че няма как да проверя тези неща, но от друга страна се познаваме отдавна и живее в родния ми град. Всички го познават, като и мен. Даже и на майка ми казва същото, че е зле. Тя обаче, не го е виждала откакто казва че е болен. Ще е странно ли ако я пратя да го види? При положение че преди никога не е ходила в тях и не е канена?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3f67ba13c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако му нямаш доверие, каква връзка градиш.
Връзка се гради на доверие. Щом се съмняваш, че може да те лъже, и щом като допускаш, че може да лъже за да не те вижда, по-добре не се занимавай...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a0792cd793
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ако нямаш никакви други опасения, освен отмененото пътуване, не мисля, че имаш повод за притеснение. сама пишеш, че по принцип има здравословен проблем и наистина е възможно да не може да пътува. такива съвпадения стават, не е задължително да е нарочно и не бързай да обвиняваш човека без сериозни доказателства.
възможно ли е да има друг проблем, например финансов и да няма пари за пътуване? или да не може да вземе отпуска?
майка си можеш да пратиш например по следния начин: изпрати й някой дребен подарък за него за Коледа и я изпрати да му го занесе. иначе изглежда като проверка и ще направи лошо впечатление, щом никога не е ходила у тях преди това.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8b9cee9d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Кажи ми да ти покаже билета, който уж е купил и ще разбереш дали е истина!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6551da0ed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А ти защо си заложила толкова много на някакво гадже първо и второ можеш да го попиташ дали има нужда от помощ и да пратиш майка ти да му занесе нещо за ядене. Ако се окаже че е излъгал наистина залозите ти и големите очаквания пропадат. Но ти по добре го познаваш, след като е спечелил доверието ти, че да заложиш токова много на връзката ви и ще знаеш дали е склонен да лъже за здравето си за да не дойде при теб. Ако се окаже второто, сама ще си си виновна да знаеш.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: bbd36089c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Изпробвай го и кажи, че някой познат ( на твой приятел или приятелка) иска да пътува и той да даде билета. Ако се съгласи ще кажеш, че са се отказали, но ще искаш само снимка на билета за да се промени резервацията ;) Бъди хитра, щом учиш в чужбина значи не си глупава. И аз бих се усъмнила. Дано да грешиш и ако момчето е болно да се оправи :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e55a6a3f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   На лъжата краката са къси, рано или късно ще разбереш, дали е било истина или не. Съветвам те да не го нападаш или обвиняваш. Но си права да имаш едно на ум, във всички случаи е полезно. За жалост, малко или много всеки трябва да пази себе си.
Но хубаво са го казали в горните коментари, поинтересувай се, дали е добре и какво можеш да направиш ти за него. Любовта не е взимане, а на първо място даване.
Обичай с цялото си сърце, а ако те предадат, това си е за другите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker