Обидно ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обидно ли е?
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2010 пъти
Според вас обидно ли е, срамно ли е на 20 години никой да не ме е обичал, никой да не ми го е казвал, никога да не съм имала по-дълга връзка от 5 месеца? Срам ме е... А съм добър човек, имам си интересен живот, просто когато съм насаме със себе си понякога, завиждам на щастливите момичета. И си припомням двете връзки, в които бях лъгана и зарязана по телефона. Искам и мен да ме гледат с безусловна любов, да ме поставят на първо място, да се гордеят с мен. На мен отстрани обичаните момичета ми изглеждат като победителки, които са имали качествата да завоюват едно сърце с лекота. Аз къде бъркам? Какво ми липсва?
С хората общувам прекрасно. Ухажори, флиртаджии се намират, но аз ги отхвърлям, не ми харесват, или пък мисля си, че ме възприемат само сексуално и т. н. Имаше и свестни, които бяха влюбени в мен, но аз не мога да ги заискам насила. Много рядко си харесвам някого, а накрая какво - надиграна! И не си мислете, че не давам нищо. Напротив, доста се раздавам за хората.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: e564c72fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Един мъдрец беше казал: Когато нямаш нищо против да си нещастен, тогава нещастието скоро те напуска.

Или казано по друг начин да приемеш, че всичко в живота ти си има някакъв замисъл. Ако ти успееш да го приемеш това, без да си тъжна, с благодарност, тогава и съдбата ще те възнагради. Запомни, че всяко събитие в живота ни, е възможност, дадена от вселената да станем по-смирени. Ако ние разберем това и изпълним волята на вселената, всичко се нарежда от само себе си. Ако възприемаш настоящето като пречка и постоянно гледаш в илюзията на бъдещето, то настоящето постоянно ще ти е враг, а когато дойде бъдещето, ти по навик ще гледаш в следващото бъдеще и пак няма да си щастлива и пак няма да изживееш настоящия момент - единствената реалност. Утре ще си умряла, а няма да си си изживяла живота, през цялото време ще си гледала в бъдещето, което все няма да е било такова, каквото си искала.

Ще ти разкажа една действителна случка. Една млада актриса била много обещаваща, но така се получило, че я уволнили, не можала да си намери други участия и се принудила да работи като сервитьорка. Само че вместо да се тръшка и чувства нещастна, приела, че просто трябва да приеме това, което и е предоставила реалността и без това нямала друг избор. Вместо да се цупи, работила работата си с любов и благодарност за възможността все пак да се изхранва, макар че някои клиенти и се подигравали. Тя все пак се отнасяла добре с тях и повечето го оценявали. Един ден случайно срещнала в барчето един човек, с когото се запознава и се заговаря. Оказва се, че той е режисьор и продуцент, който я наема на работа и така дава тласък на кариерата и като актриса.

И аз съм бил самотен, но винаги съм знаел, че там някъде ме чака моята половинка, но поради някаква причина, която аз не знам заради моето ограничено съзнание, просто сега не е най-подходящия момент да се срещнем. Е, срещнахме се след няколко години, сега сме щастливо женени с деца.

Ти си мислиш, че нямаш това, което искаш, но ти го имаш и то точно сега. Само че му трябва време да се прояви във физическия свят. Ако мислиш, че го нямаш, никога няма да го имаш. Хората не го разбират, но всъщност ние си имаме всичко, което ни е необходимо и то сега. Просто трябва да се смирим, за да ни се даде и във физическия свят.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e02d3a854d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, не е обидно!!! Сaмо нa двaйсет год. си, още не се е появил ТОЙ, и НЕ (!!! ) недей смъквa критерия, сaмо зa дa имa присъствие около теб, без знaчение кой и кaкъв е той! Обичaй и увaжaвaй себе си нa първо място, товa е много по- вaжно! Сaмо тaкa със сигурност ще допуснеш до себе си човек, с който ще си щaстливa, a не по " необходимост "! Можеш дa бъдеш щaстливa със себе си, имaш свободaтa дa се опознaеш, рaзвиеш сaмостоятелно, без вечните съобрaжения с някой в чиито комплекси много жени губят себе си от " любов". Тоест, нямaш причини дa зaвиждaш нa никого, ти си едно млaдо момиче, което имa своятa си летвa/ прaг, не смъквaй! Хубaво е че, отсявaш. Две грешки, нямa знaчение, дори нa принципa " пробa- грешкa ", поне знaеш вече, кaкво НЕ искaш.
Гледaй високо и нaпред, под полезрението ти кaквото попaдa, не струвa и без товa, кaквото е нa нивото нa очите ти, ще го рaзпознaеш. Не слушaй комплексaри кaк трябвa дa смъквaш критерии и подобни глупости, стaвa думa зa твоето щaстие, a не дa се нaмествaт тaкивa, дето обикнивено с облизвaне си остaвaт. Женa си, рaзбрa ме!
Честитa новa годинa и некa те срещне любовтa!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9c48cf8e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Имаш време, на 20 си още само.
И обърни внимание на свестните, влюбени в теб.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b239760457
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторке здравей. Добре дошла в клуба. Само дето аз съм момче. На 24 съм и от страни като ме погледне човек ще си каже, че нямам този такъв проблем. Най дългата ми връзка е едва 3 месеца и 12 дни. Биеш ме по този показател. Имал съм едва 3 връзки. Пародия пълна. Да рече човек че съм недъгав и това не е. Тренирам доста и смятам че изглеждам що годе прилично. Не страдам от липса на самочувствие (поне така мисля ). Общувам нормално със останалите.... Единственото което искам е да имам и аз любима. Но... тук има едно голямо НО! Пожелавам ти да срещнеш човека за теб час по скоро! Защото знам какво е да чакаш, и да се надявяш за нещо което така и не идва... И не е обидно да си сам. По скоро е травмиращо и те кара да се чувтваш по малко човек. Тъжно е да гледаш как другите ги спохожда любовта, а теб да те подминава... Още веднъж успех през 2015. Не се отчайвай.!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1a5afea4f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не е обидно, или не си уверена в чувствата ти и хората, които ги споделят или не знаеш какво искаш - просто е, като гледам не си лоша, та проблема е никакъв, просто ти сама чувстваш явно, че хората които са били с теб не са били правилните и чакаш най-добрия. Един трик ще ти дам, защото съм момче и знам как се чувствам, като ми правят така - не се показвай на 100% какво чувстваш понякога стой на страна това ще увеличи старанието на човека, който те харесва да поиска, да те завоюва. Освен, ако не излизаш с някои хора без самочувствие и лесно се предават :), но съм сигурен, че и при тях ще подейства. Не се раздавай във връзката отначало на 100% просто омръзваш, а когато не го правиш има какво още да се свърши. Се пак ти си момичето, ако те обича човека с който си може да си го въртиш както поискаш, дори и да не го показва - въртяли се ме момичета и не е яко, ако накрая не излезе нищо (личен опит).. Надявам се съм помогнал, защото съм меко казано рухнал заради поредната връзка подобна на твоите и реших да помагам.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 882e9f0053
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката съм! Благодаря ви за съветите!!!
Аз може и да се раздавам, но знам как да не го правя задушаващо. Знам кога да игнорирам, кога да поощря, знам кога да се дръпна, или поне си мисля, че знам. Не цепя басма. Не знам как се влюбват мъжете... :( В крайна сметка, дори и да се правиш на недостъпен, за да те харесат... можеш ли да го правиш вечно? Не и когато си влюбен. Предпочитам да изживявам чувствата реално. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1a5afea4f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ще те попитам нещо, защото и аз съм в такова положение (номер 6 съм). Та ще дадеш ли нещо за връзка, ако искаш да сме полезни един на друг, като взаимопомощ. :)...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker