И това ще мине .... , но трябва да споделя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

И това ще мине .... , но трябва да споделя
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2354 пъти
Здравейте участници в този сайт който е така приятен и полезен когато няма на кого да споделиш… :)

Аз съм момиче на 25 години студентка. Имам бих казала чудесна връзка за тези времена с мъж по –голям от мен с 19 години. С него живеем заедно от 3 години и вече мислим за бъдещето и то сериозно. Даже сме се заели с него ;)

Нооо ето и за какво пиша тук. Моята банална история… както казах по – горе съм студентка. Уча редовно и съм последна година във Варна, а аз съм от друг град. Колегите са супер приятни хора. Края на 3ти курс един от колегите ми незнайно как, но ми хвана окото, а до преди тези години даже не говорехме, а ако си кажехме нещо все се дразнехме и спорехме. Той беше постоянна тема на разговор между мен и моя колежка която мога да нарека приятелка. Мислихме, че той я харесва, по дискотеките се натискаха и така. Започна учебната година и станахме 4ти курс. Забелязах, че когато нямам настроение той все идва и ме пита какво ми е, защо нямам настроение и т. н. Даже умишлено съм гледала тъпо за да видя дали наистина е така или аз си внушавам. Е, така е. Една вечер както си седя в фейсбук и той ми пише, че ще ходят в едно заведение към 21:00 и ако искам да отида и аз учудена, без никакви задни мисли се съгласих и отидох. Влизам и той помаха да видя къде са, стана и премести стол за да седна - до него. Седяхме до към 23:45 и другите искаха да си ходят (бях само аз момиче), а аз тъкмо си бях поръчала 2ро и им казвам: „ Вие тръгвайте аз ще си изпия питието и си тръгвам и аз“(не ме бърка и самичка) :). И въпросния колега се обръща към мен и ми казва „ Не! Аз ще ти правя компания няма да оставаш сама“. Тръгнаха другите и ние останахме, а на мен ми беше със смесени чувства …. Радвах се, че сме 2мата, но ми беше кофти първо за колежката която го харесваше… не, че правим нещо, нооо… и заради моята връзка. Говорихме общи работи за лятото, бригади и подобни.

Почнахме да говорим за връзки семейства.. той разказваше лични негови семейни истории аз също и от дума на дума стана въпрос за едно момиче което той харесва, но тя не му вързала. И аз като приятелка му давам съвет да пробва пак. Аз го попитах за моята колежка няма ли да стават нещата вече колко години са минали, а той каза „Ти луда ли си? Аз не я харесвам въобще не е мой тип“ и аз седя и глееедам учудено, и му казвам „Е добре де вие по дискотеките все танцувате все се натискате“ и той „Нали знаеш, че човек като си пийне иска да потанцува прегърнал някой“, и си тръгнахме, защото заведението затваряше. Човекът реши да ме изпрати (живеем в различни посоки) стигнахме до нас и той си подаде ръката и каза „Беше ми много приятно тази вечер. Ще повторим пак“ и аз „ОК“ засмях се и се прибрах. На другия ден нито дума на никой , че сме останали 2мата нито аз, нито той и по – добре ;).

Въпросното момиче което той харесва уж работи сервитьорка в едно денонощно заведение.
Една вечер той пак пише „искаш ли да отидем в „Х“ - така ще го наричам (заведението в което тя работи). И аз го попитах кой ще сме и той каза аз, ти и още 2ма колеги. Казвам му „Добре“ и се разбрахме за колко часа. Отидох последна влизам и той ме посреща става и казва с усмивка „Много си хубава“ направи ми място до него и аз седнах. Да не повтарям изреченията от по – горе пак останахме 2мата накрая и пак говорихме общи теми. По едно време той ме пита „Тя гледа ли ни „ казвам му „Ами от време на време“. Пихме доста същата вечер особено аз колко ми трябва 2 3 малки и явно включих погледа който казва „Харесвам те“… и той ми вика“Много странно взе да ме гледаш почвам да се притеснявам“ ама някъв учуден и аз „Ааа не внушаваш си“ и ми стана много кофти…даже неудобно някак си. Допихме си нещата той настоя да плати и си тръгнахме. Заведението „Х“ е близо до нас и аз се прибрах сама. Написах му смс „мисля, че има за какво да се притесняваш, но приятелството между момче и момиче е възможно както ти каза“ той ми писа „Лягай и се наспи утре всичко ще е ок“.

Следващата седмица излязохме на бар аз, той, колежката ми и още 2 момичета. И там си пийнах той голям игра с мен големи танци голямо прегъщане супер си беше и по едно време идва и ми вика“Айде в „Х“ и аз „Там алкохола е по – качествен навита съм“ и тръгваме си всички той с мен в моята посока и аз му казвам „Ще ходим ли? „ и той „Не не“ и се отказа и се прибрахме. Една от седмиците когато имахме по – малко лекции бяхме на кафе и той с сака, че ще си тръгва пихме кафе всички и аз казвам на една колежка която ще си ходи хайде да те закарам до гарата и тя се съгласи и той чу и каза, че и той ще се възползва от мен. Седна до мен в колата. Закарах ги слязоха и аз им подавам багажа и той ме хваща за ръката казва „беше ми много приятно“ и някакъв ухилен.

В Фейсбук въобще не пише, а аз като пиша нещо общо с 1 2 думи и до там. Казвам му да не досаждам той „аа не, ако има нещо ще ти кажа“…Най- странното е, че когато грам не се сещам за него той се появява от никъде. Ето го последния пример: на нова година в 3 часа през ноща ми е писал смс "ЧНГ и пожелания", а е бил мнооого пиян на дискотека (разбрах от фб). Има още дребни случки, но достатъчно писах.. И знаете ли олекна ми. Сега очаквам обиди, че си имам приятел и правя лапешки неща, но аз това го знам. Просто има моменти в които като го видя адски ми действа.. , а не искам да е така. Не искам да развалям сериозната си връзка заради някаква глупава постъпка.... Но човек не избира какво да се случва в живота му и не контролира какво чувства…

Скоро завършваме и това е добре. Та вие какво мислите човека ме е взел за приятелка или нещо иска или на мен ми липсва нещо и полудявам :O
Искам да кажа, че знам, че това е нещо временно и глупаво просто исках да го споделя.. Даже сега като го чета е адски детинско, нооо..
Благодаря и за положителните и за отрицателните мнения. :)
- Ели

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: f1fa0227a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   :))) Нa теб нещо ти липсвa. И предполaгaм е енергиятa и " лудосттa " нa млaдия човек. Кaквото и дa си говорим, по- възрaстния вече ги е ореживял тези нещa, в друг етaп от животa си е, по- спокоен, урaвновесен.... и скучен, сигурен може би, но зa млaд човек, пълен с енергия и хормони - скучен. Товa е положението!
A пък той мисля че, те приемa кaто приятелкa по- скоро. Едвa ли би откaзaл едно бързо, но зaрaди едното е.. не не си струвa дa губиш евентуaлно приятелство, изглеждa точно момчето кaкто обяснявaш.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ca7919f99a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох, мило Ели :) Взела си да хлътваш, но от разказа ти до момента се разбира, че вие май ходите в заведението Х, заради желанието му въпросното момиче да ви види и да се подразни. Дано да греша, но ми се струва, че не трябва да му имаш много доверие, да не излезеш наранена после и използвана. Явно има чувства към онова момиче. Не се издавай, че го харесваш, преди да си сигурна в намеренията му! Успех ти желая!
Другото Ели :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4a55fcee37
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ясно е като бял ден какво се случва - с чичката не може да имаш характерни за възрастта ти неща, които ги получаваш с твоят колега от университета. По-добре внимателно си помисли каква връзка може да имаш с 44 годишен мъж, че като те гледам още не си много наясно със себе си.
Всъщност, като го гледам и чичката как те пуска насам-натам да ходиш с други мъже без никакви проблеми като нищо ще се окаже, че ти си му просто някаква авантюра, въпреки че уж имате някакви взаимни планове. Аз по написаното от теб оставам с впечатлението, че с младото момче се виждаш далеч по-често и повече - в университета, по кафетата, общувате си във Фейсбук и със смс-и - това време нищо чудно да се окаже повече от времето, което прекарваш с мъжа до теб.
Но в крайна сметка, както вече и сама си се убедила, връзките с огромна възрастова разлика имат доста подводни камъни, така че сама си прецени кое е най-доброто за теб. ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: af38e2d33e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   1 май си много прав(а) и 2 да мисля да не казвам нищо, а да чакам да си ми мине и да не развалям връзката която имам и която е стабилна :) Благодаря ви :) Хубаво е някой отстрани да каже мнение :)
Ели

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 411d8de77f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Винаги ми е било интересно какво намирате в мъже по-големи с 15 и повече години. Само не ми казвайте, че били по-сериозни, улегнали и т. н., защото това не е вярно. Другият мит, че момичетата съзрявали по-рано също е измислица. И двата пола се държат по един същ начин, на една и съща възраст. Това, че някои момичета се гримират на 12, не е никакво съзряване. За мен ти по-скоро търсиш момче на твоите години и това е нещото, което ти липсва.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: af38e2d33e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не съм коментира връзката която имам, дали излизам с "чичката" по заведения, и въобще какво правя с него умишлено... Просто мисленето на всеки разликата на годините е различно. Връзката си ми е 6 ;) Явно сега нещо куца за да забележа дадения колега, но съм на ясно какво имам и, че няма да допусна да го загубя заради едно харесване ;) Нали знаете, че перфектни връзки няма. Исках само да споделя тук тази странна част от живота ми.
Благодаря на коментиралите и всичко най - хубаво :)
Ели

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker