Влюбих се в друг, но немога да изоставя съпруга си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в друг, но немога да изоставя съпруга си
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2377 пъти
Здравейте, на 37г съм- омъжена от 7 години, но със съпруга ми сме заедно от 14г. Винаги сме се разбирали чудесно и почти никога не сме имали сериозни пререкания. Той е много сдържан и възпитан човек, който по принцип не обича да влиза в конфликт с хората. Смята, че какъвто и проблем да възникне скандалът не е метод за неговото разрешаване. Изобщо искам да кажа, че живея с чудесен човек и няма да ви отекчавам с повече подробности. Съдбата ни наказа и неможахме да се сдобием с дете.

Незнам дали заради този проблем и множеството опити и непрекъснатата борба, но сексуалният ни живот се влоши до такова положение, че изчезна огъня и страстта в него. Аз съм от жените които обичат секса и се нуждаят от него, затова се изкуших да потърся разнообразие в нета и го намерих. Намерих човека, който изцяло съвпада с моите представи за идеалния сексуален партньор.

И двамата си допаднахме в това отношение. След няма и 3 месеца аз разбрах че съм влюбена в него. Просто немога да прекарам и 1 ден без връзка с него. Понеже живем на 300км един от друг рядко се виждаме и контактуваме по скайп и тел. Той е свободен и също се влюби в мен. Подкрепя ме в желанието ми да спася брака си, но не веднъж ми е признавал че ще се радва ако избера него за в бъдеще. Стигна се до ситуация в която обичам и двамата и неискам да наранявам нито един от двамата. В същото време знам, че никога вече няма да съм доволна от секса със съпруга ми, защото любовника ми просто е по добър в това.

Незная как да постъпя, ще съм Ви благодарна за всеки съвет и за всяко мнение. Може би с ваша помощ ще успея да намеря отговор на проблема си. Моля само да ми спестите циничните и вулгарни мнения, в случай че такива предизвиква историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0e1673c210
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Оф това сте вие жените и после викате, че нямало свестни мъже!!!!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 22c1a49327
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прав е #1 с реакцията си, но тя важи за съжаление и при двата пола. Всичко по-скоро опира до човека и ценностите му дали иска да ги наруши. Има си определени етикети и всеки възрастен съзнава кое е редно и кое не - авторке, сама трябва да си прецениш каква граница да си наложиш.

Моят съвет е ако наистина обичаш съпруга си, да забравиш за авантюрата с този другият. Мисли и премисли трезво ситуацията в която си. Ние като анонимни, които не знаят с подробности живота ти, няма как реално да ти помогнем.

Според това което разбирам от историята ти, ще ти кажа че аз ако бях на твое място, щях да избера човека с който съм си прекарал половината живот дето се вика. Ако бях теб, вместо да търся другиго, щях да се помъча да върна пламъка във връзката ни. Ако смяташ че живота ви наистина е сив поради това че не сте могли да създадете дете, опитайте инвитро. Живеем във 21-ви век вече.. почти всичко е възможно - ако искаш дете говори със мъжа ти да опитате и този метод ако ще.

Колкото до този новия, ти самата казваш че си влюбена - изпъкват ли ти в ума обаче и някои детайли? Човека от интернет може да се представя за всякакъв, може да обещава много неща - само дето човека почти не си го виждала а мъжа ти до момента се е доказал и ти се е показал какъв е и що е. Ако наистина го цениш и смяташ съпруга си за този за който го описваш в историята си, е то смятам че не заслужава този шамар. Остави това ''всеки заслужава да е щаслив''.. според мен ти си тази която може да върне пламъка! Да не говорим че можеш да си и изобретателна - идете на почивка, или опитай по някакъв начин да внесеш романтика за да го предразположиш.. или пък опитайте нещо мръсно в леглото което преди не сте опитвали или директно го питай за някоя негова фантазия която не е споделял с теб, пък после и ти на него и така..

Ето идеи..

От момче на 21..

Успех и наистина се замисли за живота си който си имала до тук, както и най-вече, опитай трезво да се замислиш и за бъдещето си. Макар и хората да казват че в живота има втори шанс, то за някои точката. Гледай от това докато търсиш себе си да не се окаже че те няма в ничия картинка.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f06ac579b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ми сега ще си зарежеш мъжа, който вярвам те обича и ще отидеш да се ч**** с някакъв, който ти е омаял главата, ама след 10г. като не може да функционира какво ще правиш? Ще тичаш на 3-ти ли? Само секса ли ти е живота? Яд ме е че съм жена в такива моменти... Съжалявам за грубия тон.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 64c912ae7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Стига човек! Знаеш ли кое е.. противното в тази и въобще в такава история - че го правиш на маймуна твоя човек.

Дори това, че тук пред нас пишеш как любовника ти е по-добър от съпруга ти... си е проява на неуважение.

А това е гадно.

И аз съм се влюбвала извън брака си. Мисля че всеки го прави, но аз мога да си слагам граница и всяка изневяра да остане в сферата на фантазията.

Твоето е гадно. Ти не уважаваш човека до теб, за колкото и прекрасен да го смяташ - истината е, че грам не го уважаваш щом го правиш така на маймуна

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1cd75f3ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ти осъзнаваш ли, че след като секса ти е толкова важен, то той става самоцел и е за сметка на друго. С този ще се чу*аш здраво, но няма да си щастлива дълго, защото в един момент и той ще спре да те удовлетворява. Обикновено така става с връзките, които се зараждат в лъжа, наречи го карма, ако искаш, а според мен даже сами си го правим от неосъзнатост. И тогава какво правим, пак бягаме, този път при трети. А утре като станеш на 50, дори и кандидати няма да имаш. И кво умираме сами като кукувица?

А можеше просто да поговориш с мъжа си честно и да оправиш нещата. Ако не става, напусни и тогава търси друг. Дай сега щом не е добър в, леглото да му го на*укаме и да върви по дяволите и дори той да не знае, да си живее е лъжа и заблуда, предаден от своите. Ама ще разбереш, че себе си лъжеш така.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 45c7730cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   А аз пък не мога да разбера каква е тази мания да запазвате провалените си бракове? Ти сама признаваш, че нещата не вървят, обаче искаш да си запазиш брака - и защо, ако мога да попитам? За да не ти се лепне етикет "разведена", затова ли? Или може би, защото не си финансово независима?
Социализмът отдавна си замина, но що се касае до брака мисленето си е още от "време оно" - голям страх от развода, голямо нещо... И какво, ще прекараш остатъка от живота си нещастна, за да не те одумват комшиите? Личното ти щастие не те ли интересува, или викаш ти да имаш там някакъв до теб, колкото да не си самотна, пък това че си нещастна и незадоволена са бели кахъри?
Тук дори не става въпрос за това, че си си хванала любовник. С него може да стане, може и да не стане - така е! Обаче след като с мъжът ти доказано не става, тогава защо още си с него, че отгоре на това и не искаш да се разделите?
Много се дразня като чета такива истории, защото в крайна сметка идеята на брака е да се обичате, подкрепяте и уважавате, а не просто да се търпите и едва ли не да не може да се гледате, но да сте заедно по финансови причини, заради децата, заради хорското мнение и т. н.
Не знам какво ще избереш ти, но аз на твое място ако се чувствам нещастен с човека до мен в никакъв случай не бих правил компромис със самият себе си и бих се развел, ако преценя че тотално няма шанс да се оправят нещата.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 801e454f00
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вместо да се опитате да разпалите страстта помежду си(аз ти казвам, че е възможно-с по-дълъг семеен стаж съм от теб)ти избираш един недостоен и гнусен вариант. Впускаш се във връзка с някакъв от нета, живеещ на 300км. с който се чувате по скайп и който те почесва здраво и ти се прави на много готин и ти обещава какво ли не и ти си лапнала въдицата вече-голямата любов няма що. Толкова е глупаво това, че няма накъде. Ти нямаш не само уважение към съпруга си, а и към себе си. Като не искаш повече мъжа ти и не те задоволява в крайна сметка се разведете-но не така, грозно е.
Не знам дали осъзнаваш как изглеждаш отстрани... Твоя мъж едва ли ще е много щастлив ако разбере. Ако съм на него-багажчето и хайде навън. За какво ми е парцалеса...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0bee6ecca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Нека ти кажа, като мъж, че другият изобщо не те обича и няма никакво намерение да живее с теб. Ако един мъж обича една жена, той никога не би й казал да спаси брака си, още повече, че е свободен и нищо не го спира. Този просто си е намерил забавление без ангажименти. Ти също едва ли си влюбена в него, харесва ти просто секса. Не вярвам мъжът да е толкова зле в леглото, струва ми се, че просто ти е омръзнал. Един мъж не спира да прави секс ей така. Както го описваш явно е възпитан и културен човек, а този тип не е вървежен сред бг жените.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b0ae04babe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Уау, съжалявам, че съм жена, защото такива като тебе ни дават мнооого лошо име! Първо - има осиновяване. Второ - хвани си и трети, явно нищо няма да ти е достатъчно. Някои хора нямат и любовта на един човек, а ти я имаш и си тръгнала да се гавриш с нея. Отвратена съм, честно. За доброто на съпруга си, разведи се.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c9a53441e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   С мъжа ми и другия ми мъж живеем заедно тримата от 2 години - трябва само много голяма спалня

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 892f061020
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Чакай, чакай малко, чакай.... СПАЛА ЛИ СИ С ЛЮБОВНИКА СИ? !? !? Изневерила ли си на мъжа си? Ще ти бъде ли приятно ако и с теб стане така. Постави се на мястото на мъжа си и сама прецени.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c13770f587
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз те разбирам, защото секса си е важен фактор. Без него връзката е едно добро приятелство и партньорство. Но пък и само със секс връзка не се гради. положението е сложно и избора е труден. И все пак може би по разумното е да не зарязваш добрия мъж заради еб*ча. Влюбването е краткотрайно, а добър мъж се намира трудно. Но пък и ти един живот имаш, че да се лишаваш от емоции, и без тях не може. Трудна ситуация. Аз на твое място може би щах да си остана с мъжа и да направя всичко възможно той да не разбере за да не страда, защото не го заслужава. Да си прекарвам от време на време добре с любовника и да си запазя свмейството. Защото без семейство е по кофти от колкото без секс. Все пак съществува мастурбирането., коеъо е доста приятно, понякога повече от секса. Така че моя съвет е запази си брака. Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c13770f587
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Преди малко написах коментара в който те съветвам да си запазиш семейството, но сега разбрах че нямате деца. С което малко ми се промени ситуацията. Че вие сте си един вид добри приятели съквартиранти? Като не правите секс, нямате деца, не сте влюбени, какво ви свързва? Единия граждански брак и приятелството от дълги години. Можете да си го запазите и не е честно той да е щастлив а на теб да ти липсва нещо.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1cd75f3ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Никой не казва да запазваш, брака си, ако той не върви, но не това е начина. Най-малкото го дължиш на миналото ви. Можеше просто да му кажеш, да се разделите и тогава да ги вършиш такива. А аз дори не прочетох да си се опитала да спасиш брака си, нито пък поне да бъдеш честна с него и да му кажеш, че не върви, а направо си прибягнала до изневяра и лъжа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker