Не мога и не искам да изневерявам, а чуждите жените ме побъркват... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121283)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18552)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога и не искам да изневерявам, а чуждите жените ме побъркват...
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2524 пъти
Здравейте. Женен съм от 5 години - на 30 съм. Сякаш напук, малко след сватбата започнаха да се появяват все повече и повече жени около мен, които да ме искат сексуално. Не съм мъж-мечта на външен вид, но за всеки влак си има пътници и учудващо кандидатите рязко се увеличиха. Да кажем, че половината от тях дори не знаят че съм женен. Някои от тях, като са разбирали, рязко са се отдръпвали, но те са малко. След сватбата не съм изневерявал никога и не искам да го правя, обаче постоянно напук на всичко се появяват от някъде разни жени, които ми се натискат... Направо не знам какво да правя? !? !? !?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2947c0cce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   горкия...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a734602983
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Малийй че кес!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 33b4f97baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Как така не знаят че си женен? Халката не си ли носиш?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e7d0e1086e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Ми ако си мъж на място ги режеш веднага. И ако обичаш жена си няма да обръщаш внимание на някакви натокани к*рви.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cb7d7beccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хаха, значи си вървежен. Радвай се, че те харесват. Щом няма да изневеряваш няма проблем.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f1880538c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Игнорирай ги това е решението. А ако някоя те привлече не скачай с нея в леглото, а вкъщи с жена ти.
Ако ти се прави секс с някоя най-добре е да си го изкараш на жена ти.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c9a51db125
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Всъщност на пича много му се иска да бодне някоя от тези много нови жени около него. Сигурно и женати се бодва от време на време с някой, ама не казва за това във форумите. Поне докато не стане тема за "мъжа ми не ме иска".

Добре е, че поне имаш малко съвест и се въздържаш. Но като познавам жените - просто не знам дали да не те посъветвам да си гледаш кефа и да се порадваш на тези сладки моменти.

Жена ти на 100 процента ще ти изневери, а ти какво? Ще бъдеш балъкът, мъжът под чехъл, мухльото... и един ден тя ще ти каже: "аз вече не те обичам не мога повече така не те издържам задушаваш ме ти ми съсипа живота", а ти ще стоиш мирно с прът заврян в гъза и ще се чудиш какво си бил объркал. Нищо приятел, нямаш вина за нищо, освен че си си отдал живота на едно същество, което не го заслужава.

Сам си избираш!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f52fd3a196
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм така, ама съм жена. Със съпруга ми си живеехме мирно и кротко, гледахме си малкото дете, ама дойде време да тръгвам пак на работа, свърши майчинството. И не знам какво се случи, ама изведнъж като се навъдиха едни кандидати. И аз не знам с какво ги провокирах толкова. Не съм лоша, ама през живота ми за пръв път има чак такъв голям интерес към скромната ми личност. Един ми носи сутрин кафе, един ми пише съобщения, един ме навестява следобед и др. Карат се по между си, ревнуват, интригантстват. Бе, направо страшна работа! Даже за един по-напорист казах на мъжа ми, а той пъм ми отговори: "Нищо не съм видял, как мога да му търся сметка! ". Та така, ама на мене не ми е гадно, по-скоро забавно, само понякога ми се иска да ме оставят на мира, ама нейсе, засега не става. Пък моя седи и чака да "види" нещо.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 105452b833
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ами най-естественото е да отрежеш натискачките. Щастлив си, женен си, предполагам получаваш секс вкъщи редовно, а съпругата ти е добра и поддържана жена. Само защото има навалица от кандидатки, не значи, че трябва да ''грабнеш момента''. Остави настрана факта, че си на такава възраст, в която човек уляга и се установява с партньора си. Каквото се е находил човек, находил се е, щом е решил да премине към подобна стъпка в живота.
Винаги прочитам из темите по минимум един коментар, който ме оставя в потрес, и тук не е изключение... номер 9, добре ли си? "Жена ти на 100 процента ще ти изневери" и нататък писаното. Значи ще се осланяме на хипотези и догадки ''жените са такива и онакива, следователно мойта няма да е по-различна, 100% ми слага рога, а ако не е така, ще взема аз да я изпреваря за по-сигурно"... И като изневери авторът, к'во? :) Представи си, окаже се, че жена му е примерна и свястна, а той накрая излезе злият.
За мен е тъпо. Дори да имаш информация, че човекът до теб изневерява, нищо не ти дава право да падаш до същото ниво - като се е стигнало до това, по-добре край и толкова. Нека не повдигам тема конкретно за изневярата, защото е дълго и широко.
Бракът и като цяло сериозното съжителството поставя въпроса за семейните ценности: ако не си готов да ги подхранваш и защитаваш, не губи времето на човека, който иска да сподели живота си с теб.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a734602983
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "Пусни новото в живота си!" казваше една. Е, тя го пусна "новото" в нейния.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3a4e0c0db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Слушай ме. След време ще се предадеш. Ти я обичаш приятелката ти, ама някоя невинна девойка, като дойде и ти каже ''Изчукай ме'' в прав текст ти казвам, както съм правила аз, за да го сваля определения мъж, какво ще направиш? Ще се молиш жена ти да не разбере бе, пиле :) Но изчакай малко, след 40 ще ги толкова разгонен, че думи нямам. Любовница съм, затова ти казвам. ЕВАЛАТА ОБАЧЕ, ЧЕ ГО ОСЪЗНАВАШ!!! БРАВО.
Ж19

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b7920c4824
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Номер 13, от такива като теб ми се повръща.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: aedeb91e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ами честно казано щом си се оженил въпроси като "Направо не знам какво да правя? !? !? !? " Поне за мен са странни.
Щом си надянал халката значи тя е избранницата... какво те интересуват остнаналите, че да "не знаеш" какво да ги правиш. Все едно е задължително :/
Може би когато те сваля жена би трябва да се държиш така, както би искал жена ти да реагира на мъжете които я свалят....

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 74dde906da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здрасти номер 11. Пиши ти номер 9.

Ако случайно не знаеш да ти кажа животът е достатъчно кратък, за да си позволим да го изживяваме като монаси или да живеем само с един човек докато смъртта ни раздели. Това е философски погледнато.

Колкото до жените (аз всъщност съм наранен до болка от една, но се опитвам да мисля обективно). Просто природата/биологията им е такава. Не го казвам с лошо. Но ако за един мъж е трудно да устои на няколко жени, то за една фертилна жена е направо невъзможно да устои на такова внимание. И което е по-лошо, може би, е че тя несъзнателно търси друг партньор. Така я е създала природата. Затова се е влюбила първоначално в мъжа си. Затова му е родила дете. Но е програмирана да ражда още деца, но и да търси друг партньор. Това е начинът на природата за равновесие, разнообразие, еволюция или както там се нарича. А след време, ако жената е твърде много с един партньор, тя спира да има какъвто и да е интерес към него. Това е биологично погледнато.

Затова има и теми на мъжа ми е малък, на любовника голям.
И подобни. Затова и малките деца все питат - гърдите ми растат ли, пишката ми малка ли е? Това е проклетата биология!

Кажи ми мили начетен номер 11 как може да те потресе нещо такова? Това е самата майка природа. Може би не си слушал в часовете по биолигия? Или си религиозен "послушник", или си слушал много бабини деветини. А?

Ти просто обикаляш коментарите и нещо което не разбираш или ти е втълпено от някъде си, че нещо било нередно и се опитваш да го наложиш върху другите. Когато се ожениш (или пък си жена- се омъжиш) - какво трябва да стане - жената да се забули и заключи в мазето на къщата, така ли?

Мислиш, че на мен това ми харесва ли? Не! Но няма избор.
А ти я си отвори очите, имаш интернет научи нещо.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ffb84ab5a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Номер 9/16, аз съм номер 6. По коментарите, които написа съдя че си правиш изводи, че едва ли не ВСЕКИ изневерява. Защо си мислиш, че жена му непременно му кръшка? Толкова развратен ли стана света, че да няма и една честна двойка? Аз вярвам, че има колкото и малко да са.
Ще кажа при мен как стоят нещата - щом обичам човека до себе си, щом споделям живота си с него, защо за бога бих постъпила толкова отвратително? Няма нещо по-долно от това. Ако не са щастливи или искат да са с други, просто се разделят.
"Кажи ми мили начетен номер 11 как може да те потресе нещо такова? Това е самата майка природа. Може би не си слушал в часовете по биолигия? Или си религиозен "послушник", или си слушал много бабини деветини. А? " - нито съм супер релгиозна, нито съм монахиня.. нужно ли е, за да бъда против изневерите? Напротив - много съм си разкрепостена в леглото, широкоскроена съм, НО само и единствено към мъжа си до мен, защото го обичам и не бих го наранила. Познавам го много добре и знам, че и той не би го направил.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3a4e0c0db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 14, благодаря ти аз съм номер 13-предполагам, че си жена, която така или иначе не е получавала вниманието на мъжете. Е, спокойно де, аз го вземам и за двете ни, мила! Смешна си, смешна. Аз сама избрах да ми е добре с някой чичко, ти скитай сама, или си мисли, че много те обича момчето до теб.
Авторе съгласна съм с всички коментари-живота е, за да се живее и с времето ще го осъзнаеш, дано не си като номер 14, че ще загубиш

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ffb84ab5a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Номер 18 я не ме разсмивай. Спокойно, получавам достатъчно мъжко внимание. Никога не ми е липсвало. Ама дай като го имам и да се въргалям със всеки, като най-евтината к*урва. На мен не ми трябват 100 мъже, за да бъда щастлива, един ми стига. Щастието не се крие в това да те минат 1000 мъже. ;) То това е до време нали знаеш, после ще трябва да създаваш семейство, а на един мъж не му трябва някой употребяван много пъти парцал.
Но всеки със интересите си. Аз си казвам моето мнение.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9aa5bbcf2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   №18, смешна си от всеки ъгъл ти!
Това, че си се е***а със някой, дето харесват чуждото и след време ще те изхвърлят като еднократна носна кърпичка е още по жалкото за теб :)
Не си имала възможност да срещнеш точния - не разказвай историите си за 1 нощ.
Тоя "чичко" колко пари ти дава на час, ако мога да попитам?
Този свят има нужда от нормални хора, които разбират всичко правилно, а не к**ви, простаци.
Нямам нищо против хора като теб, поради простата причина, че има много подобни индивиди с твоето мислене.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5c4034ee1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Номер 18 нали знаеш която ходи с чичко за пари как я наричат?

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 74dde906da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Мила номер 6,
знаеш кой ти пиши.

Не съм казал никъде нищо за изневяра (имам предвид сексуална изневяра. може да си фантазира години наред, че е с някой друг). Просто го напуска след време и търси другият. Това важи и за двата пола.

Колкото до коментара ти: навсякъде казваш аз, аз, аз. Добре, ама аз говоря за жените. Винаги има изключения. Но има и такива като теб, които са в прясна връзка и просто още не са стигнали до този момент.

Кажи на колко години си. Колко сексуални партньора си имала и от колко време си със сегашният си мъж.

Аз съм на 42 години, все още съм женен, засега 18 години брак... за първата си и единствена досега жена. Имам само един син. Винаги с жена ми сме в прекрасни взаимоотношения. И знам за поне 2 случая на изневяра от нейна страна.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 84e05a8fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Аз съм така нареченият ''начетен'' номер 11 :) Само ще ти кажа най-любезно, драги номер 9/16, че няма нужда да ми пляскаш по 1 звездичка на коментарите, заради това, че съм те оспорила, имам си добри аргументи най-малкото :) Аз самата не си губя времето да слагам звезди из сайта, защото най-важното е какво има да се каже насреща.
Та... няма да изпадам като теб в километрични глупости, защото още от 2рия ти абзац ме отказа да те чета.
Само ще кажа, че който се осланя на биологичните установления, природа, еволюции и т. н., просто да не претендира за съжителства, бракове и семейства, защото от него човек няма да стане :) Аз знам, че има хора с морал и държат на традициите най-малкото, а и на партньорите си най-вече. Достатъчно, че да определят думата 'изневяра' като абсурдна и смешна. А съдейки по твоите заключения, светът трябва да се превърне в масова оргия, защото никой не излиза Човек в крайна сметка. Съответно браковете и създаванетата на семейства са ненужни, защото така или иначе ще се разрушат. Ама не, чакай :D Нека се създават семейства, обаче жената/мъжът трябва да се усмихне на партньора си и да го потупа по рамото като му се прииска да се позабавлява малко с друг. Биологично е :D
На номер 17 й стискам ръката, защото ме подкрепи индиректно, пък и това, което написа, се върти и в моята глава ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3a4e0c0db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   ХАХАХАХА. Ама вие много смях ми докарвате? Колко пари ми дава на час ли? Не му искам! Досега съм била с 2ма мъже-а са ме сваляли 202. Смешни сте бе хора, смешни. Курва? Че съм била с 2? Сериозно ли? Бас ловя, че сте спали с 22 вие мили мой! Да, така е, не се брои с това кой те е е*ал или ч*кал, а с това кой те цени, харесва, обича и т. н., ама с ваще комплекси момичетааа, незнам кой ще ви обича истински. Вие сте хора без мнение, хора без хубав живот, хора, които не излизат и не се забавляват, ТЕЗИ, ХОРА, КОИТО НЕ ПОЛУЧАВАТ ВНИМАНИЕ-ТОВА СТЕ ВИЕ. Затова мислите, че говоря за бройка в сексуалния живот, защото ви е рядкост :):)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c30283aad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Авторе, щом забелязваш вниманието, значи си привлекателен. жените идват на стада. Една да обърнеш внимание, идват още пет. Но не искаш и обратния вариант, самотата. Имаш поне 17г. браченн живот да изживееш за да кажеш успях в брака. Женорята 'дебнат зад всеки ъгъл'. Правилно ти казват - режи или превръщай в приятелки несексуални или най-добре намери си жени около теб да са които не са твой тип.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker