Много я обичам :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много я обичам :(
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1628 пъти
Здравейте! :). Искам и аз да ви кажа моята история, която ме мъчи от 3 години вече. Преди 3 години се запознах с нея на морето, честно да ви кажа беше си чиста случайност, аз бях с приятели и тя беше, просто стана така, че моите приятели бяха приятели с нейните и седнахме на плажа при тях... Така аз се запознах с нея, почнахме да си говорим, много ми допадна като човек, но никога не съм си мислил, че това ще е любовта на живота ми... ТАКА.. Постепенно почнахме да излизаме с нея, смисъл нашата компания със тяхната и така започнахме да се виждаме всеки божи ден аз не знаех какво се случва с мене тя ме омагиоса, когато ме прегърна за първи път изтръпнах тогава разбрах че се влюбвам... и така постепенно постепенно разбрах какво е любов... ТЯ МИ Е ПЪРВАТА ЛЮБОВ....!!! Та нали ви казвам започнахме да излизаме заедно и често като приятели като се виждахме се прегръщахме (обожавах този момент). Излизахме много хора и когато аз не съм бил с тях тя е питала за мене защо не съм там и. т. н. ИНТЕРЕСУВАШЕ се от мене виждах го, също така виждах че и тя е влюбена в мене... Просто си личеще, погледите и прегръдките и.. И така не ми призна.. както и аз на нея.. много намеци сме си правили, но никога не сме си признавали. И така мина много време вече почти не се виждахме, не си пишехме, но аз ВСЕ ОЩЕ Я ОБИЧАМ ЗА БОГА И всеки път като се засечем случайно имам чувството, че се влюбвам още повече... Имало е моменти в които не се сещам много много за нея и мисля че я забравям като не я виждам и после ПАК СЛУЧАЙНО СЕ ВИЖДАМЕ и всичко отначало, имам чувството, че съдбата ни среща и пак и пак и пак и пак... НАИСТИНА МНОГО Я ОБИЧАМ, ПРОБВАЛ СЪМ СЕ С КОЯ ЛИ НЕ ДА БЪДА С НИКОЯ НЕ МОГА ДА БЪДА, НИКОЯ НЕ МОГА ДА ПОГЛЕДНА ОСВЕН НЕЯ.... КАКТО ТОЛКОВА МИ СТОРИ НЕ ЗНАМ.. НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ НЕ МОГА ДА СЪМ С НИКОЯ ОСВЕН С НЕЯ. Имам чувството, че повече никога няма да се влюбя. МОЛЯ ВИ ДАЙ ТЕ МИ СЪВЕТ :( И забравих да кажа, че с нея сме се целували само по бузката.. НИЩО ДРУГО... не знам как така я заобичах... И да ви кажа на никой не съм казал какво изпитвам към нея, на никой не съм споделял за нея, НА НИКОЙ, ДОРИ И НА НАЙ-БЛИЗКИТЕ.. ТАЯ ГО В СЕБЕ СИ ОТ 3 ГОДИНИ И СЕ ИЗМЪЧВАМ ВЕЧЕ НАИСТИНА...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2cd094d26a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не го крий повече. Кажи ? откровено какво си изпитвал към нея и защо не си могъл да ? признаеш. Направил си грешка, възможно е тя да е забравила онези чувства , които навярно е изпитвала. Рискувай. Бъди смел.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 243f996697
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами изплюй камъчето бе, мама му стара! Честта ли смяташ, че ще си загубиш или хатъра ще си строшиш ако го направиш? Направи ТИ първата крачка, вземи нещата в свои ръце! Мъж си, не си мухльо! Ако бяхте хора на място не бебешки целувчици по бузката, ами вече полов живот можехте да водите, или поне ти да й целуваш котето, а тя да ти прави най-страхотните свирки на света. И това да е най-малкото! Да излизате още заедно, да имате общи интереси, да си споделяте всичко, да сте истинска двойка!
Ама не! Няма да си "призная" та да не ме помислят за балък/чка, или да не ме отхвърлят... Е@ати глупостите!!! Човек като те слуша започва да си мисли, че ще трябва да ти хване чучурчето и да й го сложи където му е мястото, за да стане работата при вас. Я се стегни малко!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d1e98d10ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Номер 2 - изказванията ти са за категория секс и изневяра. Тук изглеждат просташки.

Към Автора. Имах същото изживяване и накрая момичето на един купон се напи и започна да се натиска на друг. Които имаше много повече пари от мен. Тя бе причината да започна да мисля, че любовта е измислена история.
После я намразих, после се сдобрихме и бяхме приятели и въпреки всичко пак я харесвах понякога. Към 5 - тата година се питах, какво съм харесвал в нея и не можех да си отговоря. Но тогава не мислих така.
Години по - късно срещнах друго момиче и изпитвах много по - силна любов към него.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker