Не издържам!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не издържам!!!
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2650 пъти
На 28 години съм и не знам какво направих с живота си.
Направих страшна грешка и за съжаление май не мога да я поправя. Имала съм няколко гаджета, но едно от тях обичам все още, като отдавна спрях да си задавам въпроса защо. Той не беше богат, не беше романтик, не беше особено мил и винаги беше откровен. Когато бяхме заедно имах желание да се развивам професионално, имах тонус и енергия, усмихвах се и бях съвсем друг човек. Бяхме заедно 3 години и аз накрая поисках да се разделим защото много ме болеше. С времето установих че всичко съм направила от страх. Особено накрая мислех че вече не му пука за мен защото беше много затворен и мълчалив. Питах го какво има, а той винаги ми казваше че всичко е наред. Не издържах явно защитен механизъм и реших че нямаме общо бъдеще, а към този момент толкова му бях ядосана, защото мислех че ме мами, че има друга и реших че най-добре ще е и за двамата да се разделим и че заслужавам човек с друго отношение, който да е мил, който да ми прави комплименти, не че той беше лош или някога ми е посягал, просто така бях решила. В последствие разбрах че е имал проблеми с които не е искал да ме натоварва и за това си е мълчал. Когато се разделяхме му казах право в очите че вече не го обичам и че не виждам общо бъдеще, а той с тъжен поглед не знаеше какво да каже, просто кимна и каза " Добре, щом това ще те направи щастлива" и си тръгна.
От тогава имах няколко гаджета също добри момчета, включително и настоящият ми приятел е такъв, но за мен нищо не е същото. Нямам желание за развитие, не се усмихвам толкова често, нямам тези криле които имах с него. Винаги като направя нещо подсъзнателно се чудя какво би казал той, какво би направил и как би реагирал.
На нова година видях момче което много прилича на него и почувствах страшна болка, все едно цялата са ме залели с бетон и не мога да мръдна. Сякаш след него преживявам, макар че ходим на почивки, на екскурзии, излизаме по заведения, но всичко това няма никаква стойност в сравниние с една малка разходка с него. Не знам какво да правя, също така знам че не мога да го потърся, тъй като вече май не е сам, минаха все пак няколко години и мисля че ще се побъркам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 65cfd460da
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Обади му се.

XII

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0677e3847e
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Наистина си била влюбена... И този човек ти е давал тласък напред, стимулирал те е. Може би си му се възхищавала.
Намери го. Питай го как е. Не би било лоша идея. :) Ако реагира лошо, ще разбереш, че няма смисъл.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5949683d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   За малко реших, че пише бившата ми приятелка, на мен ми причиниха същото. Толкова е разкъсваща болката, че мога само да кажа - Проклети да сте за това което ни причинявате! Защо за Бога? Вие би трябвало да сте спътници на мъжа, най-добри приятели, най-верни другари! Да си най-голяма слабост на някой не е привилегия, а отговорност! Като на майка към детето и! Как сте способни на това? Дано не е като мен, защото за мен минаха няколко месеца, а за него години! По дяволите обади му се. Поне това му дължиш. И не ми излизай с аргумента "Той сигурно не ме обича, само ще се унижа". Не че нещо, ама и така да стане най-малкото го заслужаваш. Проклета гордост ейй! Защо бе Господи?!? Защо...
S.A.D.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ddaf059e29
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Точно това писах в една друга тема - зарязвате този който ви обича и тръгвате да си блъскате главите като идиоти. Сега ще те приеме обратно след като си му разбила сърцето и след като си спала с десетки мъже? Аз не бих. Имаш шансове, но я си представи, че вече в живота му има друга. И какво ще се получи "изневери ми с бившата си". Вие жените наистина ме изумявате.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ddaf059e29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   А да и щях да забравя. Вече мислиш да се върнеш при първият си, а този с който си в момента да духа супата, така ли?

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ddaf059e29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Научете се, че всяко решение, което взимате за живота си и така нататък, много често засяга и другите хора! НЕ САМО ВАС! Сърбайте си попарата и се научете да поемате отговорността на решенията си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d2a39e3ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Потърси го.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d3de03e01e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Еми намери го и му признай. Какво губиш? Може и той още да има нещо към теб.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5d70bb359a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Ами и моята бивша така, сега се натиска да бъде отново част от живота ми, след 2 години и половина, напук на новото момиче с което съм. А аз съм глупав и се колебая вместо да я отрежа, защото сме имали много, много щастливи години заедно преди да се разделим по нейна прищевка, без да се караме, без да си повишим тон за толкова години, просто ей така. И сега, след две нейни неуспешни връзки с хора, които явно не могат да ми стъпят на малкия пръст по ред причини, когато се е сетила, че може да бъде шастлива само с мен, да има семейство само с човек като мен, ме поставя пред тежък избор. Наистина, проклети да сте жени във вашето вечно непостоянство и нежелание да бъдете нормални с хората, които ви обичат!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ba3ae13f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   " не се усмихвам толкова често, нямам тези криле които имах". Само на един въпрос си отговори "Защо трябва да зависиш от друг, за да се чувстваш щастлива? " Едни ще те съветват да опиташ пак, други, че всичко е минало.. Аз си мисля, че каквото и да избереш, няма да намериш, това което очакваш. И това ще е така, докато не разбереш, че най-лошото, което можеш да причиниш на друг човек, е да го държиш отговорен да ти доставя щастие. Не само това, но и по начин уникален за теб, когато и колкото ти е необходимо. Ти сама си отговорна за своето щастие. Любовта, си мисля, че не бива да ти е самоцел. Обикновено идва, когато не я очакваш. При мен беше така. Успех :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9582abf9aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   За бога, не го ърси! Не го карай да преживява отново унижението и болката, която си му донесла! Неориентирани жени като теб носят само нещастие на мъжете, а и на самите вас също в крайна сметка. Натискай си парцалите със сегашния и стига си шавала, животът не е достатъчно дълъг за глупави експерименти.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f1f85d9cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравейте, аз да споделя,че в моя случай момчето направи нещо подобно под някакъв си предтекст, че се е излъгал в чувствата си или нещо подобно, но аз съм сигурна,че това не беше истинската причина. Скоро след това чух от негови познати,че излизал с друга, но дали е с нея вече, така и не разбрах. Всеки ден се питам дали това не беше нарочно скълъпено, но мина доста време. Аз имам чувството, че не е минал и ден оттогава.
Колко жалко,а? Много хора не си и помислят,че са срещнали половинките си, не ги оценяват, не оценяват и чувствата си, не оценяват,че са намерили това, което винаги са искали... И после какво?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cb21c34aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравейте всички! Знаете ли, че всъщност почти всеки човек си задава тези въпроси - ако бях останал с него/нея, ако бях постъпил така или иначе и тн....примери безброй. Какво трябва да ни говори това? 'Ако' не съществува, действията са се развили по определен начин и това е, приемете ги. Учат ви на нещо (дали?) Единственото, което се анализира са грешките, анализи на потенциални случки са най-безсмисленото нещо на света, защото познайте, те никога не са се случили. И няма как да се случат. Защото дори един да си мисли 'ако не ме беше напуснала', и тази някоя се върне, 'ако' пак не се е състояло. Завръщането е факт, но драмите, миналото, първата раздяла са се случили, така че 'ако' го няма никъде в тази последователност.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker