Не мога да я преживея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да я преживея
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1845 пъти
Здравейте драги читатели, аз съм тийнейджър още в детска възраст (15), знам, че още нищо не съм видял от живота, и има още какво да видя, но ме тормози едно нещо.. преди 2 момиче срещнах едно прекрасно момиче учеше в моето бившо училище, оттам се запознахме, допаднахме си, и след това тръгнахме, докато тръгнем то не бяха свалки, бъзици и простотии. След като тръгнахме 1-вата една година беше страхотна, излизахме всеки ден, радвах се на всяка секунда когато съм с нея, помагах и с всичко давах и обич, което е най-важното и подкрепа, винаги. Но след тая 1 година, всичко се обърка, почнаха караниците, простотиите, аз вече нямах нерви да търпя това, с лабилна психика съм :( и на едно скарване, разбрах, че ми е изневерила с някакъв, вече месец мина откакто не сме заедно, и все още не мога да се възстановя от шока, не съм на себе си, не знам какво да правя, опитвам се да не мисля за нея, но все тя ми е в главата. Кажете ми какво да правя, че вече не издържам, иде ми да се самоубия, тя ми беше всичко. Искам да си я върна, но знам, че ако се съберем ще е още по-зле за мен и ще се мъча, и ще гледам децата на чуждите хора. Кажете ми какво да правя, дайте ми съвет, много съм объркан и не съм на себе си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 93232de765
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Учи си уроците.

XII

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: eb5e403972
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ужас и безумие! Ти си на 15 г. и вече мислиш за деца и се страхуваш да не са от друг?! Отиди си прегледай главата, спешно е!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8f3d4b87aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Супер сте малките. Още не знаете какво и защо го правите, но сте компетентни в живота. Вземи наблегни на ученето и я остави тази. Не виждаш ли, че вече тръгнала наляво-надясно да се "раздава". Съжалявам, приятел, жените и след 10 години пак са същите. Но пък затова не всички са такива. Ще срещнеш някой ден твоята бъдеща жена.

И да ти обърна внимание - като я срещнеш, прави й бързо бебета и се жени за нея, че допреди малко четох разни писания, колко много обичали мъжете до себе си, ама били несериозни и малоумни и затова ги зарязвали...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5579159a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С времито всичко минава, пич.
М17

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a7c49f503c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Братовчедка ми миналата година твърдеше, че най-после е намерила истинската любов, единствения в живота й. Не приемаше акъл от никого. Тя беше на 16 миналата година. Сега мисля, че смени 2-3 момчета и пак е с ново гадже. Мисълта ми е, че живота продължава. Тепърва ти предстои да срещаш нови и нови девойки. Няма да са като първата, която винаги ще помниш, но може пък да намериш някоя по-добра. Не се отчайвай още при първата раздяла. Знам, че не е лесно, но ако това те води да се откажеш от живота…то като пораснеш ще ти е много трудно. Живота далеч не е толкова цветен и красив, колкото сме го виждали по филмите. Както те съветват и хората преди мен, учи и просперирай. Много хора ми казват, че в тази държава няма бъдеще. Четох по-други теми, че момите в чуждите страни били по-добри и по-благородни от нашите. Кой знае…Учи и разбери сам за себе си…
Колкото до момичетата на твоята възраст…Много трудно ще намериш свястно момиче на тези години. Момичетата под 17-18 никога не знаят какво искат. Те тепърва съзряват и искат да опитват неща и да опознават света по трудния начин. Ще си патиш много ако търсиш истинска любов преди да съзрееш. Понякога дори мацките на 21 и нагоре още не са сигурни какво искат. Познавала съм такива и приятелите ми (от мъжки пол) са ми споделяли какви ли не неща. Не се подлъгвай по любов от рано. По-добре ще ти е по-късно да обърнеш внимание на нея…по-голям ще е шансът ти да намериш стойностно момиче.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6c2681d95b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Виж... създаването на толкова сериозна връзка на такава възраст не е добра идея. И го казвам съвсем приятелски.
Аз, когато бях на 13-14 години се събрах с едно момче. Момчето много ме харесваше, аз не мислех много за връзка на тази възраст, но се харесвахме и бяхме близки и реших да му дам шанс, то обичта си пламна. И за тези, които ще се хванат за главата ще кажа, че връзката ни продължи близо 7 години... Т. е не беше съвсем детска история...
И раздялата ни беше най-тежкото нещо, през което съм преминавала... но сега, връщайки се назад, осъзнавам, че е било за добро и че с този човек не съм имала такава перспектива. Остават само спомените и уроците от връзката...

И точно, защото съм минала по този път ти казвам... не го вземай при сърце. Когато си на 15 си един, когато си на 30 - съвсем друг. Характерите ви не са оформени все още, все още характера и личността ви се трансформира и това, че сега си допадате и разбирате не означава, че след 5-10 години ще е така.
Затова съм на мнение, че малките тийнейджъри не бива да създават сериозна връзка с намерението тя да е завинаги.

А и каза, че момичето е изневерило, т. е още повече тезата ми се потвърждава. Гледай си живота и продължи напред.
Ти ще имаш още влюбвания и ще те "удари гръм" - изживявания, които ще те обогатят като човек и като мъж занапред.

Времето лекува и ще останат спомените. Тогава ще разбереш, че е било за добро.
Щом не се е получило... живота е такъв понякога и е редно да направим каквото трябва.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b7fc0852c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Учи си уроците, гледай си образованието и си гради живота! Хората, които те харесват и уважават ще дойдат и ще останат с теб. Щом е тръгнала по други - забравяй! Ще видиш, че времето лекува, колкото и да ти е трудно сега. Личен опит :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8b608ded28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Можеш, можеш - така се пораства ;) И остави тея глупости " иде ми да се самоубия, тя ми беше всичко" - всичко е вътре в теб - и силата да преодолееш болката и смелостта да продължиш нормално живота си! Ще намериш човека за себе си - ехе само на 15 си.. За пръв път ти играят курвенски номера и за това боли така, но повечето от нас са минали през това - и ти ще минеш. Успокой се - излизай с приятели, спортувай, забавлявай се! Знам, че не ти се прави нищо и мислите ти бягат към нея, но... остави я да си живее живота както намери за добре и ти си живей своя! Не я допускай в живота си обратно на никаква цена - иначе когато ти изневери за пореден път, освен всичко друго ще се чустваш и глупак, че повтаряш една и съща грешка и страдаш заради това!
мъж

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker