И пълните са хора - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

И пълните са хора
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 3361 пъти
Здравейте, чудех се от известно време би ли се престрашил някой да вземе за приятелка някое "по-арно" момиче с размери различни от тези на модел. Защото останах с впечатление, че в днешно време ако си малко по-различен от скучната тълпа барбита, просто оставаш пренебрегнат. Не мога да разбера защо всички се стремят да ходят с тези момичета, една с една дето не се различават и сякаш не забелязват останалата част от свестни момичета. Да, те няма и не искат да се набиват на очи на обществото. Остават скрити, но защо никой не проявява интерес да разбере що за чудесни хора са. Въпросът ми би ли тръгнало някое момче с по-пълно момиче, което е извън размерите 90/60/90?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: c16da50524
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Конкретизирай се, какво наричаш „пълни“. Извън 90/60/90 иначе сме 95% от жените, освен най-хърбавите, които носят т. н. номер „0“.
От собствен опит мога иначе да кажа, че мъжете не харесват чак толкова хърбави жени. Разбира се, има почитатели на всичко, но аз съм 173 см. при 65 кг. и никога съм нямала проблеми с мъжкото внимание. Нещо повече - била съм и 57 кг. и по-малко внимание и погледи съм „печелила“, била съм и 70 кг. и пак са ме харесвали, но не съм била истински пълна.
Смятам, че са важни и пропорциите както и вкусовете на конкретния мъж. Повечето мъже харесват големи гърди, но има и такива, които си падат по дупета.... всякакви мъже има.
Важно е човек да няма комплекси или ако ги има да не ги избива върху мъжете и другите, важно е да си ведър и усмихнат човек, каквито по-пълните често са и с това печелят и приятели, и мъжете си. За какво ти е вечно намусена закачалка? В началото може да те привлече една жена с визия, но за повече се иска повече.
Не смятам, че мъжете са големият проблем, а жените сами си подливаме вода, защото никога не сме доволни и щастливи с външността си и за съжаление често си го изкарваме на мъжете или на хората с лошо настроение и отношение.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: aab98b6529
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Просто не е естетично. Дебелите за мен са пример за хора, които нямат воля и желание за промяна / развитие към по-добро. Човек постоянно трябва да се усъвършенства, не само физически, но и умствено, и духовно. да подобрява характера си, да подобрява уменията си, да учи нови неща и т. н. Ясно е, че са хора, познавам жени, които са с наднормено тегло и скоро ще вдигат сватба - за всеки влак си има пътници

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 432a45c75d
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Пълните вместо да се оплакват имат нужда да поспортуват, здравословно е!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7ab1c12204
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абсолютно несъгласен с номер 2 и 3. Мъж съм на 22 години и съм привлечен единствено от по-пълни жени. Не мога да бъда със слаба жена, просто физически не ми е привлекателна, ако ще и много красиво лице да е. Идеалната за мен като външност дама е да има пълни, големи бедра, около 1. 70 или по-висока (по-към моя ръст харесвам жени) и симпатично лице.

А ако ме критикувате мен, аз съм 1. 80 висок, тежа 75 кг и спортувам редовно. Бих казал, че съм в добра форма и изобщо не съм с наднормено тегло. Така че, това че само, , дебелаците" харесвали големи жени е мит за мен. Единствено ме е яд, че повечето жени са полудели по отслабване и нямам много избор.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4412fbc7a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   от пълни до пълни има доста съществена разлика :-) дефинирай своето понятие, защото е доста разтегливо:-)
че пълните са хора, спор няма, че има множество такива с добро семейство и реализация - също. обаче килограмите са само един от факторите за успех. нали не мислиш, че след всички слаби жени има опашки от ухажори :-)
съветът ми е: постарай се да изглеждаш възможно най-добре - прическа, грим, подходящи дрехи, позитивно излъчване. колкото и да говорим, че външният вид не е важен, първо виждаш човека, а после започваш да общуваш с него и евентуално ти харесва характерът му. и ти когато видиш някой дебел и размъкнат мъж (не казвам, че си такава, само давам пример) не си казваш: "я, този сигурно има прекрасна душа, чакай да взема да го опозная". защото може наистина да е така, но може и да не е. а и това, че някое момиче е слабо, далеч не значи, че е празноглаво барби :-) щом не искаш да те вкарват в стереотипи, не вкарвай и ти другите в тях :-)
Ж43

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 49cdc7b3ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Моля ви се, престанете с тези излишни теми. Толкова ли не разбрахте, не проумяхте, че на този свят сме над 7 милиарда души и НЯМА как всеки да харесва едно и също. ДА, има такива, които биха тръгнали с по-пълни хора. Има и такива които харесват слабите. Нужно ли е, се питам аз да обиждате другите само защото вие сте по различни? И ти така се изказа, все едно всички слаби момичета са "тъпи барбита". Вместо да ми мрънкате по сайтове, какво се е харесвало и какво не, бъдете такива каквито сте и такива каквито искате да бъдете. Ако вече не се харесвате, от вас зависи промяната.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3b955d588e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разбира се, всеки има предимства и недостатъци. Ако не позволиш на килограмите да ти саъздават комплекси и да да те превърнат в сърдита и озлобена. Мъжете се привличат от визия, но обикват личност, за това много "барбита" плачат че им свалят звезди докато не им свалят гащите и после нищо.
Плюс това не забравяй, че всеки избира и "барбитата" си имат критерии, които не всички мъже покриват.
Теглото може да е в следствие на нездравословен начин на живот, което вече е лошо нещо.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9982590b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Авторке, приятелката ми от студентските години ми отмъкваше всички гаджета. Аз - кльощава, тя - пълничка, че и отгоре. Но пък лъчезарна, общителна, остроумна, чаровна, самоуверена. Чак не й се сърдех. И аз ако бях мъж, сигурно и аз нея щях да избера.
Демострирай личността, а не външността си. И го прави със самочувствие.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 63c116b708
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Номер 4 много са ми интересни мъже ксто теб. Първо къде бяха такива като теб като бях 80 кг. Какво като съм мила и забавна, имам много приятели които все ми повтарят това. Гушкат ме целуват ме и момичетата и момчетата, но толкова. Сякаш бях хермафродит, безполова.... Сега съм 50 кг спортувам, самостоятелна съм характера ми е същия и какво чувам!? Мъжете харесвали сочни мъже. МОЛЯ??? И второ много ми е смешно като видя добре поддържан мъж с ясно изразени мускули. Значи се грижи за тялото си. И до него желеподобна жена с дирник вместо дупе, с бричове с катове на корема и О Боже в клин! И аз съм била дебела и не изтезавах другите да ми гледат сланиняците, а мъжете се възбуждат от това дори...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 30532df522
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Като мъж ти казвам, че проблемът им не е толков в самите килограми, колкото в съзнанието им, че никой не ги възприема. Аз лично предпочитам да съм с пълничка, която е в мир със себе си и си знае цената, отколкото с някоя слаба, която има самочувстие до небето, в смисъл изкуствено самочувствие без покритие и го демонстрира. Само че пълните обикновено се комплкесират и го излъчват това. Но има и такива, които са пълни, но са в мир със себе си и имат много приятно излъчване. Според излъчването, хармонията със себе си са много по-важни т килограмите.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: fea50c095a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Моме, а пълничките дами, ако можеха да избират, дали нямаше да имат и те претенции към по-атрактивните мъже или щяха да избират по-смотани, ей така, за да е по-шарен светът.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8858d8f337
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   По-пълните жени са с по-добре оформено тяло. Аз си падам по по-закръглените. Жената трябва да има хубаво тяло.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6bf97e9ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   и аз си падам по по - месестите. анорексички моделки не харесвам. Жената трябва да има какво да се пипне по нея, а не да обарваш кокали, задници тип детско барабанче мразя, по дупето трабва да има месо. Не знам кльощавите момичета защо се имат за повече от другите момичета, като все едно са от концлагер. Супер гадни са с тия кокали. Кой ви лъже мили жени, че трябва да сте слаби, като това е много грозно. Оформяйте си месата, а не ги стопявайте. Разберете, че удоволствие доставя оформеното, а не малкото.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e0f7945c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Не става въпрос за кльощавост. Всяка крайност не е красива (но и тук вкусове разни). Става въпрос, че всеки се стреми да има най-доброто за себе си. Пълничките, ако можеха да избират, едва ли биха предпочели мъж с фигурата на Любо Нейков пред такъв приличащ на Брад Пит.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: dd17acbf0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Аз в университета бях лудо влюбен в една позакръглена колежка, а и не само аз, а половината мъже от групата. Макар да беше пълничка, беше адски красива и освен това беше доста приятна компания. Можеше да се говори за всичко с нея и беше много разбрана и с добър характер. Сега вече е щастливо омъжена за красив и богат мъж, макар че никога не е търсила пари, ходеше с най-добрия ми приятел дълги години, а той няма пари и не скъсаха заради това. Изобщо невероятен човек. Аз по начало имам афинитет към позакръглени и изобщо не ги смятам за втора ръка жени, дори в много отношения са много повече за предпочитане. Дори жена ми беше слаба, като се оженихме, а сега за мое щастие се позакръгли и стана таман за... галене. То иначе като няма какво да хванеш, не е същото. Държиш само кожа и кости и е ръбесто. :)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7ab1c12204
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От 4 до 9. Не мисля, че сега би трябвало да имаш проблеми, по принцип такива като мен са по-скоро по-малко на бройка.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8487fa0da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Моля, дефинирайте Г/Д понятията кльощава и закръглена.
Ако приемем, че нормалните момичета тежат височината си минус 110 (т. е. ако е 170, то тя ще тежи около 60 кг), то кльощава ще е височината минус 120 (около 50 кг на 170см ), то пухкава ще е височината минус 100 (70 кг на 170см)?
А пълна ще е около 80кг на 170?
Знам, че е трудно да се дефинират някакви средни стойности, но ще дам пример с едно бивше гадже, за което жена над 45кг е пухкава, а над 50 кг е пълна (говорим за средна височина от 170см).
А съм срещала и мъже, които на 65 кила на 170 см ми казват, че е добре, ма може още 2-3 килца да сложа, за да придобия идеална форма (стоях и гледах като гръмнаха щом го чух).

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 41bdc46c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Млади, пълнички момичета, вземете се в ръце и направете максималното за да посвалите килцата. Има и такива, които ще ви харесат такива пухкави (както аз самият някога). С течение на годините обаче вие най-вероятно ще натрупате още килограми (като жена ми) и тогава нещата се влошават. Дори и да е потентен съпругът ви, вярвайте ми, трудно се превъзмогва визията... секса става проблем.
До към пубертета аз самият си бях направо дебел. Едно подигравателно сравнение ме разтърси и направих невъзможното - влязох в завидна спортна форма. Можете и вие, но сега, само сега! Дерзайте, от това зависи качеството на живота ви в бъдеще!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 85ad14ceed
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Подкрепям номер 18. И аз имах едно гадже, което в началото на връзката ни беше пълничко, но после надебеля много, и наистина макар да беше страшно добра в леглото дойде един момент, в който просто не ми беше така приятно да правим секс.
Да си едра, пълна, закръглена, или дори леко дебела жена не е проблем, но когато сланините започнат да висят отвсякъде и в секса започнат да се появяват проблемите, свързани с излишните килограми, тогава вече е кошмарно.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8cf5a9abc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Момиче, от поста ти ми се струва, че проблемът не е в килограмите, а в отношението ти към хората и виждането ти за самата себе си. Първо, никой няма да тръгне да се опитва да види "колко чудесен човек си", та ако ще и да изглеждаш като Скарлет Йохансон. Най-много да искат да те вкарат в леглото. Ти сама трябва да се буташ при хората и ден след ден да доказваш, че си стойностен човек. Всъщност повечето закръглени момичета, които познавам са доста популярни. И то точно, защото се опитват по всякакъв начин да се харесат на другите, компенсирайки за нещо, което си мислят, че им е недостатък. А и още нещо, трудно ми е да разбера изказване от сорта на стройно момиче = тъпо барби. Сигурно е изкушаващо да припишеш негативни черти на конкуренцията - все пак представете си момиче с хубава фигура и акъл в главата! То съществуването му направо би било смазващ удар за хора като авторката, но О БОЖЕ, те съществуват. И техният живот не е по-лесен. Съветът ми е да дадеш малко назад с хейта, някое от тези клечести момичета може да стане най-близката ти приятелка.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e58ec6811c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   И аз подкрепям номер 18 напълно.
Спрете да търсите всевъзможни причини за "пухкавите си форми". Спортувате ли често? Или предпочитате да гледате телевизия с шоколад наблизо?
Стига сте гледали крайностите! Аз смятам, че мъжете харесват добре оформени СТЕГНАТИ тела (без значение от възрастта).
Спортувайте, хранете се правилно, пийте течности и спрете вредната храна.
И аз преди бях пухкава- това ми пречеше на социалният живот и интимният.
Мъже, възбуждате ли се от сланини? Или предпочитате да имате гадже със стегнато тяло и оформени мускули?
Е, с много труд, лишения и пот нищо не е невъзможно!

- Sun, 23

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9982590b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Ами то не е и много трудно да поддържаш добра форма. Два пъти седмично плуване, бягане или друг спорт по избор. Повече вода. Никакъв или съвсем малко алкохол. Въглехидратите до обяд, плодовете - следобед, а вечер салата и евентуално нетлъсто месо. Сурови ядки за хубава кожа. Някакво хоби, свързано с природата - градинарство, планински туризъм. Това е достатъчно. Аз съм на 44 години, висока съм 168 см и тежа точно 54 кг. целогодишно, без грам тлъстина и с напълно стегнати мускули. Обаче практикувам този режим, откакто навърших 25 г.

Дори в случая не е толкова важно да си слаб. По-важно е да поддържаш доброто здраве на тялото си, което веднага се отразява и на духа. Здравият и енергичен човек е привлекателен.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ef422fce7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Със всеки изминал ден се убеждавам колко са ограничени българските мъже. Пълно е с мъже, особено в чужбина, които ОБОЖАВАТ по-пълните и дебели жени.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 930a5fbb1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   от авторката : благодаря на всички за коментарите, но едно малко пояснение за номер 5, 6, 20, хора в историята е написано "тъЛпа барбита", - Тълпата представлява голяма група от хора. Не "хейтвам" никой както се изразихте :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: dde77ac0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Различните народи имат различни предпочитания и това е съвсем нормално. В България се харесват изключително слабите жени, и може би това донякъде е защото генетично те са такива, а и зависи и от качеството на живот също - масово недохранване поради липса на достатъчно средства при много семейства. В Бразилия например е съвсем различно, там жените са по-пищни, но пък не можем да кажем същото за цяла Южна Америка, защото пък в Аржентина имат сериозни проблеми с анорексията, тъй като жените са обсебени от външния си вид заради медиите. В Англия пък много рядко може да срещнеш англичанка с телосложение на нашенка, но англичаните си ги харесват и по-пълнички. Мъжете имат по-разнообразни вкусове от жените, тъй че за една жена е предимство самото нещо че се е родила жена и не бива да си създава комплекси от това как изглежда, защото винаги може да намери мъж, който да я хареса. Така че авторке, ако имаш притеснения някакви относно себе си, не бива, просто не си се насочила към правилен тип мъже, не очаквай че някой самовлюбен и егоцентричен мъж ще е с тебе, ако не си в 'стандарта' на тези барбита, а и по-добре, далеч по-добре е да имаш мозък отколкото кифленска физиономия без покритие. И още нещо положително е, че с възрастта, дори и слабите качват килограми от бременности и прочие, тъй че това е само временен проблем, и не бих го нарекла дори проблем, защото наистина важно е как се чувстваш отвътре, това се усеща отвън.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: fea50c095a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Номер 23, къде е тази чужбина, в която обожават по-пълните и дебели жени? Всички чужди секс символи, за които се сещам са в краен случай леко закръглени, но не пълни или дебели

Българските мъже не са ограничени, а са претенциозни към жените, защото могат да си го позволят. (Не казвам дали е заслужено или не)

Някои чужденци пък могат да си позволят други неща, но не могат да си позволят стройни жени. (Пак без да твърдя дали е справедливо или не).

Номер 23, ти като много неограничена сигурно харесваш повече някой шкембелия чичко пред плувец.

В заключение - съжалявам за жените, които имате проблеми с килограмите, при някои сигурно е поради генетична предразположеност или здравословен проблем, при други поради лакомия. Каквато и да е причината, нямате право да се сърдите на мъжете, че имат свои предпочитания.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3075f2c078
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Не знам за какви чужбини говорите, но в Средна Европа хората са по-пълни по принцип и не умират сами. Българите като нация най-много приличаме на италианци, гърци, хървати - това наскоро дори го прочетох. Отидете в Италия и ще видите, че хората не са по-различни от нас, само мъжете са слаби и не са набити с шкембенца като нашите, но не ми харесват. Нашите си личи, че имат заложби да са по-високи, но нещо ги е стопирало (непълноценна храна през 90-те и 80-те да кажем) и сега като имат храната растат на ширина. Младите момчета под 18 г. вече много приличат по структура на средните европейци, но жените и женският идеал остава дребничката, с нежни кости жена.
Аз самата съм една от 7% естествено руси и светли хора у нас - висока съм 176 см. и преди бях 58 кг., а в последните 5 г. съм между 65 и 67 кг. Не съм нито дебела, нито слаба, но правя разлика с това като бях слаба - сега получавам повече внимание от мъжете наоколо и дори повече секс от съпруга си.
Имам работа в чужбина и много пътувам. Направило ми е впечатление, че ВСИЧКИ мъже първо гледат гърдите, после лицето, а може би и задника.
Не съм нежна като повечто българки не само заради височината, но и раменете ми са доста широки и прави, при саката и ризите срещам проблеми и си купувам дрехите винаги от Западна Европа, а отскоро има H&M, шведска марка, която ми пасва като излята - италиански дрехи пък не ми стоят добре, ZARA също.
Не става дума за някакви големи марки, това са масови облекла, но ми е направило впечатление, че марките от Северна, Средна Европа и САЩ, където хората са по-едри като цяло на мен ми стават - марките от Италия, Испания и Българската конфекция не ми стават, защото няма предвидено място за гърдите - имам големи гърди, тънка талия и трябва да взема българска конфекция 50-ти номер за гърдите, а отдолу става като торба. От Западните марки нося 36 номер, което винаги ми става, а в Зара пак имам проблем, че гърдите са прекалено големи - и кройките са такива, че гърди просто не се вписват.
Гърдите ми са проблем, панталони намирам от всички марки, дънки от Levis
Не си мислете с две думи, че всички жени сме като повечето българки - нежни миньончета, тъмнички, със страхотни дупета, но без грам гърди. Аз не съм такава, повече приличам по вид и структура на скандинавка или германка, имам пищни гърди и по-малко задник, тънка талия, но интересното е, че след като напълнях повече ме заглеждат мъжете, защото гърдите ми станаха двойни, а талията и задника да кажем са се качили с един номер.
Според мен мъжете харесват стегнати и добре оформени жени, които обаче имат форми и нещо за гледане и пипане. Нашите момичета прекаляват с неяденето, с цигарите и стават като клечки или хотещи закачалки - дребнички такива. Да, дрехите им стоят добре, но без дрехи нямат нито гърди, дори дупетата.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ce01335d27
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Абе, как можахте да напишете тази глупост, че чужденците харесвали дебелани? Че то даже и в Латинска Америка, където голямото дупе тип "Дженифър Лопес" е поставено на пиадестал, даже там секссимволите им са с големи задници, ама нямат грам мазнинка на друго място, освен в задника и бедрата - такава им е просто структурата.
А европейците и американците не харесват дебели жени, то често жените в техните страни са дебели, и те какво - да стоят сами цял живот ли? Аз така и не се сещам за някой човек, който да може да си позволи стройна и слаба жена, но да си хване дебела и трътлеста.
Е, сигурно има и такива фетишисти, но те си остават изключение, така че не обобщавайте за чужденците, защото аз живея в чужбина и от опит мога да кажа, че чужденците харесват същото като българите, но като няма риба и ракът е риба, ако разбирате накъде бия.
Пълните жени имат своя чар, но за дебелите жени вече наистина е трудно. Не че на тях им липсват обожатели, защото за всеки влак си има пътници, но ако една дебелана я свалят 5 човека, една стройна мадама ще я свалят поне 50, така че... А при 5 кандидата я има качество, я - не, докато при 50 шансът да има и някой, който да си струва не е никак малък.
И в заключение - нека все пак да дадем някакви мерки за пълна и дебела жена, защото височината наистина има огромно значение, ама ако си над 75 килограма, даже и 175 да си, то пак е трудно да минеш за просто "пухкава"... Да не говорим пък за момичетата, които са под 165 сантиметра високи и са над 70 килогама. Ама то пък тях какво да ги мислим, нали чужденците такива ги харесвали... :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2a0c95f8ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Прочетох повечето коментари и вие сте изключително просто хора сериозно и да хайтвам!!! не помислихте че момичето може да има здравословни причини за да е дебела. Познавам хора който от лекартва са затлъстели.! Или не могат да тренират защото могат да получат друго заболяване а не от мързел! И НЕКА ДА КАЖА НЕЩО И АЗ БЯХ ЕДРА НО ОСЛАБНАХ НО НЕ С УПРАЖНИЯ НЕ НИЩО НЕ СТАНА. ПРОБВАХ 2 МЕСЕЦА УПРАЖНИЕ ВСЕКИ ДЕН ПО МАЛКО ""ИМАМ НЯКОЛКО ЗАБОЛЯВАНИЯ ДА ДОПЪЛНА"" ИЗДУ МИ СЕ КОЛЯНОТО С ВОДА В БОЛНИЦА И ИМАМ КОЖНО ЗАБОЛЯВАНЕ НА ГЛАВАТА КОЕТО МИ Е ДО ЖИВОТ И МИ КАЗАХА ЧЕ АКО ОЩЕ ТРЕНИРАМ ЩЕ МИ СЕ ИЗКРИВИ ГРЪБНАЧНИЯ СТЪЛБ КАК ДА РЕАГИРАМ БЕШЕ УЖАСНО ОТ ДЕПРЕСИЯ НЕ ЯДОХ И ДА ТАКА СЛАВИХ... И ДРАГИ МОЙ СПОРТИСТИ НЕ НЕ ВСИЧКО СЕ РЕШАВА СЪС СПОРТ!!! П. п. имам дислекция сори за грешките ;д

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e0f7945c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Номер 29, първо искрено ти желая здраве.
Второ, ако беше прочела не повечето, а всички коментари, щеше да обърнеш внимание на написаното коментар № 26.
Цитирам:
"В заключение - съжалявам за жените, които имате проблеми с килограмите, при някои сигурно е поради генетична предразположеност или здравословен проблем, при други поради лакомия. Каквато и да е причината, нямате право да се сърдите на мъжете, че имат свои предпочитания. "

Физическото нехаресване на някого не означава, че го мразиш. Може да го уважаваш, да го цениш като човек, но да не ти харесва като интимен партньор.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9a9795ff59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Аз съм висок 189 см, и тежа 75 кг. Казват ми че съм бил прекалено слаб, но аз пък харесвам закръглени момичета.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6515b00373
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Аз обожавам доста закръглени, но оформени жени тип круша с много едри бедра и дупе, по-тънка талия и среден бюст с месести ръце. Самият аз съм доста слаб и може би заради това този тип жени изобщо не ми обръщат внимание, а ме харесват само слаби. Неприятна е ситуацията в моя случай, но има много мъже, включително слаби, които харесват пълнички жени, а тези жени в повечето случаи нямат никакво самочувствие и са много срамежливи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker