Какво би разтопило едно момиче? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121465)
 Любов и изневяра (29775)
 Секс и интимност (14397)
 Тинейджърски (21912)
 Семейство (6485)
 Здраве (9616)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7316)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18594)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво би разтопило едно момиче?
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 3283 пъти
Пускам малко по забавна тема за да се развеселят тъжните. Надявам се модераторите да не я сметнат за безполезна.

Всеки знае онези класически сцени от филмите в които момичето вижда момчето как прави нещо и се "разтапя" от любов по него. Кажете вие дами и девойки, какво би разтопило вас да видите едно момче да прави? Споделете преживявания или пък дълбоки мечти. Стига да е по темата, споделете каквото ви е на сърцето.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: b0de0b2cf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че романтиката в киното и в изкуството е надценена. В реалния живот жените повече ценим като цяло вниманието към нас (да ни изслушвате да кажем), да можем да разчитаме на мъжа, той да излъчва сигурност и самочувствие. Мит е също, че жените гледат преди всичко парите. Същност за повечето е важно просто мъжът да има сигурна работа и да е самостоятелен.
Като жест иначе действително се радваме на цветя и дреболиики, но това е по-скоро остатък от старите времена, когато мъжът-ловец е носил неща в пещерата. У нас все още съществуват древни „програми“. ДОКАЗАНИ са две неща обаче - ефект има храната по принцип - да нахраниш жената. Най-голям ефект има да приготвиш храната сам и тя да е високовъглехидратна например паста с някакъв сос и вино. Това е с доказан ефект в резултат на програмата „Мъж - храна - добър баща на децата ми“, останала от Праисторията. Отделно високовъглехидратните храни водят до щастие...
ДОКАЗАНО е също, че най-продаваното плюшено животно в света е Плюшеното мече и внимание - купува се предимно от жени. Доказано е отделянето на ендорфини (хормон на щастието) при жените, които видят плюшено мече. Причината е също древна програма, която е заложена у жената, за да гледа бебета - плюшените мечета имат сходни на бебетата пропорции - голяма глава, очи и къси крайници.

С две думи - жените се разтапят, когато един уверен в себе си мъж ги покани на вечеря с паста в дома си и ? подари плюшено мече :)
Продължаваме обаче действително да се радваме на дреболиики - камъчета, цветя, действително дребни неща. Не знаем, защо се радваме на тези работи, повечето жени казват, че е заради вниманието, но същност се отключва чувство на щастие от стар механизъм, защото само древните мъже, които са били добри ловци и събирачи на плодове и други неща са имали шанс за самка :) Не забравяйте половинките си, мили мъже и да донесете хляб и хранителни продукти след работа - това създава чувство за сигурност и ситост...дълбоко подсъзнателно и чисто физически сме си в праисторията - това са дребни трикове, с което можете да накарате на подсъзнателно ниво половинките ви да се радват. Няма жена във фертилна възраст, която да не се радва на плюшени, но внимание - гледайте да имат бебешки пропорции.
Ако не ми вярвате - пробвайте и подарете такова нещо дори на сестра, приятелка, дъщеря, позната и така нататък - ще се зарадват без да знаят защо, а за жената, която желаете истински ще е сигнал, че искате повече от нея

Разбира се, разни хора, разни идеали - вкусове всякакви.
Отделно са важни неща като хубавия секс, разговорите и темите и така нататък.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 95a54dbf84
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Стига с тия плюшени играчки, бе, хора.... Луди ли сте? !

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b81c99f96b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мен ме разтапя доброто в мъжа, особено ако е насочено към мен :)) Или вниманието му и тактиката, разбира се не и на последно място деликатността

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 597537c2a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Да е богат, ако ще и грозен, комплексиран, злобен и т. н. Или пък фитнес маняк с прическа, татуировки, ако ще да е тъп, да не може две приказки на кръст да каже. Всички останали не струваме.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f21b63b6e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Тъй - кaто мен продължaвa дa ме " рaзтaпя " съпругът ми, ще дaм пример с него. Рaзтaпя ме кaк винaги преди дa излезем някъде, ме оглеждa одобрително с блеснaли очи и ръцете му зaпочвaт дa шaрят по тялото ми. Повече от комплимент е:).
Когaто съм нерaзположенa, ме боли и съм зaядливa. Той ме " обслужвa " в тия дни кaто принцесa, a нaй- ме рaзтaпя, кaто легне зaд мен, гушне ме с еднaтa ръкa, a другaтa сложи нa коремa и леко/нежно мaсaжирa.
Кaто ми се ухили кaто хлaпaк, имa няколко рaзлични усмивки, нaй- слaдкaтa мaй е, когaто реши че, е нaпрaвил беля- тогaвa е подкупвaщa - успявa:).
Рaзтaпя ме също, aко решим дa не ползвaме колaтa, a метрото и е пълно. Прегръщa ме и рaзтвaря лaкти дa ми рaзчисти прострaнство. Когaто си счупих крaкa и след по- дългa зa възможностите ми рaзходкa с пaтериците, ме метнa нa гръб и ме носи до в къщи, кaто ме потупвaше по дупето- рaзтопи ме и тогaвa.
Когaто излезе от бaнятa сaмо с хaвлия нa кръстa и рaзтръскa къдрaвите си кичури...
Когaто зaбележи внимaнието нa други мъжкaри към мен и ме придърпa собственически или пък се ухили кaто " победител ".
Когaто изпaднa в тези мои " котешки " състояния и не спирaм дa го гушкaм, целувaм, хaпя и той се преструвa нa припaднaл, докaто издържи:)
Нaскоро имaше проблем с кръстa, скришно се опитвaх дa рaзместя дивaн и мaсa, a той чул и с изкривено от болкa лице, се опитвa дa го докaрa " усмихнaт ", грaбвa мaсaтa и я вдигa.... ядосaх се, но ме рaзтопи и товa.
Когaто целувa върхa нa всичките си пръсти, зa дa ми покaже колко вкуснa е билa мaнджaтa ми.
Когaто се опитвa нормaлното " тунелно " мъжко зрение/ виждaне, дa го превърне в периферно, зa дa огледa преминaвaщa крaсaвицa, без дa зaбележa:).
Когaто се ядосaм, нaцупя и тропнa с крaк " ще си прaвя к` вот си искaм " и той се ухили до ушите и мо кaже - " знaм". Е, после прaвя кaквото трябвa.
И сaмо не си мисли че, той сaмият не получaвa същото отношение;).

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d0ff45b991
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5, не всички жени са такива. В България има и свестни жени, истински жени. Но са рядкост, за съжаление. Повече май са от тези, които #5 описа. Иначе, както каза #1, разни хора - разни идеали. Най-вече отношението към жената, се забелязва най-много. Как се държиш с другите хора и как с нея.. да бъдеш нежен, мил, даващ грижи и внимание, понякога дори без да искаш нищо в замяна. Да забелязваш дребните детайли, които я променят всекидневно. Защото жената е като света, около нас. Променя се постоянно и е също толкова необятна. Но това се отнася само за истинските жени, а не всички са такива. Не бих се държал така към всяка жена, защото просто не всяка жена го заслужава. Това е.
М18

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8b8f088392
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   1. Да гали или да си играе с куче/коте/друго някакво животинче.
2. Да готви!
3. Когато яде/пие да се облизва.
4. Косата му да е разрошена (да стърчи хах :)
5. Да чете книга.

За това се сещам в момента. :-)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 19dbb6cf6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами при мен са все още ''дълбоки мечти'', както се изразяваш :) Но мисля, че това, което най-много ми харесва в момчетата и хората като цяло е когато знаеш, че можеш да разчиташ на тях. И наистина нямам предвид да те издържат финансово или да изпълняват всеки твой каприз. По-скоро да знаеш, че можеш да се довериш на някого и че този човек при нужда би направил всичко по силите си, за да ти помогне, съответно и ти на него. Да знаеш, че си намерил някой, който поне донякъде те разбира, а дори и когато не успява, не те съди и не се опитва да ти натяква за нещата, в които не си успял/а, напротив до теб е и в най-трудните ти моменти, и двамата се подкрепяте, каквото и да се случва. Някой, с когото да сте един отбор (това не звучи много романтично :)), заедно да се борите с живота, .. защото факт е, че той е една огромна борба.. и отново нямам предвид във финансово отношение.
Иначе намирам за очарователен начина, по който някои момчета се опитват да привлекат вниманието на момиче, което харесват - когато се държат някак по детски наивно, започват да говорят по-високо от обикновено, когато тя е наблизо, щурат се напред-назад и правят какви ли не щуротии, само и само да ги забележи :)
Момиче 22

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9343e3bce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 6, много сте сладки. Дано и моят брак след време да е такъв, а не от онези скучните. А благодарение на номер 1 следващият, който ми подари мече има голям риск да отнесе шамар, за дето иска да ми отнеме свободата.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3251850da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От мили жестове, ПРЕГРЪДКИ (от силните), комплименти, но да не е прекалено ами и да се пуска и някой бъзик иначе писва. :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0051fdfdae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Моят е като номер 6, само че не гледа други дами, защото смята, че от мен по - красива няма. Радвам се че има и други двойки като нас.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c76bb69ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Аз съм мъж, но все пак смятам, че мога да кажа нещичко. Това, което съм забелязал както при себе си, така и при други мъже е, че жените се разтапят от увереност. Но внимание - нямам предвид изкуствена натрапчива напереност тип селски бек, нито да гледаш лошо като нискочела мутра, нито увереност без причина, без покритие и да се парадира с нея, не. Това не е увереност, а демонстрация и избиване на комплекси. Имам предвид самото излъчване на мъжа. Някак непринудена спокойна увереност. Все едно да знае, че каквото и да стане, той винаги ще се чувства удобен в кожата си. Някак излъчване на стабилност, зрялост, инциативност, страст към това, което върши в живота си, да знае къде е и къде иска да стигне. Това дава сигурност на жената и тя подсъзнателно или явно го търси и се чувства привлечен от мъжа. По себе си съдя, че в периоди на преход, когато съм замислен, не съм наясно с живота си, жените бягат от мен. Просто си личи по физиономията им, че не търсят моето внимание. Но сега вече от скоро живота ми започна да придобива посока. Вече започвам да вдявам кое как да постигна, как да се развивам. Някак започнах да чувствам изобилието от възможности в живота ми. И ти казвам в моемнта, не мога да е отърва от жени. А аз по никакъв начин не ги провокирам, защото си имам жена и дете, но ти казвам не ме оставят на мира. От начало се чувствах полъскан, но сега вече взе да ми писва, защото станаха досадни. Все се намира някоя да дойде и да ме пита от какво имам нужда, да ми изчисти бюрото (не че е мръсно, чистя си го редовно), да ми иска съвет, да ме разпитава за семейното ми положение, каква била жена ми и т. н. Просто не мога да се оттърва вече. Но определено вътрешно се чувствам по-уверен, чувствам необятните възможности, които ми се разкриват в живота и това се долавя от жените. Такива неща не остават скрити, доста са интуитивни. Включително и непознати жени ми се свалят, пък аз не съм особено красив, макар да не съм и грозен.

Дори жена ми ми е казвала, че едно време когато бях несигурен на къде да поема с живота си, не ме е желаела физически заради несигурността, която излъчвам. С нея сме искрени и нямаме проблем да си казваме истината в очите, без да се обиждаме. Изградили сме си доверие.

Между другото това важи не само за любовта, а изобщо в живота. Дори и от същия пол започват да ти имат повече доверие, да ти дават шанс да се издигнеш и т. н.

А как го постигнах? Ами просто ми писна да страдам и се огледах около себе си. Установих, че всъщност има много за какво да съм благодарен. И знаеш ли кои са най-ценните неща в живота? Невероятно дребните неща, които повечето не забелязваме. Всичко около нас е изпълнено с изобилие от живот. Ако започнем да го забелязваме и да сме благодарни за него, изобилието идва и в живота ни. По начало сме родени в невероятно изобилие, но толкова сме свикнали с него че в един момент спираме да го забелязваме. Едно елементарно дърво ври и кипи от живот, от живост - то е пълно с всякакви микроорганизми, бублечки. Дъжда, който вали е изобилие от вода. Небето е изобилие от планети, звезди, направо изпитваш страхопочитание от размерите му. Предсатви сиколко много въздух има на света. Разбираш ли, забележи изобилието. Тогав запчваш да забелязваш и изобилието в самия теб. Изобилие от живот, от възможности, от интуиция (висш разум), от пари, от щастие. И тук идва мястото на въпросния закон за привличането. Който има в съзнанието си, му се дава още. Който няма, му с еотнема и това, което има.

Някои симислят, че става с искане, с борба.. Само че това е свидетелство, че няма в съзнанието си, щом искаш. Ти ако имаш, няма да искаш. Не е да искаш, а да си имаш вече в съзнанието. После проявлението в живота е от самосебе си. Само се загледай в небето в ясна нощ и се опитай да разбереш колко сме малки в сравнение с вселената и тогава ще разбереш защо тя толкова обича да създава материя. А ние сме като нея, ние сме една малка вселена, стремяща се да създава, да твори. Но да твори от съзнанието за изобилие, а не от липса.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9343e3bce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Мен ме разтапя когато един мъж уважава мен и това, което съм му обяснила, че за мен е наистина важно. Разтапям се, когато видя, че усмивката, която ме прави щастлива е защото аз го правя щастлив. Разтапя ме, когато ми показва, че държи на мен без да е като залепен за мен и уважава свободата ми. Разтапя ме, когато ми е до толкова бесен, че думата не може да си каже, но не ме обижда и не ми вдига ръка. Разтапя ме, когато оценява с очи колко съм се постарала да изглеждам добре за него. Разтапя ме и когато видя, че нещо му е криво или трудно или пък спорим и се обясняваме и го хвана за ръката не ме отблъсква, а омеква или просто ми се усмихва. Разтапя ме и когато ме прихване нещо и започна да гледам на всичко с нетипична за мен детска еуфория се смее без да ме критикува. Разтапя ме и когато оценява не само визията, но и разумът ми. И когато е съгласен да потрети или дори повече... така де ясно е какво. Разтапя ме, когато се съгласи, че съм права, но само, ако наистина е така де. Разтапям се и когато понякога не ме оставя аз да свърша нещо и трябва да стоя като принцеса било то да прбера масата или да измия съдовете или да пренеса нещо. Разтапям се, когато е запомнил любимите ми цветя (не са рози, а попринцип мъжете карат на сигурно с тях) и за повод ми е взел точно такива. Разтапям се, когато видя мъж да се смее или просто да се усмихва някак безгрижно като дете. И когато ме гледа с онзи объркан поглед като дете, което не е сигурно за коя беля ще му се скарат. И когато ме разсмее след като ме е ядосал. Разтапям се, когато каже, че се гордее с мен и с нещо, което съм постигнала макар и мъничко, а не вместо това да се страхува от амбициите ми. Когато наистина му е интересно как е минал денят ми и ми разказва неговият. Разтапям се и когато ми се усмихва като облека за малко някоя от дрехите му. Когато ми иска съвет макар за нещо дребно от време на време. Разтапя ме, когато правим нещо заедно без значение дали готвим, гледаме филм, мием колата... каквото и да е. Това са от послесните ми връзки някой неща, които са ме разтапяли. Все дребни неща, нито едно от тях не струва пари, но ми показват много повече. И никоя кола или скъп ресторант, лъскаво бижу или нещо подобно не може да компенсира липсата на тези малки моменти на нежност.
П. С. Това би било съвършената реклама на шоколади Милка :Д

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0da777083a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Би ме разтопило да ме чака пред вкъщи, осъзнал, че е направил грешка като се отказа след първия сериозен проблем от отношенията ни. Но май вече го изгубих, макар че се извиних, че съм се държала като идиотка... И май след Него, никой друг не би могъл да ме " разтопи", както той го правеше само седейки пред мен. Всеки, изпитвал силна любов и който я е изгубил, предполагам знае за какво говоря.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: dbecc3f458
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Това ми е любимата тема - РАЗТАПЯНЕ. И то защото така се получиха нещата с моя приятел. Аз си го харесвах. Говорех неща от сорта на, че като видя или чуя нещо мога да се разтопя, после той ми каза, че като му заговоря за топене му се иска да ме прегърне и с времето.... Както и да е, отплеснах се.
Та, аз лесно мога да бъда разтопена. Не с подаръци, не със скъпи вечери.
Разтапям се, когато сме се прегърнали и отворя очи, а той ме гледа и се усмихва. Разтапям се, когато се доближава до мен и усещам дъха му, но без да ме целува. Да ме дразни един вид. Обожавам да ме гали много леко по кръста особено, а и навсякъде. Разтапям се, като ми говори на ушенце. Разтапям се, като се видим сред всичките ни приятели и усмивките ни изгряват и очите ни блесват и на двамата. Разтапям се, докато гледам право в очите му. Разтапям се, докато галя ръцете му... Или като вървим по улицата и ме хване за ръчичка или ме завърти или вдигне. И думите, разбира се. Като ми казва, че имам най-прекрасните очи, най-меките ръце и най-нежния глас. Обожавам да ме нарича: моето момиче, скъпа и любов. Малките неща са най-важни. Поне за мен. :)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d0ff45b991
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   15, 17, Радвам се, че има такива момичета, като вас. Благодарен съм, че има такива момичета, като вас. Вярвам, че в България не сте изчезнали истинските, знаещите какво искат жени. Поздрави от #7

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: dbecc3f458
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   И аз съм благодарна №7, че има все още мъже, които оценяват тези момичета, а не да си плащат и да се втурват при лесното.
Моят приятел веднъж ме попита какъв подарък би ме зарадвал, защото знае, че много обичам да си купувам бижута. Не отричам, че бих се зарадвала на бижу или плюшена играчки или каквото е. Мен самият жест ме разтапя. Това, че е помислил какво би ми харесало. А винаги му отговарям, че хиляди пъти повече ме радва, докато вървим и той ми откъсне цвете от улицата и го сложи зад ухото ми.
Всичко е до вкус, разбира се. Разни хора, както се изразиха по-горе.
Малките неща, като например да ме пита студено ли ми е, добре ли съм, да ми казва, че му липсвам. Да ме прегръща много силно и да не ме пуска няколко минути. Да ми се кара, когато сгреша, така виждам, че го е грижа за мен. Всички тези МАЛКИ неща, всъщност са много ГОЛЕМИ!

Страхотна тема.
Поздрави!
Ваня - №17 :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 03e99f3b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   А за обяснение в любов никой нищо не казва? !?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 581743661d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   А това съм го изпуснала :)

Два вида разтапяне преживявам - едното е от онази сладка, романтична любов, а другото си е с намеци за интимност

първото:
- разтапям се от любов, докато го гледам как спи и се е увил като пашкул
- когато си играе с деца
- когато се смее, докато гледаме някой филм и по бузите му се личат тръпчинките
- когато ми прави кафе
- когато се прави на шут заради мен
- когато слага ръка на корема ми ако ме боли и наистина вярва, че това ще ме излекува
- когато помогне на някоа баба с чантата
- когато се ухилва, щом види, че някой мъж ме заглежда и ме прегръща през кръста, за да си "пази" територията

второто:
- когато готви гол до кръста, по дънки
- когато след работа, като се прибере ме стиска много силно в прегръдката си
- когато си играе с пръст с устните си
- когато излиза от банята и ми замирише на онзи негов душ-гел (леле! )
- когато в средата на най-забързания си ден ми праща смс "Желая те" или "Липсваш ми"


Плам

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 137552b9f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   всичко сам пробвал и за жените най-голямата романтика е парата рядко можеш да намериш свесни повечето гледат те да са добре така да правят че да са на първо място

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 50280beae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Когато докосва и целува ръцете ми. Наистина... за някои хора си струва да се разтопиш! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: bfde386285
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Поглед, усмивка, мистериозност... :)))

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b46ddc3aac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Ако го харесвам и ме кара да се чувствам единствена, съм негова!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 025cf52a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Това че я гледаш по необикновен начин, нежността, сигурността, която един мъж може да даде, времето отделено за нея изненадите, топлината между вас...

П.С.- Можеш да "разтопиш" някой и в газова камера. Едно е да хлътне по теб, друго е да се влюби. За да се влюбиш, трябва освен всичко и енергиите и характерите да съвпадат-иначе ще има романтика, но отблъскването ще надделее!

Лена

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker