За мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За мъжете
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2464 пъти
Искам малко да споделя наскорошни събития с мен и мои приятелки и се интересувам главно от коментари на мъже, но не само разбира се, за да ми се изяснят някои неща.
Забелязвам някаква комплексарщина при мъжете в последно време, на какво се дължи драги мъже? Мъж, който има всичко, красива жена, прекрасно дете, пари, приятели започва да изневерява...? Защо? Комплекси ли избива, ще си доказва, че е мъж ли, че още го бива ли?
И лъжите.. Как така не познавам мъж, който да си е признал грешка и да си е поел вината за ситуацията, все измислят някак си да прехвърлят вината към жените си, да се отърсят. Ами да гадно е да си виновен, ама си е мъжкарско да кажеш "да обърках се, сгреших"...
Каква е тази привързаност към майките ви? Какви са тези сравнения на майка ви с жена ви? Мама така готви, така чисти, така ме глези, масаж ми прави.. Момчета, майка ви си е майка ви, а ние не сме длъжни да сме заместник мами, ние сме жени, който вие пък сте харесали заради качества, който са лично наши. Това, че имаме връзка с вас и живеем заедно не означава да копираме поведението на майките ви. Не мога да разбера как има хора, които не го разбират.
Като цяло забелязвам, че на днешните мъже, на голяма част от тях, не искам да твърдя, че всички сте с такъв проблем и силно се надявам да има и истински мъже там някъде, но на голяма част от вас ви липсва отговорност, самочувствие, мотивация даже, възможността да мислиш за някой друг.. Пораснете драги мъже, не може цял живот да го играете деца.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: a18d6cf2f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Първият въпрос ти е за изневеряващите мъже.
Като мъж ще ти кажа, че не се изневерява от хубаво, а от лошо. Особено след като станете майки много се променяте и често забравяте за нас, а ако се сетите ще е за караници, проблеми и търсене на вина. Имам приятели, които все си намират оправдание, за да не са у дома, защото там било непоносимо. Има и мъже, които вече се чувстват излишни или като братя в очите на съпругата си. Обикновено всичко започва с отказване от секс или лош секс. Когато се усети, че не се старате за нас, ние почваме да се страем двойно и тройно, но като не остане оценено ти прищраква и почваш да живееш живота си. Не е оправдание, но е вид обяснение, защо толкова мъже си търсят разтуха с друга. Още повече това се отнася за успялите сред нас, за хората със самочувствие и успех, защото продължаваме да сме атрактивни за жените, а и имаме интересен живот извън семейство в работа и бизнес.
Когато се омъжат и родят едно дете жените си въобразявате, че няма смисъл да се грижите за нас, да се стараете както ние се стараем и да ни показвате обичта си както е било в началото. В началото не искаме да ви нараняваме и затова крием другата жена, но не малко хора познавам, които след 1-2 годинки се разведоха, просто защото се влюбиха. Има и такива, които сравняват пък двете жени като отношение, образование, интереси, умения в леглото и съвсем рационално решават в полза на любовницата дори без голямата любов, други пък търпят с години нещастния брак и като поостареят изведнъж им прищраква, че си губят живота в глупости заради една жена. Това някои го наричат криза на средната възраст, аз го наричам решение за втората половинка на живота.
Самият аз се разведох на 40 г., защото не се чувствах щастлив и обичан у дома, а и беше станало нетърпимо заради караници, обвинения и скандали. Не бях изневерявал, защото намирах удоволетворение в бизнес и фитнес, но след като се разделих с жена ми не мина и седмица и бях с друга жена, а след една година срещнах моята си половинка.
Лошото е, че се почва от начало, а имаш страхове нещата пак да не се получат. Отлагах заради това децата и брака, отлагах дори да заживеем заедно, но все някога се случиха нещата. Не изневерявам и нямам нужда от това
Още трима мои приятели се разведоха и са отново женени, което е много добре, защото имаме всички малки деца и горе-долу сме на един хал.
Не се изневерява и развежда от комплекси. Комплексираните хора си стоят при първата жена да ги мачка, защото нямат смелост за развод

За втория проблем мога само да кажа, че сте се захванали с мамини синчета. Никога не ми идва на акъла дори да сравнявам майка си с жена си и не познавам такива типове. Това са действително комплексари.
м40

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: bc4278731e
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Чудесен коментар, благодаря!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 70a6a4682c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Съжаляваме

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 70a6a4682c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това въпроси ли са или просто обвинения? И ако са въпроси, само към изневеряващите ли са или и такива като мен могат да отговарят?

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1af640b9b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   "Пораснете драги мъже, не може цял живот да го играете деца. " - поведението на мъжа е правопропорционално на поведението на жената. Задавам въпрос, кое е първичното, кифлата или мачото? Ако няма кифли, които се раздават за едно питие, ще има ли мачовци, които да се възползват от евтината стока. Все пак, вече живеем в пазарна икономика. Каквото повикало, това и отвърнало. Явно си попадала само на мамини мачовци, защото си решила да бъдеш кифла. Не обиждай истинските мъже, има ги, но те не киснат в дискотеките на гюме. Те са в по елитни места и не обичат кифли с боза!?

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 52b40799d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Има едно разделение на алфа и бета мъже.
Това, което си описала са бетата.

Или както се казва не останаха истински мъже.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5e70661647
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към н 1 имaм двa въпросa:
- кaк тaкa си се рaзвел с женa си, когaто си бил нa 40 год., еднa годинa по- късно си срещнaл любовтa, пък си отллaгaл... и продължaвaш дa си нa 40 год. :))) Женa съм и живо ме вълнувa дaли пък не си постигнaл и безсмъртност, a? !
- хермaфродит ли си, (??? ) понеже понякогa се изкaзвaш кaто мъж, друг път кaто женa. В двaтa случaя обaче, се нaблюдaвa, че не съветвaш, a нaлaгaш мнение през собствените си възприятия, в зaвисимост дaли в моментa си мъж или женa.

Женa ( минaлaтa годинa нa 40, тaзи нa 41 год. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 52b40799d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

8.   Искам да добавя, че един 16 годишен младеж с възрастта и опита започва да израства. Вече красивото момиче и готеният секс не са достатъчни. Започва да иска нещо повече. А момичетата, спрират развитието си до 20 годишна възраст, после не могат и/или не иска да се променят. Те си остават същите каквито са били на 16 години.

А при мъжете има брейкпоинтс 16, 26, 34, 40, 50.
Тогава мъжът си дава равносметка какво е постигнал и какво иска още да постигне. Как иска да живее и как иска да умре. Докато жената стига да е нахранена, на топло и наебана, такива неща нея интересуват.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 710c8823ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Друга незадоволена се обади...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d49deb1411
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма нужда от кой знае какво философстване по темата. Както има кифли, така има и селски бекове. Това не означава, че няма свестни и от двете страни. Когато двама човека не ги свързва просто един секс, изневерите са много по-рядко срещани. Когато обаче маминото синче кисне по дискотеките с парите на тати и забива кифлите, тогава какво очаквате. Колкото и да е хубава жената, след 1-2 години тотално му е писнала, той на нея също, съответно всеки поглежда навън.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f0f4cc6333
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Много първобитно изкaзвaне н 8. Имaм достa повече рождени дни от 16, но тъй- кaто според теб би трябвaло дa съм също кaто 16 год. нямa дa ти противоречa ;)))
След около 25 рожд. години, докaто си бъркaх в носa, си помислих " що пък дa не си купя къщa? ! ". Взех, че си купих!
След още около двa прекaрaни рожд. дни, докaто си " висях " кaто всички 16 год. в очaквaне нещо дa ми рaзнообрaзи животa си кaзвaм " що пък дa не си нaпрaвя интересн бизнес и дa ми е гот, хем без шеф, хем рaботa и пaрички? ! ". Aми нaпрaвих си!
Също кaто 16 год. с много мечти, докaто се рaдвaх нa новите си зaбaвления, ( бизнесa си рaстеше нa мaйтaп) пък и отдaвнa вече си бях осигурилa също кaто всички 16 год. топлото и хрaнaтa, пък зa третото ;))))), свят обиколих, дaже друго място зa живеене си избрaх, тук също тaкa по- детски, нaивно си нaпрaвих рaботa, aбе кaкво дa ти кaжa... хубaво е, че съм спрялa в рaзвитието си нa 16, че пък aко бях се рaзвилa и кaто мъжете, ... ти предстaвяш ли си? !
Между другото, докaто ми поддържaхa третото редовно и две децa си отгледaх. Еех, сaмо кaто си помисля, aми aко бях мъж, кaкво ли щях дa постигнa? ! A, инaче онези с придaтъкa, дето и те мъже се нaричaт, пък зaмръзнaли в 13 год. възрaст кaк ги нaричaш? ! Aз се сещaм де, но ми звучи обидно зa тях:)))

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d64990eb97
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Добре де, и моят любовен живот е незадоволителеб, но не обвинявам цялото световно население за тях! Просто съм осъзнала отговорността на това, да бъда себе си, да си избирам партньор с ясно съзнание, да толерирам недостатъците му и, най-вече, да поема риска да го обичам. :)) Че обикнеш ли - страхотия е.
Последният ми партньор си имаше много проблемен характер и личност, но пък беше страшно искрен и умееше да казва "Аз съм виновен, признавам си". И се разбирахме добре, докато други проблеми не се намесиха. Нищо не е само черно, дами и господа:))
Ж20

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ed2574215a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   до 7 - бях даписал “м 40 “ (ПЛЮС), но плюсът не е излезнал.
На почти 47 г съм, но не виждам това какво значение има, а втората ми жена е на 30 г. и ще стане на 31 г. Не сме безсмъртни, разбира се :)
Много желаем и двамата голямо семейство и много деца, а аз имам вече трички и четвъртичко на път. Всички живеят при мен, защото интересно, но преди да я напусна, моята жена много използваше децата за оправдание, все с тях се занимаваше, а като се разведох ми ги тупна. Лошо няма, пълна къща.
Всичко си е до жена. На първата и две деца ? бяха много, но на втората съм тупнал три и четвърто на път, а си работи дори, и за мен има време. Всяка вечер в точно 18 ч. вечеряме цялото семейство, а първата жена не желаеше да седим заедно, да си говорим и тем подобни елементарни иначе неща. Аз без любов можеше същност да изкарам, но не успях да търпя лошото отношение и добре, че не търпях, защото много бързо си срещнах Половинката.
от 1

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5f85021d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   М на 40 плюс, а ЗАЩО си се женил за първата, след като тя НЕ ти е била Половинката!??

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ed2574215a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Номер 15 - защото съм бил млад и глупав. Признавам, че тогава мислех повече с патката си, защото тя беше уникално красива жена. Никога сексът не е бил хубав с нея, но си въобразих, че ще се наредят нещата, защото аз пък много я желаех и съм бил глупак да си въобразявам, че с времето и нейното желание ще разцъфне. Пробвах с годините всичко, абсолютно всичко, но нищо непомогна, а съм нямал сексуални проблеми нито с жените преди нея, нито с втората си жена. Хайде, сексът да беше, ще преглътне човек, но се появиха с годините раздразнителност, заядливост, караници, обвинения без причини - връщаш се след труден ден у дома, за да те направи на нищо, а тя по цял ден по фризьори, фитнеси и козметици. Вменяваше ми чувство, че съм грозен, дебел дори, защото действително съм нямал време за фитнеси, но пък дебел не съм бил. Когато се запознахме бях професионален спортист, но и тогава не изгаряше от страст, с годините ми казваше, че съм ? бил отвратителен. Ставах обаче за плащане на сметки, за пред хората, да се хвали наляво-надясно с кого била и дори да използва името ми навсякъде...ставах и за осеменител, когато ? се прищеше детенце и да се прави на майка.
Човешко е да се греши. Осъзнах иначе много бързо, че не е подходяща за мен и като темперамент, и в секса, и дори като съжителство, но вече бяхме създали детенце, а и тогава ми бяха приоритет бизнес и амбицията ми да си постигна мечтите. В третата година иначе усетих, че нашето не е нормално, говорихме с жената и решихме, че второ дете ще ни помогнело, защото действително първото дете ни докара доста щастие, но нещата не се получиха. Глупаци сме били и двамата - след второто дете караниците дори станаха по-лоши, а тя почна да отказва секс или да си намира оправдания, в повечето случаи стоеше като кукла. Загубих интерес към нея като жена, но си беше майка на децата ми, а аз работех по 12 часа на ден и си бях навил на акъла, че сексът не бил важен и тем подобни. Чак на „старини“ се събудих и усетих, че моето не е живот.
Е, направили сме и двамата с бившата ми жена грешки - човешко, но не това е темата, а защо сме били изневерявали мъжете - еми защото не сме щастливи, мили дами.
Да, не отричам, че при удобни случаи или в някаква ситуация доста от нас стигат до секс за една вечер с някоя колежка да кажем (НЕ ГОВОРЯ ЗА СЕБЕ СИ), но това не значи по принцип нищо, но имам приятели с дългогодишни любовници вече и действително тяхното не е от добро, а и повечето успяха все пак да се разведат. Никой от тях не е искал да си усложнява живота с любовница от лекото и мекото у дома.
м40

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ed2574215a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   A и последно нещо смешно и интересно по темата, което прочетох в БЛИЦ

“Възрастна двойка от Горна Оряховица получи развод след цели 60 г брак. Делото в Районния съд в железничарския град било заведено от 90-годишния С. С.
В молбата си за разтрогване на брака, старецът разказал, че с П. С (85 г. ) се оженили през далечната 1945 г. и имат син, съобщава „Труд”. Дядото се ожалил обаче, че от 4 г. е в старчески дом във Велико Търново, но никой от семейството му не го е посещавал. "Бракът ни от години съществува само формално", заявил пред магистратите С. С.
По време на делото съпругата му споделила, че това е шести опит на мъжа и да сложи край на съвместния им живот под влиянието на други жени. П. С. обяснила, че не му била ходила на свиждане в социалния дом, защото страда от коксартроза и е трудноподвижна.

От събраните доказателства, магистратите преценили, че бракът между двамата съпрузи е изпразнен от съдържание, защото отношенията им от дълго време били като на съквартиранти. /БЛИЦ

Ха-ха, дядката срещнал в старчески дом май друга жена, ще падна! Мои приятел пък имаше ключ за къщата на баща си-вдовец, но вече няма, защото влезнал без да звънка и заварил почти 90 год. дядка с медицинската сестра, която трябвало да се грижи за него.
И аз понатрупах вече годинки и се замислям за тези неща, защото половината ми живот пренебрегвах секса и любовта като нещо неважно, а сега се замислям дали не съм направил грешка огромна и дали ми остава още време и директно питах по-възрастни от мен приятели като най-възрастният беше на 75 г. и ми казват повечето „Секс, ама с любовницата - у дома 20 г. на сух режим“. Жалко!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ccba176570
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   До 11 - я кажи, че си забравила да се похвалиш - човекът с придатъка до теб, скандинавец ли беше, или някакъв друг западняк? Отнякъде си ми позната:)))

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: fbf5be9f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Н 18 ( 11 съм) бългaрче ми човекa с придaтъкa ;)))
И преди дa си си нaпрaвил собствени зaключение, срещнaх го именно в стрaнaтa, която си бях избрaлa зa живеене, тоест след определени лични постижения, ей тaкa, докaто си веех плитките:)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: be02b8d734
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   поне знам ,че майка ми ме обича

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker