Абсолютно никакъв успех с жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Абсолютно никакъв успех с жените
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2074 пъти
Здравейте. Пише ви момче на 25 почти, не знам как да започна, но заглавието само говори за себе си. Самотно ми е. Много при това. Общителен съм, искам да говоря с хората, опитвам се по всякакви начини, но винаги чувам едно от двете - "заета съм", "обвързана съм". И това 25 години. Започвам да си мисля дали предишните ми целувки с момичета са били, защото те са ме харесвали или са били просто от сажаление... Аз лично за себе си знам, че не съм някакъв противен даже са ми казвали че съм сладък и готин и с чувство за хумор. И като събереш 9-10 такива мнения, значи проблема не е в теб нали? Тази вечер е поредната, в която се чувствам така. Намерих си хоби миналата година - лостове тренировки навън. Цяла година и ми писна.. аз не мога вечно на хобита да я карам. Знам какво ми трябва, запознанство с момиче, което няма да ми каже неща от типа, които написах по-горе. За рождения ми ден едно момиче ми подари едно много яко нещо, което е запомнила, че съм говорил някога за него. Унемях като го видях.. помислих си че ме харесва, защото е огромен жест това за мен. Поканих я на кафе - тя разбира се отказа... заета постоянно и нямала време.
Онзи ден пък се запознах с момиче ей така на улицата, взех и телефона тя ме хареса поне така показа. Разговорите вървяха супер, и точно за 2 дни тя загуби интерес. Е добре какво не ми е наред егати? Защо винаги ми се получава така, че в любовта никога да не успявам?
Като се прибрах днес от работа, писах на един приятел да го видя какво прави. И той ми каза, че не можел да говори понеже е заедно с гаджето си в момента... Това направо ме срина, защото, всички са във връзки, а аз постоянно опитвам и никога не ми се получава и постоянно ме въртят на малкия си пръст. А момичетата с които съм успавал да излзна към 3 срещи и нагоре, тогава осъзнават, че съм пичага и искат да са около мен. Но другите не ми дават шанс да стигнем до там, а ме отписват много бързо. Отделно от това когато са ми казвали че им трябва време да се опознаем преди да излезем, аз съм ЗА това, но те никога не сядат да си пишем и отговарят през 60 минути на съобщение, как да се получи опознаването тогава?
Моля кажете ми аз ли съм проблемът или просто жените са си такива?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 213ff26f0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам те и то много добре . Знам какво е да си самотен . На човек му се иска да има някого до себе си , за да има с кого да сподели ...Да има кого да обича да създаде семейство ...На 25 си имаш време някои намират своята голяма любов на по 40 , но да искаш да има някой който да те прегърне да ти каже обичам те да ти го показва .. Според мен и твоето споделено си хубаво добро момче което вече иска нещо повече от това да се зарибява с момичета ... Не се отказвай ще намериш , но ако искаш свястно момиче не го търси по дискотеките , а по улиците не знаеш на каква ще попаднеш :)
Успех !!
15

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0671058a87
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Много мъже в България са в твоето положение. Причините може са много:

- по-малко жени отколкото мъже до 25-26 годишна възраст. Просто, за съжаление, емигрират повече млади жени.

- прекалено "лесно" държание. Качествените жени не харесват мъже, които твърде лесно дават любовта си, точно както качествените мъже не харесват жени, които твърде лесно дават секс.

- високи критерии. Има жени, които са самотни и които биха искали да са с теб, но вероятно няма да те привличат физически. Все пак в един момент ще трябва да осъзнаеш, че жените не са само цици и дупета, а цели човешки личности.

- лош имидж, неподдържан външен вид, не демонстрираш статус. Ако ходиш с кофти дрехи и обувки или кофти прическа - промени това. Докато един мъж търси в една жена физическа годност (красота и младост), то една жена търси в един мъж основно статус (материална стабилност и сериозност)

- комплекси от твоя страна. Вероятно в някой момент от живота ти, все някоя девойка си е падала по теб, а и вероятно ти не си бил съвсем безразличен. Въпросът е, че сигурно имаш комплекси, които егото ти подхранва - несигурност и тн. Трябва да ги премахнеш/игнорираш. Най-добре е да намаляш егото.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b076d53916
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А ти как се държиш с момичетата? Как общуваш с тях? Щом мислят че си сладък и забавен, и първоначално искат да те опознаят, според мен по-нататъшното е заради теб! Ако например си прекалено мил, ще си помислят че си голям мазнурко, ако много ги "сваляш" ще си помислят, че правиш така със всички други.. ах, че сме ние момичетата.. Ще ти дам съвет-когато заговориш едно момиче, не гледай много да говориш, кажи няколко думи, като от сорта-косата ти е много красива, и само и я докосни, това наистина е добър комплимент, или пък кажи нещо за очите й, а след това си тръгни, като преди това може да й кажеш да си полафите после по фейса например. А ти как се обличаш, как си финансово? Повечето глупачки гледат парите.. Дано си намериш момиче, мило умно и красиво, което да те обича, като мене едно такова.. :Д

Момиче на 17

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6af110ee39
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си единственият. Аз съм 100 пъти по-зле.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f5e95666c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ама не се отказвай от хобитата - колкото повече и по-разнообразни хобита имаш, толкова по-интересна личност ще бъдеш и ще имаш повече теми за разговор с хората.

И мисля, че бъркаш значението на думата "общителен" :D
Това означава да искаш да опознаеш хората, да прекарваш време с тях и да намираш общи интереси. А ти като чуеш, че мацката не желае да се обвърже с теб, и съвсем я отписваш. Т. е. ти я виждаш само като потенциална забивка, но не и като потенциален приятел. А хората ценят и искрените приятелски намерения, повярвай ми. Ако не създаваш И приятелства, трудно се научиш да общуваш с момичетата

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 06e9840161
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Значи номер 3. Ако сме мили не ставаме. Ако сме по-отворени не ставаме. И ако не ви обръщаме внимание пък ще си помислите, че нямаме интерес. Как изобщо момиче си харесва момче не разбирам

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3003ed7287
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Истината е една - комерсиализацията на всичко еба мамата на всичко! :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5ad09dcc7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   А възможно ли е да комуникираш с малко по-интровертни момичета и да ги плашиш с екстровертността си? В смисъл те да не говорят чак толкова, а ти да си прекалено приказлив за тях и да те вземат за леко повърхностен. А можеб и темите ти не им допадат, знам ли. Без да съм те видял в действие, така само по описание, трудно мога да кажа.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b59ee73954
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Пичага, каква кола караш, колко често излизаш на бар, какъв статус демонстрираш... това е което интересува средно статистическата маргинална кифла :) А това колко си готин и комуникативен е на заден план.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 939718ed4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пробвам със сайт за запознанствал

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker