Пожертвах собственото си щастие в името на чуждото благополочие. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пожертвах собственото си щастие в името на чуждото благополочие.
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1828 пъти
Не съм предполагала, че някога бих писала в подобен сайт за някакъв мой проблем, но тъй като нямам на кого да споделя, се реших да споделя с този сайт.
Вероятно много от вас, ще ме упрекнат, ще ме нарекат с цветущи имена - може би го заслужавам, може би не... но аз просто се влюбих. А.. казват, че любовта била по-силна от всичко!

Аз съм студентка - на 22 години съм. От 3 години насам имах връзка с човек, който казваше, че ме обича.
Всичко започна в края на лятото. Живеехме заедно под един покрив с въпросното момче, под наем. Тъй като той не работеше от близо 2 години и половина, аз се грижех за прехраната ни, като работех от къщи - на компютъра. Продавах дрехи, играчки, аксесоари в Интернет.
В последните месеци непрекъснато се карахме - той все беше недоволен, държеше се грубо с мен. Не ме уважаваше. Но аз си затварях очите - може би защото бях прекалено добра и прощавах всичко. Позволявах да ме мачкат и да се подиграват с мен.
Но колкото и лоша да беше ситуацията - вярвах че ще дойдат и по-хубави дни и... нещата биха били тръгнали към хубаво.
Като довереница и като близка имах майката на това момче, аз виждах, че тя се държеше с мен много добре. Уважаваше ме или поне това показваше. Винаги й помагах с каквото мога.
Тя казваше, че живее и работи в Чужбина, но по-късно се оказа, че през цялото време ме е лъгала.
През това лято тя се върна в моя град, заедно с човек, който представяше за свое гадже. Той беше 11 години по-млад от нея.
Не съм си и представяла, че между нас би могло да се получи нещо, но... се случи! Междувременно в тази къщи непрекъснато имахме раздори, беди и много, много болка. Все за нещо се карахме и обикновено това бяха пари. Парите все недостигаха дори и за ядене. Връщайки се от Чужбина, майката която се казваше И. и "приятелят" й - Е. бяха без пукнат грош. Всичко падна на моите плещи.
Най-вероятно всеки би избягал на мое място. Всеки би се махнал, но аз постъпих изключително глуповато. Продължих да живея там и да плащам сметките и да се грижа за всичко. Някъде дълбоко в мен, вярвах че някъде там има някой от горе и ще оцени добрината ми. А и не само - мислех си че помагайки им, все някой ще оцени моите жестове и ще подаде и на мен ръка. Много ми се искаше да започна начисто някъде в Чужбина. Искаше ми се да си намеря хубава, работа, да си устроя жилище, а защо не и семейство там? ! Даже аз все още го искам! Не виждам лошо в това... Често докато се карахме обаче, забелязвах че винаги Е. ме защитаваше пред И. и сина й.
В негово лице виждах един различен човек, добър, човечен, макар и преживял много. Виждах в очите му, че е страдал, виждах болката. Често споделях с него - в този дом нямах вече близки.
Един ден бяхме останали сами и... се случи - любихме се. Той ми призна, че се влюбил в мен, че ме обича. Аз също не бях безразлична към него и така започна нашата тайна и доста динамична връзка. С него никога не сме се карали. Междувременно той беше започнал работа в града и започнахме да заделяме тайно пари. Градяхме наше, общо бъдеще и мечти.
В един миг - някъде малко преди коледните празници избухна жесток скандал, в който и двамата напуснахме тази квартира. Още същата вечер, обаче тази жена (И. ) се свързала със семейството ми, обиждала ме, клеветяла ме е и какво ли не. Разказала на родителите ми, че Е. е сутеньор и ще ме прави простит*а в Италия.
В следствие на което те подадоха жалба в полицията за това. Когато отидохме двамата да поговорим с моите родители за това, те му налетяха и го нападнаха. Нещата приключиха изкючително грозно.
Прекарах ужасни празници в болка, тъга и мисли по него... Много страдах заради него. Обичам го и искам да сме заедно. Бих дала всичко да сме заедно, но там е проблема че не искам проблеми с МВР, родители и прочие.
Сега те не ми вярват, даже ми се подиграват заради глупостта ми да живея при тези хора и това, че съм се влюбила в някой, който е бил чуждо гадже. Да, това е грях, но любовта не гледа на лице. Не пита на колко години си и какво правиш! Аз просто го обичам и искам да бъда щастлива!
Други жени на мое място биха искали парите, материалните блага и какво ли не. А просто искам само любов.. това е.
Тези дни Е. се свърза с мен, непрекъснато си говорихме и ме покани да бъда с него в неговия край, да живеем заедно! Проблемът е там, че ако бях отишла родителите ми, щяха да въвлекат полиции, хора и отново панаири и събрания на сеирджии. А това е последното, което искам. Не желая да да го въвличам в тези неща. Обичам го толкова много, че няма да си простя, ако аз съм виновна за това той да страда. Освен това баба ми получи лек инсулт, ставайки свидетел на цялата тая цигания.
Сега се страхувам от предстоящото - дали е разочарован от мен.!? Аз ли съм прекалено страхлива да рискувам и да изживея щастието си? Как да постъпя? !? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5acf62c6e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нещо не разбрах - този човек сега сводник ли е или не и как така имал изведнъж друга приятелка. Много объркано, но няма да чета отново, а направо ти казвам да го напускаш този хрантутник.
Грешката ти е била, че си била много млада, наивна и влюбена в идеята за самата любов, не влюбена в тази личност. Толкова искаш да се харесваш и да бъдеш обичана от другите, че стигаш до самоунищожение. Родителите ти са прави, а и много вероятно е действително да е сводник.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3842e64e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не успяй и до средата да стигна, но явно някой си упражнява писателските умения.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6150923998
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Винaги съм билa и винaги ще бъдa ЗA любовтa, но не тaкa ку*венски. Щом толковa се обичaте, се изпрaвяте горди и зaявявaте лъбовтa и нaмерениятa си, a не се криете кaто крaдливи мишки. Дa лъжете трети човек/ хорa, дa ги гледaте всеки ден в очите с лицемерие... не мисля, че подобни хорa умеят дa обичaт дори себе си, кaмо ли друг. Ти обaче си влязa в ебaти филмa. Толковa ли ти хaресвa дa си " многострaдaлнaтa Геновевa "? ! Имa тaкивa хорa, умирaт от кеф дa говорят кaк от " добротaтa " си пaтели. Aвторке, не си влюбенa - зaвисимa си от неговaтa зaвисимост, тоест, имaш нуждa от " горкото изостaвено пaле ", зa което дa се грижиш и той дa ти ближе ръкaтa от блaгодaрност. И кaкви полиции, кaкви глупости, ти си оълнолетнa женa и aко толковa искaше нaистинa, досегa дa си си обрaлa крушите и прaво в " неговия крaй ". Притеснявaло те е кaкво ще си помисли той зa пaнaирите... той пък виж кaк не се е притеснявaл нaрaвно с другите дa яде от твоятa шепa и нa твой гръб. Друг е проблемa явно, зa дa не хукнеш дa си " стрaдaш " тaм щaстливо, може би ще трябвa овце дa доиш и кокошки дa гледaш, не знaм, но не е товa, което кaзвaш. Я си поговори със себе си, изясни се със себе си, то и където си по принцип. все ще нaмериш някого дa обгрижвaш, имa aлкохолици, нaрко зaвисими, мързеливи, огледaй се мaлко и ще откриеш къде дa ти е " гaдно ", нямa нуждa според мен, чaк у " неговия крaй " дa ходиш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 55a0ef7d55
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   чакай малко, нали те всъщност не са били в чужбина? защо са решили, че въпросният Е. е сводник? има ли някакви доказателства - полицейска регистрация, дела, свидетели?
щом си пълнолетна, родителите ти не могат да направят нищо, щом не си отвлечена. въпросът е дали си струва да зарежеш всичко заради този човек и дали ситуацията няма да стане "от трън на глог".
съветът ми е: напусни приятеля си, там няма какво да се коментира, приключвай с тази безперспективна връзка. за новия човек: дай си време да прецениш дали това наистина е твоят човек или просто си се вкопчила в него защото просто е различен от приятеля ти. това в момента трудно можеш да го прецениш, първо си под влияние на емоции, второ - явно си млада и наивна (не се обиждай, поне така изглежда от писанията ти).
щом си е намерил работа, нека работи и остане в града, така ще имаш време да го опознаеш. постепенно с времето ще стане ясно каква е истината, а и родителите ти може да го опознаят и да размислят.
Ж43

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 666a643f75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   здравей,
ако си на 100 % (сто процента) сигурна, че този човек е добър - не изпускай шанса да бъдеш щастлива. Просто не мога да се сетя какво биха могли да ти направят родителите.
Не може да идат в полицията и да кажат "този е сводник", те идват и го отвеждат в затвора... То ако става така лесно...
разбери с какво се е занимавал до този момент, има ли някаква причина онази жена да каже, че е сводник и т. н.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a834e704ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И още питаш. Какво има тук за чудене, след като го обичаш, заминавай с него.
Родителите ти, и тем подобни, това са глупости.
Сега... това за сводника наистина не стана ясно. Ако не е такъв, всичко е наред. Ако е бил такъв, най-добре за тебе да нямаш работа с него... искам да кажа, ако човека е почтен и свестен, просто се събери с него.
Ти сама казваш, че любовта е най-важна, така е.
Затова остави всички изкуствени проблеми, недей да си търсиш поводи да не отидеш при него... не предавай любовта си за някакви измислени противоречия, за никого, заради нищо.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7f557bdb88
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте -
Не си упражнявам писателските умения просто исках мнение от страничен човек.
Да, постъпих глупаво като бях с първото момче и го напуснах.
Въпросът е там, че... ми е трудно и не зная как да постъпя (доста глупаво звучи всичко)
Човека се е шофьор и по принцип работи това.
Относно родителите ми - те са хора с доста патриархално мислене, от ранна възраст често ме унижаваха и се държаха гадно с мен. Та... за това беше една от причините да се изместя на квартира с първото момче.
Човека в който се влюбих не се радваше, та дори се срамуваше от това че се налага 22 годишно момиче да го храни, макар и за 1-2 седмици. Но той започна работа и вече не беше така..

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4e5dfcdcf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Браво, №3, уникална си.... това е истината и ти си я формулирала най-точно.... "Не така курвински... Щом се обичате се изправяте горди, и заявявате любовта и намеренията си, а не се криете като страхливи мишки"Никой не би могъл да го каже по-добре от теб. И никой-да го почувства по-добре от мен. Защото и аз съм си изпатила от такива страхливи мишки... комментарът ти истински ме развълнува... моите поздравления....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker