В мен нямало перспектива - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121546)
 Любов и изневяра (29806)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21916)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В мен нямало перспектива
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2080 пъти
Чувствам се ужасно наранена, използвана, излагана! Имам връзка от 2 години с мъж, който говори едно, а действията му говорят друго. Постоянно ми говори за сериозните му намерения, за деца и такива. В същото време освен вечер да ме извика у тях, да ме употреби ( през останалото време рови в телефона си) и на сутринта да ме захвърли вкъщи няма. През деня изобщо не ми се обажда, вечно зает нямал никакво време, напрегнато му било. Нима не е нормално през деня някой да ти звънне, да те чуе как си? Много ли искам? Постоянно ме обижда с думи като курва, боклук, мърша, после казва, че съм го ядосвала за това. Винаги когато излезем започва да ходи при други момичета, започва едни подмятания към тях, очите му ще изтекат. С това му поведение изгубих доверие към него. Опитвах всякак - да разговаряме нормално за тези неща. Опитах да се правя, че нищо не се е случило. Тръгнах си вече няколко пъти, след ден два започва да ми звъни и да ми пише, колко много ме обичал, пак го удря на деца и чувства. Най-много ме заболя от това, че в най-трудния ми момент той вместо да ме утеши ми удари два шамара, нагруби ме ужасно и вечерта изчезна някъде извън града. Не мога да разбера прави едно, а говори друго? Най-прясното което е казал на маса за мен, е че аз много съм искала да се оженя за него, ама той не искал. В мен не виждал перспектива. В същото време ми звъни и пише да се върна при него, че щял да се промени, че ме обичал. Казах му че повече няма да търпя това отношение, че имам право да си потърся някой, който ще ме прави щастлива. Аз вече не съм себе си, постоянно плача, нямам грам самочувствие, превърнах се в една сянка, посърнах, Всички около мен го забелязват! Той толкова много си е повярвал, мисли си че е незаменим, казва че всички само щели да ме ебат и захвърлят, той искал да ме направи човек. Никога по никакъв повод не съм му изневерила или накарала да се съмнява, раздадох се безрезервно за него. Той сам казва, че по спокойно с жена не се е чувствал. Грам не му пука за това какво аз изпитвам, колко ще ме заболи и как ще се почувствам. Толкова велики думи и обещания дава, а всичко остава само на думи. Исках да му вярвам, но повече не мога. Много пъти го хващам как преиначава ситуации, измисля си своя версия и като, че ли вярва в това - а всъщност лъже. Смачка ме! Казах му, че не искам връзка за секс, нямам нужда от това. Искам сериозни отношения и взаимност- а той ми ги бил давал само че аз не съм била добре. На 28 г. съм много добре зная какви са нормалните отношения между хората, тук ги няма. Не мога да проумея, защо не мога да си тръгна завинаги, зная няма друг изход, но като че ли се чувствам в капан. Ужасно ме боли, лутам се между чувствата и разума. Той ме заплашва, че ще ме пребие ако си тръгна, ще ми почерни живота. Казва, че никога няма да ме пусне да си тръгна от него. Незная вече какво да правя, как да постъпя, чувствам се ужасно.
Отделно тяхните не ме искат. Нямат причина, нито съм ги обидила, нито нищо просто виждат заплаха в мен, че ако сина им се ожени няма да има кой да ги издържа. Правят се че съм невидима, аз ги поздравя а те нищо. Попитах го защо вашите не ми отвръщат с едно здравей поне, какво има, а той ми каза че си измислям, че съм искала да го настроя срещу тях. Предложих му да излезем на квартира да се отделим, не ми удобно да ходя в къща в която не съм желана и да деля една стая с тях, но той ми каза че това били лигави претенции. Майка му наговорила ужасни неща за мен в един салон, за късмет ли моя близка приятелка била там и останала потресена от чутото. Тя постоянно му говори против мен. Предишната му връзка е приключила точно заради това, майка му докато не го разделила не се спряла. Предупредиха ме за това, но аз не вярвах, мислех си хората винаги говорят лошо, не се връзвай.
Какво да правя, как да се оттърся, трябва нещо да предприема иначе ще откача.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 042ff19dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Взела си абсолютно правилното решение!!! Туримму пепел на този и го забрави, блокирай гп при мобилния си оператор....а докато си сама прочети книгите " защо мъжете се ценят за кучки" и " защо мъжете харесват кучки" - книгите ги има във всяка голяма книжарница, виж в гугъл за како - става дума - хем ще се посмееш, хем ще видиш как да не попадаш отново на такива ненормалници като този!
Ж30

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: bdcc93b7e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Виж какво, разкарай го от живота си на момента! НЯМА да се промени! За деца и брак с този човек не си и помисляй. Имай малко самоуважение...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cdc5075fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ти мaзохисткa ли си, кaквa си тaкaвa шaнтaвa? ! Извинявaй, но aз въпреки, че съм много кроткa инaче, ми се прищя и нa мен дa те пляснa. Той че е боклук aбсолютен, товa е ясно, но и ти с товa поведение и държaние нa безхaрaктернa мишкa, някaк не предизвикa съчувствие у мен, a гняв. Гневa ми идвa от товa, че не могa дa възприемa, кaк е възможно човек дa нямa елементaрно увaжение към себе си, поне естествено зaложения ни инстинк зa сaмосъхрaнение. Кaто че си човек, но без нaй- първичните дори човешки инстинкти. Кaкво дa ти кaжем тук, ти след всичко товa щом си продължилa с него, знaчи не те впечaтлявaт чaк толковa унижениятa, мaлтретирaне, " кучешки живот ".
Ето ти срaвнение - при първaтa подобнa обидa бих си тръгнaлa, нa мигa! Щял дa те убие... офф, ще убие мaйкинaтa си! Тaкъв кaто него, aко един мъж го плесне зaд врaтa, сигурно ще се нaпишкa, зaтовa подобни си търсят подобни нa теб.
Кaто че ли единствения вaриaнт зa теб е някой дa те измъкне нaсилa зa косите, после нaсилa дa те принуди дa се увaжaвaш... някaк си тaкaвa ТИ сaмaтa. Тaковa чувство ми вдъхвaш. Опитaй дa потърсиш помощ зa мaлтретирaни жени, не вярвaм, че сaмa ще успееш дa излезеш от товa... ти не искaш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8f873578f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как може някой да ти вика, че си боклук и ти да стоиш? Тоя е някакъв селски бек. Щял да те пребие, глупости! Ако ти е останало още и грам самоуважение го зарязвай. По-добре сама, отколкото зле придружена, тая приказка си е много вярна.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ed3969703e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Необяснимо е за мен и много други мъже защо добрите жени си падат по боклуци,но ... това е положението

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: dfe76c4c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Лиши го от това удоволствие да те търси за секс само... да си намира друга, която ще му трае неадекватното поведение на разгонен мачо и по байганьовски просташки изцепки. Кажи си, че си повече и заслужаваш повече и горе главата. За такива мъже нито се плаче, нито се чакат. Той няма да се промени, но ще промени тебе до неузнаваемост и докато се усетиш ще си сама, пропиляла най-хубавите си години, останала без уважението на близки и приятели, тъжна и изтормозена... Затова бий му шута и си намери някое скромно момче, което ще трепери за тебе и ще изкара най-хубавите ти черти от характера ти. Успехи!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9450b22698
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила, бягай далече, моля те! Колкото по-бързо, по-добре. Била съм в подобна връзка и въпреки, че години минаха оттогава още не мога да залича напълно раните от обидите, от унижението, от смачкването. След него загубих доверие в мъжете - следващите ми връзки се проваляха, защото осъзнах, колко нечестно и ужасно се е държал с мен и гневът и омразата, които не бях насочила навреме към него, насочвах към новите си партньори, които с нищо не го бяха заслужили. Нараних скъпи за мен хора, докато излекувам собствените си рани. Станах параноична, подозрителна, егоистична в секса, имах изблици на гняв и агресия - изобщо сякаш започнах да подражавам на неговото поведение спрямо мен и бързах да заема неговата роля във връзката, за да не бъда аз жертвата. Ужасни са пораженията, които подобни отношения нанасят и много време отнема за да се заличат. Слава богу, времето лекува, срещнах човек, който с любов, търпение и много разбиране успя да ми помогне да се върна обратно в кожата си и да си разреша да обичам и да бъда обичана. Но и досега споменът за онази връзка ме жегва. Ето и сега не се сдържах да не пиша по темата ти. Като погледна назад, не мога да повярвам, как съм търпяла това, как съм му позволявала да се държи така с мен. Защото в крайна сметка той затова го е правил, защото позволявах. Просто е използвал моята несигурност и чувствата ми към него.

Мила, не заслужаваш такова отношение. Никоя жена не го заслужава. Трябва да сложиш край на тази агония. Изключи телефона, смени номера, ако трябва смени града. Не разговаряй повече с него - той познава слабостите ти и вече знае, как да те манипулира - не му давай тази възможност, вече си му дала предостатъчно от себе си. Имаш един живот - дай си шанс да го изживееш пълноценно, да бъдеш истински обичана. Заслужаваш да бъдеш щастлива и ще бъдеш - но с друг човек. Прегръщам те и те подкрепям.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1961a0feec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Егати психопата, с какви балъци се захващат момичетата, ужасно е, а мен ме мислят за курвар... : DDDD

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4b39e1d152
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   аз съм авторката : Не мога да се позная, досега не съм допускала някой да ме унижи по този начин. Така ми се иска да си намеря сега някой и да му натрия носа, да ме видят по центара с него, да види че не е незаменимия. Той постоянно ми повтаря - "ти си моя, ти не можеш без мен", може би това му дава да си мисли, че може да прави каквото си поиска. Много искам да му покажа, че не е така. Чувствам се безпомощна. Лошото е че живея в малко градче, всичките ми приятелки са заминали за някъде и ми е самотно, няма с кой да излезна вечер и да му покажа от къде изгрява слънцето. Блокирах го навсякъде, по-добре да не зная нищо, да не чувам отново големите обещания и промени, които остават на думи само. Стигнах до психолог, който също ме посъветва да го оставя, психолога го определя като социопат. Чудя се на себе си - защо не съм твърда, защо се давам да ме смачква? Веднъж след дискотека, му отказах секс, чувствах се супер гадно, че цяла нощ се занася с други момичета. Той ме изгони да спя на земята, на втората минута станах от пода и си тръгнах. Беше три часа след полунощ, в града няма таксита, живее далеч от нас. Вървях в тъмното сама, плачех, а той нито ме спря, нито ме настигна, нито дори ми се обади да разбере дали съм се прибрала. Всичките ми приятели, вече незнаят как да ми помогнат и са прави, как ли не съм плакала пред тях, какви ли не съвети и подкрепа съм получавала. Сякаш не мога да си намеря място на покой никъде, постоянно съм в някакви нерви, гняв, болка. Толкова искам да излезна от това положение, то ме кара до лудост, отчаяние. Понякога за да заспя или да се успокоя пия приспивателни. В един омагьосан кръг се въртя, зная че всичко зависи от мен, зная че трябва да стисна зъби и да кажа стоп на този ужас. Много исках сериозна връзка, все пак съм на 28, повярвах на думите му, исках да е така, намирах оправдание за всичко, отделно на това че останах без близки приятелки в града, чувството на самота ме връща обратно при него. Незная вече как да придобия куража да се спре това безумие, да ми дойде една вътрешна сила и да приключа това. Той успя малко по малко да ми вмени, че приятелите ми били боклуци, да загубя доверие на хора, които съм уважавала и мислила че те също ме уважават. Накара ме да мисля, че всички ме мразили, че не ставам за нищо. Осъзнавам, че той го е направил умишлено за да се чувствам незначима, за да може да ме тъпче и да си прави каквото си иска. А твърди, че ме обича, постоянно ми го повтаря, до степен в която намразих тази дума, постоянно ме кара да му казвам, че го обичам, ако му кажа не го обичам, започва по насилствен начин да изкара тези думи от мен, накрая само да се престане му го казвам, за да ме остави на мира. Защо когато си искрен с някой, когато с истинско сърце и душа се раздадеш за този човек се постапва така, това не е любовта. Вече дори не чувствам любов, а само една болка, само една мъка, а по някакъв начин той ме е хванал в лапите си. Трябва да се спася, трябва да успея. Човек да беше умрял щях да го преживея, да го оплача, а това тук не свършва, рана след рана.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9e977edd57
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм така много съм зле незнам как ще го забравя моята история е почти същата

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 58bda25a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Най- доброто нещо, което можеш да направиш е да си тръгнеш от този човек. Ако проблема беше само майка му- ок, щеше да си кажеш, че тя си е такава, че тези номера си ги прави и по принцип, но проблема не е е в нея, а в него!!! Не позволявай такова отношение върху себе си. Просто е жалко, когато някой обича, дава и се жертва, насреща му е да човек, който просто не само, че не цени, но и не заслужава такова нещо. Обиди, шамари, липса на подкрепа, самостоятелното живеене било лигава история?! Ти такова нещо ли искаш за себе си цял живот? Ако ще се бориш за някой, защо да не е някой, който заслужава цялата ти любов? И, ок, да речем, че по някакво стечение на обстоятелствата останеш с този човек, заживеете заедно и си направите бебе- ти как си представяш живота си, как си представяш неговата грижа и подкрепа към теб и вашето семейство... Аз съм винаги с две ръце "ЗА" любовта, но любов е когато отсрещния човек не те наранява умишлено с действията си, грижи се за твоята усмивка ежедневно, защитава те пред всичи, до теб е, когато имаш трудности.. И всичко това трябва да е взаимно....

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e87a276057
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ще си позволя да отговоря леко странно в началото - да, в теб в момента няма перспектива и няма да има... докато не се вземеш в ръце и да ЗАРЕЖЕШ този боклук! Ти трябва да го зарежеш, а не той теб.

Разбери ме правилно - всичко, което прочетох и си изброила, е унищожително за теб като личност. Унищожително за психиката ти, за енергията ти, за всичко. Но единствено и само от теб зависи да спреш да си го причиняваш. Нещо повече - от прочетеното съдя (може и да бъркам, но е малко вероятно), че реално няма основание да очакваш сериозни промени от негова страна. Не и в близките години... или дори десетилетия. Така че съветът ми е не просто да скъсаш (и то всякакъв контакт) с него, ами и да не се поддаваш на опитите му да те върне. Иначе само ще си причиниш още от същото.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e69f6f905f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Абе ти нормална ли си изобщо? Какво правиш още с тоя? Ти сама си го търсиш. След тия обиди и това, че не си била можела да си намериш друг освен за секс . . . той нарочно го прави то е елемнтарно. Въпроса е ти толкова ли си глупава? Той може и да те обича и да иска деца, ама тоя мъж никога няма да започне да те уважава. Знам, че по-сурово ти го казвам, ама как една здраво мисшеща жена отново се връща при подобен и недей го оправдава с коментари, защото е меко казано гнусно. Най-жалко е обаче, че голям процент от тези, които с право съветваме да си тръгнат пак се връщат при такива под предтекст, че ги били обичали. Стреснете се бе, не се дръжте като изтривалки.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7f33601143
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Това е магия. За това стоиш с него и ще стоиш още много.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7a11738068
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз пък изобщо не те съжалявам. Това си си го причинила сама, а се оплакваш че си станала нечия жертва. Той си мислел, че е незаменим, еми правилно си мисли. Явно е такъв след като ревеш за него. И дано нямате деца, че ми е жал за горкичките да растат в такава обстановка.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4b5755bf4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Що ми се струва,че ти харесва така да те третират?По принцип колкото и да го увъртаме жената си е мазохистично същество по природа,харесва и да я мачкат и ценят колкото парцал,а тя после да има материал да се оплаква,да го следи има ли връзка с друга.На жената и харесва да контролира и да се изживява като фелдфебел.На един свестен мъж какво да му контролираш,той сам си се контролира.
Нали така скъпи дами?

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 862a7af152
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Разбирам, че положението ти не е розово, но ти предлагам да спреш да се самосъжалявяш, защото точно така звучиш. Просто забравяш за него и точка. Спирай да се тръшкаш и да мислиш за това и ще видиш колеко по-добре ще ти е

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 862a7af152
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Съветвам те да спреш да се тръшкаш и да се самосъжалявяш и ще видиш колко по-добре ще се почувстваш
Моля модераторите да ме извинят, че рак коментирама това, но не съм сигурна дали изпратих предишния си коментар

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1b83b8a9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Честно казано, чудя се как е възможно да търпиш подобно отношение! И не си само ти, пълно е с жени, които са се хванали с някакви селяндури, третиращи ги, като животни. Разбирам да е за месец-два, докато го опознаеш какъв е, ама да стоиш с години-ей това не го разбирам! Щял да те пребие, да ти почерни живота.... смях. Номер 3 го е казала съвсем точно, на тоя само някой да му плесне един шамар и ще се напикае. Казвам ти го от опит, имал съм си работа с такива селяци. Изобщо не си и помисляй да се връщаш при него, пълно е със свободни мъже.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8282ec3889
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Здравей! Искам да ти кажа, като бивш участник в такава връзка - недей да го караш да ревнува, че тогава насочваш вниманието му още повече към теб! Ти трябва да ограничиш контакта с него по всякакъв начин, ако оскаш да се измъкнеш! Ако искаш да си отговориш на въпроса, защо не можеш да го направиш - прочети всичко което пише за енергийните вампири, защото такъв е твоя човек! Регистрирай се в сайт за запознананства, не за да създаваш връзка, а простп да пообщуваш и да някои там са ужасни, но има и такива, с кпито можеш да общуваш и говприш. Говорете общи приказки и се разсейвай, защото ще имаш нужа и ярочети що е то Енергиен вампир - много ъи е важно и ще ти трябва, защото в мпмента си с промит мозък!!! Пиши и на над за да те подкрепяме, защото ще имаш неистова нужда! Моля те измъкни се, талава връзла остава отпечетък за доста дълго време!

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 918f865368
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Винаги ми е била необяснима тази женска черта, да се влюбвате и да имате чувства към такива мъже. И после да слагате всички останали под същия знаменател. Странно е наистина!

Мъж, 30

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 36e1df41bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Не, не са всички жени мазохистки.
Но има много мазохистки, за съжаление...

Към авторката: не искам да те обиждам, целта ни тук не е да се обиждаме. Но ако ти не искаш да оставиш въпросния, ние няма как да ти помогнем...Добре знаеш какво трябва да направиш, а това, че не искаш, си е вече друг въпрос. Ако искаше, отдавна да си го направила...

На всички искам да кажа: Там, където има обиди, скандали и лошо отношение, любов НЯМА.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8282ec3889
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Прочети книгата Енергийни вампири от Александър Александрович! За начало в интернет прочети Енергийни вампири психотетапевт и видове! Пиши лак си!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker