Албанец & Българка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Албанец & Българка
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 4781 пъти
Имаше подобна тема тук, за това реших и аз да разкажа своята история с албанец...
Женен, с две деца и 42-43 годишен...
Аз- необвързана, завършила Психология, на 27 години...
Запознахме се, излязохме 3-4 пъти, след което аз бях хлътнала тотално и бях съвсем на ясно в какво се забърквам...
Живяхме заедно около година в Швейцария, като по-голямата част от времето той беше по бизнес дела напред-назад, а аз сама в инъче страхотната ни квартира.
Да речем, че някои от нещата, за които ми беше казвал не са били точно така и не са се случвали както е казвал, но пък винаги е имало разумно и логично обяснение за това. В това отношение албанците са като котките- по гръб не падат :)
Прибрах се за рожденния ден на майка ми на 13. 05. , 2-3 седмици след това майката на майка ми почина (Светла и памет).
Този албанец беше на хиляди километри от мен, но аз усещах подкрепата му със всяка клетка на тялото си.
До Август ми беше обещал развод, който аз не съм поставяла на дневен ред, но той сам взе това решение. С мен или без мен той искаше развод.
Родителите ми го приеха като собствен син.
Неговото семейство знае за мен, децата му говорят за мен с добро чувство и ме приемат добре. Естествено, че никое дете не иска майка му да е наранена, но мисля че те са разбрали, че моята цел е баща им да е щастлив, а не майка им нещастна.
Мислим за деца.
Да, страх ме е! Страх ме е заради предрасъдъците на хората. Стах ме е от всички клевети и фалш.
Но пък винаги съм казвала: Следвай сърцето си и слушай инстинктите си.
Не знам какво ще става... не знам дали скоро ще видя документ за развод... не знам дали ще имаме семейство и деца заедно, но ми се иска да вярвам, че всичко ще бъде добре!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: cbe3068fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Нищо не ти разбрах. Не знам, къде си била учила Психология, но не са те научили нито да се изразяваш, нито да пишеш - съжалявам.
Не ти разбрах проблема - развела си някакъв си албанец (шиптар? ) в Швейцария и какво? Голямото щастие?
Поживей с него, създай семейство и пиши след 10 г... в момента гледаш през розови очила и ставаш смешна, защото първо - нямаш проблем в момента, второ - не осъзнаваш в какво си се забъркала, особено ако „бизнесът“ му не е съвсем чистичък.
ж30

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3ad073fb0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сайтът, в който пишем се казва сподели... Трябва конкретен проблем да изтъкна за да ме посъветва някой с нещо и да чуя някоя голяма мъдрост ли?! Споделила съм на кратко една история, истинска- от живота. Имала съм нужда да го направя, а на теб кое ти стана смешно и точно кой мой изказ не ти допадна :)
А за розовите очила и това, че смяташ, че нямам проблеми си в голяма заблуда, съжалявам и аз! Мислех, че тук мога да срещна разбиране и хора , с които наистина мога да споделя...
И само последно Аз никой не съм развеждала!
Хубав ден.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 38c1d41fe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Така а... колко пъти четем, че и наскоро пак така стана-деца от смесени бракове остават при единия родител и познай при кой родител-със сигурност не при българския, защото точно заради предразсъдъците след няколко години при един евентуален разводне се надявай да си ввидиш децата повече. Мисли от сега, не знам каква психология си завършила, като едно елементарно нещо не можеш да прозреш!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 52cdb0f611
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Със чершафи не ти трябва да се занимаваш, гадно и мръсно племе са, при това и добри манипулатори, намери си нормален мъж, а не чершав който ще ти съсипе живота.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5da892e744
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Много гнусна и долна нация са ми това шиптърите. Всичките в лице си приличат - овчи поглед и пръст и половина чело, късо подстригани генетични отпадъци. Ама щом си го харесала и ти не падаш по-долу от тях. Който е работил с албанци отлично знае що за отрепки са. Д

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1aead98f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Поредната предала род и родина българка. В България се занимавате с най-големите простаци, мързеливци и селски тарикати, втълпили са ви също, че щом е чужденец, значи е златен, попадате на поредния боклук (този път чужденец) и после ревете, че нямало истински мъже. Е, определено в България огромна част от младите мъже са страшно прости и ограничени, а пък доста от тези, които са интелигентни са много смотани в отношенията си с жените. Ама да стигнеш да се хванеш с шиптар, с циганин, с турчин, с арабин или пък с негър това вече е дъното на падението.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6079416738
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това, което ти наричаш "хорски предразсъдъци" си е чистата истина. Но ти си имаш глава на раменете, остава да покажеш, че може и да мислиш с нея...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 30cc8d14a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Четохме за турчин и българка, арабин и българка, помак и българка, мангал и българка, сега - албанец и българка... Предлагам заглавието на следващата подобна тема да е "Марсианец и българка", та дано и с тях се съешите "идеално", както и с всички останали..

Явно българката си пада по всякакви "екзотики", и смята че точно от този храст ще изскочи заекът, като същевременно презира до дъното на бездънната си душа българските мъже, нарича ги "ганьовци" и т.н., ако ще и всичко на този свят да й говори за обратното.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: dedaf5b490
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Дa, спокойно, ще ти обясня кaкво ще стaвa.
Ще се рaзведе с женa си по взaимно съглaсие ( отдaвнa чaкaт някоя " европейкa " кaто теб) и ще се ожени зa теб, товa е сигурно и плaнирaно, предк още той дa е тръгнaл зa Швейцaрия. Ще сте женени 5 години. Той всякa годинa зa прaзниците ще си ходи при семейството и СЪПРУГAТA, a после ще се връщa при теб ни лук ял, ни лук мирисaл. След 5 годино ще се рaведете, a той нaй- после ще може дa си вземе семейството - съпругa ( ще сключaт отново брaк) и децa в Швейцaрия, a постепенно и по- възрaстните членове нa фaмилиятa, също и брaтя.
Честито!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 90056e32d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 8 много добре се е изразил, че българките презират българските мъже. Те и бащите си презират, че понякога и майките си. Развили са брутален комплекс за малоценност и си мислят, че ако се хванат с чужденец са постигнали нещо. Този чужденец или ги използва и захвърля или пък е толкова зле, че не може да си намери жена от своите. Виждал съм българки, които се имат за интелигентни или пък "хитри" с тотално окаяни чужденци. Много българки са толкова застреляни, че биха предпочели чужденец, ако ще и най-големият мизерник, страхливец и смотаняк да е пред българин, който е мъжествен, интелигентен, умен и т. н. Отишла да учи в Англия и се хванала с англичанин мияч на коли. Че този с какво е по-различен от един български мияч? И с какво е повече от един българин - компютърен специалист, лекар, юрист и т. н. Все едно аз да отида в САЩ и да се хвана с американка, живееща в каравана и вечно ненамираща работа... Е, има и изключения разбира се, но са 1 на 500 000.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9ce2253713
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Аз също съм българка и 1000 предпочитам първо да опитам с чужденец. Авторке, този човек само ще ти опропасти живота. Аз се хванах с подобен и той ми провали младостта. Рзаводи и други подобни мъки - не благодаря. Ако съм на твое място ще си намеря по-нормален съпруг - разбира се чужденец - но не такъв. Не може от такива неща да съдиш, че този е с теб. Най-добре намери някой на твоята възраст - няма значение арабин, африканец, европеец или българин. Нека докаже любовта си към теб, без всякакви условности и пр. Несемеен, необвързан, на близка възраст и начин на мислене.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7c691be1a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, любовта към чужденец не е предателство! Какво като е албанец? Преди всичко е човек! Във всяка една тема се явяват някакви върли патриоти и осъждат хората. Преди много време аз бях същата. Докато не се запознах с един турчин от Измир, който направи и жертва повече за мен от когото и да било българин. Отказах да съм с него, поради всичките предразсъдъци. Щяха да ме наричат предателка както номер 6 прави. Нали... какво престъпление, да предадеш нацията и идеалите? ! :) Така мислех тогава. На последната ни среща той ме попита " Каква е моята вина? Никой не избира къде да се роди и кого да обича" Нямах аргумент. Осъзнах се тогава. Дано и вие го направите!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e4f2fa2be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Явно всяка българка се влюбва в албанец / индиец / турчин, ако съдя по този сайт. Крайно време и аз да си потърся един такъв, какво се занимавам с тези българи. :))))

палачинка :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: cbe3068fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   до 12 „Авторке, любовта към чужденец не е предателство! Какво като е албанец? “
Как какво - има огромни културни И ЦЕННОСТНИ разлики... Първо, действително има и по-модерни албанци от Албания (НИКОГА ОТ КОСОВО), но дори с такъв не знам да е потръгнал брак... българки доста излъгани има още от Юго-Време, запознават се на Запад и се женят, създават деца и почва СТРАШНОТО.
Всеки си знае обаче - трошете си главата.
Чужденец - ОК, но да е от нашия културен кръг, захване ли се някой с човек от мюсюлманската култура (дори да не си изповядва религията)... няма начин да бъде щастлив. Познавам иначе доста глупави българки с албанци, черни, мароканци, турци и т. н. и интересно, но след влизането ни в ЕС почнаха много да харесват българките ;))))

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 30cc8d14a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Мисленето и личната драма на №11 е чудесна илюстрация на малоумието, което описва №10!
Обаче №11 продължава в същия дух! Че и съвети дава!
Както казваше един мой бивш шеф: "Светът ще се свърши, глупаците - не!"

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 063e5e3af1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   До номер 14 от 12- Съгласявам се с вас само относно доводите ви за религията. Рано или късно дори без никаква принуда и несъзнателно, жените приемат религията на съпрузите си. Ако ли не, гледат как това се случва с децата им. Тук вече е въпрос на лична преценка. Религията или любовта. Винаги е било така. И още нещо, моята история е много преди приемането ни в ЕС. Всичко добро.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: cbe3068fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Номер 16 - много според зависи... при мюсюлманите е задължително децата да са мюсюлмани, но жената и без това не е важна...
Аз съм православна, мъжът ми - атеист, но се кръсти заради мен и децата са ми православни. Познавам двойки от българка и помак (МЪЖ), който се кръсти и децата им са християни съответно, но при турци, албанци, араби, мароканци и черни - забрави - непоправими са и не могат никога да се интегрират в Европа. Изобщо с такива е добре човек да си няма работа. В България си имаме турци и помаци, които са ОК, но на Запад е УЖАС и там именно българите се запознават с такива „красоти“

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9ce2253713
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Дано авторката някой ден се сети да пише какво се случва с нея.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker