Самотата убива - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121358)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самотата убива
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2195 пъти
Аз съм момче на 22 години. До сега не съм имал сериозна приятелка. Не знам каква е причината за това. Научил съм се да търся проблемите за неуспехите си в себе си, а не да хвърлям вината на другите. От това дълго време прекарано като вълк единак с всеки ден започвам да се чувствам все по несигурен в себе си, нямам увереност за каквото и да е било... От казаното до тук човек ще си помисли че. съм пълен загубеняк и някакъв аутсайдер. Колкото и да съм самокритичен към себе си не мога да кажа че съм грозен, което естествено не означава че и съм някакъв хубавец. Всеки ден виждам как млади момчета. и момичета се радват на любовта си и се питам ще дойде ли ден в който и аз. ще. срещна моето момиче, с което ще се забавляваме, ще. си помагаме в трудни моменти... абе изобщо с което да си споделя живота. Не съм от тея бройкаджиите които ги интересува само секса и нищо друго. От всичко споделено до тук не искам да будя ни най. малко съжаление в когото и да било. Просто имах нужда да споделя това което ми е на сърцето.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 75f657b929
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами може би трябва да започнеш да действаш, а не само да чакаш. Харесай си момиче, опитай да станете приятели, ако си допаднете преминете към следващата стъпка. Ако не си допаднете е ред на следващото момиче. С чакане нищо не става, приятелю.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a96a1a2920
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човек не знам какво да ти кажа на твоите години съм и положението е същото, освен да се надяваме нещата да се наредят с времето друго не можем да направим. Това да намерим любовта на живота си, сродната си душа не е под наша власт. Преди няколко години във същия сайт прочетох във една история нещо много смислено :

"Ако за даден човек любовта съществува и го чака, той няма къде да се скрие, но за някой, нея я няма и колко упорито да я търсят, никога няма да могат да я намерят''

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6dfaf856f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятел, аз съм на 24 и съм същият като теб. Аз си пропилях младостта. Имал съм мимолетни отношения с момичета. Просто не ме бива. Не се научих да общувам с тях, не опознах изобщо женската психика. Явно и при теб е така. Разбирам те, нямаш комплекси, не си отчаян, справяш се с ежедневието, но не ти върви с жените. И аз съм така. Усмихнат съм, уверен в себе си, харесвам професията си и работя с удоволствие, хората ме уважават и още по-интересното - с хубав външен вид съм. Момичетата ме заглеждат и много са искали да се запознаят с мен само заради външния ми вид, но като няма какво да си кажа с тях, а може би и нещо ги отблъсква в характера ми... запознанството ни приключва скоро. Предполагам, че и при теб е подобна ситуацията. Просто си има такива като нас, на които не им върви. На мен вече не ми пука. Не ми е приятно, но просто се примирих. Не мисля, че те първа ще се променя и ще уча неща, които 17-18 годишни знаят по-добре от мен. Тъпо ми е, защото аз искам да общувам с момичетата, да виждам техните плюсове и минуси, да виждам и своите и да знам какво да променя в себе си, та като дойде време да създам семейство, то да е стабилно, да има разбирателство, да възпитаме децата си. За съжаление много като мен и теб остават стари ергени, не защото са саможиви, самовлюбени, конфликтни, стиснати и т. н., а просто защото са смотани в отношенията си с жените, дори всичко друго да им е даже перфектно. Но все пак не се отчайвай, продължавай смело напред в начинанията си! Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 97bd68fe37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мисля, че все още си твърде млад, за да се притесняваш. По-скоро хората на твоята възраст са с различно мислене и усещане за нещата. Повярвай ми, след време момичетата ще виждат в теб нещо доста по-ценно в сравнение с другите мъже. А и не прави от този твой проблем натрапчива мисъл. Някой ден прекрасен ще се случи това, за което мечтаеш и ще бъдеш много щастлив. И ще бъде истинско и тогава ще го почувстваш.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ed846a76ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Проблемът е, че хората са станали прекалено повърхностни и за много кратко време искат да стане всичко. Съответно взаимоотношенията се развиват страшно бързо и това не се харесва на всички. Аз, например, се нуждая от време да се сближа с някой, искам да го опозная както си трябва. Но повечето хора бързат да те отпишат, ако от самото начало не си супер общителен, супер отворен и т.н. Просто темпото е различно. Често хората не дават шанс на някой, заради това, че не е приказливец със самочувствие до небето. Изводът е, че не трябва да се сдухваш, че не ти вървяло с момичетата - те повечето и без това не си заслужават. Трябва ти веднъж да си намериш свястно момиче. Пожелавам ти го!

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9a7c8723a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора и номер 4 да поровят из женските списания за идеи за теми за разговор. Номер 4 е в голяма грешка, че като е хубав е достатъчно. Жените харесваме уверените в себе си и грижовни мъже. Тук има много хубава тема за мъжа уж под чехъл. Всъщност приятеля на авторката е това, което жените искат да бъде един мъж.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8c2b82ec4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Може би трябва да приемеш няколко неуспеха, докато дойде нещо по-успешно. За целта наистина трябва да опитваш и да не се притесняваш повече с всеки ден. Знам, че е много трудно, но ще си влошиш положението, ако се тревожиш все повече и повече. Има прекрасни момчета и момичета, които са сами, защото не успяват да се свързав с други хора. успех!

ж19

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5d20dad8b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз съм същия братле, става ми малко тъпо като гледам как 17-18 годишни вече имат няколко "връзки" зад гърба си, нал връзки е силно казано, но все пак имат някакви контакти с момичета.Трябва може би да се отърсим от това очакваме и да действаме ние :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c8eb504e41
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ало, приятел, я горе главата. Самият факт, че на тези години осъзнаваш къде може би се корени т.нар от теб ''проблем'' е страшно показателен. Повярвай ми, много твой връстници дори не знаят защо се движат по земята, особено момчетата. Истината е, че не успяваш да откриеш човека, защото и ти самият си твърде критичен към отсрещния, дори и да не го осъзнаваш-на подсъзнателно ниво е. Преди няколко години и аз се лутах така, но сега вече съм с един невероятен човек, който ми дава всичко, от което имам нужда. Тогава се зарекох да спра с отчаяното търсене и започнах да се саморазвивам- след университета започнах да уча 2 езика паралелно, да спортувам често, да се интересувам от странични дейности и така неусетно се изградих като личност, с която човек трудно би могъл да скучае. А и с годините ще разбереш, че именно това е едно от най-ценните неща в една връзка- да знаеш, че имаш на кого да се опреш и с кого да се посмееш, или посъветваш. Не подценявам и секса, разбира се, но с напредването на времето, желанието за емоционална взаимност лека по лека го измества. Така че без униване, развивай се колкото можеш, превърни се в човек, с когото ти самият се гордееш и ще видиш как ще започнат да се появяват кандидатки за сърцето ти. Животът е пред теб, а времето е най-ценният ни ресурс- не го пропилявай безцелно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d2c0daaf9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз съм номер 4. До номер 7. Именно имам в предвид, че не става само с външен вид и че той определено не е от решаващо значение.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 54ee4b3f36
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От 7 до 11: след като те хареса момичето второто важно нещо е комуникацията. Можеш да насочиш леко разговора към нея, за да видиш какви са й интересите.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3a3d3ba544
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И аз съм степна вълчица, спокойно, има ни и нас, макар и да сме на изчезване. xD 100 години самота!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker