Симпатии към омъжена жена. Как да действам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Симпатии към омъжена жена. Как да действам?
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 4385 пъти
Студент, на 23г, от София, студент

В курса имам колежка, която е на 31г. Омъжена е, много е красива и изглежда на възраст колкото мен, дори понякога, когато съчетае правилно грим, тоалет и прическа прилича на 20 годишна мацка. Поведението и характера и също са като на младо момиче, а не на голяма жена.

Често ми пише във Фейсбук, сяда до мен, когато сме на лекции, докосва ме, когато се разминаваме ме гледа странно, втренчено и постоянно ми се усмихва. Смее ми се готино, дори когато говоря пълни глупости. Когато ме види ми се радва... когато се приближа до нея си личи как търси по-близък контакт.

Знам, ще кажете, че си въобразявам... Възможно е, но това не е безразлично отношение или от типа просто колеги. Когато сравня отношението и към мен, с това на другите колежки се различава коренно и това не са просто приятелски отношения. Убедил съм се, че едно момиче/жена ако няма интерес към един мъж не се занимава по никакъв повод с него, или отношенията им са само на здравей-здрасти.

Мъжът и на визия, на снимките изглежда сериозен човек. Като телосложение не е мускулест, но е малко едър.

Статусите и музиката на хората в социалните мрежи изразяват самите тях, колкото и странно да ви звучи. От статусите и колажите, които тя си поства си личи, че има нещо.. отношенията им не са както трябва. Поства иронични колажи и статуси за изневяра, за мъжете и подобни.

Чудя се какво да правя. Да предприема ли по-сериозни действия или да се въздържа? Ако се въздържа, след време като се обърна назад ще ме е яд, че съм пропуснал подобна възможност. Имал съм няколко случая, в които съм можел да направя подобно нещо, но сега ме е яд, че съм пропуснал тези шансове. Имало е и 2-3 случая, в които съм спал с момичета, които си имаха няколко годишни връзки и после имах малки проблеми с гаджетата им и са ставаха отвратителни ситуации, но сега като се замисля не ми пука, даже ми е смешно. На момичето и личи, че и се иска нещо по-така. Личи си, че иска да се отпусне.

Единият вариант е (ако тя ме допусне до себе си) да правим секс, и за напред отношенията ни да бъдат само сексуални, което мисля, че ще я устройва. За връзка не мисля, че ще се получи, защото нямам пари, не работя и честно да ви кажа не знам какво толкова ме занимава. Друг вариант е да прекратя всички тези контакти и да си живея живота.

Аз мисля да се впусна? А вие какво мислите?

Дайте съвет какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 79ed616392
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ти ДА НЕ МИСЛИШ, ЧЕ НА 30 ХОРАТА СА ВЕЧЕ СТАРИ -ХАХ..
Не се вкарвай в истории, нищо недей да правиш...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b4335399ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   И аз мисля, че така е най-добре, както и ти казваш: "Друг вариант е да прекратя всички тези контакти и да си живея живота. " Или поне не влагай толкова много емоции в нея. Лично аз си мисля, че тя си търси другар, когото да ползва за услуги като например да препише лекции, или ако отсъства да има откого да се информира за домашни и т. н.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 67e59f929d
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   „Мъжът и на визия, на снимките изглежда сериозен човек. Като телосложение не е мускулест, но е малко едър. “

Аз с такъв не бих искал да се замесвам на твое място. Какъв е, защото не може мъж със среден доход от работна заплата да си позволи женичката му на 31 г. да натиска ученическата скамейка и той да я храни с дечицата. Особено, ако носи скъпи дрехи, кола, бижута, телефони - не се занимавай с нея. Кой знае какъв бизнесмен е този човек, а жена му сигурно учи от скука и заради обществените контакти. Можеш да си направиш враг, който не е здравословно да ти е враг :)
Като цяло тази жена не е нормална и крие нещо. Например - защо не е учила до сега и как така сега ? е скимнало? Ако е майка и съпруга - защо не си гледа семейството, а се занимава с вас и прави на момиче? Защо като омъжена, ПОРАСТНАЛА жена се държи леко?
Дори да чукнеш, Авторе, каква ще ти е печалбата спрямо риска - ще станеш един от ХУ бр. любовници на една отекчена, скучаеща съпруга и можеш да го отнесеш покрай нея от съпруга ?. България е малка страна и всичко се разбира. Дори хора, които живеят на среден стандарт могат да имат достатачно познати, връзки, роднини, за да ти се стъжни живота, а ако забиеш жената на грешния човек можеш и да го загубиш само заради унижението, което си му нанесал - леката жена е лесна, ще я стори проститутка, но ти ще лежиш 2 м. под земята. Заслужава ли си?
Има у нас типове, които убиват за много по-малко (дребен дълг)...за унижението, което ще им причиниш, има хора, които ще ти свалят кожата на живо.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d0ddb91981
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Не се вкaрвaй излишно в екшъни рaзни. Не знaм зaщо мъжете си мислите, че aко се държим приятелски с вaс, то искaме нещо повече. Зaтовa и много жени въобще оренебрегвaт мъжете, че после нямa отръвкa.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c742b0f532
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ти глава нямаш ли си, какво хората ще ти казват какво да правиш? Прави това което сърцето ти подсказва и каквото ситуацията ти предостави. Не бъди нахален, ако жената сама поиска, нека ти се отдаде, но недей като конска муха й налиташ. Първо опитай почвата и тогава скачай, че иначе се трошят глави.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: dbac15d845
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   "Като цяло тази жена не е нормална и крие нещо. Например - защо не е учила до сега и как така сега ? е скимнало? Ако е майка и съпруга - защо не си гледа семейството, а се занимава с вас и прави на момиче? "

Е не, няма такава дискриминация и предубеждения просто - номер 3 защо отхвърляте и категоризирате като ненормална жена, която в по-късна възраст иска да навакса с образованието си?

Като е над 30 какво, да не би да я е сгазил влак? Жената и без това и е било трудно да предприеме подобна стъпка, заради възрастта си, да се осмели да кандидатсва, да тръгне на лекции наравно с по-малките, да се обяснява защо не е учила по-рано. Нормално е да иска да се чувства приета и да се слее с тълпата - не иска да се откроява точно за да не стане жертва на мислене подобно на вашето. Защото стадото винаги отхвърля различния.

Не разбирам такава злоба и осъждане. ВСЕКИ има право да се развива и да се стреми към по-добро образование и бъдеще. Не смазвайте, хората около вас с отхвърляне и презрение само защото са по-различни.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e0f2d9a842
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма ли млади момичета, та си се захванал с тази жена? Не казвам, че на 30 е стара. Но е много по-голяма от теб и това, че е младолика не променя този факт. Съгласна съм с предните коментари, че цялата ситуация не е много чиста. Досега какво е правила, а не е учила? Или това й е второ висше? На нейната възраст повтарям, че не е стара. Но все пак трябва да има дгуги интереси, да контактува с други майки и да обсъждат детски градини, а не да се държи като 20-годишна. Може би очакваш тук да те насърчим да се впуснеш. Но според мен има два варианта. Или да има между вас секс, или освен това да се влюбиш и тя да започне да те лъже за раздяла. И в двата случая съпругът й научава и ти си имаш неприятности.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 36626806e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз на твое място бих я изчукал, очевидно точно това търси. :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f5ebd0cc37
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ей, номер 3, а малко по-кротко, де! Жената му се усмихнала 2 пъти и ти вече лека жена била, не си гледала семейството... а защо учи на 30 години ли? Ами да ти е хрумвало, че може да и е второ висше или, че просто е решила, че сегашната и работа не я устройва, а иска тотално да смени попрището и за целта и трябва висше, ако до сега е била само със средно? Изобщо доста повърхностно разсъждаваш. А и за съпруга и какви заключения извади, не е истина. Авторът е написал само, че е малко по-едър, а ти какви истории разказа, мафиот бил, щял да пребие всеки доближил жена му... бе, знам, че по телевизията по цял ден дават екшъни, ама чак пък толкова.
Колкото до въпроса на автора, съветът ми е, не се занимавай изобщо, защото най-вероятно грешно си разчел сигналите. И аз си говоря приятелски с колегите си мъже и аз им се усмихвам понякога, но това изобщо, ама изобщо не означава, че искам да спя с тях. Просто са ми симпатични и имаме общи теми за разговор. А и мацката е на 30 и ако имаше по-специални намерения към теб, отдавна щеше да намери начин да ти го покаже недвусмислено. Не мислиш ли? Ама ти явно нямаш кой знае колко опит с жените и си мислиш, че всяка усмивка автоматично означава покана за секс. Е, ще те разочаровам, ама не е. Така, че няма нищо лошо да си говориш с нея, да и се усмихваш, обаче изобщо не си прави илюзии. Колкото до това, че нещата между нея и мъжа и не вървели, това няма как да го разбереш със сигурност, освен ако тя не ти го каже в прав текст. Най-малкото пък можеш да го разбереш от някакви си снимки и шегички във фейса. И аз мога да занасям моя мъж и да пускам каквото си искам във фейса, но това изобщо, не означава, че си търся любовник или съм отегчена от брака ни. Така, че вадиш си грешни заключения. Явно мацката просто има чувство за хумор. А и пак ти казвам, тя ако искаше нещо повече отдавна да ти го е показала недвусмислено. Една омъжена жена с опит няма да си губи времето като 13 годишна, че дано след няколко месеца разбереш сигналите и.
Така, че насочи вниманието си към някое необвързано момиче на твоята възраст, а не си губи времето в мечти и догадки какво означавало, че днес ти се е усмихнала и защо днес те гледала еди-как -си. Ами симпатичен си и, нищо повече.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 454b987858
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе пич , какво се чудиш още , чакаш да те помисли за гей ли?

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 67e59f929d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   н 6 „Като е над 30 какво, да не би да я е сгазил влак? “

Каква дискреминация, та аз съм на тази възраст, но не съм тръгнала да се натискам с младите момчета по чиновете, а си гледам семейството и работата.
Нека си живеят хората както искат, не е забранено, но това ми е личното мнение - всяко нещо с времето си.
Обикновено става дума за жени, бързали със семейството и после на 30 г. се излагат, но никога не можеш да станеш на 20 г. и ставаш смешна.
Познавам и по-драстични случаи - 50 годишни да се правят на 30 годишни, но това е друга тема
Иначе на 30 и десет висши да завършиш, каква е хвайдата? Нито имаш как да направиш необходимата пракитка после за качествена работа, нито си гледаш семейството качествено - и с 20 младежи да преспиш, няма да си върнеш младостта, най-много да осрамотиш себе си, семейството си и да стъпчиш и малкото неща, които си постигнала

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: db728fc84c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Автора

Номер2

Като иска нещо с лекциите и свързано с университета да си търси друг другар да и помага и да преписва от него, защото нито съм с отлични оценки, нито с много добри. По някои предмети имам 6, но по силните предмети - 3ки, 4ки и тн. Има колеги и колежки с отличен успех. Защо не е при тях по твоята логика?


Не носи скъпи бижута и скъпи телефони, но да, всеки път идва на лекции с колата, която не е кой знае каква, а както на всички нормални хора (без подробности).

Номер4

Ти приятелски отношения на 31г. имаш ли с други мъже? Защото аз досега такава жена не съм видял. Или ако има, то нещата не са само "приятелски". Това, че в месеца пиеш кафе с някой мъж и се наричате приятелчета, не означава, че сте такива. Мъж и жена никога не могат да бъдат приятели и това най-накрая си го набийте в главите! Всичко е до време, после прераства в чувства, секс или връзка. Или огромно разочарование за един от двамата.

А и кое му е приятелското. С никой колега не се държи така, а сме 120 човека курс... заговаря ме постоянно.


Защо не е учила досега - защото е имала семейство, с което трябва да се занимава, може би...

Номер 9

Ти правиш ли разлика от "всички колеги" и "един единствен колега", защото аз правя. Едно е ти от време на време да го правиш това с всички колеги, друго е постоянно само с един ;)! Като не ме познаваш и не знаеш с колко съм бил, с какви съм бил нямаш право да ми казваш, че имам малък опит с жените.


Не ми пука много много де... какво пък може да стане. А и не са малко случаите, в които жени правят секс или се занимават с доста по-млади момчета. Като не е зрял, голям мъж та какво. Жената си е жена и няма значение дали е лека или не. Може да е омъжена с 20г. брак и накрая да си хареса някои смешник без една стотинка в джоба и да спи с него, а мъжът и в същото време да е милионер. Не ми разправяйте глупости, защото има всякакви случаи.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b948c7ee5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Пич, ти искаш да чуеш чуждо мнение, ама такова, което да съвпада с твоето. Тука хората са ти отделили време да прочетат историята ти, да споделят какво мислят, ти ги нападаш, защото не ти харесва. Я по-добре не ни мъчи, кажи какво искаш да прочетеш, че да ти го напишем и да се свършва с тая мъка.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 434d8d35cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Авторе, май очакваше тук да те окуражим и понеже не се получи, изнерви и нареди всички коментиращи.. На въпроса ти "какво да правя" - НИЩО! Не се бъркай, аман от такива, дано мъжа и разбере и иви бие шамарите и на двамата!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: db728fc84c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Автора

Номер 14

И защо да нападам коментиращите? Какво съм им казал толкова? Просто отговарям.

Номер 9 - "Жената му се усмихнала 2 пъти и ти вече лека жена била, не си гледала семейството". Ахахахахахах тука паднах :). От началото на семестъра е така и истината е, че колкото повече се правя на луд, толкова повече ми пише и занимава. Вярвате или не, не ми пука.

Аз не искам да ми кажете - "действай". А кое е по-правилно и защо.

Историята ми не ангажира никого и не искам да дразня никой. Не е задължителна и всеки, който я е прочел е по негово желание.

Историята, която написах не съм я написал, за да ми коментирате точно части от нея или да анализирате моето поведение и да говорите кой съм, какъв съм. Въпроса е насочен изцяло в това КАКВО ДА ПРАВЯ В ТАЗИ СИТУАЦИЯ! А не да ми говорите за мен без да ме познавате. Това, естествено не го казвам на всички коментирали, а на 2-3 трола, които си позволиха да говорят идиотщини за мен.

Един ми вика що не се занимаваш с друга, що тва, що онова... ми щот'тка бе, приятел... ако не можете да вземете отношение по въпроса (по нормалния начин) не пишете. Ако никой не иска да помогне със съвет - ОК.

Тръгнала 9-ката да ми плямпа какъв съм бил. Познаваш ли ме? НЕ!

Не съм на 16 и много добре знам, че в днешно време може да чукаш една жена и на другият ден да не си кажете и приказка, та какво остава за една усмивка или поглед. НО КОГАТО ТОВА Е СИСТЕМНО, или в продължение на няколко месеца?

И не ми се правете на светци - пичове и момченца, всеки би се замислил за такава възможности.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b099bd5c23
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   4 съм, дa aвторе, имaм две приятелчетa от детство и товa е. Дистaнцирaм се от други възможно приятелствa с мъже именно зaрaди товa вaше мислене. Нaбийте си и вие веднъж зaвинaги в глaвите, че ние не виждaме във всеки мъж потенциaлен любовник. Много сте досaдни с товa.
Aми хубaво де, ти кaто си решил и без товa, не рaзбирaм зaщо изобщо се преструвaш, че търсиш съвети. Хaйде пробвaй, пък кaквото- тaковa. Дa не стaне сaмо дa се гледaте с нaведени глaви после.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: fb2b839f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Въртите, сучете и все до женените/омъжените опирате. Не мога да разбера това мода ли е, какво е? Май си търсите някаква драма, ей така за по-интересно. 'Щото не можеш да ме убедиш, авторе, че от хиляди студенти няма поне една мадама, която да ти привлече вниманието и да НЕ Е омъжена.
По темата: Действай по въпроса, то се вижда, че имате еднакви помисли и желания. Дори не разбирам защо искаш мнението на непознати хора, след като очевидно вече си решил.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d21714051c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Авторе, ти вече си решил какво да правиш. НО аз съвсем не съм убедена, че момичето търси/иска сексуална връзка. Та, гледай да не станеш за смях. Симпатизирала съм и аз на други мъже, но това далеч не означава, че в тяхно лице съм виждала потенциален любовник. Може и в твоя случай да важи същото. А и ако си търси само секс, едва ли би си играла с месеци с теб, само за да го получи!

Модератор - не публикуваме ЛИЧНИ нападки. Моля по същество!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: db728fc84c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Автора

Номер 16

Както казах аз от тази жена не очаквам абсолютно нищо. Тя започна първа да се държи така от началото на семестъра. Дори в началото не обръщах голямо внимание, защото съм пич и не искам да развалям отношенията в семейството и. От това, което наблюдавам до момента почти винаги изневярата лъсва и сега може да си угодя на оная работа, но след време може да имам проблеми. Така и не разбрах кое ми е досадното и какво съм направил. Аз не предприемам нищо, само тя... ако нейните действия може да се определят като предприемане на нещо.

Номер 18

Ясно е, мисля да действам, но истината е, че когато един мъж попадне в такава ситуация с красива жена не се замисля много много. А и защо не освен другите студентки и с една такава да има заигравка. Но истината е, че студентките от 19 до 24-25г. не знаят къде се намират и си търсят само някои да ги разхожда с колата и да ги черпи. А аз нямам нито кола, нито пари. Ела да видиш какви боклуци и грозници возят след лекциите момичетата от университета? Но карай, важното е, че се "обичат". Те другите студентки са ясни. Но друго си е с по-голяма жена. A иначе.. исках мнението на хората да кажат ако са изпадали в такава ситуация или КАКВО БИ СТАНАЛО ако си легна с нея. Отговориха 3-4 човека, всички други яко хула и обиди. Е защо? Чак имаше такива, които ме анализираха без изобщо да ме познават. Аз попитах какво може да се случи и се започна едно обсъждане на мен и на нея като хора, какви сме били, кво ни било поведението... и после с цялата си наглост "авторе заяждаш се с всички" - защо говоря настървено, е как няма... и накрая някои каза, че трябвало да съм благодарен, че са се включили да коментират? Е за кво да съм благодарен... за хули?

Номер 19

Съгласен съм, но по-горе някои започнаха да си смучат от пръстите всякакви измислици на поведението. Най-смешно ми стана, когато някои каза, че може би ме търсела като другарче, да препише лекции и нещо свързано с университета - тука се смях и едновременно се ядосах много. Не схванах логиката как така ще ме търси за тези неща, като аз не съм отличник и когато си приказваме почти никога няма тема за университета - но окей. Съгласявам се, че може и така да е :D :D.

Аз за смях няма да стана, ама да не стана за бой.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 67e59f929d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Но истината е, че студентките от 19 до 24-25г. не знаят къде се намират и си търсят само някои да ги разхожда с колата и да ги черпи. А аз нямам нито кола, нито пари.

И какво викаш, Авторче, дай да дойнем от чуждата крава?

Занимаваш се като цяло с плоски мадами, сори.
Аз не си спомням някой студент мен да ме е черпил за 4-5 г. Сядаме и всеки си плаща кафенцето, лигавиш се там на една вода и кафе 2 часа... Случвало се е по проекти да стоим до 12 ч. в университета - даваш пари на момчето, отива да вземе закуски и после дори е големият кавалер, но къде ги намирате тези студенти да черпят, да карат с коли?
То няма и къде да се паркира около унито, ама както и да е...

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d64f15541c
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

22.   Аз имам проблеми с оброзованието така се стече обстоятелствата че по-късно завърших и сега като чета някой коментари направо се панирах страхувам се да тръгнах да се запиша в колеж тъй като ще съм малко по-голяма от другите и какво трябва ли да се крия годините за да не чувам такива подмятания като номер 3 ли беше не е истина просто доста ебезвовявщо въздестват тия думи наистина. Ако си необвърззан и на 50 ли си нищо не ти пречи да се усъвършенстваш с дете ли си по-трудно е но не е невъжможно. Наистина струва ми се че българите сме коне с къпаци по някой неща които не трябва да е така колкото да се правим на отворени хич не сме. И тук малко двоен принцип има ако някоя 20 годишна има бебе и се е запишала нищо но стом жената е на 30 години с дете правите проблем това не мога да го разбера. Не коментирам поведението на жената това ме дразни. бих те посъветвала авторе не се забър квай просто недей гледай си в твоята паничка.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d64f15541c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   И от такивива хора като номер 4 ли беше по точно от начина им на расъждение ми ида да си хвана багаша и да тръгна където ме отвее вятъра. Аз вярвам че само тук ще се гледа с недобро око ако човек особено пък жена ти тръгне на лекции на 30 римерно. има мпознат който е на 26 не е следвал и кво сега по тая логика ако реши в даден момент да се запише за висше тъй като има повече въжможности да не го направи защото е дъртак ли за какво не виждам какъв е проблема млади хора са не са на 60.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 67e59f929d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Номер 23, където и да отидеш, навсякъде животът си има този ред. Учила съм в чужбина и най-възрастната първокурсничка беше на 27 г. и се скъсаха да я разпитват защо и какво е правила, а жената просто беше работила. Имах една позната, която беше домакиня и ? беше скучно и записа докторантура по История на изкуството на 40 г. и пак я одумваха хората...и не - не в България

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d91815520c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   До #3

"Като цяло тази жена не е нормална и крие нещо. Например - защо не е учила до сега и как така сега ? е скимнало? "

Аланколу, аз съм на 31 и в момента уча... второ висше. Къде е проблема и откъде знаеш, че и при нея случаят не е подобен? !

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 67e59f929d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   25 - Магистратурата не е второ висше, ако учиш това.
Иначе 2х4 г. = 8 годинки търкаш скамейките и после сме нямали практика? На тази напреднала възраст сигурно и две дечица имаш -4 г. майчинство. Колко си работила е интересно? Не е по темата, не ми отговаряй... , питай си себе си.
Аз съм също на 31 г., но не смятам, че Магистратура се брои за висшо номер 2, имам към 10 г. стаж по специалността си като в последните 6 на пълен работен ден и нямам нито времето, нито желанието да за натискам с младежите по чиновете. Освен това да си броим висшите е смешно - или си човек с висше образование, или не си. Докторите и Професорите тогава да имат по 4 висшИ по твоята логика
Определено за мен е странно на моята възраст да вършиш такива глупости като си имаш други ангажименти и отговорности. Нито една от моите близки няма такова поведение и да - нормално човек като мен да го намира това за меко казано СТРЕЙНДЖ

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d91815520c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   До #26 (25)

Първо, мъж съм и нямам деца.

Второ, изобщо не говоря за магистратура, а за съвсем различно образование. На 24 завърших първото, а на 28 започнах второто. Имам 5 години стаж по основната си специалност. По какви причини съм решил да запиша второто си е моя работа! (Изглежда не си чувал за задочна форма на обучение)

Трето, това, че ти на 21 си завършил нещо странно, което си учил 3 години и те удовлетворява си е твоя работа. Не всеки, който учи и иска да учи ("да върши такива глупости", според теб), е отишъл в университета, за да търка скамейките и да се натиска с тийнейджърите/ките. Никой не си брои висшите, а ти дадох прост пример. Стига оффтопик.

Авторе, по-горе имаше добри съвети. Според мен, преди да предприемеш каквото и да било, наистина проучи добре какъв е мъжът на мацката и с какво се занимава. Ей, така - профилактично ;) Успех!

Агент Мълдър

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4b1f37177a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Авторе, аз ти написах в предния коментар, че няма как мъжа й да не разбере при всички случаи. И преди мен хората са ти казали да не се занимаваш, понеже може да изкараш за бой. Но ти си знаеш твоето. Ти не търсиш съвет, а подкрепа. Ако мислиш, че за единия секс с поредната бройка си заслужава да си навлечеш проблеми, действай.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: db728fc84c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Автора

Номер 21

Не ставай смешна и не се имай за център на вселената. Откога ти си станала критерии? Това, че ти тогава не си била материалистка, не означава, че другите не са били. Коя си ти, че да говориш за всички останали, посредством себе си. Мислиш ли, че на някой му пука какво си била в университета и до кога си стояла и какви баници си яла... Екипа е написал:

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие! и бих допълнил помощ :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 006affe656
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Това, че е омъжена я прави още по-лесна. Действай директно, но не нагло

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2bd09216b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Не закачай омъжени жени! Жените и без това са с лабилна психика, малко им трябва да изневерят и да си развалят семейството!
Има толкова много неомъжени момичета, които чакат теб!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b69406baca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Чужда кола и чужда п... а кокал нямат :):):) давай после като се ожениш да не се вайкаш защо не пробвах аз:):). Може да са отворено семейство. Всеки само за бой говори

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 62193c2a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Много сте интересни това мъжете-и ти авторе, и всички останали. Ако жената до вас-било приятелка, било съпруга ви изневери-не ви е никак добре и заклеймявате всички жени, че са продажни кучки и.... хайде да не използвам по-груби думи. Ама никакви скрупули не изпитвате да изчукате жената на друг мъж. Дори не се замисляте доколко читава е тази жена, която зад гърба на мъжът си му изневерява. защото ако се замислите, няма да ви е трудно да се убедите, че не е много читава. Не знам как е в твоя случай, но ако съпругът на колежката ти е поел разходите по образованието и, а тя му се отплаща като се сваля с младите колеги... не е много почтено, нали? Знам, че коментарът ми няма да ти хареса, но щом си споделил историята си, моля те бъди по-толерантен към мненията, които не съвпадат с твоето. Защото във всяко от тях има доза истина....

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: db728fc84c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Автора

Ми както някой чука моята жена, примерно, така и аз ще чукам чуждата на някои човек, защото аналогично и той може би ще иска да изчука моята... така, че не виждам какъв е проблема.

Изобщо не ми пука. Действам си и това е.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c801c26087
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Ми действай си бе отворко, какво си седнал да ни питаш нас? Нали всичко знаеш?
Много се ядосвам на такива като теб, хора без никакви скруполи и морал!
Всеки знае, че жените са по-слабия пол, и физически и волево. И отговорност на мъжете е да не ги подлагат на изкушения. Много е лесно да изчукаш чуждата жена. И какво? Ще развалиш едно семейство, ще направиш 2-ма души нещастни... а ти какво ще спечелиш? Едно чукане. Какво ще и дадеш на тази жена? Една 5 минутна тръпка. Пълно е с проститутки, защо не отидеш при тях? Даваш там някакви пари, чукаш и готово.
Има и толкова неомъжени жени, защо не си хванеш гадже? С нея можеш да отидеш на кино, на театър, на ресторант, на почивка за празниците... и пак ще я чукаш, ама няма да се криете като мишоци и няма да се чуди тя какви лъжи да говори на мъжа си, който я чака в къщи!
Ей заради такива като теб ни излиза лошо име на всички мъже! Голям герой си като изчукаш чуждата жена, няма що!
Знаеш ли, за разлика от теб имам малко по-голям опит с жените. И той не е натрупан като прелъстявам чуждите жени. Има си разни "чалъми", с които може да завъртиш главата на всяка жена, стига да имаш 5 грама мозък в главата и да изглеждаш горе-долу човешки.
И ако беше казал, че си влюбен в някое момиче, което няма семейство щях да ти помогна с напътствия. И най-вероятно щеше да успееш. А сега ти пожелавам никоя свястна жена да не те погледне докато не ти узрее малко тиквата!

Един мъж на 40.
Моля модераторите да пуснат коментара ми. Знам, че е груб и невъздържан но мисля, че на хора като автора трябва някой да им налее малко мозък с фунията директно в главата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker