Вече няма да се влюбвам! Всичко е интереси. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вече няма да се влюбвам! Всичко е интереси.
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 3144 пъти
ЗА съжаление обичах 3-ма през живота си през отдени периоди от време, разбира се. И те ме обичаха, обаче след време нахални жени ни разделиха.

Случаят е подобен като на Вихра и Иван, който я заряза за не по-хубава от нея.. с детето му, да му го гледа.. сама и говореше против нея даже..

Против мен не са говорили, но аз си тръгнах бързо.. , за да отстъпя на новата, даже с пъпки, нахална жена..
А защо нахална? - защото разваля брак.
Аз като видя, че някой е женен и не се бутам! Кога ще се научат българите да УВАЖАВАТ БРАКА?

Вече няма да обичам никого. Просто няма смисъл. НЕ се оценява истинската обич в България.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8826177d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бракът бавно и сигурно отпада като фактор в съвременните отношения, не го ли усещаш?
Скоро хората ще имат само по един родител, а за в бъдеще и нито един.
За добро или за зло - новата мрачна епоха, предсказана от множество прорци от различни времена, наближава.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4d5864ddf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не са виновни жените, а мъжете, с които си имала връзка. Един мъж ако е сериозен ще устои ако ще и мис България да му се бута. Лошото е, че много мъже не уважават собствените си семейства и с лека ръка ги провалят. Виж и в един колектив кои флиртуват - женените най-често. Направо си искат понякога и нямат никакви задръжки. За мене изневярата е от най-честите причини за разваляне на връзки. Децата остават при майките, безотговорния мъж си вее байряка, а тя се чуди как да бъде и майка, и баща. Да не говорим колко жени имат проблеми да получат мизерната издръжка около 90 лв. - това е по 3 лв. на ден.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2d1b94fa50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   1 не си прав.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 38b78eb39f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Стига сте обвинявали трети човек за разпада на връзките ви! Любовта се гради само и единствено от двама души и се разваля отново от двама. Когато мъжът обича жената до себе си, никоя не е в състояние да му провали връзката. Да, може да се опитва, да го сваля, да плете интриги, но това няма да прави впечатление, ако съпругът няма намерения да се отклонява. Всичко е до желание. Ако има желание, значи има проблем с връзката си и тя трябва да приключи. Никой не може да бъде накаран да изневери, ако не го иска, ако има всичко в лицето на половинката си. Явно този тип не е бил за тебе и не те е обичал, искал е друга... дали е била с пъпки или без - няма значение, все щеше да намери с коя да те замени. Въпросът е, че трябва да е откровен, когато това стане, а не да се скатава и да седи на два стола.

~ Жанета

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 71107cdccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Безкрайно иронично е, че едва ли не всеки втори хейтва, мрънкайки колко е сбъркан светът и колко е привлекателен самият той. Развивай се по всякакъв възможен начин и бъди точна преди всичко пред себе си, така ще се наредят нещата и с хората около теб.
"Безкрайно по-добре е 10 пъти да бъдеш разочарован пред това веднъж да изгубиш вяра в хората" ~ замисли се. Изгубиш ли си оптимизма, губиш всичко, буквално. Просто защото с времето все по-малко ще ти пука, а това значи 2 неща - хем емоцията ще се сведе до минимум и животът ти ще стане сив, хем ще започнеш самата ти да се държиш неадекватно и съответно ще привличаш все кофти типажи. Стягай се! :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c393a08df3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   не че не ти съчувствам, но искам да отбележа, че проблемът ти далеч не е в "нахалните жени", а в лошия избор на мъже. не жените са имали връзка/брак с теб и не те са ти дължали вярност. така че не прави такива генерални заключения, а се опитай да промениш критериите си, средата си, опитай се да преценяваш по-добре хората, доколкото е възможно.
и не казвай, че няма такива мъже, защото не е така.
Ж43

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9516730dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тя другата само пъпките ли и намираш като кусур. ти сигурно си цъфнала и вързала и как по-точно все допускаш да ти взимат мъжете. Те ли са слабохарактерни или ти.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 501697ddb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Женените мъже, когато видят поддържана жена хлътват веднага. Мили жени, не обвинявайте други, за вашето полужение, обвинявайте себе си и мъжа ви. Ако имахте хубави тела, отделяте повече време за външната ви красота и ако приличахте в леглото на порно актриси мъжете ви нямаше да поглеждат други. Замислете се защо мъжете ви ни искат да ние пикли по на 17, 18год даже не се и бутаме при тях те сами идват, да не кажа че по нета доста зарибяват. Вижте първо себе си тогава обвинявайте трети човек.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0f9ad53070
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   №9, хайде без да съм врачка да ти хвърля боб и да позная: много скоро ще се изявиш като автор в този форум с тема "Аз го обичам, пък той ме заряза... ". То няма и как да бъде иначе с твоя начин на мислене.
С "хубаво тяло", време посветено изцяло на "външната красота" и поведение на "порно актриса" може и да привлечеш някой глупак, но да задържиш стойностен мъж няма да успееш. Умният мъж гледа на жената като на инвестиция и си прави сметката какви дългосрочни дивиденти ще получи от една евентуална връзка с нея. А ти си кофти сделка просто - от ден на ден ще ставаш все по-стара и все по-грозна, това е природа. И ако това е единственият ти капитал, мъжът е на страховита загуба. Жени като теб ги вземат само временно под наем, не ги купуват.
Към авторката: ами по-добре, че си се отървала от илюзията, че имаш съпруг! Сега си свободна да срещнеш човека, който ще те цени наистина. Не се отказвай от любовта с лека ръка. Има и мъже, и жени, които действително уважават брака и го пазят като най-голямото си съкровище. Желая ти късмет и повече самочувствие! Защо не си събереш приятелките и не се почерпите послучай новата ти свобода?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a9576cb4eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Човешката любов е жалка история! Интереса клати феса!

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8826177d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   12, ако с това мислене се смяташ за човек - така е!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a8b42374e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Подкрепям номер 9 огледайте се бе хора днешния свят е такъв, няма го предишния морал. Защо си мислите че мъжете ви харесват надути кифли или пък някое непълнолетно момиче? Да се почувстват отново желани, от девойчетата, и не на последно място да са със самочувствие, че все още стават, такива мъже са боклуци, но... почти всички са такива. Виновни сме самите, ние че позволяваме, да ставаме такива.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ad45b15f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Много зависи от хората които си избрала.
Всички знаем днешните "жени"/"момичета" по какви се заглеждат-педалчета, мафиотчета, гъзарчета, наркомани, мангали но видят ли някой свестен, веднага го отбягват, защото разбираш ли са задръстени, или скучни.И ставали само за приятели.
Ами кой какво прави, винаги му се връща.
Ако правиш добро, и на теб ще ти е добре, ако правиш лошо-вие се досетете.

Нищо лично към авторката, просто кзавам фактите.
Преди да ме нападне някой ще кажа, че НЕ СЪМ сметнал авторката за такава.

М24

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 727723b4a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   авторката: ТОй се върна при мен. Онази жена го остави. И сега ме е страх да му повярвам отново.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f24b7f3f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   И ти го прие?
Стига бе.
Аз ако бях ходил при друга -знам, че пътят назад е отрязан. Ама то не е за радост, че се е върнал бе мило момиче, то по-добре да не беше. Това не е мъжко/
м41

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: fa2e96e498
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   И ти го прие отново,вече като си била отхвърляна..Груба грешка миличка.Никога не трябва да се връщащ и да приемаш някой който веднъж те е игнорирал и отхвърлил за друга никога...
Един съвет от мене,за вас момичета.За себе си мислете като обичате.За цялата ви вярност за всичките сълзи с една неблагодарност с това ще ви се заплати.
Никога не бих го приела никога...!!Търси някой който ще те кара да се чувстваш добре и приятно.Някой който ще те кара да се чувстваш жена.А този така само те все едно те натиска.Ако можеш да ме разбереш.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 20f0acbf9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   lне смятaм, че жените сa ти виновни в случaя... те си избирaт кого дa хaресвaт, с ког дa спят, нa кого дa изневерявaт... товa си е тяхнa рaботa...
виновни сa мъжете, които ти изневерявaт и ТИ... след кaто ти ихневерявaт толковa сигурно си имa причинa... не винaги другите сa лошите и грешните...

"Aко спориш с идиот, вероятносттa той дa прaви същото е много голямa"
Мaрк Твен

Ж14

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7450e1d1cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Много ми хареса номер 18, съгласна съм с разсъжденията, аз съм щастливо омъжена жена от 18 г, първи брак и голяма любов - споделена... това е горчивата истина - жените като стане гаф, все другите жени са им виновни, не проумяват истината, много далече са от нея, възхитих се на разсъжденията ти, всичко е вярно... нека се поучат жените... но дето има една приказка:"А дано, но надали", като ги познавам жените... аз съм жена на 36.. дано се следи още темата....

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7450e1d1cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Много ми хареса номер 18, съгласна съм с разсъжденията, аз съм щастливо омъжена жена от 18 г, първи брак и голяма любов - споделена... това е горчивата истина - възхитих се на разсъжденията ти, всичко е вярно... нека се поучат жените... но дето има една приказка:"А дано, но надали", като ги познавам жените... аз съм жена на 36.. дано се следи още темата....

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f31c4ee758
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Авторката: Да, приех го отново и сме заедно към този момент. Обаче не мога да му повярвам отново още..И каквото и да прави и да ми говори, все си мисля , че не е истина..Може сега да е искрен и да ме е оценил и да е разбрал онези жени какви боклуци са били и как са го използвали за пари , но...аз мисля , че сърцето ми дори да го е приело, има едни "лепенки и драскотини" , които още седят..

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 02236f59d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   №9, ще ми позволиш да не се съглася с теб. Аз страшно държа на фигурата си и полагам немалко грижи за косата, лицето и облеклото си. Чета много, винаги, когато имам време, обожавам да готвя и да си редя къщата. Обожавам секса и съм готова на всякакви експерименти. Е, и какво? Тъпа, банална история-мъжът ми ми изневери с някакво подобие на жена от работата си-висока е метър и петдесет и толкова е широка. Гръм да беше паднал отгоре ми-по-малко щях да съм потресена. хайде, нека оставим настрани външния вид-не всеки се е родил красив. Гази жена я мразят всички-тя е подла, интригантка, двулична и злобна. С какво съм виновна за моето"полужение", както се изразяваш? Хайде, моля те, обясни ми, ще чакам...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f31c4ee758
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   не си виновна с нищо номер 26, просто някои жени не се съобразяват, че има мъже, които са във връзка, заети, а самите мъже пък, които тръгват да търсят, не съзнават колко ценно е това да си във връзка и да се грижиш за децата си, защото никой друг няма да се грижи за тях като самия баща..

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8876705d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Аз съм мъж, женен отдавна и мога да потвърдя, че има нахални жени. Дори след 40 стават безогледни. А и се използва момента, че ако 'не и налетиш - то какъв мъж си'. И птичето пада в капана.
След като е ходил при друга - защо го пускаш обратно? Не мжеш ли да се справяш сама с живота? Все пак дори да е била нахална пъпчивата - що за мъж е да се връща. Ае друм и по живо по здраво.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f31c4ee758
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   и аз не зная защо съм се върнала, простила съм, макар че ми е трудно да повярвам вече, но по принцип винаги прекалено много компромиси цял живот правя и накрая ми се качват на главата.. , номер 28.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker