Жените в живота ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жените в живота ми
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2961 пъти
Знам този сайт от дълго време - никога не съм коментирал, а и честно да си кажа, гледах със сарказъм на хората, които си споделят проблемите тук.
А ето че дойде и моя ред - направо невероятно!

Накратко. Ожених се преди пет години, сега се развеждам. Никога не съм й бил верен и никога не съм се лъгал, че това е голямата ми любов. Но тя беше подходяща за мен. Имахме връзка много години, тя ми прощаваше всичко, търпеше ме, а и беше добра за брак: умна, красива, напредничава, с добра работа, със стил. Идеална за мен.

После се появи ТЯ. Пиша го с главни букви, защото и до днес се сещам за нея всеки ден. Липсва ми, искам да я прегръщам и да направя всичко за нея. Но тогава тя не беше подходяща: лекомислена, бунтарка, разхвърляна, прекалено чувствителна, с разклатени норми на поведение, мечтателка.. Зарязах я, защото беше именно така, мислех, че е незряла за брак, въпреки че я исках до мен постоянно. И въпреки че оставих приятелката си заради нея. Е, върнах се, оженихме се и всичко се сгромоляса.
Стабилната и умна жена се оказа просто пресметлива, разглезена, егоистична, интригантка, обсебена от парите и скъпите вещи и екскурзии, неспособна да се грижи за домакинството ни и за семейството си.
Мисля, че с годините я намразих.

Когато за първи път реших, че искам да се разведа, до мен имаше една жена. И аз се хванах като за спасителна сламка за нея. Тя беше също сеемйна и още в началото ми каза, че няма да се разведе и само ще се забавляваме. Но аз се влюбих и я исках за себе си само. Вече се бях изнесъл от съпругата си.

Ядосан, потърсих НЕЯ. тя винаги ме разбираше, винаги ми е била приятел, винаги беше нежна с мен. И какво се оказа, че лекомислената и изглеждаща незряла жена, сега е омъжена, гради кариера, с мъжа си строят къща - перфектна съпруга и майка. И цялото това щастие, което беше съумяла да изгради, я правеше да изглежда така спокойна и красива. Когато опитах да я целуна, тя ме блъсна.

Исках я и започнах да я свалям. Тя е много грижовен човек и беше лесно да я излъжа, че искам да ми е приятел сега в този тежък период от живота ми и да поддържам контакт. Накрая тя си призна, че ме обича, че съм любовта на живота й, но че обича и съпруга си и никога няма да го направи на маймуна заради човек като мен. После спря да общува с мен. Настоях още малко и аз спрях да я търся.

Понякога ги виждам с мъжа й и им завиждам, и ме боли.
Аз имам какво - една бивша съпруга, която постоянно оказва някакъв психически тормоз над мен, посредством дъщеря ни и една жена, в която съм влюбен, само защото тя ме използва като секс-играчка, но си стои при мъжа, защото той й е подсугурил всичко.

А ТЯ? Нея.. е всичко, което всъщност искам. Но днес осъзнавам, че съм бил лайно с нея и дори да не беше омъжена - никога не би била с мен отново

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: f3c26d1ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че трябва да прочетеш притчата за Лисицата и гроздето. Не смятам, че ТЯ е подходяща за теб. И преди не е била подходяща - ТЯ е подходяща за съпруга си и затова с него гради и напредва. С теб и двамата щяхте да потънете.
Добре е, че си се развел и сега си свободен за истинската жена, която си е само за теб, но трябва да бъдеш търпелив и да сприш да хабиш енергията и времето си с омъжената жена без сериозни намерения към теб стара някаква история.
Всички си спомняме само най-добрите неща от миналото си, но истината е, че често съзнанието ни е изтрило нещастните моменти с даден човек.
Спри да гледаш назад - само напред
ж30

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ce7d5e3161
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обичам Драганка, Стоянка, Иванка и Теменужка.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0642616399
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пада ти се. Каквото си посял, това ще пожънеш!
Ж41

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 03a9e36af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Браво на тая жена - не са много такива. Не я заслужаваш.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7f48bb77b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ще ми се някак да мога да ти съчувствам, но не успявам.
Малко е било, че те е блъснала, трябвало е да ти отвърти една плесница, че да ти писнат ушите.
Ти си един самовлюбен егоист и нищо повече. Тая е подходяща, тая не е. Не я обичам, ама има стил и ще стои добре на снимките до мен. Онази я обичам, ама не е за мен, защото не е перфектна. А тази пък я обичам, защото е забранено - после ще започна с изискванията си и към нея.
Жените не са някакви вещи, които избираме дали ще ни стоят добре до нас, дали ни пасват на социалния статус и тем подобни.
Не можеш да се ожениш за някой, обичайки друг, само защото този някой има стил и поведение.
Ти перфектен ли си, какво?
А замисли ли се, че съпругата ти е станала такава следствие на всички твои изневери и най-вероятно непоказвания на обич?
А на ТЯ - евалата и вместо да се сърдиш и да завиждаш, мисли за нея с необходиото уважение, защото го заслужава. Всеки го заслужава.
И къде си тръгнал по чуждите семейства, каква въобще е тази мания на всяка цена някоя жена да те обича и да си с някой, за да си щастлив.
То не може някой отвън да дойде, покриващ напълно критериите ни, за да сме доволни. Кола ли избираш, какво?

Остани сам, човек. Това е най-здравословното, което можеш да направиш. Остани сам и спри да се заблуждаваш, че другите ни правят щастливи.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 40996f7d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   А, ти идеалният! Разиграваш не знам колко жени и никоя не е подходяща за теб. Едната се оказала не такава каквато очакваш, другата се оказала перфектна, ама си го разбрал, чак когато се е омъжила, третата не знам си какво... а ти само за миг постави ли се на мястото на тези жени? И имаш ли идея какво причиняваш в живота им? Или не, само ти и твоите желания са важни. Знаеш ли какво? Не заслужаваш нито една от трите. Не и докато не се замислиш сериозно какво можеш да предложиш на човека до себе си и не нямам предвид нищо в материален план.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6df9e4f0c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има полза и от самокритика понякога, щом осъзнаваш, че си бил лайно - не всичко е загубено ;) Стискай зъби и напред!
м. 36

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b0d3de1a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Чудя се как правиш признания и пред себе си, че обичаш някой и че той е любовта на живота ти, а в същото време се заблуждаваш че обичаш и друг...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: bfe35f2c76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Приключи отношенията с всички тези жени и започни на чисто. Само за този съвет се сещам.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: fbed673b38
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мъжете имат едно много ценно качество вменено им от природата - познават си жената от раз. За жалост социума не рядко ги обърква и те не си я улавят, а се увличат в измислени сметки. Мисля, че си си научил урока по трудния начин. Търси истинската и като я познаеш не я изпускай, а си я вземи завинаги. Успех.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 284cea3707
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И какво, може ТЯ да е любовта на живота ти, и ти на нейния, но тя изневерява на мъжа си. Какво като си стои при него? Прави секс с теб. Дори и да беше твоя, щеше ли да понесеш мисълта да я делиш с някого? По-добре започни всичко отначало.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 96894e5d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тя, и ТЯ, и тя, и нея... Пич, откъде намираш толкова семе да ги помпиш всичките?!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7a70ef0388
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Авторе, ти си най-лошото нещо, което може да сполети жена. В случая не друг а ТИ, не напразно го пиша с главни букви, ти си човека със сметките, само, че всеки път са ти се оказвали криви. Така е с пресметливите хора. Сметнал си с коя ще ти е по-добре, после си сметнал, че в друга си влюпен а накрая като си ударил калема сметката показала, че завиждаш на трета. И да ти кажа, като те погледне отстрани човек и си казва, пишман от такива, съсипал си е живота си, брака си, сега съсипва друг брак, спейки с омъжена жена и като капак, се пробвал да целува трета жена също омъжена. Ти си от хората които съсипват другите хора, ти се дразниш на чуждото щастие. Няма какво да се лъжем. Такава е истината.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 858c2a643e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Понеже съм фенка на сайта от много години, чета повечето истории и следя развитието им, ако говорим за "истина", според мен тя е друга. От известно време насам момиче в комбина с няколко души несретна пасмина около нея се опитва да покаже на мъж който е разбил сърцето й на пух и прах какво му желае за в бъдеще. Наводни се с прекалено много истории от мъже търсещи съвети как да си хванат гаджета и ттем подобни. Самият факт, че влага толкова много енергия да си съчинява това което би й се искало да го сполети, говори сам за себе си и за това дали все още не изпитва абсолютно същото към него, което преди да я разочарова. Но най-много ме грабна ''Една неразказана история''. колко прочувствено само. Знаете ли, ако подозренията ми се окажат правилни, момчето е наистина богоизбрано. Да, точно така. Бог просто го е спасил от едно чудовище, скрито под женска кожа. И ако бях на негово място, щях да се гордея, че съм толкова обсъждана, но пък и щеше да ме е срам, че съм си имала вземане-даване с подобен род ''хора''.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 96894e5d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   16, вероятно си напълно права. А виж какво си имаме тук:
http://spodeli.net/story.php?ID=82934&err=102&err1=0#errPos

Напоследък се напълни с извратеняци и душевни онанисти... Явно сайтът ги привлича като факла нощни пеперуди.

И за чудовищата в женска кожа си безкрайно права. Понеже професионално се занимавам с хора и проблемите им, нямаш си и на представа какви умопомрачителни метаморфози претърпяват някой "добри и скромни момичета" след като стъпят на врата на някого и се убедят, че е изцяло техен. Става въпрос за най-долен енергиен вампиризъм и безогледно манипулаторство. Такава и да я пребиеш, и да я убиеш най-садистично пак ще ? е малко, а тя горката дори не осъзнава какво представлява всъщност.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 858c2a643e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Знам, извратенячките които действително имат сериозни проблеми за да си фантазират разни истории не липсват също. А само ако имах контакт с момчето веднага бих му подшушнала как и без клетви и фантазии да я съсипе изцяло. Ако е достатъчно разсъдлив и разполага със СЕРИОЗНИ ВРЪЗКИ и ВЛИЯНИЕ съм сигурна, че и без да му казвам ще се погрижи контактите му да направят на пух и прах тази прокълната измет и ще се наслаждава как се гърчи в калта където й е мястото. Умният разсипва врага точно там, където той най-малко очаква. Помнете това и се пазете от хора за които много добре знаете че са много по силни от вас. Амин.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 93c0de1c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Еми какъв е извода-женете се по любов, а не по сметка.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d7a499d3f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   15, 16 и 17.. и аз съм от много години в сайта. не знам за каква конспирация говорите, но мен пък ме дразни друго - във всяка тема някой се изцепва, че била измислена.
Толкова безчувствени ли станахме, че не можем да съчувстваме на чуждата болка? Толкова ли си повярвахме, че сме някаква последна инстанция за колене и бесене, че даже в сайт като този, знаем кой си измисля и кой не.

Светът е населен от хора, които имат различни преживявания и истории... Това толкова ли е невероятно. Младите мъже станаха неуверени и търсят съвет как да преодолеят това - това за осъждане ли е? Някакъв човек тук споделя, че е изгубил пътя и коментарите са или в стила "ти си идиот и си го заслужаваш" или "измислена история".

Защо хората станахме толкова нечовеци.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 82819c98fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Прекалено малка ли съм? или просто разсъждавам така както са ме възпитали, не бъди играчка в ръцете на човек, който не те заслужава-Никога не се замесвай в друга връзка или брак!
Има достатачно други жени неомъжени защо се питам вие женените и омъжените се забърквате с други? Било то свободен човек или човек семеен, като вас.
Защо се жените и омъжвате, създавате семейство след това вие самите го разрушавате?
А искате ние децата ви да сме изградени добри личности, как да стане като вие давате ли ни хубав пример?
Когато един човек обича, не изневерява и не се поддава на изкушението, което му се предлага, а нека да може да го направи, но той самия да не иска и да няма желание!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker