Платен секс бе чувства, без тръпка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Платен секс бе чувства, без тръпка
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2977 пъти
Съпругът ми след дългогодишен блак ми изневери. Каза ми че е било само секс. Въпросът ми е към мъжете. Възможен ли е секс без обич, без любов, без тръпка-само технически секс и то цяла година? Защото след разговора ни той каза че обича само мен-и си заплащал секс услугите. Възможно ли е това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: ab2c3d60a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С една жена цяла година ли ти е изневерявал? Плащал бил? Без тръпка?
И ти повярва?
Ако е бил с различни жени да кажем - може, но с една и съща любовница цяла година и да нямало тръпка и да бил плащал? Нещо те взима за много наивен човек. Има две възможности - да му повярваш, защото ти е изгодно така или да видиш истината. Убедена съм дори, че ако се видиш с жената, ще разбереш интересни неща за себе си - как си ужасна, как бил пред развод, как го тормозиш и дори ще разбереш, че не ? е плащал, а че ти си с него заради парите и всичко лошо за себе си, което можеш да си представиш бъди сигурна, че ? го е казал, така както сега лъже теб. Истинска мижитурка е мъжа ти, слабохарактерен човек.
ж30

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7feb39769b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зa съжaление съм нaпълно съглaснa с н 1.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f7e80fcb6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   1, авторката е написала, цитирам: "Въпросът ми е към мъжете. " Съдейки по ника ти, си жена. Освен това си написала грешни неща от гл. т. на мъжката психика. Поне от мойта гледна точка като мъж.

Авторке, аз не мога да кажа конкретно за мъжа ти, но от гл. т. на мъжката психика ти казвам, че е абсолютно възможно. За другите мъже не знам, но аз със сигурност бих могъл да правя секс срещу заплащане само с една жена в продължение на година и то при положение, че съм женен и обичам жена си. Не казвам, че съм го правил, казвам, че е възможно. Аз не съм с толкова дълъг брак и не бих причинил това на жена си, но при определени условия е възможно - например ако сме били дълги години заедно и през това време съм спал само с нея и ако в даден период сексът е по-рядък и ако някоя компаньонка ми допадне - да, би могло да се случи, а ако сексът с нея е добър, бих могъл и да повторя и потретя, дори и цяла година да се виждаме с нея само за секс и да си плащам, без да изпитам и капка чувства/ Колкото до тръпката тя ще е смао от секса, но не от отношенията с нея и не самата.

Иначе преди да срещна жена си съм имал връзка 9 мес. само за секс и те уверявам, че не съм изпитал грам чувства. Само че както става обикновено, тя започна да изпитва към мен и трябваше да прекратим връзката.

Нашето мислене не е като на жената. Ние разграничаваме чист секс и чувства. Можем да правим и само секс без чувства и то дълго време с една и съща. Разбира се, най-шриятно е ако ги има идвете, но и чистия секс си има предимства - няма ги битовизмите, няма ги ангажимнтите, запазваш си свободата, самият секс е по-различен, някак по можеш да си разкрепостен, докато с обичана жена го правиш обикновено по-нежно, с повече романтика, просто така ти идва от вътре, но пък човек има нужда и от груб, необуздан секс с жена, към която нямаш чувства, а само я харесваш физически. Можедори и да не ти харесва физически, а да изглежда примерно предзвикателно, макар и неестетично или да има някакви по-особени черти, към които да имаш нещо като фетиш приерно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 623c8cd96c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моята история е подобна. Женени бяхме от 25 години, но моичкия си е намерил изгора, отдушник или каквото там му се вика. Завърна се при мен, но... вече не сме заедно. Повярвай ми, сега карам втори живот: по-спокоен, по-приятен. Има красота в залеза, заляза един 25 годишен брак, но след всеки залез има и изгрев. Моят изгрев вече е на хоризонта. Моят съвет е: ако го обичаш и искаш да го задържиш в тази ситуация, направи го. Ако уважаваш себе си и своето достойнство направи като мен: ПОДАРИ СИ СВОБОДА! Успех в избора, дано е най-правилния за теб.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 411ad6944a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да според мен е точно така! Просто е разнообразил което не го прави света вода... И все пак важно е какво чувстваш а не едното изпразване.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 71137a1119
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Възможен ли е секс без обич, без любов, без тръпка-само технически секс и то цяла година?

По- горе посочих въпросът, зададен от авторката на темата.
По- долу ще посоча аргументи, по силата на които бих отговорил с "Да".

Ако цяла година, с изключение на 16 пъти, при опит за физическа близост си получавал отговори от типа:

" У- уф! "
"Стига! "
"Престани! "
"Остави ме! "
"Спи ми се! "
"Боли ме главата! "
"Не ми е добре! "
"Леглото скърца! "
" Ще ни чуят децата! "
"Ще ни чуят съседите! "
"Ще ни чуят от ФБР, КГБ и ЦРУ! "
"Кучето е тука! "
и още подобни, а на утринната ласка се отвръща с мучене,

то тогава на който и да било мъж ще му стане ясно, че на жената не и се прави секс. И ако е един уважаващ съпругата си мъж, не би и досаждал и развалял комфорта с настояване за изпълнение на съпружески задължения. Било това изпълнение и на най- високо ниво. Качество има, количество не. Е, няма ли право всеки от съпрузите да изпитва и физическо удоволствие от живота? Не свързвам извънбрачния секс с липсата на уважение и любов към съпруга. Друг е въпросът за формата му.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a880f69408
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора към №3. Вашето мнение по този въпрос си съвпада едно към едно с мнението на съпруга ми. При нас нещата бяха така-въпросната дама гледаше майка ми като домашна помощница и беше всеки ден в нас а аз на работа. Действително ние дълго време не бяхме правили секс по здравословни причини от моя страна-и това го принудило да постъпи така. Поговорихме, разбрах и простих но вече 5 години не мога да преодолея изневярата. Защото като разбрах и я изгоних от къщи-той постоянно я търсеше-може би 10- 15 дни след случката. И при моите съмнения, че е влюбен /а тя беше на 38-съпругът ми на 59/, той ми отговори че я търсил от някаква инерция както се изрази той /все пак бяха заедно почти година/. Започнахме да правим секс след този случай и слава-богу нещата вървят при нас-но при мен остана съмнението, разочарованието и обидата. Затова зададох по такъв начин въпроса ми към мъжете. Между впрочем тя беше разведена с две паралелни връзки тогава плюс услугите на съпруга ми. Ние сме от малък град, познаваме се и аз му повярвах на думите, защото знам че е отговорен съпруг към мен и семейството. Той ми призна, че тя го е съблазнила а дали е така незнам... Има някои жени, които наистина се възползват от мъже които имат пари-защото тя постоянно му е искала пари-малки суми но все пак това са пари, и затова не мога да разбера някои жени, които се предлагат за пари-те нямат достойнство. И нищо чудно че един мъж в залеза на живота си-може да се похлъзне.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ab2c3d60a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторке, и друг път си споделяла историята си Вярвате на съпруга си, защото ви е удобно или нямате друг избор финансово, социално погледнато, но вътрешно знаете, че не стоят така нещата. Аз бях любовница в продължение на години на и е се срамувам да го напиша тук. След много перипетии, днес сме щастливи заедно, но неговата бивша съпруга не може да го преживее и разказва какви ли не глупости за нас. Изпитвам само съжаление към нея, защото и тя знае, че не е вярно. От 16 г. сме вече заедно, от 9 г. сме и съпрузи, но бившата му така и не го преживява, а разпространява гнусни и най-важното - невярни неща за нас. Истината е поне от страната на бившия ? вече мъж, че просто не е бил отдавна щастлив с нея и е стоял от удобство, заради децата, от задължения. Сексът не е всичко, госпожо, не само за жените е така, но и за мъжете е така. Ако става дума за аферка от 1-2 нощи - да, може хора като 6 да имат право, но при връзката от 1 година и повече се поражда привързаност, приятелство, чувства. Най-малкото без чувства ще омръзне и любовницата на всеки мъж след 2 седмици ако ще да е богиня в леглото и да е на 20 г. Всъщност Вие няма начин да не си спомняте как е било със съпруга Ви в началото на връзката ви - това преживява той, но с друга. Митовете и легендите за паралелните връзки на тази любовница не знам дали са вярни, но знам за мен какви митове и легенди разпространява бившата госпожа и изпитвам съжаление, че сами си вярвате.
Освен това сама казвате, че от 5 г. мъжът ви е с вас и непрекъснато се кара и събира отново с нея - за какви паралелни връзки става дума, ако те са разделени и той живее с Вас, прави секс и с Вас?
Казвам го с най-добри чувства. Не лъжете поне себе си.
Ако сте щастлива с мъжа си, повярвайте му, но не ми изглежда да сте простила и да сте повярвала. Подсъзнателно знаете истината. Като жена ви го казвам - заслужавате повече от остатаците на друга жена.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0f9df1466d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ако питаш дали е възможно? -Да, напълно възможно е. Но си има причини. Твоята роля е да изясниш причините, ако искаш да живееш и държиш на мъжа си.

Ако питаш лъже ли, може и да лъже, но може и да е напълно искрен. Трудно е да се разбере от написаното.

М45

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 98e6be9f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Към № 8 Не изпитвам лоши чувства към нея. Знам, че коментирахте това, което бях писала-но това, което писах за нея е вярно. Вие може би не сте такава любовница както пишете, но аз смея да твърдя за истината написано от мен. Вероятно сте прочели всичко което съм писала, и сте наясно за какво става дума. Виня съпруга си естествено. За паралелните и връзки искам да кажа-че тя сама е казала на съпруга ми че си има любовник. А ние сме от много малък град и всичко за всеки се знае. Така, че не съм го измислила аз-а арогантното и отношение-не мога да приема. Е... синовете ми се разправиха с нея, за което много хора ги подкрепиха, защото не само в моето семейство се е месила. И като писах че съпругът ми я търсил-това беше само по телефона. Като разбра от много мъже каква е и на колко е била любовница / за пари ли незнам.... /, но сега не ще да чуе и за нея. Това е, пък моя въпрос беше точно и към мъжете: Какво изпитват като правят секс без чувства и тръпка. Защото към такава жена едва ли някой ще изпита чувства. Просто съпруга ми каза че я използвал-а може да е така, а може и да не е

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 98e6be9f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До №8 Не съм писала, че за тия 5 години съпругът ми се е събирал с нея и че се е карал с нея. За паралелните и връзка пиша за времето когато е бил с нея. Тя е имала връзка с още трима мъже тогава. И за разлика от Вас-като любовница Вие сте развалили едно семейство и сте оставили деца без баща-а моя съпруг остана при мене. Различно е нали? . Затова вашата гледна точка за разсъждения са от другата страна. А съпругът Ви дали така мисли? И сигурна ли сте, че той момента няма друга връзка? Щом пишете, че мъж веднъж е забегнал може и втори и трети път-помислихте ли за това? . Щом веднъж е изневерил на жена си защо да не изневери и на любовницата си?

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0ca7b80304
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   По принцип не съм от тия които изневеряват, ако адски обаче ме ядоса приятелката ми и попадна на точното място в точното време е възможно да го направя, тъй като действам импулсивно. И то не е заради нуждата от секс, ами заради нужната от момиче, внимание и прочие. Например сега целият ми фейсбук ми е пълен с жени, преди време ги бях изтрил, тя няма никакви момчета, но на мен ми пишат, че съм красив, някакви закачки, харесват ми снимки, пишат ми коментарчета, блазни ме някак си, нищо че съм мъж, аз не пиша на никой по снимките, за да не я нервирам, ако харесвам някоя снимка е тези затворените за приятели, за да не го вижда, но ми е хубаво, когато ме харесват, а тя един път не ми е казала, че изглеждам добре, че съм красив и аз не и го казвам вече. Повечето мъже обаче са на друг принцип. Те мислят с долната си глава и търсят секс, при мен е по-лесно да ме излъже някоя и да се влюбя във вниманието и отношението, не го допускам, но знам че е така, а при повечето мъже всичко опира до там да свършат, да минат някоя жена и да се похвалят пред приятели, че са чукали, за това се успокои и знай, че теб най-вероятно те обича, просто е искал да увеличи бройката на жените си, но щом го е направил сега, ще го направи пак и другия път няма да разбереш, така че ти си прецени, можеш ли да търпиш подобно отношение. Лично аз като мъж, не бих простил изневяра на жена, но жените влагат и чувствал, а мъжете просто си го слагат и не им пука, и пак казвам, аз не разсъждавам като мъж, просто имам приятели и виждам какво е положението.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ab2c3d60a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 11 - какви деца имате на Вашата възраст? Внуци гледайте, но деца?
Не съм оставила иначе никого без баща, не съм убила човека все пак, а и те бяха възрастни в момента на развода. Сега са големи хора с образование, професия - през ...им е, с кого е баща им. Дори на сватбата ни бяха и нямаме проблем.
Можем да го погледнем дори положително - създадох деца, които иначе нямаше да ги има, братчета и сестричета. Семейтсва като нашето много, но на Вашата възраст (над 60? ) какви деца, какви драми?
Н. 12 говори по принцип за мъжете и техните забежцици, но няма представа за дългите връзки над 6м - 1 г.
Нека сам се пробва да има такава връзка и да видим дали ще остане само на минаването на някоя жена.
Има паралелни връзки от над 10-15 г., дори деца се създават в тях и се отглеждат и мъжът остава с любовницата до самия край.
Преди особено, когато хората не са се развеждали, а са се женили много млади е било нещо нормално. Днес поне разводът не е проблем, само четете за известните личности - животът на останалите хора не е по-различен.
Един Зуек се разведе и ожени за любовницата си, който имаше 30 г. „хармоничен“ брак, вие ...безобидният Зуек си намерил любовница и създал ново семейство с бебета, какво остава за другите хора - за връзките за 1 вечер изобщо не става дума тук, а за истинската паралелна връзка

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6f03a644ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   На въпроса - да, може! Защо е така са обяснили хора преди мен/3, 6, 9/. По - скоро преиначаването на въпроса, изразено в 10/накрая/, ме кара да мисля, че авторката не е сериозна в намеренията си, изразени в темата. Първият въпрос е, дали може - след като отговора е "да", няма нужда от въпрос какво изпитваме. Явно авторката е убедена/както много жени/, че секс без чувства не може да има и търси на всяка цена отговори в тази посока. Да задаваш въпрос и да изискваш определен отговор не е нормално.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker