"Старата любов ръжда не хваща" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

"Старата любов ръжда не хваща"
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2281 пъти
Здравейте на всички! Съдейки по заглавието, сигурно сте се досетили, че става дума за бивши гаджета. Аз съм на 19, момиче. Когато бях на 15, тамън ги бях навършила, срещнах едно момче. Имахме общ приятел и един ден, просто си седях, и те двамата дойдоха при мен. Запознахме се, но аз изобщо нямах намеренията, които той имаше към мен. От малка са ме учили да не съм лекомислена, затова естествено, толкова се затварях, опитвайки се да съм трудна, че той не видя почти нищо хубаво от мен. Но се случи нещо, което не ми се е случвало. Влюбих се, наистина. Всеки знае колко е хубаво чувството, пеперудки, денонощни разговори, часове прекарвани заедно, губейки представа за времето и т. н. Но всичко това продължи едва 6 месеца. Време, през което любовта е в развета си, и се опознаваме се с партньора. Не знаех как точно трябва да се държа. Бях дете, още съм, просто вече започвам да правя връзка между нещата, които ни заобикалят. Обичахме се, но явно на него това не му беше достатъчно. Не беше много по-голям, 1 година, но явно търсеше нещо повече от детска, невинна любов. Разделихме се, той ме остави, плаках, страдах, беше зима, което увеличи депресията, защото зимата е кофти сезон.. Мислих си, че няма да ми мине никога, нормално е да съм си го мислила, но времето не пита. Промених се, израстнах много за тези няколко години, спрях да плача и да съжалявам, защото не искам в живота ми да има застой. На него не му беше трудно, една година точно след раздялата ни той си хвана приятелка. Познайте какво - до ден днешен са заедно. Не го виждам често, но съдейки по това, че са още двамата, значи е щастлив. Радвам се за него. Имала съм няколко краткотрайни връзки след него, но не съм изпитвала силното чувство, което имах с него. Времето кара спомените да избледняват, това го научих, преди ми се струваше като тъпо клише, което хората са измислили за успокоение, но до днес. Сънувах един сън с него който ме разтърси, почувствах се на 15 отново. Сънувах, че ми звъни, че съжалява, че иска да сме заедно. Видяхме се, прегърнахме се, после просто си седяхме двамата. Изпитах толкова силна любов, толкова вярвах в това, сякаш се случваше наистина.. После се събудих, направих си кафе и просто седях и гледах в една точка. Сърцето ми биеше, плачеше ми се, но се държах все пак съм голяма вече да се лигавя и да рева. И така.. това е общо взето, цял ден не ми е излезнал от главата.. Исках да споделя просто, благодаря на тези, които са отделили от времето си, за да го прочетат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: a334df9d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох милата аз също съм на 19 и когато бях на 15 също имах такава любов която завърши по много несправедлив начин. Той просто си тръгна обаче и аз като теб още го помня, но няма значение... И така сънувала си го в това няма нищо лошо, и нищо странно. Но защо не пробваш да се свържеш с него? :)може да се върнете назад във времето, може пък и просто да си поговорите! :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ca9d94634a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А ти не ми вярваш, че твоето психическо здраве е силно разклатено. Скъпа, изпълваш ме с неимоверно щастие, като гледам докъде успяха да те докарат някои ''деца- идиотчета''. Самата ти знаеш, че си го заслужаваше. Мила, наистина започвам да се притеснявам. Пасминката поддръжници и те ще се уморят и накрая ще те зарежат. Спи спокойно и не забравяй кашона. Лека и мека, любима.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9905554954
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много красиво написано. Вярвай, че слънцето ще огрява дните ти и че има какво още да ти предложи бъдещето! Живота предлага, не рядко пак да се сблъскаш с подобни дълбоки усещания.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ee4eddab78
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Немисли за него той немисли за теб!!! Няма смисъл да страдаш заради една любов

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9d59f54b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако хване ръжда я изчукваш... Ръждата да не помислите нещо друго.

Лена

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d5cb0fb31a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм в това състояние в момента. Момичето ме изостави след 2 години заедно. Просто ми каза, че не била за мен... Не мога да спя вече месец. Постоянно я сънувам и си мисля за нея ежесекундно...
Аз също тази нощ имах подобен сън, че тя идва при мен ими се извинява и всичко си е както преди. Събудих се и не съм мигвал до сутринта.... Дано сънищата понякога се сбъдват...
Само за нея мисля постоянно. ОБИЧАМ ТЕ СЪКРОВИЩЕ!!!
Знам, че няма да се върне... Но за мен няма да има друга, ще си остана сам до края на животеца ми. Сърцето ми няма да обикне вече нокога...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ded4a38088
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 4, момичето иска адекватен съвет. Пък ти от къде знаеш, че той не мисли за нея. Това, че не я е потърсил толкова време може да означава много неща. Може още да има тръпка и просто да си мисли, че за нея всичко е минало вече. Ако нямаш какво да кажеш си мълчи, аман от разбирачи. Към авоторката: Ако си сигурна, че искаш да си го върнеш, потърси го по приятелски.Просто да видиш как е и т.н. Ако видиш, че и за него не си само спомен, опитайте. Там където е горяло, може пак да се разпали.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 596e498b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Че не се забравя - така е!
След 5г. Аз все още помня едно момиче. Което тогава бе мой настойник в живота.
Но някой хора от живота ни просто трябва да бъдат оставени на страни. Всичко което трябва да направим е да анализираме къде сме сгрешили и къде сме постигали големи успехи с тях. А след това да пренесем опита си в следващата връзка.

Не мисля, че е добра идея да се връщаш към него. Във всички случай щом като станете 2 за едно момче, една от вас ще страда, а може би момчето също, след като го заставите да вземе важно решение дали да се върне при бившата си или да остави всичко както е в момента.

Щом още го сънуваш - значи ти трябва още време да се отдалечиш от него.
Но те съветвам не гледай на зад - погледни напред с новият опит които имаш. А кой знае може скоро да срещнеш още по - добро момче.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 81b762c317
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 7 , силно ти съчувствам , все пак това са две години . Пожелавам ти всичко да се оправи ! Номер 8 , благодаря за съвета , ще ми трябва време да реша и да се престраша да го направя , но може и да опитам , все пак си има приятелка и не искам да създавам неудобства .. Благодаря и на всички останали , които прочетоха историята ми , чувствам се по - добре !

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker